- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Valla hayranim sana kaptanim bir insan hic mi sıkayet etmez hic mi sitem etmez. Bu kadar mi husnuzanli olur. Uslubunu cok seviyorum iyi ki bu gruptayim.Eminim yarın sabah diğer kızlarda gelirmalum haftasonu gelen gidenler oluyor görmemiş olabilirler etiketleri yada mesajları
Insallah daha duzenli takip edicem.oynakbasi34 bir kez daha mezuniyet istiyorum burdan yani 8.takimdan. Hele bir de losteye gireyim ortalamayi yukselticem Insallah.
Bugünku menumu yazip uyuyayim sinav var malum.
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2yumurta 1 dilim ekmek domates az peynir
Oglen yarin kase yogurt bol salata
Aksam kucuk tabak yogutlu makarna ve salata
Gun icinde cy ictim( kac tane saymadim)
6 bardak suda kaldim bugun.
Valla hayranim sana kaptanim bir insan hic mi sıkayet etmez hic mi sitem etmez. Bu kadar mi husnuzanli olur. Uslubunu cok seviyorum iyi ki bu gruptayim.
oynakbasi34 kaptanim listenize baktim az kisi var diye 2 kisi yonlendirdim. Iyi yapmisimdir umarim :)
Rica ederim kaptanim. Bizim ihtiyacimiz kalmadi. Baktim katilmak isteyenlere cevap verende yok. Yonlendireyim dedimSüpersin canım ♡♡♡♡
Çok teşekkür ederizcanlandı artık buralarda
Rica ederim kaptanim. Bizim ihtiyacimiz kalmadi. Baktim katilmak isteyenlere cevap verende yok. Yonlendireyim dedim
Hep canli kalsin insallah
Kendi adıma ben de çok şükür diyorum.Valla hayranim sana kaptanim bir insan hic mi sıkayet etmez hic mi sitem etmez. Bu kadar mi husnuzanli olur. Uslubunu cok seviyorum iyi ki bu gruptayim.
Çok teşekkür ederim canım. Seni burada hissetmek guzeldi..
Hoşgeldiniz aramizaKizlar 159 boyunda 63,5 kilo agirliginda 31 yaşindayim. Haşimato hastasiyim. Kilo veremiyorum. Diyet spor denedim olmuyor. Haşimato olupta kilo veren var mi?
İns kalanida kısa sürede burada verirsin canimMerhaba 31 yaşındayım doğumdan önce 50-55 kg idim. Hamilelikte 21 kg aldım 6 ay geçti 11 kg gitti 10 kaldı. Şu an 160 cm boy 65 kiloyum. Ücretsiz izindeyim sürekli evdeyim. Hava soğuk bebekle dışarı çıkamıyorum. Bebeği bırakacak kimsem de yok. Motivasyona ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim canım. Seni burada hissetmek guzeldi..
Güç falan kalmadı bende. Yine de elimden geleni yapacağım tabi. Bana niye geldin diye bile sormayan, kapısını açan zarif kaptanimiza çok teşekkür ederim.
Kizlar 159 boyunda 63,5 kilo agirliginda 31 yaşindayim. Haşimato hastasiyim. Kilo veremiyorum. Diyet spor denedim olmuyor. Haşimato olupta kilo veren var mi?
Merhaba 31 yaşındayım doğumdan önce 50-55 kg idim. Hamilelikte 21 kg aldım 6 ay geçti 11 kg gitti 10 kaldı. Şu an 160 cm boy 65 kiloyum. Ücretsiz izindeyim sürekli evdeyim. Hava soğuk bebekle dışarı çıkamıyorum. Bebeği bırakacak kimsem de yok. Motivasyona ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?