- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Merhaba kızlar günaydınlar,
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :) cepten girdiğim için hepsini okuyamadım ama hepinize şimdiden başarılar diliyorum.
Gelelim bana, dün akşm yapacak bir yemek bulamayınca saat 6 gibi köfte kızarttım ve 4 köfte bir kase yoğurtla günü kapattım. Düzgün liste halinde paylaşacağım.
Bugün 5.30dan beri deli deli dolaşıyorum evin içinde uykumu almışım uyuyamadım. Birazdan okula geçeceğim bugün sınav görevim var. Normalde kahvaltı yapmıyorum ama bugün 2ye kadar eve dönemem diye kahvaltı yaptım şimdi. Kahvemi de içip güzel pazar gününe tam başlangıç yapacağım.
Görüşmek üzere:)
Kizlar 159 boyunda 63,5 kilo agirliginda 31 yaşindayim. Haşimato hastasiyim. Kilo veremiyorum. Diyet spor denedim olmuyor. Haşimato olupta kilo veren var mi?
Canım hoş geldin. Hiç merak etme kalan kiloların emin ellerde itinayla eriteceğiz Allah'ın izni senin gayretinle. Bize lazım olan sabır ve neşe. Ümitsizliğe düştüğümüz anlarımız da olacak ama azmimiz sayesinde onu da yeneceğiz. Beraber olalım yeter takımdan kopma yeter. Bazı sebeplerden bir gün uzak kaldım bunun sonucu +500 olarak bana geri döndü. Ben tek başıma yapamam bunu biliyorum.Merhaba 31 yaşındayım doğumdan önce 50-55 kg idim. Hamilelikte 21 kg aldım 6 ay geçti 11 kg gitti 10 kaldı. Şu an 160 cm boy 65 kiloyum. Ücretsiz izindeyim sürekli evdeyim. Hava soğuk bebekle dışarı çıkamıyorum. Bebeği bırakacak kimsem de yok. Motivasyona ihtiyacım var.
Canım çok üzüldüm. Yavrun cennette şefaatçiniz olsun. Ömrü o kadarmış meleğin. Hoş buldum bu arada. Takımınizda olduğum için mutluyum. Beraber kilo vermek hepimize iyi gelecek.Elhan sizde hoşgeldiniz aramiza
1.57boyunda 80.1 kilodayim gecen sene 73kiloya düştüm izne ayrildim kilolari geri aldım hedefime bir türlü ulaşamadim
12yillik evliyim ocakta kizim uc yasina bende 33yasima girecegim oglak burcuyuz analı kızlı dogum günumuzde ayni 19ocak
Yıllardır görmüş oldugum infertilite tedavisi yüzünden bu kilolari aldim veremedim
Kizim tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım
2012yilinda ise dogad yollarla hamile kaldım ama 37haftalikkken kalbı durmus ilk kızımın melek oldu cennet kusum uctu
Cok zor günler yasadim psikolojik tedavi gördüm herşeyi hazirken doguma gun sayarken...
Rabbim bir kiz evlat daha verdi cok şükür...
Hoş bulduk canım. Sorunsuz bir sınav dilerim. Meslektaşiz zannedersem. Branşınızı merak ettim.Merhaba kızlar günaydınlar,
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :) cepten girdiğim için hepsini okuyamadım ama hepinize şimdiden başarılar diliyorum.
Gelelim bana, dün akşm yapacak bir yemek bulamayınca saat 6 gibi köfte kızarttım ve 4 köfte bir kase yoğurtla günü kapattım. Düzgün liste halinde paylaşacağım.
Bugün 5.30dan beri deli deli dolaşıyorum evin içinde uykumu almışım uyuyamadım. Birazdan okula geçeceğim bugün sınav görevim var. Normalde kahvaltı yapmıyorum ama bugün 2ye kadar eve dönemem diye kahvaltı yaptım şimdi. Kahvemi de içip güzel pazar gününe tam başlangıç yapacağım.
Görüşmek üzere:)
Günaydın arkadaşlar. Musmutlu bir pazarımız olsun.
Cumartesi menüm
Sabah(9.30) Tereyağında iki yumurta, iki ceviz, iki çeri domates, yeşil biber, salatalık, zeytin, lor, maydanoz, yarım turp şekersiz çay, bir dilim kepekli ekmek
11.30 Sade Türk kahvesi ( İki buçuk aydır yapmadığım şeyi yaptım yanındaki ikram lokumdan birini yedim)
Ara 16.30 Beş kuru kara üzüm, bir hurma, bir ceviz, yarım avuç sarı leblebi
Akşam(18.00) Lavaş arası döner, bir ayran
İki litre su, iki kupa limonlu yeşil çay, özel spor yapamadım ama deli danalar gibi öğleden yatsıya gezdim durdum. Araya da Müslüm Baba'nın filmini sıkıştırdım. Düşünüyorsanız görmenizi tavsiye ederim.
Bugünden itibaren düzenli bir menüye başlayacağım inşallah dün olmadı.
Günaydın
Günaydın arkadaşlar. Musmutlu bir pazarımız olsun.
Cumartesi menüm
Sabah(9.30) Tereyağında iki yumurta, iki ceviz, iki çeri domates, yeşil biber, salatalık, zeytin, lor, maydanoz, yarım turp şekersiz çay, bir dilim kepekli ekmek
11.30 Sade Türk kahvesi ( İki buçuk aydır yapmadığım şeyi yaptım yanındaki ikram lokumdan birini yedim)
Ara 16.30 Beş kuru kara üzüm, bir hurma, bir ceviz, yarım avuç sarı leblebi
Akşam(18.00) Lavaş arası döner, bir ayran
İki litre su, iki kupa limonlu yeşil çay, özel spor yapamadım ama deli danalar gibi öğleden yatsıya gezdim durdum. Araya da Müslüm Baba'nın filmini sıkıştırdım. Düşünüyorsanız görmenizi tavsiye ederim.
Bugünden itibaren düzenli bir menüye başlayacağım inşallah dün olmadı.
Aman yarabbim kahvaltı yapmayanlar şimdi tam zamanı
Eki Görüntüle 2207107
Acaip övüyorlar filmi. Normalde tarzım değil ama çok da merak ettim. Timuçin Esen harika bi oyuncu zatenNasıl başarılı olmuş film dimi.?
Kızımla izledik cigerimizi bırakıp çıktık :)
Timuçin esen özellikle ve tum oyuncular iyi iş çıkarmış
Balık hafızalı mıCanım bizim Haticeyle ( yst38 ) karıştırıyor olmayasinoda ameliyat oldu ve hatun maşallah fıstık gibi oldu ♡♡♡♡♡
gerçi belki helopinin Annesi de ameliyat olmuş olabilirben balık hafizaliyim
Acaip övüyorlar filmi. Normalde tarzım değil ama çok da merak ettim. Timuçin Esen harika bi oyuncu zaten
Canım bizim Haticeyle ( yst38 ) karıştırıyor olmayasinoda ameliyat oldu ve hatun maşallah fıstık gibi oldu ♡♡♡♡♡
gerçi belki helopinin Annesi de ameliyat olmuş olabilirben balık hafizaliyim
Çok beğendim Timuçin Esen oyunculuğunu konuşturmuş gerçekten. Bir filme uzun zamandır böyle ağlamamıştım. Allah rahmet eylesin. Sanatçıların kaderi bizde böyle ölmeyince badem gözlü olamıyor.Nasıl başarılı olmuş film dimi.?
Kızımla izledik cigerimizi bırakıp çıktık :)
Timuçin esen özellikle ve tum oyuncular iyi iş çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?