Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Senin kuzuyada çok geçmiş olsun canm Allah tez zamanda şifasını versin
Menün gayet güzel, iki öğün olacaksa o sabah ve akşam olmalı bence, yanlış düşünüyosam uyarın lütfen çünkü ben iki öğün yaptığımda doğru zannederek öyle besleniyorum yoksa dediğim gibi gün bitmiyo sürekli ne yesem diye beynimde çatışma başlıyo

Valla nasıl da biliyorsun kaptanı :) sadece o mu ben de evde kek yapılsın hiç boş geçmem. Bu yüzden yapmıyorum şimdilik.
Ayy malesef bende aynısıyım, gelip gidip o yaptığım pasta börek kek işte herneyse ona takılıyorum ve tadına bakıp bırakmıyorumda, sonra vicdan azabı çekiyorum kendime sinirleniyorum dahada yiyorum eşimde her akşam muhakkak tatlı bişey getirir, artık yalvarıyorum getirme diye çünkü tatlı benim vazgeçilmezim

Kaptan menü sanki biraz cıslı mı ne ya kek ya poğaça olaydı bari sen ikisini birden gömmüşsün ne yapsakki ufaktan ceza lazım ama şartlarda müsait değil ki, neyse sen de benim olunca görmezden gel aramızda kalsın diğerleri güzel afiyet olsun kaptanım

Çok iyi canım afiyet olsun, spor olarak ne yapıyosun, ben leslie ve zumba dışında bişey bulamıyorum bazen ip atlama ,tabi bunlar evde yapılacak alternatifler,spor aletide olmayınca bukadar oluyo

Merhaba kızlar, geçmişi ancak bitirebildim çünkü bütün gün dışardaydım buraya uğrama fırsatım olmadı. Hemen menümü yazayım

Uyanınca 08.00
İki bardak limonlu ılık su

Kahvaltı 10.00
(Kahvaltının detayı uzun oluyo diye resim paylaşıyorum)

Ara 14.00
Sade türk kahvesi, sade soda

Akşam 20.00(çok geç oldu ama ancak fırsat buldum)
5 köfte, ilk sayfadaki kabaklı cacık, büyük kase salata

Su: 3 lt olmuştur
Spor : birazdan yarım saat leslie yapacağım

Belki yatmadan mandalina yerim, öğle yemeğine fırsatım olmadı yemediğimden değil yani oynakbasi34

Çarşamba menüm
Sabah (7.30) Bir yumurta, peynir, ceviz, kayısı, zeytin, çay
Öğle(13.00) Bir bardak süt, beş kuru dut
15.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(18.00) Zeytinyağlı pırasa üzerine üç kaşık yogurt, pul biber
İki litre su, gün içinde ıhlamur, yeşil çay, 45 dakika Leslie, yarım saat tempolu yuruyus

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Arkadaslar cumartesi kaldı daha doğrusu erkekler aralarında anlasmislar ama arkadaşım eşine cumartesi gidelim ki rahat oturalim demiş
Tabi ben kimse gelmeyince aradım koz çayı koyuyorum geliyorsunuz dimi diye hatunun haberi bile yok

Neyse rahat esortmanlarimi giyip dinlenirim o bahaneyle temizligim de bitmiş oldu

Geçmiş olsun canım
Pilavi iki kasikla biraktiysan Süper menu

Akşam dengelemissin iyi olmuş abla

Valla olmasaydı iyidi ama tadına bakayım ayağına şeytana uydum

Senin menu yine her zamanki gibi harika ♡♡♡♡♡ Tebrikler

Su insulin direnci yokmu cidden bazen içimde biri daha var da ben onla savasiyormus gibi hissediyorum
Herşey beyinde biter demiyorlar boşuna o yapılan bitmeden rahatlamiyor insan genelde hatta bende büyük kıza yaptiklarimi paketleyip kaldır bir yere dedim gözüm gormezse unutuyorum

Sorma valla bence de vis olmasaydı iyidir
Adam canı sıkıldıkça şunu getir bunu getir diyor ama kararimnkesin yarın kendime bir iki çeşit değişik yeşil çay yada bitkisel çay alirım da adam birsey istedikleri bol su ve çay içerim

Oooo süpersin hatta kabaklı cacık da yapılmış ♡♡♡ bak şimdi sende görünce aklıma düştü bende yarın alıp yapayım da onuda acikirsam yiyebilir gönül rahatlığı ile ♡♡♡♡

Senin de menü çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡♡
Eminim cuma bol bol eksi görürsün

Afiyet olsun.. KAhvaltına bayıldım...
Yumurta salatası dimi.? çok severim :)

hayırlı geceler arkadaşlar ben 44 yaş 79 kil0 157 boy 3 çocuk annesi ev hanımıyım 2 oğlum üniversite küçük oğlum anaokulu esasen bu foruma da sizlerle tanışmak için üye oldum acemiyim baya alışana kadar kusuruma bakmazsınız inşaallah iki haftadır step aerobiğe gidiyorum diyeti de sizlerle başarabilirsek deymeyin keyfime motive olmak için ihtiyacım var inşallah yarın itibariyle diyet menümü paylaşmaya başlıcam siz beni yönlendirirseniz daha az hata yaparım

Canım gerçekten süpersin ♡ menü şahane birde resimlerini ekleme daha da şahane olmuş ♡ tebrikler

Aramıza hoşgeldin ♡ Ne mutlu bize ki bizlerle tanismak için üye oldun
Kusura bakma ne demek ♡ İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz kolon abartılı değil eminim yakında hedefe de ulasirsin

Kızlar valla bu aksam arkadaşların gelmemesi iyi oldu çünkü cidden hizmet edecek halim kalmamış
Fıtık beni baya zorluyor gerçi normalden az daha fazla hareket ettim ama eşimin de dedigi gibi fitikla yaşamayı öğrenmem ve kendimi kollamam lazım

Büyük kızımın demesi gibi "Premses " modunda yaşayacağım
Cadı bide bilerek Premses diyor hani tam prenses sayilmazsin artık yaş ilerledi hesabı

Len kraliçe de bari diyorum yok sen her daim premsessin kraliçe yaşlı olur diyor

kaptanım çok mutlu oldum sağolun moral için bu arada bütün hastalara Rabbimden acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun

Allah razı olsun canım Maalesef bu ara basima gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi buna da şükür ♡ geçecek inşallah

Kusura bakmayın arkadaşlar çok badireler atlattım hiç göremedim foruma kabul ederseniz yarın güzel rakamla gelirimm

Tabiki kabul ederiz canım ama lütfen bir dahakine yoğunluk olacağı zaman haber verirsen sevinirim

Bu arada herkese günaydın ♡♡♡♡♡

Gece benim için baya zor geçti ağrıdan doğru düzgün uyuyamadim hatta ilk ağrı tuttu zamanki gibi ağrıdan uykudan uyanıp durdum

Bugün hiç bir şey yapmayacağım zaten istesem de yapamam resmen kalıp oldum işin kötüsü kürünü havuz faslı da var inşallah biraz rahatlarim da götürebilirim gerçi eşim araba kullanabiliyor kısa süre de olsa ama onuda sürüklemek istemiyorum

Kari Koca tam körler sağırlar durumuna geldik

Senin de menü çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡♡
Eminim cuma bol bol eksi görürsün
Banucuğum teşekkür ederim. Bu hafta direnç haftam sanırsam geçen iki hafta 1.9 ve 1.6 eksiler gormuştum. Vücudumu artık tanıyorum bu hafta tık yok. Ama mücadeleye devam tabi ki...

Fitannem sporuna bayıldım. Menun de bilinçli çok güzel. Hedefe emin adimlarla güzel sonuçlar diliyorum.

Hoş geldin canım. İyi ki geldin. Masallah çok bereketli bir hafta yaşıyoruz. Ben de cumartesi geldim. Takımda o kadar tatlı arkadaşlarla tanıştım ki...heyecan veriyor her liste... Ben de 49 yaşında iki erkek cocuk annesiyim.Metabolizma bu yaşlarda da çalıştırılabiliyormus bunu öğrendim. Ağır aksak gitsem de çıtır olmama 14 kilo kaldı.
Canım sen de verirsin emin ol. Biraz sabır ve gayret olsun yeter.

Canım çok üzüldüm ya...Bu kadar acına ragmen o kadar tatlı bir uslupla yazıyorsun ki hayranım inan sana...Çok gecmis olsun. Alternatif neler yapılabilir senin için bilmiyorum. Bugun nobetciyim okulda fırsat buldukça bu fıtık nasıl bir şeydir ağrıları nasıl izole edilir bakmak istiyorum. Yorma kendini dünyanın işi bitmez ki... Olduğu kadar olsun.

Canım maalesef benim yapabileceğim tek şey dinlenmek fizik tedaviye gitmiştim yaramadı hatta ağrılar çoğaldı
Kaç tane doktora gorundum hepsi de ameliyat diyor ama açıkçası yemiyor
3 fitik var ama ameliyatlik olan 2si birbirinden ayrı yerlerde oldukları için açık ameliyat dedi doktorların hepsi ve ameliyat 4 saat sürer diyorlar
Hadi ben anlamayacagim o süreyi ama eşim okadar süre nasıl bekleyecek
Birde doktorlardan biri bel fıtığı bir aksilik olursa belden aşağısını ama boyun fıtığı bir aksilik olursa da boyundan asagisini felç bırakır dedi tabi öyle olunca ne eşim nede ben cesaret edemiyoruz

Son gittiğim doktor yüzme önerdi bende belediyenin tesislerinde haftada 2 gün yuzuyordum ama dün gidemedim üstelik 2 aylık sürem dolmak üzere sonra tekrar beklemeye yazilacagim sıra gelsin diye

1 tane bile poşet tasimayacaksin diyorlar ama gelde ev hanımı olarak taşıma

Bakalim mecbur dayanabildigim kadar dayanacagim olmazsa artık Son noktada Allaha emanet diyip Ameliyata tamam diyeceğim mecbur

Rabbim şifa verir inşallah ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…