Slm herkese
Benim de bebeklerden biri hasta onunla ilgilenmem gerek. Bugünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi, çay
Öğlen 2de bir muz, yarım ceviz, 3 dut kurusu
Akşam 6 gibi bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık pilav yerim.
Ayy malesef bende aynısıyım, gelip gidip o yaptığım pasta börek kek işte herneyse ona takılıyorum ve tadına bakıp bırakmıyorumda, sonra vicdan azabı çekiyorum kendime sinirleniyorum dahada yiyorumValla nasıl da biliyorsun kaptanı :) sadece o mu ben de evde kek yapılsın hiç boş geçmem. Bu yüzden yapmıyorum şimdilik.
Bugün ki menum;
Sabah uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı : 08.00de
1 yumurta
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
Ara; 10.00da
1 şekersiz Nescafe
Öğle 14.30da
1 ufak Zeytinli poğaça
1 ince dilim havuçlu tarçınlı cevizli kek
Ara 17.00de
1 şekersiz Nescafe
Akşam 18.00de
1 kase Tarhana çorbası
1 porsiyon karnabahar yemeği
Bu saatten sonra kesinlikle hiç bir şey yemek yok banamisafirlere ancak şekersiz çayımı içerim ♡♡♡♡
Bugün yediklerim
Sabah 09:00
Peynirli omlet zeytin bi çeri domates iki dilim tb ekmeği
Ara yarim muz
Öglen 12:30da 10findik bes badem
/16:00da bir dilim ekmeğin üzerine yemegin salçalı soganindan surdum
17:00da bi portakal
19:00bi kase nohut yemeği bes kaşık bulgur pilavı salata
22:00 gibi tarçınlı yogurt
Spor yarim saat
Geçmiş olsun canım
Pilavi iki kasikla biraktiysan Süper menu
Akşam dengelemissin iyi olmuş abla
Bugün yediklerim
Sabah 09:00
Peynirli omlet zeytin bi çeri domates iki dilim tb ekmeği
Ara yarim muz
Öglen 12:30da 10findik bes badem
/16:00da bir dilim ekmeğin üzerine yemegin salçalı soganindan surdum
17:00da bi portakal
19:00bi kase nohut yemeği bes kaşık bulgur pilavı salata
22:00 gibi tarçınlı yogurt
Spor yarim saat
Ayy malesef bende aynısıyım, gelip gidip o yaptığım pasta börek kek işte herneyse ona takılıyorum ve tadına bakıp bırakmıyorumda, sonra vicdan azabı çekiyorum kendime sinirleniyorum dahada yiyorumeşimde her akşam muhakkak tatlı bişey getirir, artık yalvarıyorum getirme diye çünkü tatlı benim vazgeçilmezim
Kaptan menü sanki biraz cıslı mı neya kek ya poğaça olaydı bari sen ikisini birden gömmüşsün ne yapsakki ufaktan ceza lazım ama şartlarda müsait değil ki, neyse sen de benim olunca görmezden gel aramızda kalsın diğerleri güzel afiyet olsun kaptanım
Merhaba kızlar, geçmişi ancak bitirebildim çünkü bütün gün dışardaydım buraya uğrama fırsatım olmadı. Hemen menümü yazayım
Uyanınca 08.00
İki bardak limonlu ılık su
Kahvaltı 10.00
Eki Görüntüle 2208173 (Kahvaltının detayı uzun oluyo diye resim paylaşıyorum)
Ara 14.00
Sade türk kahvesi, sade soda
Akşam 20.00(çok geç oldu ama ancak fırsat buldum)
5 köfte, ilk sayfadaki kabaklı cacık, büyük kase salata
Su: 3 lt olmuştur
Spor : birazdan yarım saat leslie yapacağım
Belki yatmadan mandalina yerim, öğle yemeğine fırsatım olmadı yemediğimden değil yanioynakbasi34
Çarşamba menüm
Sabah (7.30) Bir yumurta, peynir, ceviz, kayısı, zeytin, çay
Öğle(13.00) Bir bardak süt, beş kuru dut
15.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(18.00) Zeytinyağlı pırasa üzerine üç kaşık yogurt, pul biber
İki litre su, gün içinde ıhlamur, yeşil çay, 45 dakika Leslie, yarım saat tempolu yuruyus
Merhaba kızlar, geçmişi ancak bitirebildim çünkü bütün gün dışardaydım buraya uğrama fırsatım olmadı. Hemen menümü yazayım
Uyanınca 08.00
İki bardak limonlu ılık su
Kahvaltı 10.00
Eki Görüntüle 2208173 (Kahvaltının detayı uzun oluyo diye resim paylaşıyorum)
Ara 14.00
Sade türk kahvesi, sade soda
Akşam 20.00(çok geç oldu ama ancak fırsat buldum)
5 köfte, ilk sayfadaki kabaklı cacık, büyük kase salata
Su: 3 lt olmuştur
Spor : birazdan yarım saat leslie yapacağım
Belki yatmadan mandalina yerim, öğle yemeğine fırsatım olmadı yemediğimden değil yanioynakbasi34
Iyi aksamlar kizlar.. Bugun Bos gunumdu Cocuklari birakip spora gittim 8.30 da
45 dk eliptik
20 dk agirlik
Eki Görüntüle 2208179
Kahvalti : Omlet
1 yumurta
1 dilim pastirma
Eki Görüntüle 2208180
Öglen
200 gr somon
Yarim kirmizi sogan ve sumak
Eki Görüntüle 2208181
Aksam
Köri soslu tavuk gogsu
Eki Görüntüle 2208182
Ayrica 2 l su
hayırlı geceler arkadaşlar ben 44 yaş 79 kil0 157 boy 3 çocuk annesi ev hanımıyım 2 oğlum üniversite küçük oğlum anaokulu esasen bu foruma da sizlerle tanışmak için üye oldum acemiyim baya alışana kadar kusuruma bakmazsınız inşaallah iki haftadır step aerobiğe gidiyorum diyeti de sizlerle başarabilirsek deymeyin keyfime motive olmak için ihtiyacım var inşallah yarın itibariyle diyet menümü paylaşmaya başlıcam siz beni yönlendirirseniz daha az hata yaparım
kaptanım çok mutlu oldum sağolun moral için bu arada bütün hastalara Rabbimden acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun
Kusura bakmayın arkadaşlar çok badireler atlattım hiç göremedim foruma kabul ederseniz yarın güzel rakamla gelirimm
Banucuğum teşekkür ederim. Bu hafta direnç haftam sanırsam geçen iki hafta 1.9 ve 1.6 eksiler gormuştum. Vücudumu artık tanıyorum bu hafta tık yok. Ama mücadeleye devam tabi ki...Senin de menü çok güzel canım tebrikler ♡♡♡♡♡
Eminim cuma bol bol eksi görürsün
Fitannem sporuna bayıldım. Menun de bilinçli çok güzel. Hedefe emin adimlarla güzel sonuçlar diliyorum.Iyi aksamlar kizlar.. Bugun Bos gunumdu Cocuklari birakip spora gittim 8.30 da
45 dk eliptik
20 dk agirlik
Eki Görüntüle 2208179
Kahvalti : Omlet
1 yumurta
1 dilim pastirma
Eki Görüntüle 2208180
Öglen
200 gr somon
Yarim kirmizi sogan ve sumak
Eki Görüntüle 2208181
Aksam
Köri soslu tavuk gogsu
Eki Görüntüle 2208182
Ayrica 2 l su
Hoş geldin canım. İyi ki geldin. Masallah çok bereketli bir hafta yaşıyoruz. Ben de cumartesi geldim. Takımda o kadar tatlı arkadaşlarla tanıştım ki...heyecan veriyor her liste... Ben de 49 yaşında iki erkek cocuk annesiyim.Metabolizma bu yaşlarda da çalıştırılabiliyormus bunu öğrendim. Ağır aksak gitsem de çıtır olmama 14 kilo kaldı.hayırlı geceler arkadaşlar ben 44 yaş 79 kil0 157 boy 3 çocuk annesi ev hanımıyım 2 oğlum üniversite küçük oğlum anaokulu esasen bu foruma da sizlerle tanışmak için üye oldum acemiyim baya alışana kadar kusuruma bakmazsınız inşaallah iki haftadır step aerobiğe gidiyorum diyeti de sizlerle başarabilirsek deymeyin keyfime motive olmak için ihtiyacım var inşallah yarın itibariyle diyet menümü paylaşmaya başlıcam siz beni yönlendirirseniz daha az hata yaparım
Canım çok üzüldüm ya...Bu kadar acına ragmen o kadar tatlı bir uslupla yazıyorsun ki hayranım inan sana...Çok gecmis olsun. Alternatif neler yapılabilir senin için bilmiyorum. Bugun nobetciyim okulda fırsat buldukça bu fıtık nasıl bir şeydir ağrıları nasıl izole edilir bakmak istiyorum. Yorma kendini dünyanın işi bitmez ki... Olduğu kadar olsun.Bu arada herkese günaydın ♡♡♡♡♡
Gece benim için baya zor geçtiağrıdan doğru düzgün uyuyamadim hatta ilk ağrı tuttu zamanki gibi ağrıdan uykudan uyanıp durdum
Bugün hiç bir şey yapmayacağım zaten istesem de yapamam resmen kalıp oldumişin kötüsü kürünü havuz faslı da var inşallah biraz rahatlarim da götürebilirim gerçi eşim araba kullanabiliyor kısa süre de olsa ama onuda sürüklemek istemiyorum
Kari Koca tam körler sağırlar durumuna geldik
Canım çok üzüldüm ya...Bu kadar acına ragmen o kadar tatlı bir uslupla yazıyorsun ki hayranım inan sana...Çok gecmis olsun. Alternatif neler yapılabilir senin için bilmiyorum. Bugun nobetciyim okulda fırsat buldukça bu fıtık nasıl bir şeydir ağrıları nasıl izole edilir bakmak istiyorum. Yorma kendini dünyanın işi bitmez ki... Olduğu kadar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?