Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun Banu abla kv ye
Sende dikkat et buyuk kizcen biliyormu utu yapmayi

Aslında biliyor da dünden beri testlere gömüldü malum üniversite sınavına girecek bu sene o yüzden pek ilismek istemiyorum gerçi o diyor ben yaparım ara ara onları diye de bakalım oturduğum yerde yaparım inşallah
Malum yarın da Kandil pek iş yapılmaz aksamda zaten buyuklerimizi ziyaret edeceğiz ♡

Kızlar banyo yapicam yemek sonrası
Dokuz gibi burda olurum bisiklet çevirirken yazarım

Oooohhh süpersin valla her şeye rağmen sporunu da ihmal etmiyorsun ya imreniyorum sana ♡♡♡♡

Bende spor yapmak istiyorum artık gitmiyo kilolar epileptik bisikletim z tv izlerken cevireyim
Evet disarisi soguk iyide olsa kızımla zor oluyordu yürüyüş
Enerjiniz iyi geldi takima ))
Çok teşekkür ederim canım. Yeni takımım bana da çok iyi geldi.. Aranızda kendimi çok iyi hissediyorum. Dünkü bocalamamdan sonra bugün kendimi iyice toparladım sporunu .da yaptım. Şu an tek eksiğim bir litre suyum kaldı içilmeyi bekleyen.

İsindigina ve kendini iyi hissetmene çok sevindim ♡ inşallah kalan kilolar da patir patir gidecektir

Ben de Banu diye hitap edeblir miyim kaptanim.

Tabiki canım ne demek ♡

Ooo ne güzel sporda yapilmis benim kiz bırakmadı beni mizmizdi yapamadım anca yesıl cay ictim
Suyu çok içiyorum zaten

Bugün yediklerim
Sabah tost şekersiz çay zeytin

Ara bi muz

Eltim kek getirmiş maalesef bi dılım ondan yedim öğlen

18:15 gibi Hamsi tava bol salata bi dılım ekmek

21:00da yeşil çay

Bugün olmadı menum beğenmedim

oynakbasi34 banu abla yarin dıyetısyene kontrolüm var ufff ya evdeki tartiya gore 2.800 gitti ama orda kaç çıkar bilmiyorum

Ogleden sonra randevum o saate kadar ac kalmayi düşünüyorum yada kayisi yeşil çay içerim

Evde ic camasırlarımla çıkıyorum tartiya bide devlet hastanesi olduğu için evdeki tartım gibi yag su kas fln yok bakılmiyo

Bi aklim gitme diyo bi aklim saçmalama kizsalarda haklılar dıyorum araftayim

Canım aslında çokta kötü değil sonuçta çokta geç yememissin ama eminim yarın daha iyi olur

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım

Uyanınca 07.00de
1 kupa sıcak su

kahvaltı 08.00de
2 haşlanmış yumurta ( havuza aç gitmemek için )
1 kupa yeşil çay

Öğlen 11.45de ( evdekiler geç kahvaltıya eşlik ettim )
2 dilim kızarmış ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
3 şekersiz çay

Ara 13.00de
1 şekersiz Nescafe

Ara 16.00da
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası

Aksamlik yemedim maşallah karbonhidratın dibine vurmuş gibi hissettim asil ben beğenmedim bugünün menüsünü ama en azından dengelemeye çalıştım
1.5 litre suyu ancak içtim

Nedendir bilmiyorum ama bu ara yine zorla şu içiyorum ama cogaltmaya çalışacağım ♡

Canım bence sabah en azından 1 omlet ye ki o saate kadar metabolizma devreye girsin zaten doktor senin tok olarak tartildigini farz edecektir

Kesinlikle çok güzel gidiyorsun ve devamı da gelecek sakin bırakma ♡

Annem yarın akşam yemeği için geleceğiz diye ( her kandil ve bayram Annemler oluyoruz KV yemek yapmayı pek istemiyor diye ona da kahve yada cay içmeye gidiyoruz sonrasında )
Lahmacun yapacakmış

Bu kadın beni öldürecek ne zaman sıkı tutacağım desem ille bozacak bir şey yapar gerçi hem erken yerim hemde öğlen sadece ara öğün yaparım ki dengelensin

Pazar menüm
Sabah(11.00) Bir haş.yumurta, yarım turp, salatalık, domates, biber, fesleğen,maydanoz, zeytin, ceviz, lor yarım kepekli ekmek, çay
Akşam (17.30) İki bonfile hindi ızgara, turp salatası
İki litre su, 45 dak.leslie, gün içinde yeşil çay, kiraz saplı açlık otu çayı

İsindigina ve kendini iyi hissetmene çok sevindim ♡ inşallah kalan kilolar da patir patir gidecektir

Tabiki canım ne demek ♡
Burada olduğum sürece kiloların gideceğini biliyorum sadece sabır lazım. Hep beraber güle oynaya veririz insallah.
Serenacim kek dışında menun güzel bunu da yarın yiyeceğin ekmeklerden kesip dengeleyebilirsin. Sabahki tost inşallah beyaz ekmek değildir. Afiyet olsun bol su içmen de ayrıca güzel.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı Sabahlar ve hayırlı kandiller

Rabbim şu mübarek günün hürmetine hepimize gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah. ....Aminnnnn

Erkenden uyandım yine şükür büyük kızı gönderdim kaldı ufaklık
Bugun büyük kızım oruça kalkmış gece ♡ hatta ufaklık benide uyandır yarım gün tutacağım demiş ama bizimki unutunca sabah sabah ufaklık küstü ablasına

Ben su insülin direnci yüzünden kaç senedir tutamıyorum diye çok üzülüyorum ama şükür evladım o konuda çok hashas ♡ hiç bir kandili boş geçmez

Günaydin
Allah kabul etsin
Hayırlı kandiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…