Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu zumba beni acayip zorluyo , 40 dk nın sonunda ben pert ama karşılığını aldıkça pes etmiyorum, yaklaşık bir aydır yapıyodum ama ailem ziyaretime geldi bir hafta ara verdim bikaçgündür tekrar başladım bu yüzden dahada zorlanıyorum, Meryem abla @meryemozcan27 maşallah sana hemde bir saat yapıyosun

Ahh ablacığım bende cok su icme hastaligi var diabetus insipisdus ins dogrd yazmisimdir
10lt su icmisimdir belkı daha fazla
Doğuştan hastalığım ilac kullanıyorum ama psikolojik olarakta içiyorum

Geçmiş olsun canım , tedavisi yokmu yani sürekli ilaç mı kullanmak zorundasın?

Geçmiş olsun canım , tedavisi yokmu yani sürekli ilaç mı kullanmak zorundasın?
Evet bazi hastalarinki ömür boyu ilac kullanarak hastalık kontrol altına alınıyor normal insan gibi 2_3 lt içiyor ama benim psikolojik olarakta içiyorum

Menün süpermiş afiyet olsun.

Ne kadar az yemişsin ne güzel. Sanırım artık menüyü missereye haber vermeye gerek yok çünkü gruptan çıktı değil mi kaptan oynakbasi34

Zumbayı nerden bakarak yapıyorsunuz?

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Büyük kızı yolcu ettim kaldı ufaklık
Normalde eşim ise giderken kuzuyu bırakıyordu ama bana kaldı budurumda

Hareket etmediğim sürece Fıtık ağrım olmuyor pek ama biraz dolandigim An basliyor zonklamaya
Nasıl olacak bilmiyorum ama bu surec beni baya zorlayacak

Kızı bıraktıktan sonra da banyoyu temizlemem lazım Allahtan büyük kız dün hem kendi odasını hemde salonu toparladı
Sende yapma ben gelince kalan işleri hallederim dedi ama en basidi yemek yapmak için de olsa mutfağa girmem şart

Canım tebrikler çok güzel bir menü hatta baya az yemissin ♡

Canım seni de tebrik ediyorum gerçekten harikasiniz ♡

Ne kadar az yemişsin ne güzel. Sanırım artık menüyü missereye haber vermeye gerek yok çünkü gruptan çıktı değil mi kaptan oynakbasi34

Aynen canım şu ara izinli ama onu da en kisa zamanda geri getiririz ♡

Banu bence bırak büyük kız sana yardım etsin bu süreçte. Dikkatli olman gerekiyor.

Gunaydin :)
Evet dun baya az yemissim. Normalde dayanamam. Ama cok yogundum cidden, o yuzden.
5gun evdeyim simdi. Asil sorun burda

Bugun ki planim proteinli beslenmek
Ayrica spor salonuna gitmek cocuklari okula ve krese birakinca

Günaydın kızlar..

Abbovv benden de böyle menüler çıkarmı aceba tebrikler valla arkadaşım

saol cnm neden olmasın. ama menüne baktım gayet hoş..

geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş.

harika afiyet olsun

Mutlu sabahlar günaydın

afiyet olsun cnm. günaydın.

mavimli senin menü de gayet güzel afiyet olsun

@meryemozcan27 cnm alıntım gitmiş. yemek saatim genelde şöyle.
sabah 6.30 gibi kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum oğlanı hazırlayıp okula bırakıp işe geçiyorum.
9 gibi işte yapıyorum kahvaltıyı.
öğlen 12 de yiyorum
akşam da genelde 17.30 gibi yiyorum. ama şu sıra annemdeyim onlara ayak uyduruyorum. mesela dün bitter ve kahve demiştim.o baklava ve kahve oldu yarım dilim yedim ama. çok ısrar ediyorlar. bir de 10 kilo verdim baya zayıf duruyorum. anacım diyor ki bak hasta olacaksın kesin kansızlık başlamıştır. kanımda 14

Aaaa çok geçmiş olsun tez şifa versin rabbim

güzel menü kısa sürede kilo verdirir tebrik ederim cnm

Günaydın herkese dün reglmin ilk günüydü okuldan gidince sızmışım gece de kadını izledim soluksuz unutmuşum girmeyi

Dün yediklerim
Sabah 2 minik poğaça 1 elmalı kurabiye(kötü olduğunu biliyorum ama yurtta nöbet tutuyorum bunu da arkadaş getirmişti yiyiverdim)

Öğlen kabak salatası

Ara 1 2 si bir arada 2 mandalina

Akşam 1 tabak yeşil fasulye 1 kase yoğurt

Ara 3 hurma 2 ceviz 2 mandalina

Ne çok mandalina yemişim

dün biraz cozutmuşsun bugün protein bekliyorum senden. ben de annemdeyim bu ara kadına bakamadım dün. şimdi bir yandan işlerimi yaparım bir yandan kadını izlerim.
diziyi sonradan izlemek daha iyi oluyor bana. çok ağır giden yerleri atlıyorum.
2 dizim var biri kadın diğeri savaşçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…