Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

mavimli bildirmedi dimi kilo
Pek merak ediyorum kilosunu
Tahminim 74 :)

Bir de banucugumu ♡

Premses modunda geçen bir haftanın karşılığı maalesef bana arti olarak döndü
107yi gördüm tekrar yani + 0.6
Belki odemdir ama hemen bugün çaresine bakacağım

Wooowwww süpersin canım inşallah hep böyle devam eder de çabucak hedefine ulasirsin ♡

Bildirimimi yapıyorum.Eki Görüntüle 2208642
Geçen cuma 68.3
Bugün 67.4 oynakbasi34

Tebrikler canım süper bir eksi seninkide ♡♡♡♡

Maşallah gayet güzel bir menü canım

Hayırlı cumalar herkese listede degilim ama yine de kilo yazayim
Gecen hafta 76.2
Bugün 75
Giden 1.2 kg

Karsligini da cok güzel almissin ♡ Aynen devam

Kızlar günaydın hepinize
Geçen hafta 77
Bugün 75,4
1 kilo 600 gr vermişim

Obaaaaa valla siz harikasiniz yaaa ♡ inşallah 3.cu cuma bildiriminde de listede böyle güzel rakamlar görürsün

Heyecanımıda kanıtladım bir an önce 60 lara inmek istediğim nekadarda belli oynakbasi34
İlk bildirim : 73.8
Bu sabah: 72.6
Fark : 1.2
%1.62

Bence 6li rakamlarla listeye guzel bir giriş yaparsın ♡
Harikasin tebrikler

Kızlar kac kere tartıldım sonuc aynı
Halbuki pazartesi dıyetısyen de pantolon kazagımla 80.5 gormusken hatta eve geldim aynı sekılde tartıldım sonuc aynıydı

Bu sabahta 80cıktım sınırlerım bozuldu dün akşam nohut yedıgım ıcınmı baklıyat bı daha persembe akşam yemıycm

O kadar ac kalmamın karsılıgı ya sabır...

Günaydın kızlar,
ayvalı kereviz çorbasını terbiyeli yapmanızı tavsiye ederim rendeleyerek. Dün akşamı sadece iki tane muz yiyerek geçirdim ve kurt gibi açım şimdi yemeğe gidiyorum.
Bu arada bugün tartıda çıktığım rakam 67.8 kaptanım. listeye dönene kadar 65 olma hedefim var sonrasında da 58 kiloda kendimi sabitlemek istiyorum.

Canım geçen hafta kaçtı? Meyveler içinde muz bana hiç yaramıyor.Hem kabizlik yapiyor hem de tartim artiyor. Ogle saatlerinde yarım tercih ediiyorum bazen ...Dikkatli ol hele ki akşam ...öğle saatlerinde tercih edebilirsin.

ikindi vakti iştahım artıyor çayın yanında bişeyler yemek istiyor abartıyorum bi çare buluruz inşallah
Canım onun çaresi gün kurusu iki üç kayısı, kuru erik, kara üzüm, az bı leblebi... İlk zamanlar ben bu şekilde yendim. Sonra da canım istemedi.

Okula Eğitim semineri için geldim ♡ Evdekilere kalsa yollamayacaklardi da Ceco beni okula gönder diye tutturunca eşim koptu çatlak hatun bu halde bu eğitim diye kendini yirtiyorsun dedi :
Ve tabiki geldim ♡

Çocuklarda mahremiyet ile ilgili bir seminer verecek bir psikolog ♡♡♡♡

menüm geliyor..
sabah
saat 7 gibi 1 kupa ıhlamur 10-15 kadar yer fıstığı

9 da işte kahvaltı yaptım
1,5 dilim kadar etimek
5-6 zeytin
peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça

öğlen
4 kaşık kıyma sote
3 kaşık yoğurt

ara
bir avuç dutkurusu-2 iğde(iğde ikramdı)
yarım nescafe

ara
1 armut

akşam
birkaç parça tavuk
1 bardak ayran olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…