Lilimamcım hoş geldin. Çok doğru bir karar verdin. Burada o kadar çok şey yaşadım ki... cok da merak ettim şimdi hangi durum sayesinde kararını etkiledim acaba... ama çok sevindim seni takipteyim haberin olsun hedefimize ulaşana kadar buradasın inşallah.
Hayalin inşallah gerçekleşir. Urfa'nın tadını çıkar bu süre içindeBranşım edebiyat canım. 2022 de emekli oluyorum nasipse.
Çok teşekkür ederim. Olanlara ben de hala inanamıyorum açıkça. İnsanlar çok garip gerçekten..
Hoşbulduk ablacım , en baştada dediğim gibi üye olmama aranıza katılmama senin yaşadıkların vesile oldu. Tekrar o konuları açıp seni üzmek istemiyorum, diğer takımda yaşadıkların karşısında kayıtsız kalamadım çok üzüldüm asla haketmediğin muamele yapıldı, ben uzun süredir takip ediyorum bütün olan bitenden haberdarım, kişiler hakkındada az çok fikir sahibiyim,üye olmadanda kimin ne niyetli olduğunu anlayabiliyoruz, senin halin tavrın olgunluğun azmin içtenlikle insanlara yardım etmek isteyişin takdire şayan dı kesinlikle. Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ama şunu bilmeni isterim tanımak istediğim şahane insanlardan birisin
Çok teşekkür ederim. Olanlara ben de hala inanamıyorum açıkça. İnsanlar çok garip gerçekten.artık üzülmüyorum çok tatlı bir kaptan bacım var oynakbasi34 . Onu bulabilmem için bunları yaşamam gerkiyormuş. Ama orada birkaç iyi niyetli arkadaşım vardı sadece onları özleyeceğim o kadar. İyi ki buradasın sen de. Beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan. Çok incesin bana teselli oldu yazdıkların yürekten teşekkürler lilimamcım.
Sana üyeliğim onaylandığında uzun uzun mesaj yazdım ancak yeni üye olduğum için gönderilemedi Meryem ablacım, sana katılıyorum benimde çok sevdiğim insanlar olduğu için hala o grubada bakıyorum, neyse dediğin gibi bu güzel insanlarla tanışmak için bunları yaşamak gerekiyomış, sayende bende başta kaptanımızoynakbasi34 olmak üzere güzel yürekli insanlarla birarada olma fırsatı buldum, inşallah hep böyle güzel gider
Tekrardan merhaba
Kendimi tanıtmakla başlayım, ismim Meral Erzurum da yaşıyorum, 31 yaşındayım , yaklaşık iki buçuk senelik evliyim 15 aylıkta bi kızım var. Doğumdan sonra kilolar yapıştı kaldı malesef, bu konuda fazla çabaladığımda söylenemezKendi başıma iki ileri bi geri gidiyorum, artık kesin kararlıyım inşallah sizlerle kısa sürede hedefime ulaşırım
Boyum 1.68 ,kilom bu sabah itibariyle 73.800
Hedefim 63
Çok teşekkür ederim. Olanlara ben de hala inanamıyorum açıkça. İnsanlar çok garip gerçekten.artık üzülmüyorum çok tatlı bir kaptan bacım var oynakbasi34 . Onu bulabilmem için bunları yaşamam gerkiyormuş. Ama orada birkaç iyi niyetli arkadaşım vardı sadece onları özleyeceğim o kadar. İyi ki buradasın sen de. Beraber kurtulalım fazlalıklarımızdan. Çok incesin bana teselli oldu yazdıkların yürekten teşekkürler lilimamcım.
bu arada 8. takımda da bi dönem yarışmıştım sanki benmaşallah yarışmadığım takım da kalmamış eeee 10 sene bu boru değil
Canım kaptan yardımcımmbu arada 8. takımda da bi dönem yarışmıştım sanki benmaşallah yarışmadığım takım da kalmamış eeee 10 sene bu boru değil
Çok güzel bir menü bayıldım resmen. Afiyet olsun. Saatlerini çok merak ediyorum ama...özellikle akşamımeraba kızlar. işte baya yoğunum pek uğrayamadım. menüm
sabah
1 dilim ekmek
biraz lor
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
öğlen
4-5 kaşık tavuklu türlü
3 kaşık yoğurt
ara
1 armut
akşam
yarım nescafe
biraz bitter
meraba kızlar. işte baya yoğunum pek uğrayamadım. menüm
sabah
1 dilim ekmek
biraz lor
1 çay kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
öğlen
4-5 kaşık tavuklu türlü
3 kaşık yoğurt
ara
1 armut
akşam
yarım nescafe
biraz bitter
Kızlar eşimin sonuç belli oldu
Kuyruk sokumu ezilmiş ve kalça minik bir çatlak
30 gün düz oturmak yasak ancak basur yastığı kullanırsa oda kısa süretabi doktor kafadan 10 gün rapor verdi kontrole gittiğimizde tekrar bir 10 gün vereceğim dedi
Adamcagizin baya ağrısı var ama ne alçı olur ne birşey sadece düştü tarafa değil de diğer tarafa uzan dinlen dedi
Artık körler sağırlar birbirini ağirlar hesabı karşılıklı yatisiriz koltuklarda
Benimde kosturmacadan fıtık iyice azdı ama mecbur arabayı da ben kullanacağım bir yere giderkenadam kendi derdini unutup Aşkım sende zorlama kendini dinlen diyor ama şimdi birde eşime geçmiş olsun ziyaretine gelenler de olur zor dinlenirim ben
Neyse canı sağ olsun nasılsa çok isim yokeve gidince ona hasta yatağını da yapar büyük kızla biraz hazırlık yaparız gelen olursa diye
Hay Allah.. çok geçmiş olsun banucum. .
Allah veteriner korusun.
Bahsettigin minderler çok rahatlatır onu muhakkak alın canım. Eşim de kullandı aynı sikayetten biz de yaşadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?