Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

VALLA ıLTERıMMM KANDIRMA OPERASYONLARINA GELMEYECEĞıMMMM GÜSELıMMM BıTTı KAPANDI O DEFTERRR ARTIK YENı SAYFALAR AÇACAZZZ ıNŞŞŞ..... :lepi:

VALLA İLTERİMMM KANDIRMA OPERASYONLARINA GELMEYECEĞİMMMM GÜSELİMMM BİTTİ KAPANDI O DEFTERRR ARTIK YENİ SAYFALAR AÇACAZZZ İNŞŞŞ..... :lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan süpersin canım tamam bitanem kandırmıyacam artık bende seni inşallah nefsimizde kandırmaz bizi

vallahi inanmıycaksınız ama olmadı neden derseniz yüzme ve yürüyüş yaptım ama hergün arkadaşım var filiz bigün dediki şebnem sarkma var mı yok dedim ama inanmamış yüzme bilmeyen kadın benimle yüzmeye geldi ve şebnem şok oldum hiç sarkma yok nasıl olur sana başta inanmadım demişti vallahi
çatlak var karnımda göbek hiç yok gibi bişey ama çatlak var onları geçiremedim malesefff

dün resimleri pc nin yanında unutmuşum şimdiye kadar eşimden zayıfla bilmem ne diye hiç bişe duymamıştım zayıfladıgımı devamlı söylerdi ama hiç kilo alma yada ne kadar kilolusun diye laflar duymamıştım dün resimleri görünce tabii sizin daha görmediginiz biçok resim
,aşkkıımmm bu ne kilo ya sen bukadar vaarmıydın sakın ama sakın bidaha kilo alma yemek yemene artık müsade etmem dedi bide hiç duymamıştım agzından manken olmuşsun kız sen şimdi dedi :))

yaa o çatlaklar benimde başımda ne yapacam bilmiyorum karnımda ve kollarımda var birde kollarım çok sarkık nasıl çözüm bulacam bakalım kol hareketleri yapıyorum ama sporu bıraktımmı anında tekrar sarkıyor vucudumu bu yüzden sevmiyorum mafoldumben

ne güzel bencede birdaha kilo alma şimdi çok güzelsin insan yüzüne bakmaya kıyamaz beee

geldimk be iltercim::)
bugün cumartesi haftasonu herkes girememyebilir evde ev işleriyle meşgulüz buna ek olarak birde çocuk olunca hafta sonu girmek kolay değil
önemli olan zaten dietine dikkat etmek ve evet burdan kopmamak
kahvaltım 1 dilim ekmek ve yağsız menemen
ara olarakta 1 dilim kavun bikaç tanede lahan sararken elimde parçalananlardan aşırdım
bu saatte daha kahvaltı yapanlarda olabilir ama biz ailecek çok erken kalkarıza.s
kalan lahanaları da ince ince doğrayıp birazda dolma içinden katıp pişiriyorum koca bir tencere
artık 2 gün yerim en az

saol ilterim yooo asla bukadar kilomu büyük konuşmıyım ama asla
hamileleigimi bile diyetisyen eşliginde geçiricem şimdiye kadar hiç gitmedim ama hamile kaldıgımda gidicem zaten ilk hamileligimde çok bilinçsizdim hayatımda hiç kiloalmamış ve diyet yapmamıştıım
şimdi öyle deil ama

kızlar bende resim ekledim son halimle
selmacım sende resim eklermisin
bu arada kaptanım senin resimleri nerde bulucaz link atarmısın
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...dana-surpriz-bulusma-fotolari-25092009-a.html
ilteriiim ama boydan yoook:kedi:
süper yaaa
genetik ozmn dicem ama
bnm annemde iki çocuk doğurmuş ama az bile olsa çatlak yok
bnmde hamilelikle de ilk 5 ay olmadı ama sonra göbeğm resmn harita oldumafoldumben
şimdi o kadar belli değil ama çatlak işte

bü gün dağçileği , levrek , nihal ,husel , çitos,çidem hiç gelmediler demi
nihal haftasonları olmuyord yanış hatrlmıoosam

çok güzel laflar walla
seni daha çok motive ederopuyorumnanaktan

günaydın huselcim
ben merak etgtiğim için sordum özelliklede dağ çileği ve nihali merak ettim onlar sabah erkenden burda olurlardı ama bu günün hafta sonu olduğunu tamamen unutmuşum sen yazınca hatırladım
opuyorumnanaktan

Selam kızlar,
Bende sabah kahvaltımı yazıp çıkıcağım, çocukları kapalı oyun parkına götüreceğim
Sabah 2 ince dilim kepek ekmekli kaşarlı tost ve şekersiz çay içtim,
Biraz açlık hissim var ilk günüm malum ama miğdemi küçülteceğim, taviz vermeyeceğim,
Şimdilik çıkıyorum öptüm hepinizi,

halilelikte dietisyene gitmeyi bende düşünüyorum tabii hamile kalabilirsem :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...dana-surpriz-bulusma-fotolari-25092009-a.html
ilteriiim ama boydan yoook:kedi:

nihal haftasonları olmuyord yanış hatrlmıoosam
cnaım ben bugünün hafta sonu olduğunu tamamen unuttum yarın pazar ama ben yarında çalışacam ya o yüzden bu hafta hafta sonunu aklımdan çıkarmıştım ne güzel :roflol:

kızlaar kalkıyım çorbamı ısıtıyım içiyim çıktım ben öpüyorum hepinizi
görürşüz sonra cnaım afiyet olsun

süper yaaa
genetik ozmn dicem ama
bnm annemde iki çocuk doğurmuş ama az bile olsa çatlak yok
bnmde hamilelikle de ilk 5 ay olmadı ama sonra göbeğm resmn harita oldumafoldumben
şimdi o kadar belli değil ama çatlak işte

::)))))çok güldüm aynen cnm sarkık yok ama çatlak çok dediğin gibi harita gibi

kaptanım boydan resim olsa çok güzel olacaktı yaaa
neyse artık bununla idare edicem
bu arada azrasıla aynı sana benziyorrrr

slmmm

allah sizi bir gidiom geliom bir dünya sayfa atlamış oku oku anca bitirdimmmmm (toplam 2 sayfaa ama neyseeee))=)

bu arada bende de sarkık hiçç yok çok şükür ama bacaklarımın baldır ve iç kısmında azda olsa çatlak varr....bir krem var aktardan alcağımm bakalım işe yarayacakmı....

bende bende hamile kalabilirsem gidicemm diyetisyeneeee....hehehehe

görüşürüz canım iyi eğlenceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…