Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnşallah bir sıkıntı yoktur. Haberini bekliyoruz.

Geniz eti kıstim yokmuş cok şükür

Beyin cerrahi sikayetlerimi dinlemeden beyin emari istedi Allah korusun ama dedi tümör varmi yokmu onu görelim dedi
(Bilmiyorum ya ama stres kaynaklı diye düşünüyorum yada oylö düşünmek istiyorum sakinkende segriyo ama sinirliyken daha fazla segriyo)

Perşembe sabahı emar çekilecek mehmet Akif Ersoy kalp damar hastanesinde

Diyetisyendede 2.300gr eksi gördüm dikkat edemedim serum yedim hastayim hala dedim

Harfiyen uysaydin 77-78kilo olarak cikardin dedi
Önümüze bakalım dedi
Bir ay sonra 74_75 beklıyorum seni dedi
Günlük yarım saat spor yap dedi

oynakbasi34 ( 106,6 / 106.3 / 0.3 / 0.28 % )
mavimli ( 76.7 / 77 / - 0.3 / - 0.39 % )
serenalar ( 80.2 / 80.1 / 0.1 / 0.12 % )
sonundaoldu ( 69.8 / 68.6 / 1.2 / 1.72 % )

Liste boyleydi cuma )

Elhan öğretmenim hayırlı olsun yeni takımın . Maşallah arkadaşlarınızla sohbetinize, paylaşımınız bol olsun. Herkes ideal kilosuna ulaşsın inşallah.
Handecim çok teşekkür ederim. Guzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Çok zarifsin arkadaşının ziyaretine geldin. Çok mutlu oldum mesajinii gorunce. Allah razı olsun. Senin de istediğin kilona kolaylikla ulaşmanı dilerim. Güzel haberlerini ben de takip edeceğim.

hoş geldin aramıza.

harika cnm MaşAllah koşturmaca iyi gelmiş
Çok tek ederim hoş buldum
çok tek ederim inşallah birlikte atarız bu fazlalıkları beni bitek ki paklar dedim geldim hemen

çok geçmiş olsun

Iyi aksamlar. Ben bu takima yeni geldim :)
Ismim Zeynep 31 yasindayim. Iki cocuk annesiyim. Ilk hamileligimde 50 kg ile basladim. Dogum kilosunu veremeden 2.i dogurdum. Aralarinda 3 yas var. 2 sene önce emzirmeyi birakinca 59 kg idim Simdi 69. 3 kgyum.

Hedefim 50 olmasada 52-55 arasi

Bugun sabah 2 tost yedim aksam icin de kiwi yedim.
Spor olarak 40dk bisiklet surdum 407 kalori yaktim. Daha sonra yine surecegim. 20 dk kadar bir sure. Galiba onda da 200 kalori gider. 1 L su ictim suana kadar 01 e kdr isteyim o yuzden 2 litreyi tamamlarim

Hoşgeldin canım aramiza inş hep birlikte veririz kiloları takım kaptanimiz kandil dolasiyla yok yani annesine gidecekti gelince tanisirsiniz )

Gayet güzel bir menu tebrikler canım

Bugün yediklerim

Sabah saat 08:30da yagda yumurta bi dılım ekmek yesil çay

15:30da hastane dönüşü kandil simidi aldım kizima iki tane yedim maalesef

18:30 10kucuk beyaz lahana sarması acili (bulgurla sarılmış)
Yarım kâse çorba dort kaşık yoğurt

21:00gibu yesye çay içerim

22:00gibide tarçınlı yogurt yerim

Spor 30dk

sonundaoldu hoş bulduk hemşerim. Yaz tatiline kadar Antep'i yasak ettim kendime. Bizim oralarda diyet sağlığa zararlıdır.Yemezsen adamı döverler.

Günaydın kızlar,
iki yan apartmana spor salonu açılıyormuş artık buna da bahane bulmadan hemen bu hafta spora başlıyorum eve de yakın sanırım en güzel motivasyonum bu hafta bu olacak.
Helopini senin adına sevindim. Egzersiz olmadan zor yakılıyor yağlar. Şansın yardım etmiş tez zamanda salona başlamanı dilerim. İki aydır ben de gidiyorum. Pilates ve zumba var. Sadece zumbayı takip ediyorum. Belimde biraz ağrı var pilates zorluyor. Çok faydasını gördüm hedefime ulaşsam bile sporu hayatımdan çıkaramam.

Otobusteyim kızlar bakalım ne diyecek beyin cerrahi dr ve dıyetısyen bide kkb geniz eti kisti için tomografi cekinmistim onun sonucunu ogrencm
Güzel haberlerle dönersin inşallah.

Makbule öğretmenim hoş geldiniz. Şanlıurfa'da 2006-2008 yıllarında ben de çalıştım. Dahası geçen 2010-2017 de de Antalya'da çalıştım. Geçen öğretim yılında Bursa'ya geldik. Evimiz Antalya merkezde. Emekli olunca oraya kesin dönüş yapacağız. Ortak üç yön buldum sizde. Öğretmen- Urfa-Antalya . Birlikte sağlıklı keyifle kilolar veririz inşallah.

Hiç kilo almamışım hatta cumaya göre yarım kilo eksik çıktım
Darısı bizim başımıza. tebrikler canım.

Yumurtayla aran nasıl? Bir sıkıntı yoksa kahvaltıya onu eklesen, öğle yemeğinin yanına da bir kase yoğurt veya bol yeşillikli bir salata eklesen gün içinde hiç acıkmazsın canım. mmm menengiç kahvesi görüyorum yoksa sen de mi Anteplisin canım?

Zeynep hanım hoş geldin. Sanki birazcık sağlıksız beslenmişsin gibi geldi bana. Spor çok güzel. Gün içinde enerji kaynaklarını yeterli almadığımızda direkt yağlar yanmıyormuş spor hocam söylemişti. Sabah iki tost fazla geldi. Gerçi boyutlarını bilmiyorum belki yarım ekmekten yapmışsındır. Yoksa dört dilim ekmek yapıyor bunu tek öğünde tüketmemeni tavsiye ederim. Bir bardak süt (tarçın da atarsan muhteşem olur) bir kase yoğurt veya yumurtayı öğünlerine eklersen günü güzel bitirir güzel sonuçlar alırsın. Şimdiden afiyet olsun.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Öğleden sonra Kandillik buyuklerimizi ziyaret ettik Annem, eşimin halalari derken en Son kvyide ziyaret ettik ve daha yeni eve girebildim
Aslında daha yapılacak biraz ütü var ama bu gece ellemeyecegim hem kandil hemde boynumu biraz kollamam lazım

Mavimliyi izne ayirmadinki banu abla hatta bende yazmıştım izne ayrilmayi
Listede yoktu izinli fln diye

Ellim varmamiş demekki valla şimdi çok sevindim ♡ her şeyde bir hayır var demiyorlar boşa

Aaa gerçekten mi kaptan oynakbasi34

Heee gerçekten öyle yapmışım iyiki yapmışım

İnşallah hayırlı haberlerini alırız diyet konusunda da inanıyorum o rakamlardan daha asagisini da görürsün sen ♡

Kızım uyudu evi topluyup dua okuycam kızlar

Rabbim dualarını kabul etsin inşallah. ...Aminnnn

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah bundan sonra da hedefe giden yolunda sana yarenlik ederiz hoş sohbetler eşliğinde ♡

Çok güzel bir menü canım tebrikler ♡ eminim çok güzel eksileri görürsün bu cumaya kadar

Canım senin menu de çok güzel ♡ valla kızlar supersiniz ♡ aynen devam

Süper canım aynen devam bende artık bazen aksam yemegi saatini daha mı erkene çeksem diye düşünüyorum ♡ harika gidiyorsun

Hoşgeldin canım aramiza kendini tanitabilirsin )

Gayet güzel bir menu tebrikler canım
Tek ederim
hoş buldum ne güzel Antalya'da çalışabilmek en büyük hayalim bakalım 1 sene kaldı zorunlu görevin bitmesine sonrası Allah kerim branş ne hocam benimki rehberlik

Tşk ederim inşallah verebilirim çok ağır hissediyorum kendimi doğumdan çıktığımda bile 68 kiloyu asmamıstım bu çok ağır geldi neredeyse 70 olmuş olmak viran önce vermem lazım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün Öğretmen rica ettiği için bugün okula gidip Öğretmenler günü için sınıfta yapılacak birşeyler için yardımcı olacağım ♡
Eşimde bugün evde maalesef dün eşimin halasindan çıkarken ben büyük kızla asansörle inerken bir sonraki seferi bekleyemek yerine ufaklikla yürüyerek inmeye kalkıştı ve ayakkabısı bir An kayınvalide bizimki fena kaymış
Af edersiniz kalcasinin üzerine düşmüş
Birsey olmadı sadece ağrı var o sicagiyla ama sabah resmen fena morarmis ve agri çoğaldı

biraz daha geçsin de olmadı doktora gideriz dedi ( bana kalsa aksam hemen acile goturecektim de inat işte )

Aramıza hoşgeldin canım
Demekki Meryem Abla vesile olmuş oldu ♡ inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…