Lilimamcım hoş geldin. Çok doğru bir karar verdin. Burada o kadar çok şey yaşadım ki... cok da merak ettim şimdi hangi durum sayesinde kararını etkiledim acaba... ama çok sevindim seni takipteyim haberin olsun hedefimize ulaşana kadar buradasın inşallah.Merhaba, uzun süredir diyet gruplarını takip ediyorum ancak üye olmak şimdiye kısmetmiş(Elhan Meryem ablanın yaşadığı durum sayesinde diyebilirim),kabul ederseniz bende sizlerle zayıflamak istiyorum oynakbasi34
Hayalin inşallah gerçekleşir. Urfa'nın tadını çıkar bu süre içindeTek ederim
hoş buldum ne güzel Antalya'da çalışabilmek en büyük hayalim bakalım 1 sene kaldı zorunlu görevin bitmesine sonrası Allah kerim branş ne hocam benimki rehberlik
Afiyet olsun mavilim . Güzel bir menü. Su ve sporu merak ettim.Ben de menümü paylaşayım.
Kahvaltı 8de: bir adet yağda yumurta, yarım tb dilimine fıstık ezmesi ve bal, espresso.
Öğlen 12:30da bir büyük dilim ızgara somon, üç çatal domatesli makarna.
Akşam 5:30 bir porsiyon yeşil mercimek.
Günaydın helopini … Kolay gelsin güzel başladığı gibi güzel bitsin günün.Günaydın kızlar nasılsınız akşam 10 olmadan uyumuşum sabah da erkenden kalkıp kahvemi içtim işe geldim:) bugün güzel başladı bana sizlere de güzel bir gün diliyorum:)
sonundaoldu hoş bulduk hemşerim. Yaz tatiline kadar Antep'i yasak ettim kendime. Bizim oralarda diyet sağlığa zararlıdır. Yemezsen adamı döverler.
Merhaba, uzun süredir diyet gruplarını takip ediyorum ancak üye olmak şimdiye kısmetmiş(Elhan Meryem ablanın yaşadığı durum sayesinde diyebilirim),kabul ederseniz bende sizlerle zayıflamak istiyorum oynakbasi34
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün Öğretmen rica ettiği için bugün okula gidip Öğretmenler günü için sınıfta yapılacak birşeyler için yardımcı olacağım ♡
Eşimde bugün evdemaalesef dün eşimin halasindan çıkarken ben büyük kızla asansörle inerken bir sonraki seferi bekleyemek yerine ufaklikla yürüyerek inmeye kalkıştı ve ayakkabısı bir An kayınvalide bizimki fena kaymış
Af edersiniz kalcasinin üzerine düşmüş
Birsey olmadı sadece ağrı var o sicagiyla ama sabah resmen fena morarmis ve agri çoğaldı
biraz daha geçsin de olmadı doktora gideriz dedi ( bana kalsa aksam hemen acile goturecektim de inat işte )
Aramıza hoşgeldin canım
Demekki Meryem Abla vesile olmuş oldu ♡ inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
sonundaoldu gitme canım Müslüm'e
Eger kendini kötü hissedeceksen.. Zira dramin dibi olmuş keza muziklerde öyle biliyorsundur..
Bu arada sen nasıl muhtesem ilerliyorsun . Tebrik ederim seni
evet evet hiç bana uygun değilmiş
bazı acılı dizilere alışığım da bu adamın gerçek hayatı ve çok ağırmış yani.
çok teşekkür ederim cnm senden unları duymak çok iyi geldi. inş hedefe ulaşınca senin gibi dirayetli olurum
Gunaydin
Birazdan cocuklari okula birakip onlar orda kahvalti yaparken Bende kahve icecegim.
Bugun Ilk defa hatha yoga ya katilacagim. Nasil birsey merak ediyorum
Olursun tabii ki ♡♡
Sen anteplimisin is geregimi ordasiniz?
Hoşgeldin canım aramiza kendini tanitabilirsin)
Yaa çok az kalmış ne güzel benim ilk görev yerim Urfa 6. Yılım bu sene işte seneye daha zorunlu görev bitiyor hayırlısıyla inşallah tayin istiycez bakalım neresi olur aslında urfayı seviyoruz ama eğitim için çocukların burda okula başlamasını istemiyorum ya okullar çok kalabalık bi de Suriyeli öğrenci çok arttı okullardaki o da farklı problemlere yol açıyor eğitim kalitesinin daha oturmuş olduğu bir yere gidebiliriz inşallahLilimamcım hoş geldin. Çok doğru bir karar verdin. Burada o kadar çok şey yaşadım ki... cok da merak ettim şimdi hangi durum sayesinde kararını etkiledim acaba... ama çok sevindim seni takipteyim haberin olsun hedefimize ulaşana kadar buradasın inşallah.
Hayalin inşallah gerçekleşir. Urfa'nın tadını çıkar bu süre içindeBranşım edebiyat canım. 2022 de emekli oluyorum nasipse.
Hoşgeldiniz maşallah minnoşaGünaydın hoşbulduk canım, 15 aylık bi bebeğim var şu an fırsat vermiyo yazmama ama birazdan kendimi tanıtıp sorulara cevap vereceğim inşallah
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün Öğretmen rica ettiği için bugün okula gidip Öğretmenler günü için sınıfta yapılacak birşeyler için yardımcı olacağım ♡
Eşimde bugün evdemaalesef dün eşimin halasindan çıkarken ben büyük kızla asansörle inerken bir sonraki seferi bekleyemek yerine ufaklikla yürüyerek inmeye kalkıştı ve ayakkabısı bir An kayınvalide bizimki fena kaymış
Af edersiniz kalcasinin üzerine düşmüş
Birsey olmadı sadece ağrı var o sicagiyla ama sabah resmen fena morarmis ve agri çoğaldı
biraz daha geçsin de olmadı doktora gideriz dedi ( bana kalsa aksam hemen acile goturecektim de inat işte )
Aramıza hoşgeldin canım
Demekki Meryem Abla vesile olmuş oldu ♡ inşallah birlikte çok güzel kilolar veririz
Hosbulduk canım , aranızda olmaktan çok memnunum , inşallah bu güzel ortamda birlikte hedeflere ulaşıcaz
Evet kesinlikle Meryem abla vesile oldu iyi ki de olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?