- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
ilk kez bi benzeten olduuuopuyorumnanaktankaptanım boydan resim olsa çok güzel olacaktı yaaa
neyse artık bununla idare edicem
bu arada azrasıla aynı sana benziyorrrr
ahaaaabende kendime çay ve pasta aldım:))
içeri giidiom yatıom sıkılıooomgit git kaptanımmm senin halen burd olman hataa git dinlennnnn biraz sen bize lazımsınnnnn sen yoksan biz de yokuzz biliyorsunnnn
anamm alışveriş yapınca seviyem düştü
kızlar aman dikkat seviyesizleşmeyelim kendimizi alışveriş çılgınlığına kaptırıpta:)))
:roflol::roflol::roflol: burda bile fakirim huselcim alış veriş yapamıyorum param yetmiyor :roflol::roflol: iyi olmuş yetmediği seviyesizleşeceğime fakir derim :roflol::roflol:anamm alışveriş yapınca seviyem düştü
kızlar aman dikkat seviyesizleşmeyelim kendimizi alışveriş çılgınlığına kaptırıpta:)))
kız bende bir an gerçek pasta aldın sandım akannehir fenalık geçiriyordum az daha :roflol::roflol:napalım ne ya sanal pastalarla idare etcez bir süre
çok geçmiş olsun kaptanım allah beterinden koruzun birdaha böyle şeyler yaşamaz inşallahkızlr bn kaçar
biraz sonra dayımnoğlu gelcek
saolsn bn hastayım dieee arabayla bırakacak
bnm diğr dayımn torunu var çok sevriim
bn hala olamıyacağm için
küçüklğünden beri hala dedittridim kendime
ona gçe hafta motosiklet çapmış
yavruma
canını zor kurtulmuş
son anda eliyle itmiş
yoksa kesin ölürdüdilim ucuna kara
ama ağzı yüzü parlaçalanmış
dün baan tlf da hala gel dedii
ö.sonra oraya gtcem habernz ola
tamamdır cnm şimdi halledecem ayyy bu cahillik başa bela heeekaydirigubbakcemile3arkadaşlık isteğimi kabul edersen görebilirsin canıma.s.
geçmiş olsun kaptanımmmmmm dikkat et kendineeegünaydın canlarım
bn gece baya bi rahatsızlandım neden olduğunu bilmiyorum
ama çok kötüydüüüm
şimdi o akdar olmasa da yine de başımı tutamıyorum
akşamsa bişey yemeddiim
3 kaşık bulgur pilavı
azcık haşlanmım tavuk göğüs yediim
zaten yağlı bişey görüncede midem bulanıyor
afiyetler olsun yarasın gözükmesin orti buarada su yeşil çay fln içtin dimi25/09 günü yediklerim
sabah:1tabak lahana çorbası
arada:1elma
öglen:1büyük kase tavuklu salata
arada:2 elma
akşam:haşlanmış tavuk çok az ekmek avuç içi kadar
cnm h.sonları sabah girmem zor oluyo o yüzden akşamdan bildirim yapıorumbü gün dağçileği , levrek , nihal ,husel , çitos,çidem hiç gelmediler demi
İltwrciğim allah yardımcın olsun o zaman inşallah hemen gelir.ben sabah 7 de kaltım öğlen yiyeceğim yemiği hazırladım ama çok zor oldu çünki sular kesikti ayy sinir oldum sabah sabah sular olayınca insan ne yapacağını şaşırıyor
Kaptanım sen hakkaten üşütmüşsün aman kendine iyi bak.günaydın canlarım
bn gece baya bi rahatsızlandım neden olduğunu bilmiyorum
ama çok kötüydüüüm
şimdi o akdar olmasa da yine de başımı tutamıyorum
akşamsa bişey yemeddiim
3 kaşık bulgur pilavı
azcık haşlanmım tavuk göğüs yediim
zaten yağlı bişey görüncede midem bulanıyor
Neslişciğim tabiki puanlar için buralarda değiliz ama yinede ben pualarımı çok seviyordumayyy Şu replerİde kaldırsınlarr ya nefret edİyorummmm bİz puanlar İÇİn burada deĞİlİzz alooo yÖnetİmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kaptanım Adana nın sıcağı kuvvetlidir başına güneş geçmişte olabilir.cnm dün tam tamına 4 lt su içtim
unuttum yazmayıı
hatta o buluştuğumz kız bile şaşırdı
istanbullu olan lady34
ilk etapta tek başıma 1.5 lt suyu bitrdim dieeakannehir
tabii eve geldim içi iç tam bi su manyağııım bn resmn
ve dün bayağı bi yürüyüş yaptım adana yollarında havada çok sıcaktıı
tempolu değildi ama hareketti sonuçta
belki ondan hasta olduum bn başıma güneş geçti resmn
bu arasda buluşma topinde fotolarız var
Canım geçmiş olsun.günaydın kızlar ben diş dr gidiyorum zamanım yok gelince listemi yazarım ok k.i.b a.e.o
Benim şu halimle bile göbeğim var.vallahi inanmıycaksınız ama olmadı neden derseniz yüzme ve yürüyüş yaptım ama hergün arkadaşım var filiz bigün dediki şebnem sarkma var mı yok dedim ama inanmamış yüzme bilmeyen kadın benimle yüzmeye geldi ve şebnem şok oldum hiç sarkma yok nasıl olur sana başta inanmadım demişti vallahi
çatlak var karnımda göbek hiç yok gibi bişey ama çatlak var onları geçiremedim malesefff
Bitkisel çaylara bende başlasam iyi olur. Şebnemciğim günde kaç bardak içiyorsun?içtim cnm su işçtim ama bitki çayı içemedim
ama bugün kendime çayt yaptım 1 fincan içtim
içinde biberiye mate kiraz sapı nane kabuk tarçın ayrıca 1tatlı kaşıgıda5i1yerde bıraktım demledim içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?