Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eminim yarın sabah diğer kızlarda gelir malum haftasonu gelen gidenler oluyor görmemiş olabilirler etiketleri yada mesajları
Valla hayranim sana kaptanim bir insan hic mi sıkayet etmez hic mi sitem etmez. Bu kadar mi husnuzanli olur. Uslubunu cok seviyorum iyi ki bu gruptayim.

Insallah daha duzenli takip edicem. oynakbasi34 bir kez daha mezuniyet istiyorum burdan yani 8.takimdan. Hele bir de losteye gireyim ortalamayi yukselticem Insallah.

İnsallah canım seni ikinci kez mezun eder sonrada benim mezuniyet için cabalariz kendimi bir türlü mezun olamayan hababam sınıfı öğrencisi gibi hissediyorum gerçi bazen ama o mezuniyet buraya gelecek

Bence menü fena değil sonuçta makarna ufak tabak demişsin dediğin gibi birde suyu cogaltirsan tam süper olur

Valla hayranim sana kaptanim bir insan hic mi sıkayet etmez hic mi sitem etmez. Bu kadar mi husnuzanli olur. Uslubunu cok seviyorum iyi ki bu gruptayim.

Ya ne bileyim kimseye kıyamam ♡ Nasıl ki benim de bazen yogunlugum yada isteksizligim olabiliyor sizlerin de aynı şeyleri yaşıyor olabileceğini göz önünde bulunduruyorum ♡
Bak Serenalar mesaj attım anında döndü bana misafiri varmış şimdi zayifliyoruz diye de kimseyi eve kabul etmeyelim mi

Rica ederim kaptanim. Bizim ihtiyacimiz kalmadi. Baktim katilmak isteyenlere cevap verende yok. Yonlendireyim dedim
Hep canli kalsin insallah

Cepten girince arada bakıyorum genelde benden önce davrananlar oluyor diye bugün hiç bakmadım çok makbule geçti ♡

Kızlar bana bugunluk müsaade
Dün gece alarm şirketi yuzünden pek uyuyamadik malum sabah da erken uyanacagim kuzunun yüzmesi için

Hem malum zayıflama hormonu uyurken de devreye giriyor ♡ sabah çok daha enerjik bir güne uyanıp takım olarak başlayalım ♡♡♡♡♡

Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum herkesi ♡

hadi iyisiniz guclu transfer yaptiniz
Elhan basarilar dilerim yeni takiminda.
Çok teşekkür ederim canım. Seni burada hissetmek guzeldi..
Güç falan kalmadı bende. Yine de elimden geleni yapacağım tabi. Bana niye geldin diye bile sormayan, kapısını açan zarif kaptanimiza çok teşekkür ederim.

Elhan sizde hoşgeldiniz aramiza

1.57boyunda 80.1 kilodayim gecen sene 73kiloya düştüm izne ayrildim kilolari geri aldım hedefime bir türlü ulaşamadim

12yillik evliyim ocakta kizim uc yasina bende 33yasima girecegim oglak burcuyuz analı kızlı dogum günumuzde ayni 19ocak

Yıllardır görmüş oldugum infertilite tedavisi yüzünden bu kilolari aldim veremedim

Kizim tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım

2012yilinda ise dogad yollarla hamile kaldım ama 37haftalikkken kalbı durmus ilk kızımın melek oldu cennet kusum uctu
Cok zor günler yasadim psikolojik tedavi gördüm herşeyi hazirken doguma gun sayarken...

Rabbim bir kiz evlat daha verdi cok şükür...

İns kalanida kısa sürede burada verirsin canim )

Selamın aleyküm kizlaaarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı pazarlar

Çok şükür erkenden uyandım bu sabah da gerçi hala biraz uykum var ama ne demişler erken kalkan yol.alır ♡
Hemen kendime sıcak suyumu hazırladım bir yandan sabah haberleriniizliyorum ♡ yoksa kesin yine uyuya kalırım koltuğa az uzanayim dersem

hadi iyisiniz guclu transfer yaptiniz
Elhan basarilar dilerim yeni takiminda.

Teşekkür ederiz ♡ valla heycan yaptım bak sende öyle deyince
Diğer kızlara da güzel motivasyon oldu bu transfer ♡♡♡♡

Ne demek canım seve seve ♡ inşallah buradan mezun olup sonradan gelen arkadaslara da destek olmaya yardimci olduğunu da görürüz hem bak beni de mezun edersiniz inşallah ♡♡♡♡

Kizlar 159 boyunda 63,5 kilo agirliginda 31 yaşindayim. Haşimato hastasiyim. Kilo veremiyorum. Diyet spor denedim olmuyor. Haşimato olupta kilo veren var mi?

Aramıza hoşgeldin ♡
İnşallah hepbirlikte o kiloları gonderecegiz ben hasimato değilim ama daha evvel hasimato olupta Kilo veren arkadaşlarımız da oldu eminim sende dikkat edersen elbet o direnç kirilacaktir

Sende aramıza hoşgeldin ♡
Rabbim kuzunu Analı Babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn
Dışarı cikma imkanın yoksa Leslie yapabilirsin evde inşallah burada birlikte veririz kiloları maşallah yarısından çoğu gitmiş nasılsa gerisi de gelir ♡

Merhaba kızlar günaydınlar,
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :) cepten girdiğim için hepsini okuyamadım ama hepinize şimdiden başarılar diliyorum.
Gelelim bana, dün akşm yapacak bir yemek bulamayınca saat 6 gibi köfte kızarttım ve 4 köfte bir kase yoğurtla günü kapattım. Düzgün liste halinde paylaşacağım.
Bugün 5.30dan beri deli deli dolaşıyorum evin içinde uykumu almışım uyuyamadım. Birazdan okula geçeceğim bugün sınav görevim var. Normalde kahvaltı yapmıyorum ama bugün 2ye kadar eve dönemem diye kahvaltı yaptım şimdi. Kahvemi de içip güzel pazar gününe tam başlangıç yapacağım.
Görüşmek üzere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…