- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Hoş buldum canım benimMerhaba canım hoş geldin. Maşallah takımımıza Allah verdikce veriyor. Bereketli bir haftadayiz.Kaptanim ayağımı sürüyerek gelmişim ne guzel.
Merhabaaa ben aranıza yeni katılıyorum. Peki ne zaman başlamam lazım yani öğünleri yazmaya kilo tartılmaya vs. Şimdiden başarılar diliyorum Bu arada kendimi tanıtayım 29 yaşında 1 çocuk annesiyim 157 boy kilo 60. Hedef kilom 52
Günün ilk öğününü yiyorum kızlar ayvalı kereviz çorbası ben bayıldım buna sık sık yaparım. Dışarda yiyecek midemi sakinleştirecek bir şeyler ararken çok mutlu oldum. Yanında midemi bastırsın diye ekmek de yiyorum artık bugünlük affedin beni:)
Meryem ablacım senin menüler süper, çok özeniyorum örnek alıyorum hatta zumbaya senin sayende asıldım valla, inşallah emeklerinin karşılığını kısa sürede alırsınÇarşamba menüm
Sabah (7.30) Bir yumurta, peynir, ceviz, kayısı, zeytin, çay
Öğle(13.00) Bir bardak süt, beş kuru dut
15.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(18.00) Zeytinyağlı pırasa üzerine üç kaşık yogurt, pul biber
İki litre su, gün içinde ıhlamur, yeşil çay, 45 dakika Leslie, yarım saat tempolu yuruyus
Kabaklı cacık bi mucizeymiş kaptanım şiddetle öneririm bugünde yapacağım inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Arkadaslar cumartesi kaldıdaha doğrusu erkekler aralarında anlasmislar ama arkadaşım eşine cumartesi gidelim ki rahat oturalim demiş
Tabi ben kimse gelmeyince aradım koz çayı koyuyorum geliyorsunuz dimi diyehatunun haberi bile yok
Neyse rahat esortmanlarimi giyip dinlenirimo bahaneyle temizligim de bitmiş oldu
Valla olmasaydı iyidi ama tadına bakayım ayağına şeytana uydum
Senin menu yine her zamanki gibi harika ♡♡♡♡♡ Tebrikler
Su insulin direnci yokmucidden bazen içimde biri daha var da ben onla savasiyormus gibi hissediyorum
Herşey beyinde biter demiyorlar boşunao yapılan bitmeden rahatlamiyor insan genelde hatta bende büyük kıza yaptiklarimi paketleyip kaldır bir yere dedim gözüm gormezse unutuyorum
Sorma valla bence de vis olmasaydı iyidir
Adam canı sıkıldıkça şunu getir bunu getir diyor ama kararimnkesin yarın kendime bir iki çeşit değişik yeşil çay yada bitkisel çay alirım da adam birsey istedikleri bol su ve çay içerim
Oooo süpersin hatta kabaklı cacık da yapılmış ♡♡♡ bak şimdi sende görünce aklıma düştü bende yarın alıp yapayım da onuda acikirsam yiyebilir gönül rahatlığı ile ♡♡♡♡
Afiyet olsun.. KAhvaltına bayıldım...
Yumurta salatası dimi.? çok severim :)
Kesinlikle katılıyorum ablaCanım çok üzüldüm ya...Bu kadar acına ragmen o kadar tatlı bir uslupla yazıyorsun ki hayranım inan sana...Çok gecmis olsun. Alternatif neler yapılabilir senin için bilmiyorum. Bugun nobetciyim okulda fırsat buldukça bu fıtık nasıl bir şeydir ağrıları nasıl izole edilir bakmak istiyorum. Yorma kendini dünyanın işi bitmez ki... Olduğu kadar olsun.
Canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde belim sıkıntılı, yıllaaar önce doktora gittim benimde vücut belimdeki disklerin arasına gereksizce sıvı üretiyomuş yani başka yeri tedavi etmek isterken oraya üretiyomuş o yüzdende ani sapmalar olduğum yerde kalmalar çok sık oluyodu yani ozaman doktor öyle söylemişti , daha sonra yine gittim ama mr olmadan bişey yapamıyolar bendede mr fobisi var giremiyorum,ilkinde bilmeden girdim daha sonra hep yarıda kesip çıktımCanım maalesef benim yapabileceğim tek şey dinlenmekfizik tedaviye gitmiştim yaramadı hatta ağrılar çoğaldı
Kaç tane doktora gorundum hepsi de ameliyat diyor ama açıkçası yemiyor
3 fitik var ama ameliyatlik olan 2si birbirinden ayrı yerlerde oldukları için açık ameliyat dedi doktorların hepsi ve ameliyat 4 saat sürer diyorlar
Hadi ben anlamayacagim o süreyi ama eşim okadar süre nasıl bekleyecek
Birde doktorlardan biri bel fıtığı bir aksilik olursa belden aşağısını ama boyun fıtığı bir aksilik olursa da boyundan asagisini felç bırakır dedi tabi öyle olunca ne eşim nede ben cesaret edemiyoruz
Son gittiğim doktor yüzme önerdi bende belediyenin tesislerinde haftada 2 gün yuzuyordum ama dün gidemedimüstelik 2 aylık sürem dolmak üzere sonra tekrar beklemeye yazilacagim sıra gelsin diye
1 tane bile poşet tasimayacaksin diyorlar ama gelde ev hanımı olarak taşıma
Bakalim mecbur dayanabildigim kadar dayanacagim olmazsa artık Son noktada Allaha emanet diyip Ameliyata tamam diyeceğim mecbur
Rabbim şifa verir inşallah ♡♡♡♡
Güzel fikir canımBANU ABLA CUMA GUNU KILOSU YAKIN OLANLARI ESLESTIRIP TAKIM ICI YARISSAK
BASKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZIN KIZLAR
Amin sağol canımİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ♡
Tamamdır canım o zaman bildirimler bitince şöyle güzel bir eşleştirme listesi yaparım benhazir herkes çok güzel motivasyonu yakalamisken bu gazla daha fazla eksi görürüz ♡♡♡♡
Minik kuzuya çok geçmiş olsun ♡
Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnnn
Maalesef çocuklar hastalaninca engeleri bozuluyor ve bizlerin dengesini bozuyorlarbenim ufaklikta ne zaman hastalansa evde herkes hazır oldu bekliyor aman uzulup ağlamaya başlamasına diye zaten biraz mizmiz hasta olunca daha fazla nazlaniyor ve git öte denmiyor
Rabbim yokluklarini göstermesin. ...Aminnnnn
Cabucak iyileşir inşallah ♡
Günün ilk öğününü yiyorum kızlar ayvalı kereviz çorbası ben bayıldım buna sık sık yaparım. Dışarda yiyecek midemi sakinleştirecek bir şeyler ararken çok mutlu oldum. Yanında midemi bastırsın diye ekmek de yiyorum artık bugünlük affedin beni:)
Afiyet olsun ..
Portakallı kereviz yapıyorum ama Ayvalı hiç denemedim..
Kerevizin sadece salatasını yapıyorum, malesef eşim farklı tatlara açık değil
hayırlı geceler arkadaşlar ben 44 yaş 79 kil0 157 boy 3 çocuk annesi ev hanımıyım 2 oğlum üniversite küçük oğlum anaokulu esasen bu foruma da sizlerle tanışmak için üye oldum acemiyim baya alışana kadar kusuruma bakmazsınız inşaallah iki haftadır step aerobiğe gidiyorum diyeti de sizlerle başarabilirsek deymeyin keyfime motive olmak için ihtiyacım var inşallah yarın itibariyle diyet menümü paylaşmaya başlıcam siz beni yönlendirirseniz daha az hata yaparım
Kusura bakmayın arkadaşlar çok badireler atlattım hiç göremedim foruma kabul ederseniz yarın güzel rakamla gelirimm
Merhabaaa ben aranıza yeni katılıyorum. Peki ne zaman başlamam lazım yani öğünleri yazmaya kilo tartılmaya vs. Şimdiden başarılar diliyorum Bu arada kendimi tanıtayım 29 yaşında 1 çocuk annesiyim 157 boy kilo 60. Hedef kilom 52
Yoğurtlu olanı dimi.?
Biz de onu sevmedik. Eşimle yaz kış tüm sebzeleri çok severek yeriz. Çocuklar bazilarinda sıkıntı yaratıyor ama bi şekil de onlarada yediriyorum...
Günaydın kızlar
Aslında sabah 05:45de uyandim hazırlanıp emar cektırmeye gıttık
07:30da kahvaltı yapıp geri uyudum yarım saat önce uyandim ıyı geldi uyku
ay geçmiş olsun minnoşa. herkes hasta. benim oğlan çok huysuz bir bebkti o yüzden di de arada kaynadı hiç anlamadım diş huysuzluğunuGünaydın kızlarrsizlere selam vermek için girdim geçmişi henüz okuyamadım, hastalık sırası benim miniğimde sanırım ,okadar mızmız ki sabahtan beri herşeye ağlıyor , hiç kucak çocuğu değildir ama kucağımdan inmiyo bugün, elide ağzından çıkmıyo dişleri de çok zorluyor, kış gelmeden yazı istiyorum, çocuktan önce ben kış aşığıydım ama bu çocuklar herşeyi değiştiriyor valla Allah yokluklarını göstermesin
ne güzel. benim eşim patates ve patlıcandan başkasını sebzeden saymıyor. o nöbetteyken falan yiyoruz oğlumla diğerleriniYoğurtlu olanı dimi.?
Biz de onu sevmedik. Eşimle yaz kış tüm sebzeleri çok severek yeriz. Çocuklar bazilarinda sıkıntı yaratıyor ama bi şekil de onlarada yediriyorum...
Meryem ablacım senin menüler süper, çok özeniyorum örnek alıyorum hatta zumbaya senin sayende asıldım valla, inşallah emeklerinin karşılığını kısa sürede alırsın
Kabaklı cacık bi mucizeymiş kaptanım şiddetle öneririm bugünde yapacağım inşallah
Evet canım yumurta salatası, bende çok seviyorum hatta önceden yumurtanın sadece bu şeklini yiyebiliyordum yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Kesinlikle katılıyorum abla
Canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde belim sıkıntılı, yıllaaar önce doktora gittim benimde vücut belimdeki disklerin arasına gereksizce sıvı üretiyomuş yani başka yeri tedavi etmek isterken oraya üretiyomuş o yüzdende ani sapmalar olduğum yerde kalmalar çok sık oluyodu yani ozaman doktor öyle söylemişti , daha sonra yine gittim ama mr olmadan bişey yapamıyolar bendede mr fobisi var giremiyorum,ilkinde bilmeden girdim daha sonra hep yarıda kesip çıktımartık bendede fıtık olduğuna eminim ama bekliyorum bakalım ne olcak, Allah yardımcımız olsun
Güzel fikir canım
Amin sağol canım
Yoğurtlu olanı dimi.?
Iyi gunler kizlar
Hastalara gecmis olsun
Sporumu yaptim ama sadece cardiyo. Daha az önce Ilk ögunumu yedim
Simdi ev ve camasirlar beni bekler.
bugün ki menüm
sabah
1,5 dilim etimek
peynir
bir kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ara
1 Armut
akşam
yarım dilim tiramisu
1 menengiç kahvesi (bunu 17.30 gibi tüketirim)
Valla senin şu menulere bayılıyorum ♡♡♡♡♡ Hem canının istediğini yiyorsun hemde çatır çatır Kilo veriyorsun
Bende seni örnek alayım kendime bari ♡
Tamamdır kaptanım yarın sabah aç karnına tartılıp bildirimlerime başlıyorumAramıza hoşgeldin canım ♡
Bendeniz BanuTakım kaptanı ♡
Hemen başlıyorsun canımYarın sabah aç karnına kilonun bildirip günlük menülerini de paylaşarak hedefine ulaşanà kadar bizlere yarenlik edersin ♡
3.cü cuma bildiriminde sende listemize dahil oluyorsun
Hoş buldum :)günaydın cnm. geçmiş olsun inş tertemiz gelir sonuçlar
ay geçmiş olsun minnoşa. herkes hasta. benim oğlan çok huysuz bir bebkti o yüzden di de arada kaynadı hiç anlamadım diş huysuzluğunu
aramıza hoş geldin
ne güzel. benim eşim patates ve patlıcandan başkasını sebzeden saymıyor. o nöbetteyken falan yiyoruz oğlumla diğerlerini
Evet evet yoğurtlu cevizli olan, malesef eşim bunu da pek yemez kendim için yapıyorum, sizler hangi şehirlerdesiniz bilmiyorum ama benim eşim Erzurumlu yani sebzeden ziyade et ağırlıklı besleniyolar, bende onlara benzerim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?