- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Çok geçmiş olsun kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin. ..Aminnnnn
Slm herkese
Benim de bebeklerden biri hasta onunla ilgilenmem gerek. Bugünkü menümü yazayım hemen.
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeğine fıstık ezmesi, çay
Öğlen 2de bir muz, yarım ceviz, 3 dut kurusu
Akşam 6 gibi bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık pilav yerim.
ay evet tam tahmin ettiğin gibi. kulağına vurmuş boğaz. antibiyotiğe başladık.Cutemomcum tartıya az kaldı nolur bi dahakine reddet... emeğine yazık.
Acaba boğazı mı iltihaplandı. Benim küçük oğlan üşütünce hep kulağına vururdu. Geçmiş olsun canım.
Banucum yaptığın kek ve poğaçalardan korkuyorum şunun bi tadına bakim dediğin anda mahvoluruz.
Gecmiş olsun kuzuya canım, çocuklar hasta olunca hayat duruyo sanki,Allah acil şifa versin..
Menüne gelince ben az buldum bence akşama peynirli yada tonbalıklı salata bari olsaydı, ben yemek işini öğlede bırakınca aklım hep midemde oluyo
Ayy malesef bende aynısıyım, gelip gidip o yaptığım pasta börek kek işte herneyse ona takılıyorum ve tadına bakıp bırakmıyorumda, sonra vicdan azabı çekiyorum kendime sinirleniyorum dahada yiyorumeşimde her akşam muhakkak tatlı bişey getirir, artık yalvarıyorum getirme diye çünkü tatlı benim vazgeçilmezim
hayırlı geceler arkadaşlar ben 44 yaş 79 kil0 157 boy 3 çocuk annesi ev hanımıyım 2 oğlum üniversite küçük oğlum anaokulu esasen bu foruma da sizlerle tanışmak için üye oldum acemiyim baya alışana kadar kusuruma bakmazsınız inşaallah iki haftadır step aerobiğe gidiyorum diyeti de sizlerle başarabilirsek deymeyin keyfime motive olmak için ihtiyacım var inşallah yarın itibariyle diyet menümü paylaşmaya başlıcam siz beni yönlendirirseniz daha az hata yaparım
Akşam yemeğini 6da değil 5te yedim veeee pilav sadece bir kaşık yedim kurufasulyenin yanında yarım kase yoğurt yedim :)Geçmiş olsun canım
Pilavi iki kasikla biraktiysan Süper menu
Akşam dengelemissin iyi olmuş abla
Sana da günaydın :) sen bu işi güzel yapıyorsun disiplinlisin. Son üç beş kaldı zaten. Bebiş de gelir yakında inşallahGünaydın gençler amma kaynatmışsınız heeee
Amin. saol cnm. size de çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun cnm.
ay evet tam tahmin ettiğin gibi. kulağına vurmuş boğaz. antibiyotiğe başladık.
saol cnm. aynen minicikler hastalık hiç yakışmıyor. Rabbim beterinden korusun inş.
ya ben 2. bebeği istiyorum. spirali çıkarttım. son 5 kilom kaldı. o yüzden çabuk gitsin diye akşamı kaldırdım.
tabi arada oğlana yedirirken tadına bakıyorum ama sağlıklı şeylerin.
buraya erken yazıyorum ki sapıtma olmasın diye.
bir de şu var 2 aydır diyetteyim nefsimi körelttim.
benim de tek hassas noktam tatlı.
ekmek yemek hamur işi aramam. ama kek, pasta, tatlı türleri beni zorluyor.
aramıza hoş geldin ben de 2 ay önce 78,5 ile başlamıştım. şimdi 68 oldum. yani yapabilirsin. motiven bol olsun
Bak iki ay önce benden fazlaydın şimdi çok azsın. Ben ise daha yeni kendime geldim neyse bundan sonrasına bakalım değil mi?Günaydın gençler amma kaynatmışsınız heeee
Amin. saol cnm. size de çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun cnm.
ay evet tam tahmin ettiğin gibi. kulağına vurmuş boğaz. antibiyotiğe başladık.
saol cnm. aynen minicikler hastalık hiç yakışmıyor. Rabbim beterinden korusun inş.
ya ben 2. bebeği istiyorum. spirali çıkarttım. son 5 kilom kaldı. o yüzden çabuk gitsin diye akşamı kaldırdım.
tabi arada oğlana yedirirken tadına bakıyorum ama sağlıklı şeylerin.
buraya erken yazıyorum ki sapıtma olmasın diye.
bir de şu var 2 aydır diyetteyim nefsimi körelttim.
benim de tek hassas noktam tatlı.
ekmek yemek hamur işi aramam. ama kek, pasta, tatlı türleri beni zorluyor.
aramıza hoş geldin ben de 2 ay önce 78,5 ile başlamıştım. şimdi 68 oldum. yani yapabilirsin. motiven bol olsun
Bak iki ay önce benden fazlaydın şimdi çok azsın. Ben ise daha yeni kendime geldim neyse bundan sonrasına bakalım değil mi?
Sana da günaydın :) sen bu işi güzel yapıyorsun disiplinlisin. Son üç beş kaldı zaten. Bebiş de gelir yakında inşallah
günaydın kızlar,
dün uğrayamadım fena hastaydım midemi üşütmüşüm bugün de çok iyi sayılmam ama okula geldim biraz daha iyi hissediyorum. Önceki gün spor salonuna kayıt oldum ancak aletleri de yeni yerleştiriyorlardı ben de biraz halsiz olunca cuma günü başlayayım dedim. Yarın başlıyorum bakalım.
günaydın kızlar,
dün uğrayamadım fena hastaydım midemi üşütmüşüm bugün de çok iyi sayılmam ama okula geldim biraz daha iyi hissediyorum. Önceki gün spor salonuna kayıt oldum ancak aletleri de yeni yerleştiriyorlardı ben de biraz halsiz olunca cuma günü başlayayım dedim. Yarın başlıyorum bakalım.
Ooo ıyıymıs canım tebriklerAkşam yemeğini 6da değil 5te yedim veeee pilav sadece bir kaşık yedim kurufasulyenin yanında yarım kase yoğurt yedim :)
Günaydın kızlar
Aslında sabah 05:45de uyandim hazırlanıp emar cektırmeye gıttık
07:30da kahvaltı yapıp geri uyudum yarım saat önce uyandim ıyı geldi uyku
BANU ABLA CUMA GUNU KILOSU YAKIN OLANLARI ESLESTIRIP TAKIM ICI YARISSAK
BASKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZIN KIZLAR
Günaydın kızlarrsizlere selam vermek için girdim geçmişi henüz okuyamadım, hastalık sırası benim miniğimde sanırım ,okadar mızmız ki sabahtan beri herşeye ağlıyor , hiç kucak çocuğu değildir ama kucağımdan inmiyo bugün, elide ağzından çıkmıyo dişleri de çok zorluyor, kış gelmeden yazı istiyorum, çocuktan önce ben kış aşığıydım ama bu çocuklar herşeyi değiştiriyor valla Allah yokluklarını göstermesin
Çok güzel bir fikir...seve seve desteklerim canım.BANU ABLA CUMA GUNU KILOSU YAKIN OLANLARI ESLESTIRIP TAKIM ICI YARISSAK
BASKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZIN KIZLAR
Merhaba canım hoş geldin. Maşallah takımımıza Allah verdikce veriyor. Bereketli bir haftadayiz.Merhabaaa ben aranıza yeni katılıyorum. Peki ne zaman başlamam lazım yani öğünleri yazmaya kilo tartılmaya vs. Şimdiden başarılar diliyorum Bu arada kendimi tanıtayım 29 yaşında 1 çocuk annesiyim 157 boy kilo 60. Hedef kilom 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?