- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bugün yarın için yeşillik sebze aldım uzun zamandır tb ekmeği tüketiyorum zaten ama dediğin gibi tatlılardan ve hamur işlerinden olabildiğince uzak durmam lazımÖğleden sonra büyük kızım da sağ olsun havuza benle geldi de kardeşini giydirdi
Ağrı baya zorladı ama gitmeseydim kuzu bozulurdu ♡
Akşam da çaya Annemle Babam geldibol bol şekersiz çay içtim ♡
Kendin belirliyorsun canım ama tabiki her diyette olduğu gibi şekerli şeylerden uzak durursan daha güzel kilolar verirsin
Paketli olan kaçamak sayılabilecek şeylerden mümkün olduğu kadar uzak duralım ♡
Canım harika bir menü yine ♡ Tebrikler
İyi mi oldu kötü mü oldu bilemedimhani bizim açımızdan
Canım menu süper ♡ tebrikler
Bu BBCA dediğin ne ? Merak ettim
Senin menu de gayet güzel olmuş canımabartılı değil bence ♡ Tebrikler
Kesinlikle pes etmek yokbir sonraki gün daha güzel olacaktır ♡
Harikasın canım aynen devam
eveetttt ben senle yarışayım meselaBANU ABLA CUMA GUNU KILOSU YAKIN OLANLARI ESLESTIRIP TAKIM ICI YARISSAK
BASKA ÖNERİSİ OLAN VARSA YAZIN KIZLAR
çok güzel dizi ya yüreğim ağzımda bekliyorumdün biraz cozutmuşsunbugün protein bekliyorum senden. ben de annemdeyim bu ara kadına bakamadım dün. şimdi bir yandan işlerimi yaparım bir yandan kadını izlerim.
diziyi sonradan izlemek daha iyi oluyor bana. çok ağır giden yerleri atlıyorum.
2 dizim var biri kadın diğeri savaşçı
Tıparlamaya çalıştım şu iki gün ödemleri attım asıl diyet şimdi başlayacak bakalım banaAçılışın biraz sıkıntılı olmuş ama akşama kadar bence telafi etmişsin canm afiyet olsun
Sizlere de Günaydın ♡
Eşimde sağ olsun otur kalsın kalanları da gelince kız yapar dedikızıma gitmeden tembihledi zaten elleme bir şeyi diye ♡
En azindan daha zararlı kaçamak yapmamiş oldunbugün biraz Protein ağırlıklı beslenirsin olur biter
Sizlere de Günaydın ♡
Günaydın
Mecbur biraz esnetecegim yoksa ben de yamulursam kim bakacak bizekarı koca da çekilmez oluruz hastayken
Basit şeyler yapar idare ederim artık yapacak bir şey yok
Ahhh ahhh Anneler hep öyle görür zatenbenimkinden gerçi hiç duymadım aksine benimki de bir ara diyetisyene giderken ay girtlaktan kesmeden gitmez boşuna para verme sen zaten daha evvel de verebildin diye hatuna boşuna " gerek yok Melehat " demiyoruz anama
Yemeğin fazlasına gerek yok
Alışverişin fazlası gerek yok
Kilonun fazlasına da gerek yok
Moni şu anda 10. Takimda kaptanlık yapıyor ama bir araya geliyoruzgerçi baya oldu bulusmayalı ama ilk fırsatta yine bir araya gelmek şart oldu ♡♡♡♡
bu hafta daha dikkatli olmaya çalışacağım ya işten eve geldim mi özgürlüğümü ilan ediyorum sanki bütün gün harika akşam fazladan gidiyorCutemomcum tartıya az kaldı nolur bi dahakine reddet... emeğine yazık.
Acaba boğazı mı iltihaplandı. Benim küçük oğlan üşütünce hep kulağına vururdu. Geçmiş olsun canım.
Banucum yaptığın kek ve poğaçalardan korkuyorum şunun bi tadına bakim dediğin anda mahvoluruz.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, kesin yasak olan şeyler var mı yiyecek içecek vs yoksa diyetimizi kendimiz mi belirliyoruz
Tartı geçmişini bilmiyorum kaptanımızın dediğine göre iyi veriyormuşsun çok güzel. Ben bir kaçamak yapsam bir hafta geri atıyor beni. İmrendim sana tiramisuya bu yüzden bir şey diyemiyorum herkesin metabolizması gerçekten farklı. Afiyet olsun canım.
.
Iyi aksamlar kizlar
Bugun ki Sporum 45 dk eliptik ve 10dk kadar agirlik. Agirlik icin biraz halsizdim.
Belki daha sonra evde Karin egzersizleri yaparim
Spor oncesi BCAA daha fazla yag yakimi icin
Kahvalti
2 omlet
Birinin icinde eski kasar
Otekinde cherddar
10 gr findik
Ögle
Iki Yemek kasigi mantar sote
Aksam
Corba
2 tavuk koftesi yaninda mayonez
Keto diyeti uygular gibi yaptim bugun
Sadece 14 gr karbonhidrat almisim
Mayonezde ki ise 0.8 gr, eger mayoneze takilan olursa :)
1bardak cay
2L su
Eki Görüntüle 2208514
Bugünün menüsü
Uyanınca: 08.00
2bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: 10.00
Eki Görüntüle 2208544 Ekmeğin sadece birini yedim
Ara: 12.30
Sade Türk kahvesi, sade soda, küçük kase az şekerli sütlaç (kızım yemeyince ben yedim)
14.30
Kabaklı cacık
16.30
Karabuğday kısırı( 4 kaşık haşlanmıs karabuğday ve bir tatlı kaşığı yağ var)
Eki Görüntüle 2208545
19.45
Haşlanmış kırmızı etten yalancı paça çorbası
Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk zumba
Birer lokma kadar kivi elma muzoynakbasi34
kızlar slm,
yarın tartılıp durum değerlendirmesi yapalım bakalım.
bugünkü menüm
Kahvaltı 8de iki frenchtoast, bir parça beyaz peynir, 2 siyah zeytin, çay
Öğlen 12de iki sütlü kahve, bir parmak cevizli sucuk
Akşam 4te bir porsiyon kuru fasülye, iki kaşık pilav, bir kaşık yoğurt.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalarRabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Amin
İnşallah herkes bugün tartışalım bol eksileri görür ♡♡♡♡
harika MaşAllahGünaydın
Pazartesi 69.7
Bugün 67.9
Fark 1800
Yüzde 2.58
hayırlı cumalar cnm
Günaydın
Pazartesi 69.7
Bugün 67.9
Fark 1800
Yüzde 2.58
bildirim
geçen hafa:68,6
bu hafta:68.4
Günaydın
Hayırlı cumalar
Şahane ..
Ne güzel eksi öyle ..
Önce bi sakin ol bakalım.
Kaç haftadır şahane kilolar verdin. Robot değilsin ya kilon azaldıkca öyle büyük rakamlar görülmez her hafta ...
Günaydın
Pazartesi 69.7
Bugün 67.9
Fark 1800
Yüzde 2.58
Gunaydin
Benim Ilk hafta bugun. Cok heycanliyim
Listeye girmesem de birazdan bildirim yapacagim
bildirim
geçen hafa:68,6
bu hafta:68.4
haklısın cnm. sürekli kendimi telkin ediyorum vazgeçmemem gerek hedefe daha ulaşmadım. inş az da olsa vermeye devam ederim. teşekkür ederim moral ve desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?