Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

git git kaptanımmm senin halen burd olman hataa git dinlennnnn biraz sen bize lazımsınnnnn sen yoksan biz de yokuzz biliyorsunnnn

anamm alışveriş yapınca seviyem düştü
kızlar aman dikkat seviyesizleşmeyelim kendimizi alışveriş çılgınlığına kaptırıpta:)))

kaptanım boydan resim olsa çok güzel olacaktı yaaa
neyse artık bununla idare edicem
bu arada azrasıla aynı sana benziyorrrr
ilk kez bi benzeten olduuuopuyorumnanaktan

bende kendime çay ve pasta aldım:))
ahaaaa
dietini mekruh ettin senkaydirigubbakcemile3

git git kaptanımmm senin halen burd olman hataa git dinlennnnn biraz sen bize lazımsınnnnn sen yoksan biz de yokuzz biliyorsunnnn
içeri giidiom yatıom sıkılıooom
geri geliiom:1ninca:

kızlar aman dikkat seviyesizleşmeyelim kendimizi alışveriş çılgınlığına kaptırıpta:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlr bn kaçar
biraz sonra dayımnoğlu gelcek
saolsn bn hastayım dieee arabayla bırakacak
bnm diğr dayımn torunu var çok sevriim
bn hala olamıyacağm için
küçüklğünden beri hala dedittridim kendime
ona gçe hafta motosiklet çapmış
yavruma
canını zor kurtulmuş
son anda eliyle itmiş
yoksa kesin ölürdüdilim ucuna kara
ama ağzı yüzü parlaçalanmış
dün baan tlf da hala gel dedii
ö.sonra oraya gtcem habernz ola

:roflol::roflol::roflol: burda bile fakirim huselcim alış veriş yapamıyorum param yetmiyor :roflol::roflol: iyi olmuş yetmediği seviyesizleşeceğime fakir derim :roflol::roflol:

napalım ne ya sanal pastalarla idare etcez bir süre
kız bende bir an gerçek pasta aldın sandım akannehir fenalık geçiriyordum az daha :roflol::roflol:
çok geçmiş olsun kaptanım allah beterinden koruzun birdaha böyle şeyler yaşamaz inşallah

huselcim sen pastaları al al sonrada nasıl kilo verecem deee vallahi ben anlamam sen şimdi pasta yiyorsun ya bizde kurbanda yiyecez pastaları
bu arada resimlerine baktım çok güzel bir yüzün var inanıyorum ki kilo verince süper bir hatun olacaksın

arkadaşlık isteğimi kabul edersen görebilirsin canıma.s.
tamamdır cnm şimdi halledecem ayyy bu cahillik başa bela heeekaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kaptanımmmmmm dikkat et kendineee

25/09 günü yediklerim
sabah:1tabak lahana çorbası
arada:1elma
öglen:1büyük kase tavuklu salata
arada:2 elma
akşam:haşlanmış tavuk çok az ekmek avuç içi kadar
afiyetler olsun yarasın gözükmesin orti buarada su yeşil çay fln içtin dimi

bü gün dağçileği , levrek , nihal ,husel , çitos,çidem hiç gelmediler demi
cnm h.sonları sabah girmem zor oluyo o yüzden akşamdan bildirim yapıorum

üye-------------------- kilo-------------- hedef -------------verilecek kilo top.

azrasıla----------- (117,00)----------- (106,00)---------------- (11,00) opuyorumnanaktan

ilterçakır---------- (76,00)------------- (68,00)------------------ (8,00) lülülülülülü

selma12---------- (85,90)-------------- (79,00)------------------ (6,90) opuyorumnanaktan

husel--------------- ( 76,70)-------------(72,00)------------------ (4,70) opuyorumnanaktan

neslihan165----- (82,10)------------- (74,00)------------------ (8,10) opuyorumnanaktan

elimpiha---------- ( 84,00)----------- (76,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan

şebnem----------- (69,60)------------- (65,00)------------------- (4,60) opuyorumnanaktan

levrek---------------(75,60)------------- (70,00)------------------- (5,60) opuyorumnanaktan

dağçileği--------- (67,20)------------- (60,00)------------------- (7,20) opuyorumnanaktan

selmay------------ (57,80)------------- (51,00)-------------------- (6,80) opuyorumnanaktan

çitos-------------- (110,00)------------- (99,00)------------------- (11,00) opuyorumnanaktan

cidem83---------- (65,00)------------- (57,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan

ozbek83---------- (65,00)------------- (57,00)------------------- (8,00) opuyorumnanaktan

içtim cnm su işçtim ama bitki çayı içemedim
ama bugün kendime çayt yaptım 1 fincan içtim
içinde biberiye mate kiraz sapı nane kabuk tarçın ayrıca 1tatlı kaşıgıda5i1yerde bıraktım demledim içtim

Herhangi bir aktivite için acilen kilo vermeniz gerekiyorsa, hemen başlasanız iyi olur. Siz kendinizi kişisel olarak mükemmel bir bedene sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ancak kilo vermeniz gerekiyorsa bunu gözardı etmemelisiniz. Kilo verirken 10 yıl önceki kilonuza dönmeniz gerekmiyor. Kendinizi olamayacağınız bir kiloda hayal etmeyin. Kendinizi bilin, mantıklı, iyimser ve hedeflerinizi gerçeklik içerisinde değerlendirin. Böylece herhangi bir hataya düşmezsiniz. ılk yapacağınız şey kendinizi katılacağınız aktivite için ne kadar zamanınız olduğuna bakmak ve zayıflama hedefinize odaklanmak..
ıhtiyacınız olanlar
a) Bir tarih
b) Plan / program
c) Birisinin desteği veya yardımı
a) Tarih
Hazırlanacağınız aktivitenin tarihi bellidir. Tarihe göre çok doğru hareket edebilirsiniz. Siz elinizden gelen hazırlığı yapın ancak ne kadar kilo vermeniz gerektiğini düşünmeyin. Bu konudaki en iyi performansınızı gösterin ve kendinizi ödüllendirin. Yapabildiğiniz kadarını yapmanız
her zaman daha iyidir.
b) Plan ve program
Kendinize en az 21 gün verin. Kendinize göre bir egzersiz programı belirleyin. Yapabiliyorsanız haftada 5 kere, 2 gün 10-15 dakika, 2 gün 30-45 dakika (yürüyüş, bisiklet çevirmek ve yoga yapabilirsiniz) ve 1 gün 60-90 dakika egzersiz yapın. Günde 3 veya 4 kere daha önceden belirlediğiniz yiyecekleri tüketin. Bu ilk başta zor olabilir ancak mantıklı olun. Yemek aralarında ne kadar aç olsanız da yemeyin, bu sizin zararınıza olacaktır. Şekerli, kızarmış yiyecekler yemeyin. Şekerli içecekler içmeyin.
c) Destek
Tüm bunları sizinle birlikte yapacak bir arkadaş edinin. Kendinizi ve birbirinizi kontrol edin. Bu sizin hedefinize doğru daha rahat, gerçekçi ve
motive olarak ilerlemenizi sağlayacak.
Uygularsanız sonuç mükemmel olabilir!..
Sonunda eğer tüm bu ev ödevinizi doğru ve kesiksiz yaparsanız hedefinize ulaşırsınız. Bu sizin ödülünüz! Unutmamanız gereken tek şey 21 gün beslenmenizi yeniden gözden geçirmek ve uymak, düzenli egzersiz yapmak. Eğer formunuzu aktiviteden sonra da korumak istiyorsanız bunu bir yaşam biçimi haline getirebilirsiniz.

kızlar üstteki yazıyı muhakkak okuyun bizim sahip olduğumuz herşey burda var nette araştırıken buldum kilo vermek için herşeye sahibiz bu çok güzel birşey yaa 2 ay sonra kilolardan kurtuluyoruz

Hayat tarzını biraz değiştirerek kilo vermek mümkün. Aşağıda bazı ipuçları verdik. Bunlara uyulduğu zaman belli bir fayda sağlayacağı kesin. Daha aşağıda ise hangi besinde kaç kalori olduğunu gösteren bir kalori cetveli var. Bu kalori listesi ile alınan kalori miktarı hesaplanabilir.
Gazetelerde veya dergilerde okuyup, çevreden duyulan, sizlere uygun olup olmadığı konusunda emin olunmayan diyetler yerine, yeme-içme alışkanlığını, yaşam tarzını biraz değiştirmek ve uygun derecede spor yapmak elbette daha doğrudur.
1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağın zamanlarda su iç!
2- Buzdolabını boşalt. Böylece hem para harcamazsın hem de seni atıştırmaya iten neden yok olur!
3- Yeterince uyu. Böylece, yiyerek alacağın enerjiyi uyurken toplamış olursun!
4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak dur!
5- Mutlaka kahvaltı yap. Bu sana gün içinde harcaman gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmıyor olacaksın!
6- Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor.
7- Ayakta hiçbir şey yeme!
8- Yeşil çay iç. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalış!
9- Yediğin şeye konsantre ol. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerine cevap verirken yemek yeme!
10- Asansör kullanmak yerine merdivenden çık!

ben sabah 7 de kaltım öğlen yiyeceğim yemiği hazırladım ama çok zor oldu çünki sular kesikti ayy sinir oldum sabah sabah sular olayınca insan ne yapacağını şaşırıyor
İltwrciğim allah yardımcın olsun o zaman inşallah hemen gelir.
Kaptanım sen hakkaten üşütmüşsün aman kendine iyi bak.
ayyy Şu replerİde kaldırsınlarr ya nefret edİyorummmm bİz puanlar İÇİn burada deĞİlİzz alooo yÖnetİmmmmmmmmmmmmmmmmm
Neslişciğim tabiki puanlar için buralarda değiliz ama yinede ben pualarımı çok seviyordum
Kaptanım Adana nın sıcağı kuvvetlidir başına güneş geçmişte olabilir.
günaydın kızlar ben diş dr gidiyorum zamanım yok gelince listemi yazarım ok k.i.b a.e.o
Canım geçmiş olsun.
Benim şu halimle bile göbeğim var.
Bitkisel çaylara bende başlasam iyi olur. Şebnemciğim günde kaç bardak içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…