Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba tekrardan:) alanım moleküler biyoloji üniversitedeyim. Sizin branş nedir?

Çok fena bir kaçamak yaptım günlerdir ekmek yemeyen ben sınavdan sonra bir kahve ile kruvasan yedim yerken bile pişmanlık hissediyordum ama arkadaşımın gazına geldim. Bir daha kimseye diyet yapıyorum demeyeceğim

Çok fena bir kaçamak yaptım günlerdir ekmek yemeyen ben sınavdan sonra bir kahve ile kruvasan yedim yerken bile pişmanlık hissediyordum ama arkadaşımın gazına geldim. Bir daha kimseye diyet yapıyorum demeyeceğim
Canım ikramlar için ben diyetteyim demek yerine bana dokunuyor diyorum hayırdır ne var diyorlar bagirsaklarda problem var sanırım diyorum bu şekilde kurtuluyorum. Minik bir kaçamak bir günlük emeğimi boşa çikariyor.

Ani bir telefonla Kvte gittik
Hatun bir iki gün önce ayağını burkmuş şişme olunca büyük gorumce haber verdi esime doktora gotursene diye kendisinin işi varmış

Aldık hatunu hastaneye götürdük ne olur ne olmaz diye şükür kırık falan yokmuş ama dokularda zedelenme olmuş ve doktor kesinlikle bir kaç gün basma üzerine dedi

KV beni büyük kıza bırakın bari dedi sadece lavaboya kalkmasına izin var gel bizde kal dedim ama şimdilik bir iki gün onda kalayım sizede gelirim dedi benim yogunluklarim var diye rahatsız etmek istemiyorum dedi ama sıkıntı değil olmadı gitmem yüzmeye hem sen yabancimisin dedim bakalım 3 gün kızına kalsın bizede gelecek sanırım

Ölümlü dünya biz gorevimizi yapalım da gerisi önemli değil ♡ eşim baya söylendi 3 gündür niye haber vermedin cuma aradigimda niye söylemedin diye hatta kardeşlerine de kızdı kaç gündür onlar niye goturmedi ikisininde kapıda arabaları var diye dedim boşver hatun üzülüyor sonra

Yarin gidiyorum abla beyin cerrahina göz segirmesi için ...

Kizim grip oldu bana geçti yatıyorum başım ağrıyor

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin ....Aminnnnn
Yarında hayırlı haberlerini alırız inşallah ♡

Yok canım almadı hala vermeye devam ediyor hatta:) 85 civarında yavaş veriyor artık ama düzeni devam ediyor ekmek falan tüketmesine rağmen.

Aman maşallah ne güzel vermiş Annecigin darısı benim başıma ♡

Kesinlikle diyetteyim diyince aman bir kereden bir şey olmaz diyenler çok oluyor en güzeli midem kötü yok usutmusum gibi bahaneler üretmek

Bu arada geçen haftadan bu yana 600gram kadarım gitmiş. oynakbasi34 kaptanım ben listeye ne zaman dönerim acaba?

Hemen bir inceliyorum sen ne zaman izne ayrıldı diye ona göre bakarız
Ne güzel çok güzel gitmiş kilolar devamı da gelecek cumaya kadar ♡♡♡♡

Çok geçmiş olsun canım. Büyüklerimiz pek nazlı oluyor. Söylememesi de ayrıca kötü olmuş.Sen uzerine düşeni yapmışsın.tez zamanda iyileşir inşallah.

Öncelikle başın sağ olsun. Yazdıklarına içim parçalandı. Evlat kaybetmek dünyanın en korkunç kabusu olmalı. Allah sıralı ölüm versin. Evlatlarımızı bizden önce almasın.
Ne güzel atlatmışsınız bir evladımız olmuş. Allah ona uzun ömürler versin. Kilo alınır da verilir de bunların yanında çok da önemli değil.
Sağlıklar, iyilikler ve güzellikler diliyorum.

Çok teşekkür ederim geçti cok şükür

Bi saattir uğraşıyorum siteye giremedim Banu ablaya yazdim cvp goruncg bakayım dedim ohh girebildim..

Salata yapiyorum esimde balik söyledi dışardan evde çok kokuyor diye yaptirmadi

Eee kizlar sizler neler yapıyorsunuz

Bi saattir uğraşıyorum siteye giremedim Banu ablaya yazdim cvp goruncg bakayım dedim ohh girebildim..

Salata yapiyorum esimde balik söyledi dışardan evde çok kokuyor diye yaptirmadi

Eee kizlar sizler neler yapıyorsunuz
Afiyet olsun şimdiden. Sitede sorun vardı herhalde ben de bayağı uğraştım. Dünü sporsuz geçirdim bugünü de geçirmeyim diye kendimle cebelleşiyorum yuruyüş kolay geliyordu hava berbat dışarı da çıkılmıyor ki...

Ay kizlar sersem gibiyim
Zaten boyun Fıtığı azmisti birde kvyi hastaneye götürüp ordan oraya kosturunca iyice sersem gibi oldum

Hesapta kalan ütüleri bitirecektim parmagimi oynatacak halim yok az daha dinleneyim de olmadı zor da olsa yaparım

Tşk ederim
Bende spor yapmak istiyorum artık gitmiyo kilolar epileptik bisikletim var tv izlerken cevireyim
Evet disarisi soguk iyide olsa kızımla zor oluyordu yürüyüş
Enerjiniz iyi geldi takima ))

Geçmiş olsun Banu abla kv ye
Sende dikkat et buyuk kizcen biliyormu utu yapmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…