İşte buuuuu. Harikasin. Her şey planlı programlı. Cuma tartiyi verdik diye iş bitmiyor. Bu şekilde inşaallah bize de örnek olur. Canım tavuğun yanına bı de salata eklesen tadından yenmez bu liste.menüm geliyor..
sabah
saat 7 gibi 1 kupa ıhlamur 10-15 kadar yer fıstığı
9 da işte kahvaltı yaptım
1,5 dilim kadar etimek
5-6 zeytin
peynir
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı salça
öğlen
4 kaşık kıyma sote
3 kaşık yoğurt
ara
bir avuç dutkurusu-2 iğde(iğde ikramdı)
yarım nescafe
ara
1 armut
akşam
birkaç parça tavuk
1 bardak ayran olur
İşte buuuuu. Harikasin. Her şey planlı programlı. Cuma tartiyi verdik diye iş bitmiyor. Bu şekilde inşaallah bize de örnek olur. Canım tavuğun yanına bı de salata eklesen tadından yenmez bu liste.
Kendini en iyi sen tanıyorsun canım yeme o zaman... Peki sebze sote ya da hafif haşlanmış sebze denedin mi o nasıl geliyor. Aklıma brokoli geldi mesela bol limonlu...saol cnm çok teşekkür ederimsalata bana ödem yapıyor bir de buğday çorbası, bizim buraların tarhana çorbası (bilirsin sen farklı oluyor diğerlerinden)
bunlar bana ilginçtir ki iyi gelmiyor
Kızlar kac kere tartıldım sonuc aynı
Halbuki pazartesi dıyetısyen de pantolon kazagımla 80.5 gormusken hatta eve geldim aynı sekılde tartıldım sonuc aynıydı
Bu sabahta 80cıktım sınırlerım bozuldu dün akşam nohut yedıgım ıcınmı baklıyat bı daha persembe akşam yemıycm
O kadar ac kalmamın karsılıgı ya sabır...
Ah keşke 74 olsam. Çok tatlısın.Geçen hafta 77 idim bu hafta 75,4. İnşallah haftaya 74ü görürüm.
İnşallah. Yeni yıla 70lere veda ederek girmek istiyorum.Aynen canım bakliyat artı gösteriyor tartida. Çarşamba perşembe yeme istersen ..
Bir iki gün sonra daha az çıkıcaksin rahat ol.♡
Oo çok iyi vermişsin. Haftaya 74 ler cepte..
Kendini en iyi sen tanıyorsun canım yeme o zaman... Peki sebze sote ya da hafif haşlanmış sebze denedin mi o nasıl geliyor. Aklıma brokoli geldi mesela bol limonlu...
Hurma bu taze olan hurma mı yoksa kuru olan hurma mıCanım hurma da yiyebilirsin hem yağ yakici hem lifli baya tok tutuyor ♡
Takımlar arasında bizi goremedim. Kaptanimiza ulaşamazsak diskalifiye mi oluyoruz? Allah korusun. Nolur çabuk gel kaptanım.oynakbasi34 banucum listeyi tasiyabilirim işin varsa
***8. TAKIM 597.ETAP***
oynakbasi34 ( 106,3 /107,0 / -0,7 / % -0,66 )
mavimli ( 77,0 /75,4 /1,6 / % 2,08)
serenalar ( 80.1 /80,0 / 0,1/ %0,12 )
sonundaoldu ( 68.6 /68,4 / 0,2/ %0,29 )
Meryemozcan27(68,3/67,4/0,9/% 1,32)3. Takımdan transfer oldu. Meryozcan kullanıcı adlı üye, isim değişikliği.
8. Takım Ortalaması: %0,630
Ulaştım kaptana ağrısı çok fazlaymis canım .Takımlar arasında bizi goremedim. Kaptanimiza ulaşamazsak diskalifiye mi oluyoruz? Allah korusun. Nolur çabuk gel kaptanım.oynakbasi34
Aysecim emeğine sağlık kuzum.
Halletmissin♡
Yaaaa çok üzüldüm. Okuldaydı bugün. Yordu iyice kendini. Geçmiş olsun kaptanım. İyi bak kendine.Ulaştım kaptana ağrısı çok fazlaymis canım .
Çok teşekkür ederim ellerine sağlık. Allah razı olsun. Bu haftanın benim için anlamı büyüktü. Ne kadar mutluyum anlatamam size.Bu arada resmi olmayan sınuçlara göre 1. Siniz tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?