rica ederim canım nedemek bu işi birlikte başaracaz ben çok fazla kafaya tatktım yaa o resmime baktıkca sinirlerim bozuldu bir an önce kilo vermem lazım olmaz böyle akşam eve gidince mekik çekicem karın kaslarımı kuvvetlendirmek için karın kaslarım kuvvetlensinki daha çok kalori yaka bileyimyaa ilter sen süpersinn kalkıp hemen bişeyler yapmak istiyorum acayip motive ediyosun saol vallahi
saol selmacım inşallah gelir murfagı öyle bıraktım çıktım hayatımda ilk defa mutfağımda bulaşık bıraktım yaa çok kötü hisediyorum kendimiİltwrciğim allah yardımcın olsun o zaman inşallah hemen gelir.
tamam canım oğluşunun resminide ekle ikisinide sneide görelim bitanemİlterciğim bugün resim yüklemeye çalışacağım daha doğrusu benim kıza yaptıracağım . Benim kızında resmini koyayım hem onuda görmüş olursunuz.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sesin harika şebnemcim opuyorumnanaktanbi ışık yakmaz hayat mecbur ayrılıgımız aşka küstürmüştür inşallah unutursun unutursun sende .....
şarkı söyledim size alkışlayın
akşama kociş balık getiriyomuş oleyyy
slm hoş geldinizSelam eski takımcımin çıtır hatunları nasılsınız :) hüsel bacım nasılsın kuzum
rica ederim canım nedemek bu işi birlikte başaracaz ben çok fazla kafaya tatktım yaa o resmime baktıkca sinirlerim bozuldu bir an önce kilo vermem lazım olmaz böyle akşam eve gidince mekik çekicem karın kaslarımı kuvvetlendirmek için karın kaslarım kuvvetlensinki daha çok kalori yaka bileyim
bende akşama hamsi buğulama yiyecem balık kadar güzel bir rejim yemeği olmaz sanırım
görüşürüz canım iyi eğlenceler sana
çatlak bendede var, sarkma şimdilik yok ama, sarkmamak için egzersiz şart, canım kremin ismini verebilirmisin..slmmm
allah sizi bir gidiom geliom bir dünya sayfa atlamış oku oku anca bitirdimmmmm (toplam 2 sayfaa ama neyseeee))=)
bu arada bende de sarkık hiçç yok çok şükür ama bacaklarımın baldır ve iç kısmında azda olsa çatlak varr....bir krem var aktardan alcağımm bakalım işe yarayacakmı....
bende bende hamile kalabilirsem gidicemm diyetisyeneeee....hehehehe
kızlr bn kaçar
biraz sonra dayımnoğlu gelcek
saolsn bn hastayım dieee arabayla bırakacak
bnm diğr dayımn torunu var çok sevriim
bn hala olamıyacağm için
küçüklğünden beri hala dedittridim kendime
ona gçe hafta motosiklet çapmış
yavruma
canını zor kurtulmuş
son anda eliyle itmiş
yoksa kesin ölürdüdilim ucuna kara
ama ağzı yüzü parlaçalanmış
dün baan tlf da hala gel dedii
ö.sonra oraya gtcem habernz ola
Kızlar herkesin yeme şekli değişti daha bi hırslandık. Arkadaşlar yediklerinize dikkat ettimde hepiniz süpersiniz. Var mısınız arkadaşlar bu hafta 2 kilo verelim.
bi ışık yakmaz hayat mecbur ayrılıgımız aşka küstürmüştür inşallah unutursun unutursun sende .....
şarkı söyledim size alkışlayın
akşama kociş balık getiriyomuş oleyyy
selmacım baktım resimlerine sende çoçuklarında kırkbirkere maşallah diyorum çok tatlısınızKıızlar foto tamam bakabilirsiniz.Fotoğğraflar buğğulu adamakııllıı olanlarııda biz aktaramadıık.
Kıızlar foto tamam bakabilirsiniz.Fotoğğraflar buğğulu adamakııllıı olanlarııda biz aktaramadıık.
Hoş buldum ıltercim:) bu arada ben asi deniz evrim geçirdim biraz da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?