Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım ♡
Okulda sana kolay gelsin canım takımın canlanması inşallah hepimize yarayacak bu başlangıcın inşallah mezuniyetine ilk adım olur ♡♡♡♡
Bende halâ suyumu yudumluyorum birazdan da güzel sağlıklı bir kahvaltı yaparım sonrada zaten kürünü havuz faslı için hazirlaniriz

En büyük mücadelemiz fiziksel değil psikolojiktir. Sınırlarımızı zorlarken bize vazgeçmemizi söyleyen şeytanlar asla tamamen susturulamaz. Onlara her seferinde aynı dingin ve ağırbaşlı sesle teslim olmayacağınızı söylemelisiniz. Cesaret. Hepimiz acı çekeriz. Devam edin elbet zafer bizim olacak ♡♡♡♡♡♡

( Alıntıdır )

Kahvaltimi yaptım şimdi de yeşil çayımı bitirip havuz için hazırlanıp çıkıyorum
1 saat sürüyor ve döner dönmez damliyorum yine buraya

Cebin interneti haftaya yenilenecek sonra disardayken de her daim gözüm burada olur gerçi çok az acil durum için internetim var bakarım dayanamam

Kizlar 159 boyunda 63,5 kilo agirliginda 31 yaşindayim. Haşimato hastasiyim. Kilo veremiyorum. Diyet spor denedim olmuyor. Haşimato olupta kilo veren var mi?

Canım hoş geldin. Hiç merak etme kalan kiloların emin ellerde itinayla eriteceğiz Allah'ın izni senin gayretinle. Bize lazım olan sabır ve neşe. Ümitsizliğe düştüğümüz anlarımız da olacak ama azmimiz sayesinde onu da yeneceğiz. Beraber olalım yeter takımdan kopma yeter. Bazı sebeplerden bir gün uzak kaldım bunun sonucu +500 olarak bana geri döndü. Ben tek başıma yapamam bunu biliyorum.

Canım çok üzüldüm. Yavrun cennette şefaatçiniz olsun. Ömrü o kadarmış meleğin. Hoş buldum bu arada. Takımınizda olduğum için mutluyum. Beraber kilo vermek hepimize iyi gelecek.

Hoş bulduk canım. Sorunsuz bir sınav dilerim. Meslektaşiz zannedersem. Branşınızı merak ettim.

Günaydın arkadaşlar. Musmutlu bir pazarımız olsun.
Cumartesi menüm
Sabah(9.30) Tereyağında iki yumurta, iki ceviz, iki çeri domates, yeşil biber, salatalık, zeytin, lor, maydanoz, yarım turp şekersiz çay, bir dilim kepekli ekmek
11.30 Sade Türk kahvesi ( İki buçuk aydır yapmadığım şeyi yaptım yanındaki ikram lokumdan birini yedim)
Ara 16.30 Beş kuru kara üzüm, bir hurma, bir ceviz, yarım avuç sarı leblebi

Akşam(18.00) Lavaş arası döner, bir ayran
İki litre su, iki kupa limonlu yeşil çay, özel spor yapamadım ama deli danalar gibi öğleden yatsıya gezdim durdum. Araya da Müslüm Baba'nın filmini sıkıştırdım. Düşünüyorsanız görmenizi tavsiye ederim.
Bugünden itibaren düzenli bir menüye başlayacağım inşallah dün olmadı.

Nasıl başarılı olmuş film dimi.?
Kızımla izledik cigerimizi bırakıp çıktık :)

Timuçin esen özellikle ve tum oyuncular iyi iş çıkarmış

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Tekrar hayırlı günler

Kızı havuzda alıp eve geldik sansimiza tam cikacakken evde elektrikler kesilince büyük kıza telefonumu bırakmak zorunda kaldım cadı kendi telefonunu şarj etmediği için sonuçta ne ben ulaşabilirim nede acil bir durumda o bir yeri arayabilirdi

Eve gelince de hadi evdekilere kahvalti hazırla falan derken ancak yazabildim

Aslında menü fena değil ama içine sinmiyorsa tabi daha sıkı tutarsin bugun ♡♡♡♡

Aman yarabbim kahvaltı yapmayanlar şimdi tam zamanı
Eki Görüntüle 2207107

Woowwww süper bir tabak resmen örnek olacak tarzda ♡♡♡♡
Afiyet olsun canım

H helopini sorucam hep unutuyorum annen kilo almaya başladımı? opluydu dimi yanlış hatırlamıyorsam

Canım bizim Haticeyle ( yst38 ) karıştırıyor olmayasin oda ameliyat oldu ve hatun maşallah fıstık gibi oldu ♡♡♡♡♡
gerçi belki helopinin Annesi de ameliyat olmuş olabilir ben balık hafizaliyim

Acaip övüyorlar filmi. Normalde tarzım değil ama çok da merak ettim. Timuçin Esen harika bi oyuncu zaten

Acaip övüyorlar filmi. Normalde tarzım değil ama çok da merak ettim. Timuçin Esen harika bi oyuncu zaten

Izlemeni tavsiye ederim.

Büyük emek harcanmış..renkler ,geçişler,oyuncular,müzik .. 1 número ..

Timuçin esen nihayet hak.ettiği övgüyü aldı seneler sonra.

Hehe :) yok haticeyi biliyorum görüşüyoruz onunla arada..

Yanlış hatirlamiyorsam helopin annesi de opluydu. Neyse geldiğin de bizi bilgilendirir :)

Çok beğendim Timuçin Esen oyunculuğunu konuşturmuş gerçekten. Bir filme uzun zamandır böyle ağlamamıştım. Allah rahmet eylesin. Sanatçıların kaderi bizde böyle ölmeyince badem gözlü olamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…