- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Geçmiş olsun Banu abla kv ye
Sende dikkat et buyuk kizcen biliyormu utu yapmayi
Kızlar banyo yapicam yemek sonrası
Dokuz gibi burda olurum bisiklet çevirirken yazarım
Çok teşekkür ederim canım. Yeni takımım bana da çok iyi geldi.. Aranızda kendimi çok iyi hissediyorum. Dünkü bocalamamdan sonra bugün kendimi iyice toparladım sporunu .da yaptım. Şu an tek eksiğim bir litre suyum kaldı içilmeyi bekleyen.Bende spor yapmak istiyorum artık gitmiyo kilolar epileptik bisikletim z tv izlerken cevireyim
Evet disarisi soguk iyide olsa kızımla zor oluyordu yürüyüş
Enerjiniz iyi geldi takima))
Ben de Banu diye hitap edeblir miyim kaptanim.Geçmiş olsun Banu abla kv ye
Sende dikkat et buyuk kizcen biliyormu utu yapmayi
Çok teşekkür ederim canım. Yeni takımım bana da çok iyi geldi.. Aranızda kendimi çok iyi hissediyorum. Dünkü bocalamamdan sonra bugün kendimi iyice toparladım sporunu .da yaptım. Şu an tek eksiğim bir litre suyum kaldı içilmeyi bekleyen.
Ben de Banu diye hitap edeblir miyim kaptanim.
Ooo ne güzel sporda yapilmis benim kiz bırakmadı beni mizmizdi yapamadım anca yesıl cay ictimÇok teşekkür ederim canım. Yeni takımım bana da çok iyi geldi.. Aranızda kendimi çok iyi hissediyorum. Dünkü bocalamamdan sonra bugün kendimi iyice toparladım sporunu .da yaptım. Şu an tek eksiğim bir litre suyum kaldı içilmeyi bekleyen.
Bugün yediklerim
Sabah tost şekersiz çay zeytin
Ara bi muz
Eltim kek getirmiş maalesef bi dılım ondan yedim öğlen
18:15 gibi Hamsi tava bol salata bi dılım ekmek
21:00da yeşil çay
Bugün olmadı menum beğenmedim
oynakbasi34 banu abla yarin dıyetısyene kontrolüm var ufff ya evdeki tartiya gore 2.800 gitti ama orda kaç çıkar bilmiyorum
Ogleden sonra randevum o saate kadar ac kalmayi düşünüyorum yada kayisi yeşil çay içerim
Evde ic camasırlarımla çıkıyorum tartiya bide devlet hastanesi olduğu için evdeki tartım gibi yag su kas fln yok bakılmiyo
Bi aklim gitme diyo bi aklim saçmalama kizsalarda haklılar dıyorum araftayim
Burada olduğum sürece kiloların gideceğini biliyorum sadece sabır lazım. Hep beraber güle oynaya veririz insallah.İsindigina ve kendini iyi hissetmene çok sevindim ♡ inşallah kalan kilolar da patir patir gidecektir
Tabiki canım ne demek ♡
Serenacim kek dışında menun güzel bunu da yarın yiyeceğin ekmeklerden kesip dengeleyebilirsin. Sabahki tost inşallah beyaz ekmek değildir. Afiyet olsun bol su içmen de ayrıca güzel.Bugün yediklerim
Sabah tost şekersiz çay zeytin
Ara bi muz
Eltim kek getirmiş maalesef bi dılım ondan yedim öğlen
18:15 gibi Hamsi tava bol salata bi dılım ekmek
21:00da yeşil çay
Bugün olmadı menum beğenmedim
GünaydinSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine hepimize gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah. ....Aminnnnn
Erkenden uyandım yine şükürbüyük kızı gönderdim kaldı ufaklık
Bugun büyük kızım oruça kalkmış gece ♡ hatta ufaklık benide uyandır yarım gün tutacağım demiş ama bizimki unutunca sabah sabah ufaklık küstü ablasına
Ben su insülin direnci yüzünden kaç senedir tutamıyorum diye çok üzülüyorum ama şükür evladım o konuda çok hashas ♡ hiç bir kandili boş geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?