Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aramıza hoşgeldin canım ♡

Bendeniz Banu Takım kaptanı ♡
Hemen başlıyorsun canım Yarın sabah aç karnına kilonun bildirip günlük menülerini de paylaşarak hedefine ulaşanà kadar bizlere yarenlik edersin ♡

3.cü cuma bildiriminde sende listemize dahil oluyorsun

Afiyet olsun ..
Portakallı kereviz yapıyorum ama Ayvalı hiç denemedim..

Meryem ablacım senin menüler süper, çok özeniyorum örnek alıyorum hatta zumbaya senin sayende asıldım valla, inşallah emeklerinin karşılığını kısa sürede alırsın

Kabaklı cacık bi mucizeymiş kaptanım şiddetle öneririm bugünde yapacağım inşallah

Afiyet olsun.. KAhvaltına bayıldım...
Yumurta salatası dimi.? çok severim :)

Evet canım yumurta salatası, bende çok seviyorum hatta önceden yumurtanın sadece bu şeklini yiyebiliyordum yeni yeni alışmaya çalışıyorum

Kesinlikle katılıyorum abla

Canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde belim sıkıntılı, yıllaaar önce doktora gittim benimde vücut belimdeki disklerin arasına gereksizce sıvı üretiyomuş yani başka yeri tedavi etmek isterken oraya üretiyomuş o yüzdende ani sapmalar olduğum yerde kalmalar çok sık oluyodu yani ozaman doktor öyle söylemişti , daha sonra yine gittim ama mr olmadan bişey yapamıyolar bendede mr fobisi var giremiyorum,ilkinde bilmeden girdim daha sonra hep yarıda kesip çıktım artık bendede fıtık olduğuna eminim ama bekliyorum bakalım ne olcak, Allah yardımcımız olsun

BANU ABLA CUMA GUNU KILOSU YAKIN OLANLARI ESLESTIRIP TAKIM ICI YARISSAK

BASKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZIN KIZLAR
Güzel fikir canım

Amin sağol canım

Değişik çorbalara açığım deneyeceğim inşallah, afiyet olsun canım

Kerevizin sadece salatasını yapıyorum, malesef eşim farklı tatlara açık değil

Yoğurtlu olanı dimi.?
Biz de onu sevmedik. Eşimle yaz kış tüm sebzeleri çok severek yeriz. Çocuklar bazilarinda sıkıntı yaratıyor ama bi şekil de onlarada yediriyorum...

Kusura bakmayın arkadaşlar çok badireler atlattım hiç göremedim foruma kabul ederseniz yarın güzel rakamla gelirimm

Hoşgeldiniz arkadaşlar, bende çok yeniyim, hep birlikte en kısa sürede hedeflerimize ulaşmak dileğiyle...

Yoğurtlu olanı dimi.?
Biz de onu sevmedik. Eşimle yaz kış tüm sebzeleri çok severek yeriz. Çocuklar bazilarinda sıkıntı yaratıyor ama bi şekil de onlarada yediriyorum...

Evet evet yoğurtlu cevizli olan, malesef eşim bunu da pek yemez kendim için yapıyorum, sizler hangi şehirlerdesiniz bilmiyorum ama benim eşim Erzurumlu yani sebzeden ziyade et ağırlıklı besleniyolar, bende onlara benzerim diye korkuyorum

Günaydın kızlar
Aslında sabah 05:45de uyandim hazırlanıp emar cektırmeye gıttık

07:30da kahvaltı yapıp geri uyudum yarım saat önce uyandim ıyı geldi uyku

günaydın cnm. geçmiş olsun inş tertemiz gelir sonuçlar

ay geçmiş olsun minnoşa. herkes hasta. benim oğlan çok huysuz bir bebkti o yüzden di de arada kaynadı hiç anlamadım diş huysuzluğunu

aramıza hoş geldin
Yoğurtlu olanı dimi.?
ne güzel. benim eşim patates ve patlıcandan başkasını sebzeden saymıyor. o nöbetteyken falan yiyoruz oğlumla diğerlerini

internetten bir tarifine bakayım da bir ara denerim bizimkiler de pek yemez bende kırmızı mercimek çorbası yaptığımda ekliyorum çocuklar bayila bayila yiyorlar içinde kereviz olduğunu ogrendikleri halde

Rabbim hepimize şifa versin. ...Aminnnn
İnan çok zor benim için iyiki ev dagilsa bile aman çocukları engellemeyeyim diyen ben bu halde olunca evde dağınıklık olunca cildiriyorum hani yaparken ağrı oluyor diye dagitmasinlar istiyorum

Yoğurtlu olanı dimi.?

Canım eşimin halalari içine 1 tane eksi elma rendeliyorlar inan ben hiç sevmedim bayıldım o haline çok fazla tadı belli olmuyor hatta benim kızlar bile bir kere halalarda bilmeden yoğurtlu salata diye yediler Tabi yapsam şimdi bildikleri için yemezler büyük sebzeye karşı kucukte abla ne yemezse bende yemem diyor sadece çorbaya yiyorlar

Iyi gunler kizlar
Hastalara gecmis olsun

Sporumu yaptim ama sadece cardiyo. Daha az önce Ilk ögunumu yedim

Simdi ev ve camasirlar beni bekler.

Sana kolay gelsin canım ben premses moduna devam gerçi giyinip kızı almaya gitmem lazım birazdan ancak yavaş yavaş giderim malum kocada yamuk

Valla senin şu menulere bayılıyorum ♡♡♡♡♡ Hem canının istediğini yiyorsun hemde çatır çatır Kilo veriyorsun
Bende seni örnek alayım kendime bari ♡

Valla senin şu menulere bayılıyorum ♡♡♡♡♡ Hem canının istediğini yiyorsun hemde çatır çatır Kilo veriyorsun
Bende seni örnek alayım kendime bari ♡

ahh saol cnm teşekkür ederim
ben az az her şeyden yiyerek zayıflamayı seçtim. yoksa uzun soluklu olmuyor bozuyorum maalesef.
bir de şekerli şeyler benim hassas noktam. hedefe ulaşırsam şayet saldırma olmasın diye diyetteyken de yiyorum. ama o zaman da akşam yemeğini atlıyorum mesela. benim gibi yapabilirsin bence sen de. çünkü sıkılmaman gerek.

Tamamdır kaptanım yarın sabah aç karnına tartılıp bildirimlerime başlıyorum

Hoş buldum :)

Izmirliyim..
Izmir de yaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…