Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar.. hayırlı kandiller.

Merhaba arkadaşlar. oynakbasi34 sağ olsun beni takıma kabul etti , inşallah bundan sonra sizinle devam etmek istiyorum. Selam ve sevgiler

aramıza hoş geldin. ben de Gaziantepliyim bu arada. ve burda diyet yapması hakikaten zor
29 yaşımdayım 1 çocuk annesiyim memurum. oğluşum 5 yaşında Rabbim bağışlar inş. ona kardeş istiyorum. o yüzden zayıflamam gerek. 78,5 ile başladım 2 ay önce 68 oldum bile. boyum 168. beni 63 kurtarır. 5 kilom kaldı hayırlısıyla onu da veririm inş.

aramıza hoş geldin.
29 yaşımdayım 1 çocuk annesiyim memurum. oğluşum 5 yaşında Rabbim bağışlar inş. ona kardeş istiyorum. o yüzden zayıflamam gerek. 78,5 ile başladım 2 ay önce 68 oldum bile. boyum 168. beni 63 kurtarır. 5 kilom kaldı hayırlısıyla onu da veririm inş.

Nasıl başarılı olmuş film dimi.?
Kızımla izledik cigerimizi bırakıp çıktık :)

Timuçin esen özellikle ve tum oyuncular iyi iş çıkarmış

annem ve kardeşlerim gitti çok övdüler. ama ben gitmeye cesaret edemedim. öyle ağır yaşamları psikolojim hiç kaldırmıyor. zaten bir ara psikolojik tedavi görmeye başlamıştım yarıda kaldı ilaçlar dokununca. ben hep eğlenceli bana iyi gelen insanların olduğu yerlerde yeniyorum zor anlarımı

Amin amin

Günaydın kızlar Berline döndük dün. Kendimi daha iyi hissediyorum evime gelince. Çekirdek aile en güzeli :) şimdi bir tartılıp ne durumdayım bakayım.

çok şükür bitirdin hadi geçmiş olsun. bedeli ne geldi

Cutemom007 hoşgeldin kendini tanitabilirsin
Merhabalar ismim makbule daha önce 7. Takımda idim 59 kilo ile mezun olmuştum ama 1 sene koruduktan sonra ramazan ayında düzen değişince almaya başladım tekrar şimdi de Nirvana ya ulaştım bu sabahki kilom 69.7hedefim 58
Şanlıurfa da öğretmenim memleket Antalya çocuğum var yaşları 1.5 kız 3.5 oğlan
söyleyeceklerim şimdilik bunlar

Hiç kilo almamışım hatta cumaya göre yarım kilo eksik çıktım

hoş geldin aramıza.

harika cnm MaşAllah koşturmaca iyi gelmiş

bugünkü menüm

sabah
2 kaşık kadar lor peyniri
1 kaşık yeşil zeytin
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı salça

ara
yarım nescafe

öğlen
1 kase mercimek çorbası

ara
elma

ara
elma (çok acıktım ya öğlen az geldi)

akşam
1 menengiç kahvesi
14 gram bitter

Günaydın kızlar Berline döndük dün. Kendimi daha iyi hissediyorum evime gelince. Çekirdek aile en güzeli :) şimdi bir tartılıp ne durumdayım bakayım.

Hadi gözün aydın canım inşallah bundan sonra hersey daha güzel olacak senin için ♡

Keşke o kilonun altında olsam baya kilo aldım. yaklaşık 9 kilo

6 ay dolmadan maalesef artı ile donemiyorsun listeye ama ben inanıyorum listede olmasan da 2 ayda dönersin listeye ♡♡♡♡

Günaydın kızlar,
iki yan apartmana spor salonu açılıyormuş artık buna da bahane bulmadan hemen bu hafta spora başlıyorum eve de yakın sanırım en güzel motivasyonum bu hafta bu olacak.

Oooo süpermiş ♡ valla havayı da bahane etmeden ne güzel kiloları çabucak gonderirsin nasılsa ♡♡♡♡

Aramıza hoşgeldin canım ne güzel mezun olmuşsun ve tekrar basarabilecegini biliyorsun inşallah birlikte o aldıklarını da fazlasıyla göndeririz ♡
Bu arada bendeniz Takım Kaptanı Banu ♡
Maalesef en kilolunuz benim ama sizlerinde desteği ile bende buradan mezun olacağımà inanıyorum ♡♡♡♡♡

Oooo süpersin yaaa ♡♡♡♡ valla hiç izne ayrilmasaydin iyidir ama neyse dönüşün muhteşem olur seninde

Valla süper bir menü ♡♡♡♡ helal olsun

Mavimliyi izne ayirmadinki banu abla hatta bende yazmıştım izne ayrilmayi
Listede yoktu izinli fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…