Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

.

Hoşbulduk ablacım , en baştada dediğim gibi üye olmama aranıza katılmama senin yaşadıkların vesile oldu. Tekrar o konuları açıp seni üzmek istemiyorum, diğer takımda yaşadıkların karşısında kayıtsız kalamadım çok üzüldüm asla haketmediğin muamele yapıldı, ben uzun süredir takip ediyorum bütün olan bitenden haberdarım, kişiler hakkındada az çok fikir sahibiyim,üye olmadanda kimin ne niyetli olduğunu anlayabiliyoruz, senin halin tavrın olgunluğun azmin içtenlikle insanlara yardım etmek isteyişin takdire şayan dı kesinlikle. Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ama şunu bilmeni isterim tanımak istediğim şahane insanlardan birisin

"sonundaoldu, post: 57954764, member: 350488"]Günaydın kızlar.. ya biliyorsunuz ev taşımıştım. ev hala şantiye göründüğü için doğalgaz bağlı değil. ve ailece hasta olduk . oğlanı da okula yollamadım hatta ben de antibiyotik içtim dün regl de geliyor. bu hafta benden hayır yok. 2 aydır ilk defa böyle oldum kusura bakmayın lütfen..

aynen ya Antep tehlikeli yani. hayır deme şansın çok az

hoş geldin aramıza..

aleyküm selam. geçmiş olsun cnm.

Hoşbulduk

Çok teşekkür ederim. Olanlara ben de hala inanamıyorum açıkça. İnsanlar çok garip gerçekten. artık üzülmüyorum çok tatlı bir kaptan bacım var oynakbasi34 . Onu bulabilmem için bunları yaşamam gerkiyormuş. Ama orada birkaç iyi niyetli arkadaşım vardı sadece onları özleyeceğim o kadar. İyi ki buradasın sen de. Beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan. Çok incesin bana teselli oldu yazdıkların yürekten teşekkürler lilimamcım.

Sana üyeliğim onaylandığında uzun uzun mesaj yazdım ancak yeni üye olduğum için gönderilemedi Meryem ablacım, sana katılıyorum benimde çok sevdiğim insanlar olduğu için hala o grubada bakıyorum, neyse dediğin gibi bu güzel insanlarla tanışmak için bunları yaşamak gerekiyomış, sayende bende başta kaptanımız oynakbasi34 olmak üzere güzel yürekli insanlarla birarada olma fırsatı buldum, inşallah hep böyle güzel gider

Allah'ın verdiğinde 1 vermediğinde 1000 hayır vardır derler. senin de üye olmana neden olmuş ve zayıflamana da neden olur inşallah

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Okuldan kızı alıp ancak döndüm hayır bütün gün oradayım ama hala maaş baglamiyorlar

Eşimin ağrıları arttı şimdi de onu giyinmiş de acile gotureyim valla boyun fıtığını unutturdular bana resmen

Yine fırsat oldukça yazarım

Aramıza hoşgeldin canım acele Car diye kısaca yazdım ama gelince konuşuruz bol bol ♡♡♡♡

♡♡♡♡♡♡♡

bu arada 8. takımda da bi dönem yarışmıştım sanki ben maşallah yarışmadığım takım da kalmamış eeee 10 sene bu boru değil

♡♡♡♡ bende hatırlıyorum da keşke kalaydin iyidi nasip her zaman yuregimizde olanlardansin

bu arada 8. takımda da bi dönem yarışmıştım sanki ben maşallah yarışmadığım takım da kalmamış eeee 10 sene bu boru değil
Canım kaptan yardımcımm hoş geldin. Nasılsın iyi misin? Yeşil tablolarını özledim ne çok emeğin var . Arada bir bakıyorum kacamak kaçamak 3.takima Hande, badem, sen ve şismaniye bacima...

Çok güzel bir menü bayıldım resmen. Afiyet olsun. Saatlerini çok merak ediyorum ama...özellikle akşamı

Abbovv benden de böyle menüler çıkarmı aceba tebrikler valla arkadaşım

Kızlar eşimin sonuç belli oldu
Kuyruk sokumu ezilmiş ve kalça minik bir çatlak
30 gün düz oturmak yasak ancak basur yastığı kullanırsa oda kısa süre tabi doktor kafadan 10 gün rapor verdi kontrole gittiğimizde tekrar bir 10 gün vereceğim dedi

Adamcagizin baya ağrısı var ama ne alçı olur ne birşey sadece düştü tarafa değil de diğer tarafa uzan dinlen dedi
Artık körler sağırlar birbirini ağirlar hesabı karşılıklı yatisiriz koltuklarda

Benimde kosturmacadan fıtık iyice azdı ama mecbur arabayı da ben kullanacağım bir yere giderken adam kendi derdini unutup Aşkım sende zorlama kendini dinlen diyor ama şimdi birde eşime geçmiş olsun ziyaretine gelenler de olur zor dinlenirim ben

Neyse canı sağ olsun nasılsa çok isim yok eve gidince ona hasta yatağını da yapar büyük kızla biraz hazırlık yaparız gelen olursa diye

Hay Allah.. çok geçmiş olsun banucum. .
Allah veteriner korusun.
Bahsettigin minderler çok rahatlatır onu muhakkak alın canım. Eşim de kullandı aynı sikayetten biz de yaşadık.

Hay Allah.. çok geçmiş olsun banucum. .
Allah veteriner korusun.
Bahsettigin minderler çok rahatlatır onu muhakkak alın canım. Eşim de kullandı aynı sikayetten biz de yaşadık.

Sağ olasın canım kendi sakin ama çene şimdiden bezdirecek
Benimde fıtık tuttu diye benide oturttu büyük kız biraz salonu toparlayayim belki arkadaşınız gelir dedi ama bizimki bik bik kaynana gibi kıza karisiyor
Hayır 30 gün geçmeyecek ( doktor şimdilik 10 gün verdi ama devamı gelecek belli )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…