Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar herkesin yeme şekli değişti daha bi hırslandık. Arkadaşlar yediklerinize dikkat ettimde hepiniz süpersiniz. Var mısınız arkadaşlar bu hafta 2 kilo verelim.

ılterciğim bugün resim yüklemeye çalışacağım daha doğrusu benim kıza yaptıracağım . Benim kızında resmini koyayım hem onuda görmüş olursunuz.

bende bitki çayına bugün başladım tatlım
ben bekarken 4yıl jimlastik klübüne gitmiştim heralda ozamanlardan karın kaslarım kuvetlendi ne biliyim ona bağlıyorum hanii çoook kiloluyken bile vardı ama öyle kocaman bi göbek deildi herkes derdi popo basen yerinde ama göbek çok deil diye

bi ışık yakmaz hayat mecbur ayrılıgımız aşka küstürmüştür inşallah unutursun unutursun sende .....
şarkı söyledim size alkışlayın
akşama kociş balık getiriyomuş oleyyy

yaa ilter sen süpersinn kalkıp hemen bişeyler yapmak istiyorum acayip motive ediyosun saol vallahi
rica ederim canım nedemek bu işi birlikte başaracaz ben çok fazla kafaya tatktım yaa o resmime baktıkca sinirlerim bozuldu bir an önce kilo vermem lazım olmaz böyle akşam eve gidince mekik çekicem karın kaslarımı kuvvetlendirmek için karın kaslarım kuvvetlensinki daha çok kalori yaka bileyim
İltwrciğim allah yardımcın olsun o zaman inşallah hemen gelir.
saol selmacım inşallah gelir murfagı öyle bıraktım çıktım hayatımda ilk defa mutfağımda bulaşık bıraktım yaa çok kötü hisediyorum kendimi
İlterciğim bugün resim yüklemeye çalışacağım daha doğrusu benim kıza yaptıracağım . Benim kızında resmini koyayım hem onuda görmüş olursunuz.
tamam canım oğluşunun resminide ekle ikisinide sneide görelim bitanem

bi ışık yakmaz hayat mecbur ayrılıgımız aşka küstürmüştür inşallah unutursun unutursun sende .....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sesin harika şebnemcim opuyorumnanaktan
bende akşama hamsi buğulama yiyecem balık kadar güzel bir rejim yemeği olmaz sanırım

teşekkür ederimzemuszemus beni sizler yarattınız zemuszemussaolun varolunzemuszemus

ewt bende içine sogan limon pulbiber ekleyip balığı kagıda sarıp aşagıda fırın var oraya yolluycam hiç yag bırakmadann
booll salata

Kıızlar foto tamam bakabilirsiniz.Fotoğğraflar buğğulu adamakııllıı olanlarııda biz aktaramadıık.

görüşürüz canım iyi eğlenceler sana

teşekkür ederim tatlım

çatlak bendede var, sarkma şimdilik yok ama, sarkmamak için egzersiz şart, canım kremin ismini verebilirmisin..
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizide alırız...

Çok geçmiş olsun canım:teselli:

Kızlar herkesin yeme şekli değişti daha bi hırslandık. Arkadaşlar yediklerinize dikkat ettimde hepiniz süpersiniz. Var mısınız arkadaşlar bu hafta 2 kilo verelim.

Verelim canım verelimzemuszemus

alkisalkisalkis
Afiyet olsun canım...

Kıızlar foto tamam bakabilirsiniz.Fotoğğraflar buğğulu adamakııllıı olanlarııda biz aktaramadıık.
selmacım baktım resimlerine sende çoçuklarında kırkbirkere maşallah diyorum çok tatlısınız
ama anlamadığım birşey var sen nereni eritmeye çalışıyorsun kızzzz

Bizde yeni geldik,
öğlenn sadece salata yedim, yanındada diyet kola ve bol bol su içtim,
Marketten koca bir lahana aldım, yarısını kesip doğradım çorba yapıcağım,
Kızlar sizin lahana çorbası tarifiniz nasıl,
ben bildiğim tarif, 2 tane domates, yeşil soğan, maydonoz, yeşil biber, yarım pakette hazır çorba katıp pişiriyorum..

Selam ası-denız cıĞımmmmm.......nasılsın nerelerdesınnnnn......

Bu arada selmay.cım arkıdıŞın olarak ekle benıde resımlerını gÖrÜm.....sana teklfı gÖnderdım gelmedımı....

Selma y cim asi benim çok eski nick im başka sistemler de de kayıtlarım var :) e burayıda biliyorlar yani gizledim kendimi:) neslihan cim sen 14. Takımın kaptanımisin ? Yahu herkez nick değiştirmiş tanıyamıyorum :) gördüğüme göre tam gaz gidiyorsunuz bravo sizlere :) 8. Takım diva vallahi bu sistem de:) bana göre tabi :) başarılar hepinize:) citos da katılmış aranıza başarılar citos a da:)

yok canım değilimmmm....

benim nikim hep aynıydııı ben hiç değiştirmedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…