Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın gençler amma kaynatmışsınız heeee

Çok geçmiş olsun kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin. ..Aminnnnn

Amin. saol cnm. size de çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun cnm.

ay evet tam tahmin ettiğin gibi. kulağına vurmuş boğaz. antibiyotiğe başladık.

saol cnm. aynen minicikler hastalık hiç yakışmıyor. Rabbim beterinden korusun inş.
ya ben 2. bebeği istiyorum. spirali çıkarttım. son 5 kilom kaldı. o yüzden çabuk gitsin diye akşamı kaldırdım.
tabi arada oğlana yedirirken tadına bakıyorum ama sağlıklı şeylerin.
buraya erken yazıyorum ki sapıtma olmasın diye.
bir de şu var 2 aydır diyetteyim nefsimi körelttim.

benim de tek hassas noktam tatlı.
ekmek yemek hamur işi aramam. ama kek, pasta, tatlı türleri beni zorluyor.

aramıza hoş geldin ben de 2 ay önce 78,5 ile başlamıştım. şimdi 68 oldum. yani yapabilirsin. motiven bol olsun

Sana da günaydın :) sen bu işi güzel yapıyorsun disiplinlisin. Son üç beş kaldı zaten. Bebiş de gelir yakında inşallah

Bak iki ay önce benden fazlaydın şimdi çok azsın. Ben ise daha yeni kendime geldim neyse bundan sonrasına bakalım değil mi?

Bak iki ay önce benden fazlaydın şimdi çok azsın. Ben ise daha yeni kendime geldim neyse bundan sonrasına bakalım değil mi?

ama cnm ben yeni başlamıştım ve hızlı gidiyordu. kendine haksızlık etme ikiz bebeyle gayet iyisin. bir de ülkeler arası değişiklik yaptın.
artık daha sıkı sarılırsan 2 aya tamamsın. daha öncede demiştim boyunda var manken gibi olursun vallahi

günaydın kızlar,
dün uğrayamadım fena hastaydım midemi üşütmüşüm bugün de çok iyi sayılmam ama okula geldim biraz daha iyi hissediyorum. Önceki gün spor salonuna kayıt oldum ancak aletleri de yeni yerleştiriyorlardı ben de biraz halsiz olunca cuma günü başlayayım dedim. Yarın başlıyorum bakalım.

Geçmiş olsun canım inşallah yarına bir şeyin kalmaz

Bende banyonun yerini elle bir silerim dedim ( şu vileda zimburtisindan almıştım dönen ama köşe alanları pek almıyor diye sırf salona kullanıyorum onu genelde )

Yarım kaldı fena ağrı vurdu
Şimdi sizde eşim gibi bir yerinde durmuyorsun diyeceksiniz ama maşallah eşimde dahil herkes uzun saçlı olunca kıl tüy gördükçe sinir oluyorum

Neyse artık kalanı da 3 taksitte silerim miç kadar banyo ama işte olmayınca olmuyor

geçmiş olsun. spor işin de hayırlı olsun. eminim çok iyi gelecek spor. ben sadece öğle araları 1 saat yürüyorum. bir d oğlanı okula bırakıp alıyorum o da 30 dakika işte.
salon sporu daha sıkılaştırır eminim

Günaydın kızlarr sizlere selam vermek için girdim geçmişi henüz okuyamadım, hastalık sırası benim miniğimde sanırım ,okadar mızmız ki sabahtan beri herşeye ağlıyor , hiç kucak çocuğu değildir ama kucağımdan inmiyo bugün, elide ağzından çıkmıyo dişleri de çok zorluyor, kış gelmeden yazı istiyorum, çocuktan önce ben kış aşığıydım ama bu çocuklar herşeyi değiştiriyor valla Allah yokluklarını göstermesin

Günaydın kızlar
Aslında sabah 05:45de uyandim hazırlanıp emar cektırmeye gıttık

07:30da kahvaltı yapıp geri uyudum yarım saat önce uyandim ıyı geldi uyku

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ♡

BANU ABLA CUMA GUNU KILOSU YAKIN OLANLARI ESLESTIRIP TAKIM ICI YARISSAK

BASKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZIN KIZLAR

Tamamdır canım o zaman bildirimler bitince şöyle güzel bir eşleştirme listesi yaparım ben hazir herkes çok güzel motivasyonu yakalamisken bu gazla daha fazla eksi görürüz ♡♡♡♡

Minik kuzuya çok geçmiş olsun ♡
Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn
Maalesef çocuklar hastalaninca engeleri bozuluyor ve bizlerin dengesini bozuyorlar benim ufaklikta ne zaman hastalansa evde herkes hazır oldu bekliyor aman uzulup ağlamaya başlamasına diye zaten biraz mizmiz hasta olunca daha fazla nazlaniyor ve git öte denmiyor

Rabbim yokluklarini göstermesin. ...Aminnnnn
Cabucak iyileşir inşallah ♡

Merhaba canım hoş geldin. Maşallah takımımıza Allah verdikce veriyor. Bereketli bir haftadayiz. Kaptanim ayağımı sürüyerek gelmişim ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…