Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet cnm artık az az gidiyor. neyse bakalım. ben bebek istiyorum Allah nasip ederse. artık gittiği yere kadar bakalım saolasın.

harika maşAllah

bildirim
geçen hafa:68,6
bu hafta:68.4
Nezamandır diyettesin bilmiyorum ama belli ki çok olmuş yani böyle olması asla seni pes ettirmesin canım inan ben bir ay dikkat ediyodum ama sporsuz gram düşmüyodu tam pes ediyodum düşmeye başlıyodu,hedefine kadar tam gaz devam

Perşembe menüm ..kusura bakmayın araya giriyorum ama dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım hem nobet vardı hem zumba günüydü.
Sabah(7.30) Peynir, yumurta, zeytin, ceviz
Öğle(13.00) Bir yeşil elma
Akşam( 18.00) Bir kivi, bir, mandalina, bir kase yoğurt, bir hurma
Yeşil çay gün içinde, iki buçuk litre su, bir saat zumba, yarım saat tempolu yürüyüş

78,5 ile başladım. 2 ay doldu 3. aya geçiyorum yarın inş. işte 10 kilo verdim bundan dolayı gerçekten çok mutluyum. artık kıyafetlerim sıkmıyor 38 bedene girebiliyorum hoşuma gidiyor. ama bebek istediğim için biraz daha hızlansın diye bekledim ama kısmet tabi. bakalım 5 kiloyu ne kadar zamanda vereceğim. saol desteğin için
ben özel spor yapamıyorum hiç zamanım yok. ama öğle araları çıkıp 1 saat yürüyorum. oğlanı okula bırakıp alıyorum 30 dakikada o. bu hafta gidemedi ama kuzucuğum hastaydı.

ay gerçekten bir şey yemiyorsun sen. bir de tempolu hayatın var. iyi dayanıyorsun. ben de benimkine az diyordum

Meryem abla sen nerelerdesin akşam yoktun, nöbet sonrası kardeşlerimden biliyorum yorgun oluyo insan Elhan
Canım benim Meralim... Mesajını okumadan az önce menü bildiriminde yazmıştım ben de... Doğru söylüyorsun nobetten sonra akşam bı de zumba vardı sürüne sürüne gittim ...gelince eşim elime tableti tutuşturdu Hepsiburada da indirim varmış ...bakacak halim yoktu... Yoksa canını okurdum . Takımdaki hareketlilik beni çok mutlu etti. Herkes heyecanlı umutlu... Senin de yüzünün gülmesi bir başka guzellik.

ay gerçekten bir şey yemiyorsun sen. bir de tempolu hayatın var. iyi dayanıyorsun. ben de benimkine az diyordum
Canım bu hafta menüyü mecburen kıstım. Pazartesi +600 başladım son iki güne kadar 68.3 olabildim dün gece de şeytanın bacağını kırdım. Yoksa menümden memnun değilim.

Heyecanımıda kanıtladım bir an önce 60 lara inmek istediğim nekadarda belli oynakbasi34
İlk bildirim : 73.8
Bu sabah: 72.6
Fark : 1.2
%1.62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…