Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İşte buuuuu. Harikasin. Her şey planlı programlı. Cuma tartiyi verdik diye iş bitmiyor. Bu şekilde inşaallah bize de örnek olur. Canım tavuğun yanına bı de salata eklesen tadından yenmez bu liste.

İşte buuuuu. Harikasin. Her şey planlı programlı. Cuma tartiyi verdik diye iş bitmiyor. Bu şekilde inşaallah bize de örnek olur. Canım tavuğun yanına bı de salata eklesen tadından yenmez bu liste.

saol cnm çok teşekkür ederim salata bana ödem yapıyor bir de buğday çorbası, bizim buraların tarhana çorbası (bilirsin sen farklı oluyor diğerlerinden)
bunlar bana ilginçtir ki iyi gelmiyor

saol cnm çok teşekkür ederim salata bana ödem yapıyor bir de buğday çorbası, bizim buraların tarhana çorbası (bilirsin sen farklı oluyor diğerlerinden)
bunlar bana ilginçtir ki iyi gelmiyor
Kendini en iyi sen tanıyorsun canım yeme o zaman... Peki sebze sote ya da hafif haşlanmış sebze denedin mi o nasıl geliyor. Aklıma brokoli geldi mesela bol limonlu...

Aynen canım bakliyat artı gösteriyor tartida. Çarşamba perşembe yeme istersen ..
Bir iki gün sonra daha az çıkıcaksin rahat ol.♡

Ah keşke 74 olsam. Çok tatlısın. Geçen hafta 77 idim bu hafta 75,4. İnşallah haftaya 74ü görürüm.

Oo çok iyi vermişsin. Haftaya 74 ler cepte..

Kendini en iyi sen tanıyorsun canım yeme o zaman... Peki sebze sote ya da hafif haşlanmış sebze denedin mi o nasıl geliyor. Aklıma brokoli geldi mesela bol limonlu...

denedim karnabahar da falan sıkıntı yok. hatta onu kısır yapıyorum
ama brokoli ben de alerji yaptı. her yerim kabardı. iyi hatırlattın bugün olmasa da yarına karnabahar yapayım.

***8. TAKIM 597.ETAP***

oynakbasi34 ( 106,3 /107,0 / -0,7 / % -0,66 )
mavimli ( 77,0 /75,4 /1,6 / % 2,08)
serenalar ( 80.1 /80,0 / 0,1/ %0,12 )
sonundaoldu ( 68.6 /68,4 / 0,2/ %0,29 )
Meryemozcan27(68,3/67,4/0,9/% 1,32)3. Takımdan transfer oldu. Meryozcan kullanıcı adlı üye, isim değişikliği.

8. Takım Ortalaması: %0,630

Kızlar mevcut listeniz bu şekilde ama meryozcan listeye girecek mi acaba?
3. Takım listesinde adı yok, o zaman direk transfer oldu yazılacak.

***8. TAKIM 597.ETAP***

oynakbasi34 ( 106,3 /107,0 / -0,7 / % -0,66 )
mavimli ( 77,0 /75,4 /1,6 / % 2,08)
serenalar ( 80.1 /80,0 / 0,1/ %0,12 )
sonundaoldu ( 68.6 /68,4 / 0,2/ %0,29 )
Meryemozcan27(68,3/67,4/0,9/% 1,32)3. Takımdan transfer oldu. Meryozcan kullanıcı adlı üye, isim değişikliği.

8. Takım Ortalaması: %0,630

Aysecim emeğine sağlık kuzum.
Halletmissin♡

Ulaştım kaptana ağrısı çok fazlaymis canım .
Yaaaa çok üzüldüm. Okuldaydı bugün. Yordu iyice kendini. Geçmiş olsun kaptanım. İyi bak kendine. oynakbasi34

Bu arada resmi olmayan sınuçlara göre 1. Siniz tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık. Allah razı olsun. Bu haftanın benim için anlamı büyüktü. Ne kadar mutluyum anlatamam size.

İlk öğün bildirimim şöyle
Kahvaltı yapmadım
Öğle 1 kase mercimek yemeği ve 1 dilim ekmek yanında yeşillik
Akşam koca bir tabak salata 1 dilim ekmek
1.5 lt su
1 saat koşu ve hızlı tempo yürüyüş
5 dk hulahop çevirdim ve 5 dk hafif egzersiz
Az sonra 5i bir yerde çayımı içeceğim inşallah bugünlük böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…