Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydın canım, işin zor Allah yardımcın olsun. Bencede bu ara büyük kızın yapabilir onun da sınavı var ama ortaklaşa bişeyler olacak inşallah, zaten çocukların büyük yani en azından bebek yok temizliktede yemektede biraz daha esnek olabilirsin

Ayy bu mesajın sonuna çok güldüm bana bi yerden tanıdık geldi aynen benim annemde " yeterrr saçmalama hasta olcaksın gayet iyisin daha ne verceksin halsiz kalıp çocuğada bakamazsın, çöp gibi olmuşsun" diyo bende 72 kiloydum yani ( iki hafta önce )

haha ana yüreği işte ya Allah başımızdan eksik etmesin inş.

Açılışın biraz sıkıntılı olmuş ama akşama kadar bence telafi etmişsin canm afiyet olsun

♡♡♡♡ bende hatırlıyorum da keşke kalaydin iyidi nasip her zaman yuregimizde olanlardansin

sağol canım benim bende seni unutmuyorum o zaman moni de bu takımdaydı sanki kardeş takım muhabbeti vardı o aralar hala var mı bilmiyorum o zaman ben motivasyon problemi çok yaşadım canım ya tutturamadım bi türlü geri dönüşte de 5. takıma girmek istedim nasip 3. takımmış hayırlısı arada girer uğrarım

çok geçmiş olsun canım bu arada da çok üzüldüm eşinin durumuna Allah şifasını versin inşallah

Canım kaptan yardımcımm hoş geldin. Nasılsın iyi misin? Yeşil tablolarını özledim ne çok emeğin var . Arada bir bakıyorum kacamak kaçamak 3.takima Hande, badem, sen ve şismaniye bacima...

çok şükür iyiyim canım ben de seni takipteyim

Mutlu sabahlar günaydın

Sana da günaydın :)

Sizlere de Günaydın ♡

Banu bence bırak büyük kız sana yardım etsin bu süreçte. Dikkatli olman gerekiyor.

Eşimde sağ olsun otur kalsın kalanları da gelince kız yapar dedi kızıma gitmeden tembihledi zaten elleme bir şeyi diye ♡

En azindan daha zararlı kaçamak yapmamiş oldun bugün biraz Protein ağırlıklı beslenirsin olur biter

Günaydın sevgili takımım

Günaydın
Mutlu çarşambalar

Sizlere de Günaydın ♡

Günaydın
Mecbur biraz esnetecegim yoksa ben de yamulursam kim bakacak bize karı koca da çekilmez oluruz hastayken
Basit şeyler yapar idare ederim artık yapacak bir şey yok

Ahhh ahhh Anneler hep öyle görür zaten benimkinden gerçi hiç duymadım aksine benimki de bir ara diyetisyene giderken ay girtlaktan kesmeden gitmez boşuna para verme sen zaten daha evvel de verebildin diye hatuna boşuna " gerek yok Melehat " demiyoruz anama
Yemeğin fazlasına gerek yok
Alışverişin fazlası gerek yok
Kilonun fazlasına da gerek yok

Moni şu anda 10. Takimda kaptanlık yapıyor ama bir araya geliyoruz gerçi baya oldu bulusmayalı ama ilk fırsatta yine bir araya gelmek şart oldu ♡♡♡♡

bugünkü menümü yazayım. annemdeydi oğlan çok ağlıyormuş kulağım diye eşim alıp hastaneye götürdü kafam hiç yerinde değil. muayene bitene kadar film izleyim dedim o da sarmıyor.

sabah
1,5 dilim etimek
1 kaşık yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı salça
biraz peynir

ara
yarım nescafe

öğlen
4 kaşık fırında sebzeli et
3 kaşık yoğurt

ara
1 armut

akşam
bitter yarım nescafe
(regl gelecek sürekli tatlı yiyesim var böyle bastırıyorum)

Çok geçmiş olsun kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin. ..Aminnnnn

Bende aksam için geçmiş olsuna arkadaşlar gelecek diye Anneme gidip kek ve pogaca yaptım
Benim fırın bozuk olunca hadi onda yapayım dedim baya oldu fırın bozulali ama bir türlü begenemedim nasılsa yılbaşına yakın kampanyalar olur diye de bekliyorum

Canım ilk zamanlar ben de çok zorlanıyordum. Kan ter içinde kalıyorsun hiçbir alet ve spor bu kadar kalori yaktırmıyor. Benim avantajım hoca eşliğinde yapıyorum. Grup olunca enerji motivasyon da bol oluyor.

Slm herkese
Benim de bebeklerden biri hasta onunla ilgilenmem gerek. Bugünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi, çay
Öğlen 2de bir muz, yarım ceviz, 3 dut kurusu
Akşam 6 gibi bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık pilav yerim.

Cutemomcum tartıya az kaldı nolur bi dahakine reddet... emeğine yazık.

Acaba boğazı mı iltihaplandı. Benim küçük oğlan üşütünce hep kulağına vururdu. Geçmiş olsun canım.

Banucum yaptığın kek ve poğaçalardan korkuyorum şunun bi tadına bakim dediğin anda mahvoluruz.

Valla nasıl da biliyorsun kaptanı :) sadece o mu ben de evde kek yapılsın hiç boş geçmem. Bu yüzden yapmıyorum şimdilik.

Çok güzel bir menü canım ♡ tebrikler

Kem küm
Birazdan menümü paylaşırım ona göre yorumlarınızı beklerim

Valla nasıl da biliyorsun kaptanı :) sadece o mu ben de evde kek yapılsın hiç boş geçmem. Bu yüzden yapmıyorum şimdilik.

Artık ne zamandır beni taniyorsunuz ♡ nasilda biliyorsunuz
Ya bana kalsa yapmazdim da çaya arkadaşlar gelecek şimdi hiç bir şey ikram etmemek olmaz artık o yaptiklarim 3 gün yeter yetmezse de artık olmadı hazır alırım ama ben kesinlikle yemem sonuçta bugün az da olsa oglenlik yedim

Bugün ki menum;

Sabah uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı : 08.00de
1 yumurta
1 salatalık
1 kupa yeşil çay

Ara; 10.00da
1 şekersiz Nescafe

Öğle 14.30da
1 ufak Zeytinli poğaça
1 ince dilim havuçlu tarçınlı cevizli kek

Ara 17.00de
1 şekersiz Nescafe

Akşam 18.00de
1 kase Tarhana çorbası
1 porsiyon karnabahar yemeği

Bu saatten sonra kesinlikle hiç bir şey yemek yok bana misafirlere ancak şekersiz çayımı içerim ♡♡♡♡

Geçmiş olsun canım
Pilavi iki kasikla biraktiysan Süper menu

Akşam dengelemissin iyi olmuş abla

Bugün yediklerim

Sabah 09:00
Peynirli omlet zeytin bi çeri domates iki dilim tb ekmeği

Ara yarim muz

Öglen 12:30da 10findik bes badem

/16:00da bir dilim ekmeğin üzerine yemegin salçalı soganindan surdum

17:00da bi portakal

19:00bi kase nohut yemeği bes kaşık bulgur pilavı salata

22:00 gibi tarçınlı yogurt
Spor yarim saat

Gecmiş olsun kuzuya canım, çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki,Allah acil şifa versin..
Menüne gelince ben az buldum bence akşama peynirli yada tonbalıklı salata bari olsaydı, ben yemek işini öğlede bırakınca aklım hep midemde oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…