Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Büyük kızı yolcu ettim kaldı ufaklık
Normalde eşim ise giderken kuzuyu bırakıyordu ama bana kaldı budurumda
Hareket etmediğim sürece Fıtık ağrım olmuyor pek ama biraz dolandigim An basliyor zonklamaya
Nasıl olacak bilmiyorum ama bu surec beni baya zorlayacak
Kızı bıraktıktan sonra da banyoyu temizlemem lazımAllahtan büyük kız dün hem kendi odasını hemde salonu toparladı
Sende yapma ben gelince kalan işleri hallederim dedi ama en basidi yemek yapmak için de olsa mutfağa girmem şart
Canım tebrikler çok güzel bir menü hatta baya az yemissin ♡
Canım seni de tebrik ediyorumgerçekten harikasiniz ♡
Aynen canım şu ara izinli ama onu da en kisa zamanda geri getiririz ♡
Günaydın kızlar..
saol cnm neden olmasın. ama menüne baktım gayet hoş..
geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş.
harika afiyet olsun
afiyet olsun cnm. günaydın.
mavimli senin menü de gayet güzel afiyet olsun
Elhan cnm alıntım gitmiş. yemek saatim genelde şöyle.
sabah 6.30 gibi kalkıyorum kahvaltımı hazırlıyorum oğlanı hazırlayıp okula bırakıp işe geçiyorum.
9 gibi işte yapıyorum kahvaltıyı.
öğlen 12 de yiyorum
akşam da genelde 17.30 gibi yiyorum. ama şu sıra annemdeyim onlara ayak uyduruyorum. mesela dün bitter ve kahve demiştim.o baklava ve kahve olduyarım dilim yedim ama. çok ısrar ediyorlar. bir de 10 kilo verdim baya zayıf duruyorum. anacım diyor ki bak hasta olacaksın kesin kansızlık başlamıştır. kanımda 14
Ayy bu mesajın sonuna çok güldüm bana bi yerden tanıdık geldiaynen benim annemde " yeterrr saçmalama hasta olcaksın gayet iyisin daha ne verceksin halsiz kalıp çocuğada bakamazsın, çöp gibi olmuşsun" diyo bende 72 kiloydum yani ( iki hafta önce )
Günaydın herkese dün reglmin ilk günüydü okuldan gidince sızmışım gece de kadını izledim soluksuz unutmuşum girmeyi
Dün yediklerim
Sabah 2 minik poğaça 1 elmalı kurabiye(kötü olduğunu biliyorum ama yurtta nöbet tutuyorum bunu da arkadaş getirmişti yiyiverdim)
Öğlen kabak salatası
Ara 1 2 si bir arada 2 mandalina
Akşam 1 tabak yeşil fasulye 1 kase yoğurt
Ara 3 hurma 2 ceviz 2 mandalina
Ne çok mandalina yemişim
♡♡♡♡ bende hatırlıyorum da keşke kalaydin iyidinasip her zaman yuregimizde olanlardansin
Canım kaptan yardımcımmhoş geldin. Nasılsın iyi misin? Yeşil tablolarını özledim ne çok emeğin var . Arada bir bakıyorum kacamak kaçamak 3.takima Hande, badem, sen ve şismaniye bacima...
Mutlu sabahlar günaydın
Sana da günaydın :)
Banu bence bırak büyük kız sana yardım etsin bu süreçte. Dikkatli olman gerekiyor.
Günaydın herkese dün reglmin ilk günüydü okuldan gidince sızmışım gece de kadını izledim soluksuz unutmuşum girmeyi
Dün yediklerim
Sabah 2 minik poğaça 1 elmalı kurabiye(kötü olduğunu biliyorum ama yurtta nöbet tutuyorum bunu da arkadaş getirmişti yiyiverdim)
Öğlen kabak salatası
Ne çok mandalina yemişim
Günaydın sevgili takımım
Günaydın
Mutlu çarşambalar
Gunaydın canım, işin zor Allah yardımcın olsun. Bencede bu ara büyük kızın yapabilir onun da sınavı var ama ortaklaşa bişeyler olacak inşallah, zaten çocukların büyük yani en azından bebek yok temizliktede yemektede biraz daha esnek olabilirsin
Ayy bu mesajın sonuna çok güldüm bana bi yerden tanıdık geldiaynen benim annemde " yeterrr saçmalama hasta olcaksın gayet iyisin daha ne verceksin halsiz kalıp çocuğada bakamazsın, çöp gibi olmuşsun" diyo bende 72 kiloydum yani ( iki hafta önce )
sağol canım benim bende seni unutmuyorum o zaman moni de bu takımdaydı sanki kardeş takım muhabbeti vardı o aralar hala var mı bilmiyorum o zaman ben motivasyon problemi çok yaşadım canım ya tutturamadım bi türlü geri dönüşte de 5. takıma girmek istedim nasip 3. takımmış hayırlısı arada girer uğrarım
çok geçmiş olsun canım bu arada da çok üzüldüm eşinin durumuna Allah şifasını versin inşallah
çok şükür iyiyim canım ben de seni takipteyim
Ben de evde yapacağım o yüzden sordum zaten. Şu anki evde yapamam aşağıya çok ses gidiyor bir aya kendi evimize çıkınca yapacağım inşallah.İşte burdan yapıyorum, malesef benim salon şansım yok, aslında evime çok yakın salon ama bebeğimi bırakacak kimsem yok
bugünkü menümü yazayım. annemdeydi oğlan çok ağlıyormuş kulağım diye eşim alıp hastaneye götürdü kafam hiç yerinde değil. muayene bitene kadar film izleyim dedim o da sarmıyor.
sabah
1,5 dilim etimek
1 kaşık yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı salça
biraz peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
4 kaşık fırında sebzeli et
3 kaşık yoğurt
ara
1 armut
akşam
bitter yarım nescafe
(regl gelecek sürekli tatlı yiyesim var böyle bastırıyorum)
Canım ilk zamanlar ben de çok zorlanıyordum. Kan ter içinde kalıyorsun hiçbir alet ve spor bu kadar kalori yaktırmıyor. Benim avantajım hoca eşliğinde yapıyorum. Grup olunca enerji motivasyon da bol oluyor.Bu zumba beni acayip zorluyo , 40 dk nın sonunda ben pertama karşılığını aldıkça pes etmiyorum, yaklaşık bir aydır yapıyodum ama ailem ziyaretime geldi bir hafta ara verdim bikaçgündür tekrar başladım bu yüzden dahada zorlanıyorum, Meryem abla Elhan maşallah sana hemde bir saat yapıyosun
Cutemomcum tartıya az kaldı nolur bi dahakine reddet... emeğine yazık.Günaydın herkese dün reglmin ilk günüydü okuldan gidince sızmışım gece de kadını izledim soluksuz unutmuşum girmeyi
Dün yediklerim
Öğlen kabak salatası
Ne çok mandalina yemişim
Acaba boğazı mı iltihaplandı. Benim küçük oğlan üşütünce hep kulağına vururdu. Geçmiş olsun canım.bugünkü menümü yazayım. annemdeydi oğlan çok ağlıyormuş kulağım diye eşim alıp hastaneye götürdü kafam hiç yerinde değil. muayene bitene kadar film izleyim dedim o da sarmıyor.
sabah
1,5 dilim etimek
1 kaşık yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı salça
biraz peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
3 kaşık yoğurt
ara
1 armut
akşam
bitter yarım nescafe
Banucum yaptığın kek ve poğaçalardan korkuyorum şunun bi tadına bakim dediğin anda mahvoluruz.Bende aksam için geçmiş olsuna arkadaşlar gelecek diye Anneme gidip kek ve pogaca yaptım
Benim fırın bozuk olunca hadi onda yapayım dedimbaya oldu fırın bozulali ama bir türlü begenemedim nasılsa yılbaşına yakın kampanyalar olur diye de bekliyorum
Valla nasıl da biliyorsun kaptanı :) sadece o mu ben de evde kek yapılsın hiç boş geçmem. Bu yüzden yapmıyorum şimdilik.Cutemomcum tartıya az kaldı nolur bi dahakine reddet... emeğine yazık.
Acaba boğazı mı iltihaplandı. Benim küçük oğlan üşütünce hep kulağına vururdu. Geçmiş olsun canım.
Banucum yaptığın kek ve poğaçalardan korkuyorum şunun bi tadına bakim dediğin anda mahvoluruz.
Slm herkese
Benim de bebeklerden biri hasta onunla ilgilenmem gerek. Bugünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi, çay
Öğlen 2de bir muz, yarım ceviz, 3 dut kurusu
Akşam 6 gibi bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık pilav yerim.
Cutemomcum tartıya az kaldı nolur bi dahakine reddet... emeğine yazık.
Acaba boğazı mı iltihaplandı. Benim küçük oğlan üşütünce hep kulağına vururdu. Geçmiş olsun canım.
Banucum yaptığın kek ve poğaçalardan korkuyorum şunun bi tadına bakim dediğin anda mahvoluruz.
Valla nasıl da biliyorsun kaptanı :) sadece o mu ben de evde kek yapılsın hiç boş geçmem. Bu yüzden yapmıyorum şimdilik.
Geçmiş olsun canımSlm herkese
Benim de bebeklerden biri hasta onunla ilgilenmem gerek. Bugünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi, çay
Öğlen 2de bir muz, yarım ceviz, 3 dut kurusu
Akşam 6 gibi bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık pilav yerim.
Akşam dengelemissin iyi olmuş ablaBugün ki menum;
Sabah uyanınca; 07:00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı : 08.00de
1 yumurta
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
Ara; 10.00da
1 şekersiz Nescafe
Öğle 14.30da
1 ufak Zeytinli poğaça
1 ince dilim havuçlu tarçınlı cevizli kek
Ara 17.00de
1 şekersiz Nescafe
Akşam 18.00de
1 kase Tarhana çorbası
1 porsiyon karnabahar yemeği
Bu saatten sonra kesinlikle hiç bir şey yemek yok banamisafirlere ancak şekersiz çayımı içerim ♡♡♡♡
Gecmiş olsun kuzuya canım, çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki,Allah acil şifa versin..bugünkü menümü yazayım. annemdeydi oğlan çok ağlıyormuş kulağım diye eşim alıp hastaneye götürdü kafam hiç yerinde değil. muayene bitene kadar film izleyim dedim o da sarmıyor.
sabah
1,5 dilim etimek
1 kaşık yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı salça
biraz peynir
ara
yarım nescafe
öğlen
3 kaşık yoğurt
ara
1 armut
akşam
bitter yarım nescafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?