Canım kardeşim çok teşekkür ederim.. Sen de çok özelsin. Takımdaki bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Mavişim tebrik ederim canım. Hem takimiz birinci oldu hem sen dereceye girdin.Kızlar gece gece yazıyorum. Bebekleri uyuturken ben de uyuyakalmışım. Neler olmuş öyle :) birinciliği kapmışız tebrikler
Çok teşekkür ederim Yenacim. Sen söylemesen aklıma gelmeyecekti.Günün kutlu mutlu olsun canım.
Kelebeğin de pek yakışmış ♡
Günaydınlar canım.
İyi ki buradayım hepinizden Allah razı olsun. Birinciliğimiz hayırlı olsun emeğinize sağlık arkadaşlar.Başarımız daim olsun oynakbasi34 kaptanımız dinlen gel bu sevinci beraber yaşayalım. Sizlerle ilk haftada bu mutluluğu yaşadığim için çok şanslıyım. Buraya gözü yaşlı gelmiştim ama şimdi gülüyorum yürekten teşekkürler.
İyi ki buradayım hepinizden Allah razı olsun. Birinciliğimiz hayırlı olsun emeğinize sağlık arkadaşlar.Başarımız daim olsun oynakbasi34 kaptanımız dinlen gel bu sevinci beraber yaşayalım. Sizlerle ilk haftada bu mutluluğu yaşadığim için çok şanslıyım. Buraya gözü yaşlı gelmiştim ama şimdi gülüyorum yürekten teşekkürler.
Cok geçmiş olsun cnmÇok çok teşekkür ederim canımvalla kaç gündür fenalardayken ilaç gibi geldi
Aleyküm selam kaptanım.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri aklım buradaydı ama öğlen herkese inat ille eğitim seminerine gideceğim dememin ceremesini eve gelince çektim
Büyük kız zaten bir gün önce gitmeyeceksin diye tutturmuştuseminer saati beni kontrol etmek için cepten aradı ve seminerde olduğumu duyunca senle evde hesaplaşacağız dedi
Eşime Ceco beni okula gönder diye tutturdum nasılsa sadece sabit oturacağım diye ama eve gelirken bir iki poşette taşayınca daha eve varmadan ağrılarım çoğaldı
Resmen yine çığlık attırdı ağrılarBüyük kızda okuldan gelince sanki Anne o evlat benmişim gibi sağlam bir fırça attı
Bütün gün şu saatte kadar sadece kımıldamadan yattımtelefona bile zorla cevap verdim ama Moniciğim sağ olsun Birinciliğimizin müjdesini verince yattığım yerden bayram ettim
Hepinizi tebrik ederim gerçekten harika bir sonuç çıkardınız
İnşallah her hafta böyle devam eder
Bugün de iş yapmam yasak hatta şu anda bile büyük kızdan zorla izin aldım az bilgisayar başına geçmek için ( boyunlukla kazık gibi oturuyorum) Eşimde o haliyle kuzuyu yüzmeye götürdü Aslında büyük kızda gidecekti onlarla ama benim başıma bekçi bıraktılar tuvalet harici kalkmam yasak ikinci bir emre kadar
Yemeği bile büyük kız yapacakben tarif edeceğim Gerekirse de 10 gün elini bir şeye sürmeyeceksin valla fena bozuşuruz diye sabah sabah ültimatom verdi cadı
Çok çok teşekkür ederim canımvalla kaç gündür fenalardayken ilaç gibi geldi
Katkın büyük canım tebrikler
Ne mutlu bize ki hem sana hemde takıma bu mutluluğu yaşattınız
Umarım her hafta çok çok güzel eksiler görür hedeflerinize daha da yaklaşırsınızbirincilikte üzerine kreması gibi oluyor
Çok çok geçmiş olsun kaptanım dinlenmeden iyileşmek mümkün değil evlat sözü dinleyip dinlenmeniz lazım:)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri aklım buradaydı ama öğlen herkese inat ille eğitim seminerine gideceğim dememin ceremesini eve gelince çektim
Büyük kız zaten bir gün önce gitmeyeceksin diye tutturmuştuseminer saati beni kontrol etmek için cepten aradı ve seminerde olduğumu duyunca senle evde hesaplaşacağız dedi
Eşime Ceco beni okula gönder diye tutturdum nasılsa sadece sabit oturacağım diye ama eve gelirken bir iki poşette taşayınca daha eve varmadan ağrılarım çoğaldı
Resmen yine çığlık attırdı ağrılarBüyük kızda okuldan gelince sanki Anne o evlat benmişim gibi sağlam bir fırça attı
Bütün gün şu saatte kadar sadece kımıldamadan yattımtelefona bile zorla cevap verdim ama Moniciğim sağ olsun Birinciliğimizin müjdesini verince yattığım yerden bayram ettim
Hepinizi tebrik ederim gerçekten harika bir sonuç çıkardınız
İnşallah her hafta böyle devam eder
Bugün de iş yapmam yasak hatta şu anda bile büyük kızdan zorla izin aldım az bilgisayar başına geçmek için ( boyunlukla kazık gibi oturuyorum) Eşimde o haliyle kuzuyu yüzmeye götürdü Aslında büyük kızda gidecekti onlarla ama benim başıma bekçi bıraktılar tuvalet harici kalkmam yasak ikinci bir emre kadar
Yemeği bile büyük kız yapacakben tarif edeceğim Gerekirse de 10 gün elini bir şeye sürmeyeceksin valla fena bozuşuruz diye sabah sabah ültimatom verdi cadı
Çok çok teşekkür ederim canımvalla kaç gündür fenalardayken ilaç gibi geldi
Katkın büyük canım tebrikler
Ne mutlu bize ki hem sana hemde takıma bu mutluluğu yaşattınız
Umarım her hafta çok çok güzel eksiler görür hedeflerinize daha da yaklaşırsınızbirincilikte üzerine kreması gibi oluyor
Helopinicim sana bir beslenme çantası alicimGünaydın kızlar:)
Ben yine okuldayım açıköğretim sınavları var görevliyim. Sabah kahvaltı yapmadım midem kötü şimdi ne yesem bilmiyorum. Haftasonum da okulda geçecek ama dün akşam spora başladım bugün de gidicem hem spor hem diyet bu sefer çok daha kararlıyım.
Dün akşam iki kase pirinç çorbası içtim ekmeksiz sonra spora gittim. Artık ekmeği aramıyorum yemeklerde. Saat 10 gibi de bir ayva yedim ve 2de yatağa gittim uyumam 3ü bulmuştur. Ama zindeyim şimdilik bakalım ne olacak akşama kadar.
Canımsın ablacım hep böyle gül inşallahİyi ki buradayım hepinizden Allah razı olsun. Birinciliğimiz hayırlı olsun emeğinize sağlık arkadaşlar.Başarımız daim olsun oynakbasi34 kaptanımız dinlen gel bu sevinci beraber yaşayalım. Sizlerle ilk haftada bu mutluluğu yaşadığim için çok şanslıyım. Buraya gözü yaşlı gelmiştim ama şimdi gülüyorum yürekten teşekkürler.
Kuzu kuzuCanımsın ablacım hep böyle gül inşallah
İnşallah ball ablamKuzu kuzuberaber gülelim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?