Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lilimamcım hoş geldin. Çok doğru bir karar verdin. Burada o kadar çok şey yaşadım ki... cok da merak ettim şimdi hangi durum sayesinde kararını etkiledim acaba... ama çok sevindim seni takipteyim haberin olsun hedefimize ulaşana kadar buradasın inşallah.

Tek ederim
hoş buldum ne güzel Antalya'da çalışabilmek en büyük hayalim bakalım 1 sene kaldı zorunlu görevin bitmesine sonrası Allah kerim branş ne hocam benimki rehberlik
Hayalin inşallah gerçekleşir. Urfa'nın tadını çıkar bu süre içinde Branşım edebiyat canım. 2022 de emekli oluyorum nasipse.

Pazartesi menüm
Sabah(7.30) Haş.yumurta, lor peyniri, iki ceviz, çay
Öğle(13.00) Limonlu pırasa yemeği
Ara(15.00) Bir armut
Akşam(18.00) Üç kaşık pırasa
1.5 litre su, 45 dakika leslie, gün içinde teneffüslerde ıhlamur, evde yeşil çay (beş kuru üzüm eşliğinde)

Afiyet olsun mavilim . Güzel bir menü. Su ve sporu merak ettim.

Günaydın kızlar nasılsınız akşam 10 olmadan uyumuşum sabah da erkenden kalkıp kahvemi içtim işe geldim:) bugün güzel başladı bana sizlere de güzel bir gün diliyorum:)
Günaydın helopini … Kolay gelsin güzel başladığı gibi güzel bitsin günün.
Benim bugün boş günüm dersim yok. Akşam zumbam var. Gün içinde uzun yürüyüşler yapmayı planlıyorum. Şu an yağmur yok ama yağacam der gibi bakıyor hava.
Sizlere de günaydın arkadaşlar oynakbasi34 kaptanım

Günaydın kızlar.. ya biliyorsunuz ev taşımıştım. ev hala şantiye göründüğü için doğalgaz bağlı değil. ve ailece hasta olduk . oğlanı da okula yollamadım hatta ben de antibiyotik içtim dün regl de geliyor. bu hafta benden hayır yok. 2 aydır ilk defa böyle oldum kusura bakmayın lütfen..

sonundaoldu hoş bulduk hemşerim. Yaz tatiline kadar Antep'i yasak ettim kendime. Bizim oralarda diyet sağlığa zararlıdır.Yemezsen adamı döverler.

aynen ya Antep tehlikeli yani. hayır deme şansın çok az

hoş geldin aramıza..

aleyküm selam. geçmiş olsun cnm.

sonundaoldu gitme canım Müslüm'e
Eger kendini kötü hissedeceksen.. Zira dramin dibi olmuş keza muziklerde öyle biliyorsundur..

Bu arada sen nasıl muhtesem ilerliyorsun . Tebrik ederim seni

evet evet hiç bana uygun değilmiş
bazı acılı dizilere alışığım da bu adamın gerçek hayatı ve çok ağırmış yani.
çok teşekkür ederim cnm senden unları duymak çok iyi geldi. inş hedefe ulaşınca senin gibi dirayetli olurum

Olursun tabii ki ♡♡

Sen anteplimisin is geregimi ordasiniz?

Gunaydin
Birazdan cocuklari okula birakip onlar orda kahvalti yaparken Bende kahve icecegim.

Bugun Ilk defa hatha yoga ya katilacagim. Nasil birsey merak ediyorum

Ilk defa duydum nasıl bişey acaba .

Bilinen yoga felsefesi disin da birseymi ?

Bize de anlatırsin tecrübeni :)

Yaa çok az kalmış ne güzel benim ilk görev yerim Urfa 6. Yılım bu sene işte seneye daha zorunlu görev bitiyor hayırlısıyla inşallah tayin istiycez bakalım neresi olur aslında urfayı seviyoruz ama eğitim için çocukların burda okula başlamasını istemiyorum ya okullar çok kalabalık bi de Suriyeli öğrenci çok arttı okullardaki o da farklı problemlere yol açıyor eğitim kalitesinin daha oturmuş olduğu bir yere gidebiliriz inşallah

Tekrardan merhaba
Kendimi tanıtmakla başlayım, ismim Meral Erzurum da yaşıyorum, 31 yaşındayım , yaklaşık iki buçuk senelik evliyim 15 aylıkta bi kızım var. Doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı malesef, bu konuda fazla çabaladığımda söylenemezKendi başıma iki ileri bi geri gidiyorum, artık kesin kararlıyım inşallah sizlerle kısa sürede hedefime ulaşırım
Boyum 1.68 ,kilom bu sabah itibariyle 73.800
Hedefim 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…