- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Süpersin canım ♡ Harika bir sonuç tebrikler
Hadi bakalım cumaya ne kadar güzel bir eksi göreceğini merakla bekliyoruz ♡
Moral bozma kuzu sonuçta az da olsa eksi gormussun ♡
cnmmmmNe demek.. destek biz de bebeyim
Canım kilomuz azaldıkça bu şekilde oluyor. Ben de aynı durumdayım. Su, spor , kaçamaksız menülere rağmen ilk haftalardaki eksileri göremez oldum. - 400 fena değil tebrik ederim seni. Gayretini hepimiz görüyoruz.bildirim
geçen hafa:68,6
bu hafta:68.4
Canım kilomuz azaldıkça bu şekilde oluyor. Ben de aynı durumdayım. Su, spor , kaçamaksız menülere rağmen ilk haftalardaki eksileri göremez oldum. - 400 fena değil tebrik ederim seni. Gayretini hepimiz görüyoruz.
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar...
kilo bildirimi için bende heyecanla bekledim
İlk bildirim : 63.8
Bugün : 62.6
Fark : 1.2
%1.8 yanlış hesaplamadıysam
Eki Görüntüle 2208639 Ben şok ama farkındayım yeni başlangıç olduğu için böyle ama yine de mutlu etti
Nezamandır diyettesin bilmiyorum ama belli ki çok olmuş yani böyle olması asla seni pes ettirmesin canım inan ben bir ay dikkat ediyodum ama sporsuz gram düşmüyodu tam pes ediyodum düşmeye başlıyodu,hedefine kadar tam gaz devambildirim
geçen hafa:68,6
bu hafta:68.4
Çok güzel tebriklerGünaydın
Pazartesi 69.7
Bugün 67.9
Fark 1800
Yüzde 2.58
78,5 ile başladım. 2 ay doldu 3. aya geçiyorum yarın inş. işte 10 kilo verdim bundan dolayı gerçekten çok mutluyum. artık kıyafetlerim sıkmıyor 38 bedene girebiliyorum hoşuma gidiyor. ama bebek istediğim için biraz daha hızlansın diye bekledim ama kısmet tabi. bakalım 5 kiloyu ne kadar zamanda vereceğim. saol desteğin içinNezamandır diyettesin bilmiyorum ama belli ki çok olmuş yani böyle olması asla seni pes ettirmesin canım inan ben bir ay dikkat ediyodum ama sporsuz gram düşmüyodu tam pes ediyodum düşmeye başlıyodu,hedefine kadar tam gaz devam
Perşembe menüm ..kusura bakmayın araya giriyorum ama dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım hem nobet vardı hem zumba günüydü.
Sabah(7.30) Peynir, yumurta, zeytin, ceviz
Öğle(13.00) Bir yeşil elma
Akşam( 18.00) Bir kivi, bir, mandalina, bir kase yoğurt, bir hurma
Yeşil çay gün içinde, iki buçuk litre su, bir saat zumba, yarım saat tempolu yürüyüş
Canım benim Meralim... Mesajını okumadan az önce menü bildiriminde yazmıştım ben de... Doğru söylüyorsun nobetten sonra akşam bı de zumba vardı sürüne sürüne gittim ...gelince eşim elime tableti tutuşturdu Hepsiburada da indirim varmış ...bakacak halim yoktu... Yoksa canını okurdum .Meryem abla sen nerelerdesin akşam yoktun, nöbet sonrası kardeşlerimden biliyorum yorgun oluyo insan Elhan
Canım bu hafta menüyü mecburen kıstım. Pazartesi +600 başladım son iki güne kadar 68.3 olabildim dün gece de şeytanın bacağını kırdım. Yoksa menümden memnun değilim.ay gerçekten bir şey yemiyorsun sen. bir de tempolu hayatın var. iyi dayanıyorsun. ben de benimkine az diyordum
Ablan kurban olsun sanaİşte yine kararlı bi haftanın hediyesi, şahanesin ablacım herzamanki gibi
harika o zaman...Canım bu hafta menüyü mecburen kıstım. Pazartesi +600 başladım son iki güne kadar 68.3 olabildim dün gece de şeytanın bacağını kırdım. Yoksa menümden memnun değilim.
Heyecanımıda kanıtladım bir an önce 60 lara inmek istediğim nekadarda belliGünaydın kızlar hayırlı Cumalar...
kilo bildirimi için bende heyecanla bekledim
İlk bildirim : 63.8
Bugün : 62.6
Fark : 1.2
%1.8 yanlış hesaplamadıysam
Eki Görüntüle 2208639 Ben şok ama farkındayım yeni başlangıç olduğu için böyle ama yine de mutlu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?