- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Yarin gidiyorum abla beyin cerrahina göz segirmesi için ...Canim sen ne zaman gidecektin doktora?
Yok canım almadı hala vermeye devam ediyor hatta:) 85 civarında yavaş veriyor artık ama düzeni devam ediyor ekmek falan tüketmesine rağmen.
Merhaba tekrardan:) alanım moleküler biyoloji üniversitedeyim. Sizin branş nedir?Canım hoş geldin. Hiç merak etme kalan kiloların emin ellerde itinayla eriteceğiz Allah'ın izni senin gayretinle. Bize lazım olan sabır ve neşe. Ümitsizliğe düştüğümüz anlarımız da olacak ama azmimiz sayesinde onu da yeneceğiz. Beraber olalım yeter takımdan kopma yeter. Bazı sebeplerden bir gün uzak kaldım bunun sonucu +500 olarak bana geri döndü. Ben tek başıma yapamam bunu biliyorum.
Canım çok üzüldüm. Yavrun cennette şefaatçiniz olsun. Ömrü o kadarmış meleğin. Hoş buldum bu arada. Takımınizda olduğum için mutluyum. Beraber kilo vermek hepimize iyi gelecek.
Hoş bulduk canım. Sorunsuz bir sınav dilerim. Meslektaşiz zannedersem. Branşınızı merak ettim.
Merhaba helopini, ben de lisedeyim. Edebiyat öğretmeniyim.Merhaba tekrardan:) alanım moleküler biyoloji üniversitedeyim. Sizin branş nedir?
Canım ikramlar için ben diyetteyim demek yerine bana dokunuyor diyorum hayırdır ne var diyorlar bagirsaklarda problem var sanırım diyorum bu şekilde kurtuluyorum. Minik bir kaçamak bir günlük emeğimi boşa çikariyor.Çok fena bir kaçamak yaptım günlerdir ekmek yemeyen ben sınavdan sonra bir kahve ile kruvasan yedimyerken bile pişmanlık hissediyordum ama arkadaşımın gazına geldim. Bir daha kimseye diyet yapıyorum demeyeceğim
Yarin gidiyorum abla beyin cerrahina göz segirmesi için ...
Kizim grip oldu bana geçti yatıyorum başım ağrıyor
Yok canım almadı hala vermeye devam ediyor hatta:) 85 civarında yavaş veriyor artık ama düzeni devam ediyor ekmek falan tüketmesine rağmen.
Çok fena bir kaçamak yaptım günlerdir ekmek yemeyen ben sınavdan sonra bir kahve ile kruvasan yedimyerken bile pişmanlık hissediyordum ama arkadaşımın gazına geldim. Bir daha kimseye diyet yapıyorum demeyeceğim
Bu arada geçen haftadan bu yana 600gram kadarım gitmiş.oynakbasi34 kaptanım ben listeye ne zaman dönerim acaba?
Çok geçmiş olsun canım. Büyüklerimiz pek nazlı oluyor. Söylememesi de ayrıca kötü olmuş.Sen uzerine düşeni yapmışsın.tez zamanda iyileşir inşallah.Ani bir telefonla Kvte gittik
Hatun bir iki gün önce ayağını burkmuş şişme olunca büyük gorumce haber verdi esime doktora gotursene diyekendisinin işi varmış
Aldık hatunu hastaneye götürdük ne olur ne olmaz diyeşükür kırık falan yokmuş ama dokularda zedelenme olmuş ve doktor kesinlikle bir kaç gün basma üzerine dedi
KV beni büyük kıza bırakın bari dedisadece lavaboya kalkmasına izin var gel bizde kal dedim ama şimdilik bir iki gün onda kalayım sizede gelirim dedi benim yogunluklarim var diye rahatsız etmek istemiyorum dedi ama sıkıntı değil olmadı gitmem yüzmeye hem sen yabancimisin dedim bakalım 3 gün kızına kalsın bizede gelecek sanırım
Ölümlü dünya biz gorevimizi yapalım da gerisi önemli değil ♡ eşim baya söylendi 3 gündür niye haber vermedin cuma aradigimda niye söylemedin diye hatta kardeşlerine de kızdı kaç gündür onlar niye goturmedi ikisininde kapıda arabaları var diyededim boşver hatun üzülüyor sonra
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim şifalar versin ....Aminnnnn
Yarında hayırlı haberlerini alırız inşallah ♡
Aman maşallah ne güzel vermiş Annecigindarısı benim başıma ♡
Kesinlikle diyetteyim diyince aman bir kereden bir şey olmaz diyenler çok oluyoren güzeli midem kötü yok usutmusum gibi bahaneler üretmek
Hemen bir inceliyorum sen ne zaman izne ayrıldı diye ona göre bakarız
Ne güzel çok güzel gitmiş kilolar devamı da gelecek cumaya kadar ♡♡♡♡
İnşallah 10 kg vermeyi hedefliyorumİns kalanida kısa sürede burada verirsin canim)
Elhan sizde hoşgeldiniz aramiza
1.57boyunda 80.1 kilodayim gecen sene 73kiloya düştüm izne ayrildim kilolari geri aldım hedefime bir türlü ulaşamadim
12yillik evliyim ocakta kizim uc yasina bende 33yasima girecegim oglak burcuyuz analı kızlı dogum günumuzde ayni 19ocak
Yıllardır görmüş oldugum infertilite tedavisi yüzünden bu kilolari aldim veremedim
Kizim tüp Bebek tedavisi ile hamile kaldım
2012yilinda ise dogad yollarla hamile kaldım ama 37haftalikkken kalbı durmus ilk kızımın melek oldu cennet kusum uctu
Cok zor günler yasadim psikolojik tedavi gördüm herşeyi hazirken doguma gun sayarken...
Rabbim bir kiz evlat daha verdi cok şükür...
Çok teşekkür ederim geçti cok şükürÖncelikle başın sağ olsun. Yazdıklarına içim parçalandı. Evlat kaybetmek dünyanın en korkunç kabusu olmalı. Allah sıralı ölüm versin. Evlatlarımızı bizden önce almasın.
Ne güzel atlatmışsınız bir evladımız olmuş. Allah ona uzun ömürler versin. Kilo alınır da verilir de bunların yanında çok da önemli değil.
Sağlıklar, iyilikler ve güzellikler diliyorum.
Afiyet olsun şimdiden. Sitede sorun vardı herhalde ben de bayağı uğraştım. Dünü sporsuz geçirdim bugünü de geçirmeyim diye kendimle cebelleşiyorum yuruyüş kolay geliyordu hava berbat dışarı da çıkılmıyor ki...Bi saattir uğraşıyorum siteye giremedim Banu ablaya yazdim cvp goruncg bakayım dedim ohh girebildim..
Salata yapiyorum esimde balik söyledi dışardan evde çok kokuyor diye yaptirmadi
Eee kizlar sizler neler yapıyorsunuz
Tşk ederimAfiyet olsun şimdiden. Sitede sorun vardı herhalde ben de bayağı uğraştım. Dünü sporsuz geçirdim bugünü de geçirmeyim diye kendimle cebelleşiyorum yuruyüş kolay geliyordu hava berbat dışarı da çıkılmıyor ki...
Geçmiş olsun Banu abla kv yeAy kizlar sersem gibiyim
Zaten boyun Fıtığı azmisti birde kvyi hastaneye götürüp ordan oraya kosturunca iyice sersem gibi oldum
Hesapta kalan ütüleri bitirecektim parmagimi oynatacak halim yokaz daha dinleneyim de olmadı zor da olsa yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?