hee bu arada bu hafta tartım iyi değil maalesef regle (daha gelmedi yolda) ve biraz gribime bağlıyorum ama bakalım.
Banucum yeşil elma iyi fikir deneyeyim ben de..
Mercimege yapraklarinimi ekliyirsun yoksa kök kisminimi ?
Canım kiraz saplı Form çay iç bu akşamvarsa odemin gider
Hem kök hemde saplarını dogruyorumçok hoş bir koku ve aroma veriyor ♡
ah cnm bitki çayları içemiyorum maalesef. önceden yeşilçay falan içerdim iyi olurdu. karaciğer rahatsızlığı yaşadım yasak şimdi.
O zaman bol bol.maydanoz ye yada kaynatıp bol limonlu suyunu iç
Sanirim onun bir zararı olmaz
10gun sonra çıkacakmış abla sonuc raporuSerenalar, ne zaman çıkıyor Mr sonucun canım
Tsk ederim ablaÇok güzel bir fikir...seve seve desteklerim canım.
Ins ıns canım sagolgünaydın cnm. geçmiş olsun inş tertemiz gelir sonuçlar
ay geçmiş olsun minnoşa. herkes hasta. benim oğlan çok huysuz bir bebkti o yüzden di de arada kaynadı hiç anlamadım diş huysuzluğunu
aramıza hoş geldin
ne güzel. benim eşim patates ve patlıcandan başkasını sebzeden saymıyor. o nöbetteyken falan yiyoruz oğlumla diğerlerini
Menulerının hayranıyım valla süpersınbugün ki menüm
sabah
1,5 dilim etimek
peynir
bir kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ara
1 Armut
akşam
yarım dilim tiramisu
1 menengiç kahvesi (bunu 17.30 gibi tüketirim)
Hoşgeldiniz aramızaTamamdır kaptanım yarın sabah aç karnına tartılıp bildirimlerime başlıyorum
Hoş bulduuuum10gun sonra çıkacakmış abla sonuc raporu
Tsk ederim abla
Ins ıns canım sagol
Menulerının hayranıyım valla süpersın
Hoşgeldiniz aramıza))
Meralcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm kuzuya. Bir salgındır gidiyor. Diş de çıkarıyor anladığım kadarıyla onun da huysuzluğu olur.Günaydın kızlarrsizlere selam vermek için girdim geçmişi henüz okuyamadım, hastalık sırası benim miniğimde sanırım ,okadar mızmız ki sabahtan beri herşeye ağlıyor , hiç kucak çocuğu değildir ama kucağımdan inmiyo bugün, elide ağzından çıkmıyo dişleri de çok zorluyor, kış gelmeden yazı istiyorum, çocuktan önce ben kış aşığıydım ama bu çocuklar herşeyi değiştiriyor valla Allah yokluklarını göstermesin
Meryem ablacım senin menüler süper, çok özeniyorum örnek alıyorum hatta zumbaya senin sayende asıldım valla, inşallah emeklerinin karşılığını kısa sürede alırsın
Kabaklı cacık bi mucizeymiş kaptanım şiddetle öneririm bugünde yapacağım inşallah
Evet canım yumurta salatası, bende çok seviyorum hatta önceden yumurtanın sadece bu şeklini yiyebiliyordum yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Kesinlikle katılıyorum abla
Canım ya seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde belim sıkıntılı, yıllaaar önce doktora gittim benimde vücut belimdeki disklerin arasına gereksizce sıvı üretiyomuş yani başka yeri tedavi etmek isterken oraya üretiyomuş o yüzdende ani sapmalar olduğum yerde kalmalar çok sık oluyodu yani ozaman doktor öyle söylemişti , daha sonra yine gittim ama mr olmadan bişey yapamıyolar bendede mr fobisi var giremiyorum,ilkinde bilmeden girdim daha sonra hep yarıda kesip çıktımartık bendede fıtık olduğuna eminim ama bekliyorum bakalım ne olcak, Allah yardımcımız olsun
Güzel fikir canım
Amin sağol canım
Sen hangi memlekettensin söyledin de unuttum mu acabaEvet evet yoğurtlu cevizli olan, malesef eşim bunu da pek yemez kendim için yapıyorum, sizler hangi şehirlerdesiniz bilmiyorum ama benim eşim Erzurumlu yani sebzeden ziyade et ağırlıklı besleniyolar, bende onlara benzerim diye korkuyorum
Tartı geçmişini bilmiyorum kaptanımızın dediğine göre iyi veriyormuşsun çok güzel. Ben bir kaçamak yapsam bir hafta geri atıyor beni. İmrendim sana tiramisuya bu yüzden bir şey diyemiyorum herkesin metabolizması gerçekten farklı. Afiyet olsun canım.bugün ki menüm
sabah
1,5 dilim etimek
peynir
bir kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ara
1 Armut
akşam
yarım dilim tiramisu
1 menengiç kahvesi (bunu 17.30 gibi tüketirim)
Canım kendime yasak koyduğum bazı yiyecekler var mesela şuruplu tatlıları, kek kurabiye. poğaça. her türlü börek, şeker ihtiva eden her gıda meyve hariç, reçeller, helvalar, paketlenmiş abur cuburlar, mısır. Vücudunu tanıyıp kendin karar vermen önemli. Çabuk ve sağlıklı kilo vereyim dersen benim cıssslarımı dikkate alabilirsin. Kilo verme sürecimde sağlık sorunu yaşamadım. Doktora gittim kan değerlerim normaldi. Bir tek şekerim doktora az geldi aslında normalmiş. 78.... onu da kuru meyvelerle düzene koydum.Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, kesin yasak olan şeyler var mı yiyecek içecek vs yoksa diyetimizi kendimiz mi belirliyoruz
Meralcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm kuzuya. Bir salgındır gidiyor. Diş de çıkarıyor anladığım kadarıyla onun da huysuzluğu olur.
Sen hangi memlekettensin söyledin de unuttum mu acaba
Tartı geçmişini bilmiyorum kaptanımızın dediğine göre iyi veriyormuşsun çok güzel. Ben bir kaçamak yapsam bir hafta geri atıyor beni. İmrendim sana tiramisuya bu yüzden bir şey diyemiyorum herkesin metabolizması gerçekten farklı. Afiyet olsun canım.
Canım kendime yasak koyduğum bazı yiyecekler var mesela şuruplu tatlıları, kek kurabiye. poğaça. her türlü börek, şeker ihtiva eden her gıda meyve hariç, reçeller, helvalar, paketlenmiş abur cuburlar, mısır. Vücudunu tanıyıp kendin karar vermen önemli. Çabuk ve sağlıklı kilo vereyim dersen benim cıssslarımı dikkate alabilirsin. Kilo verme sürecimde sağlık sorunu yaşamadım. Doktora gittim kan değerlerim normaldi. Bir tek şekerim doktora az geldi aslında normalmiş. 78.... onu da kuru meyvelerle düzene koydum.
Cevabın için çok teşekkür ediyorum canım, o halde düzeni kendimiz belirliyoruz. Kendime göre bir diyet şekli oluşturayım . Bu grup beni gerçekten çok motive etti inanıyorum eksileri göreceğimize hepimizin inşallah.Meralcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm kuzuya. Bir salgındır gidiyor. Diş de çıkarıyor anladığım kadarıyla onun da huysuzluğu olur.
Tartı geçmişini bilmiyorum kaptanımızın dediğine göre iyi veriyormuşsun çok güzel. Ben bir kaçamak yapsam bir hafta geri atıyor beni. İmrendim sana tiramisuya bu yüzden bir şey diyemiyorum herkesin metabolizması gerçekten farklı. Afiyet olsun canım.
Canım kendime yasak koyduğum bazı yiyecekler var mesela şuruplu tatlıları, kek kurabiye. poğaça. her türlü börek, şeker ihtiva eden her gıda meyve hariç, reçeller, helvalar, paketlenmiş abur cuburlar, mısır. Vücudunu tanıyıp kendin karar vermen önemli. Çabuk ve sağlıklı kilo vereyim dersen benim cıssslarımı dikkate alabilirsin. Kilo verme sürecimde sağlık sorunu yaşamadım. Doktora gittim kan değerlerim normaldi. Bir tek şekerim doktora az geldi aslında normalmiş. 78.... onu da kuru meyvelerle düzene koydum.
Meralcim çok geçmiş olsun canım üzüldüm kuzuya. Bir salgındır gidiyor. Diş de çıkarıyor anladığım kadarıyla onun da huysuzluğu olur.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, kesin yasak olan şeyler var mı yiyecek içecek vs yoksa diyetimizi kendimiz mi belirliyoruz
Bugün yediklerim
Sabah 07:15de yarım sımıt dort cerı domates 5zeytın ıkı ucgen peynir sekersiz çay
13:00da bı kase corba bı kase bol kıymalı menemen ıkı dılım tb ekmeği
16:00uc kayısı yesil çay
18:30da bı kase nohut yemeği dort kaşık bulgur pilavı bes kasık yogurt
21:00 gıbı yesil çay
22:30 tarçınlı yogurt
Spor 30dk
9takım acılmıs yeni gordum hayırlısı olsun 7takımda acılır cok guclu takımlar dıyetısyen her bırı sankı oyle güzel kılo veriyorlar
Iyi aksamlar kizlar
Bugun ki Sporum 45 dk eliptik ve 10dk kadar agirlik. Agirlik icin biraz halsizdim.
Belki daha sonra evde Karin egzersizleri yaparim
Spor oncesi BCAA daha fazla yag yakimi icin
Kahvalti
2 omlet
Birinin icinde eski kasar
Otekinde cherddar
10 gr findik
Ögle
Iki Yemek kasigi mantar sote
Aksam
Corba
2 tavuk koftesi yaninda mayonez
Keto diyeti uygular gibi yaptim bugun
Sadece 14 gr karbonhidrat almisim
Mayonezde ki ise 0.8 gr, eger mayoneze takilan olursa :)
1bardak cay
2L su
Eki Görüntüle 2208514
sthayırlı akşamlar arkadaşlar hedef kilom 50 bulunduğum kilo 79 biraz abartsam bile bugunkü menum aynı zamanda diyetimin ilk günü sabah peynir,zeytin,söğüş salata çay eşliğinde 2 dilim bugday ekmek öğlen 1 bdilimobuğdayekmekbrokoliçorbası akşam aaah akşamm 6 civarı 1 tabak pırasa yemeği ,havuç salatası, buğday ekmeği ara öğün bi avuç fındık
diyet açısından hiç başarılı bir gün olmadı ama sloganımız 8 kere düşersin 9 kere kalkarsın yarın sıvı alımını arttırıcam inş
Bugünün menüsü
Uyanınca: 08.00
2bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: 10.00
Eki Görüntüle 2208544 Ekmeğin sadece birini yedim
Ara: 12.30
Sade Türk kahvesi, sade soda, küçük kase az şekerli sütlaç (kızım yemeyince ben yedim)
14.30
Kabaklı cacık
16.30
Karabuğday kısırı( 4 kaşık haşlanmıs karabuğday ve bir tatlı kaşığı yağ var)
Eki Görüntüle 2208545
19.45
Haşlanmış kırmızı etten yalancı paça çorbası
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk zumba
Birer lokma kadar kivi elma muzoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?