Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hee bu arada bu hafta tartım iyi değil maalesef regle (daha gelmedi yolda) ve biraz gribime bağlıyorum ama bakalım.

Canım kiraz saplı Form çay iç bu akşam varsa odemin gider

Banucum yeşil elma iyi fikir deneyeyim ben de..

Mercimege yapraklarinimi ekliyirsun yoksa kök kisminimi ?

Hem kök hemde saplarını dogruyorum çok hoş bir koku ve aroma veriyor ♡

Canım kiraz saplı Form çay iç bu akşam varsa odemin gider

Hem kök hemde saplarını dogruyorum çok hoş bir koku ve aroma veriyor ♡

ah cnm bitki çayları içemiyorum maalesef. önceden yeşilçay falan içerdim iyi olurdu. karaciğer rahatsızlığı yaşadım yasak şimdi.

ah cnm bitki çayları içemiyorum maalesef. önceden yeşilçay falan içerdim iyi olurdu. karaciğer rahatsızlığı yaşadım yasak şimdi.

O zaman bol bol.maydanoz ye yada kaynatıp bol limonlu suyunu iç
Sanirim onun bir zararı olmaz

Serenalar, ne zaman çıkıyor Mr sonucun canım
10gun sonra çıkacakmış abla sonuc raporu

Çok güzel bir fikir...seve seve desteklerim canım.
Tsk ederim abla
Ins ıns canım sagol
Menulerının hayranıyım valla süpersın
Tamamdır kaptanım yarın sabah aç karnına tartılıp bildirimlerime başlıyorum
Hoşgeldiniz aramıza ))

Meralcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm kuzuya. Bir salgındır gidiyor. Diş de çıkarıyor anladığım kadarıyla onun da huysuzluğu olur.

Sen hangi memlekettensin söyledin de unuttum mu acaba

Tartı geçmişini bilmiyorum kaptanımızın dediğine göre iyi veriyormuşsun çok güzel. Ben bir kaçamak yapsam bir hafta geri atıyor beni. İmrendim sana tiramisuya bu yüzden bir şey diyemiyorum herkesin metabolizması gerçekten farklı. Afiyet olsun canım.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, kesin yasak olan şeyler var mı yiyecek içecek vs yoksa diyetimizi kendimiz mi belirliyoruz
Canım kendime yasak koyduğum bazı yiyecekler var mesela şuruplu tatlıları, kek kurabiye. poğaça. her türlü börek, şeker ihtiva eden her gıda meyve hariç, reçeller, helvalar, paketlenmiş abur cuburlar, mısır. Vücudunu tanıyıp kendin karar vermen önemli. Çabuk ve sağlıklı kilo vereyim dersen benim cıssslarımı dikkate alabilirsin. Kilo verme sürecimde sağlık sorunu yaşamadım. Doktora gittim kan değerlerim normaldi. Bir tek şekerim doktora az geldi aslında normalmiş. 78.... onu da kuru meyvelerle düzene koydum.

Cevabın için çok teşekkür ediyorum canım, o halde düzeni kendimiz belirliyoruz. Kendime göre bir diyet şekli oluşturayım . Bu grup beni gerçekten çok motive etti inanıyorum eksileri göreceğimize hepimizin inşallah.

Bugün yediklerim

Sabah 07:15de yarım sımıt dort cerı domates 5zeytın ıkı ucgen peynir sekersiz çay

13:00da bı kase corba bı kase bol kıymalı menemen ıkı dılım tb ekmeği

16:00uc kayısı yesil çay

18:30da bı kase nohut yemeği dort kaşık bulgur pilavı bes kasık yogurt

21:00 gıbı yesil çay

22:30 tarçınlı yogurt

Spor 30dk

Iyi aksamlar kizlar

Bugun ki Sporum 45 dk eliptik ve 10dk kadar agirlik. Agirlik icin biraz halsizdim.
Belki daha sonra evde Karin egzersizleri yaparim

Spor oncesi BCAA daha fazla yag yakimi icin

Kahvalti
2 omlet
Birinin icinde eski kasar
Otekinde cherddar
10 gr findik

Ögle
Iki Yemek kasigi mantar sote

Aksam
Corba
2 tavuk koftesi yaninda mayonez

Keto diyeti uygular gibi yaptim bugun

Sadece 14 gr karbonhidrat almisim
Mayonezde ki ise 0.8 gr, eger mayoneze takilan olursa :)

1bardak cay
2L su

Eklentiler

• IMG_20181122_112746.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20181122_175449.webp
    110,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20181122_175518.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20181122_175537.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 31

Teşekkürler ablacım bizimki hasta mı dişmi anlayamadımki görünürde bişey yok sadece elleri hep ağzında yani öksürük grip yok çok şükür ama herşeye ağlıyo hiç böyle değildi yani diğer dişlerindede huysuz değildi o yüzden anlayamadım,çok iştahsız yarın bi kanına baktırmayı düşünüyorum..
Memleketim Yozgat abla üniversiteyi Erzurumda okudum evlenmeden önceki 4 yıl da Bursada yaşadım ve çok sevdim Erzurum'dan çok Bursa'yı sahiplendim

sthayırlı akşamlar arkadaşlar hedef kilom 50 bulunduğum kilo 79 biraz abartsam bile bugunkü menum aynı zamanda diyetimin ilk günü sabah peynir,zeytin,söğüş salata çay eşliğinde 2 dilim bugday ekmek öğlen 1 bdilimobuğdayekmekbrokoliçorbası akşam aaah akşamm 6 civarı 1 tabak pırasa yemeği ,havuç salatası, buğday ekmeği ara öğün bi avuç fındık

Bugünün menüsü

Uyanınca: 08.00
2bardak limonlu ılık su

Kahvaltı: 10.00
Ekmeğin sadece birini yedim

Ara: 12.30
Sade Türk kahvesi, sade soda, küçük kase az şekerli sütlaç (kızım yemeyince ben yedim )

14.30
Kabaklı cacık

16.30
Karabuğday kısırı( 4 kaşık haşlanmıs karabuğday ve bir tatlı kaşığı yağ var)

19.45
Haşlanmış kırmızı etten yalancı paça çorbası

Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk zumba
Birer lokma kadar kivi elma muz oynakbasi34

Öğleden sonra büyük kızım da sağ olsun havuza benle geldi de kardeşini giydirdi
Ağrı baya zorladı ama gitmeseydim kuzu bozulurdu ♡

Akşam da çaya Annemle Babam geldi bol bol şekersiz çay içtim ♡

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, kesin yasak olan şeyler var mı yiyecek içecek vs yoksa diyetimizi kendimiz mi belirliyoruz

Kendin belirliyorsun canım ama tabiki her diyette olduğu gibi şekerli şeylerden uzak durursan daha güzel kilolar verirsin
Paketli olan kaçamak sayılabilecek şeylerden mümkün olduğu kadar uzak duralım ♡

Canım harika bir menü yine ♡ Tebrikler

9takım acılmıs yeni gordum hayırlısı olsun 7takımda acılır cok guclu takımlar dıyetısyen her bırı sankı oyle güzel kılo veriyorlar

İyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim hani bizim açımızdan

Canım menu süper ♡ tebrikler
Bu BBCA dediğin ne ? Merak ettim

Senin menu de gayet güzel olmuş canım abartılı değil bence ♡ Tebrikler

diyet açısından hiç başarılı bir gün olmadı ama sloganımız 8 kere düşersin 9 kere kalkarsın yarın sıvı alımını arttırıcam inş

Kesinlikle pes etmek yok bir sonraki gün daha güzel olacaktır ♡

Harikasın canım aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…