Maşallah tebriklerKızlar günaydın hepinize
Geçen hafta 77
Bugün 75,4
1 kilo 600 gr vermişim
Herkes şahane sizi de tebrik ederim, inşallah listede de böyle devam ederizHayırlı cumalar herkese listede degilim ama yine de kilo yazayim
Gecen hafta 76.2
Bugün 75
Giden 1.2 kg
Cok tesekkur ederim 2 hafta sonra ben de liatedeyim Insallah boyle devam eder. :)Herkes şahane sizi de tebrik ederim, inşallah listede de böyle devam ederiz
Kızlar günaydın hepinize
Geçen hafta 77
Bugün 75,4
1 kilo 600 gr vermişim
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar...
kilo bildirimi için bende heyecanla bekledim
İlk bildirim : 63.8
Bugün : 62.6
Fark : 1.2
%1.8 yanlış hesaplamadıysam
Eki Görüntüle 2208639 Ben şok ama farkındayım yeni başlangıç olduğu için böyle ama yine de mutlu etti
Perşembe menüm ..kusura bakmayın araya giriyorum ama dün gece yorgunluktan uyuyakalmışım hem nobet vardı hem zumba günüydü.
Sabah(7.30) Peynir, yumurta, zeytin, ceviz
Öğle(13.00) Bir yeşil elma
Akşam( 18.00) Bir kivi, bir, mandalina, bir kase yoğurt, bir hurma
Yeşil çay gün içinde, iki buçuk litre su, bir saat zumba, yarım saat tempolu yürüyüş
Hayırlı cumalar herkese listede degilim ama yine de kilo yazayim
Gecen hafta 76.2
Bugün 75
Giden 1.2 kg
Kızlar günaydın hepinize
Geçen hafta 77
Bugün 75,4
1 kilo 600 gr vermişim
Heyecanımıda kanıtladım bir an önce 60 lara inmek istediğim nekadarda bellioynakbasi34
İlk bildirim : 73.8
Bu sabah: 72.6
Fark : 1.2
%1.62
Pek yakın değil ama varacağız elbetsüper...... valla böyle giderse hedef yakındır cnm tebrik ederim.
Ah keşke 74 olsam. Çok tatlısın.
Canım geçen hafta kaçtı? Meyveler içinde muz bana hiç yaramıyor.Hem kabizlik yapiyor hem de tartim artiyor. Ogle saatlerinde yarım tercih ediiyorum bazen ...Dikkatli ol hele ki akşam ...öğle saatlerinde tercih edebilirsin.Günaydın kızlar,
ayvalı kereviz çorbasını terbiyeli yapmanızı tavsiye ederim rendeleyerek. Dün akşamı sadece iki tane muz yiyerek geçirdim ve kurt gibi açım şimdi yemeğe gidiyorum.
Bu arada bugün tartıda çıktığım rakam 67.8 kaptanım. listeye dönene kadar 65 olma hedefim var sonrasında da 58 kiloda kendimi sabitlemek istiyorum.
Canım onun çaresi gün kurusu iki üç kayısı, kuru erik, kara üzüm, az bı leblebi... İlk zamanlar ben bu şekilde yendim. Sonra da canım istemedi.ikindi vakti iştahım artıyor çayın yanında bişeyler yemek istiyor abartıyorum bi çare buluruz inşallah
ikindi vakti iştahım artıyor çayın yanında bişeyler yemek istiyor abartıyorum bi çare buluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?