Spor azmine hayran kaldım vallahi tebrik ederim çok iyi gidiyorsunoynakbasi34 cok gecmis olsun, dikkat et kendkne
Birinci olmusuz ne guzel Belki daha da motive eder bu bizi
Gunaydin bu arada
Kahvalti fasli bitti ailecek. 1 saat i gecsin bu buz gibi havada parka gidecegiz. Esim cocuklarin basinda iken ben kosacagim disarida.
Sonra anneme gidecegiz. Cocuklari 1 saat ona emanet edip agirlik calisacagim spor salonunda.
Amaaan abla ağzımın suyu aktı bu mesajına,çok kıskandııımŞipor zamanı yürüyüşe gidiyorum sahile.Artik Allah ne verdiyse Hadi walk walk
Günaydın kızlar:)
Ben yine okuldayım açıköğretim sınavları var görevliyim. Sabah kahvaltı yapmadım midem kötü şimdi ne yesem bilmiyorum. Haftasonum da okulda geçecek ama dün akşam spora başladım bugün de gidicem hem spor hem diyet bu sefer çok daha kararlıyım.
Dün akşam iki kase pirinç çorbası içtim ekmeksiz sonra spora gittim. Artık ekmeği aramıyorum yemeklerde. Saat 10 gibi de bir ayva yedim ve 2de yatağa gittim uyumam 3ü bulmuştur. Ama zindeyim şimdilik bakalım ne olacak akşama kadar.
Bursa gerçekten çok güzel. Gemlik çok sakin dinlenme yeri. Gelirsen beklerim beraber gezeriz sahilde. Kumla' ya gideriz . Özlem giderirsin bol bol. Antalya'dan geldim buraya üç yıllığına hiç aramıyorum oraları. İklimine bayiliyorum buranın. Ayrı bir manevi havası var çok farklı...Amaaan abla ağzımın suyu aktı bu mesajına,çok kıskandııımay Bursa yı nasıl özledim anlatamam, Gemlik te bir kez bulundum ora da çok güzeldi ama biz genelde Mudanya ya giderdik aaah ah, şimdi daha da güzel olmuş
Yaa ne de güzel olmuş hep beraber daha bir çok birinciliklere inşallahMavişim tebrik ederim canım. Hem takimiz birinci oldu hem sen dereceye girdin.
Çok teşekkür ederim Yenacim. Sen söylemesen aklıma gelmeyecekti.
Günaydınlar canım.Çok güzel bir öğretmenler günü oldu takımımız sayesinde.
Ah kaptan ah sen kaşındın ama biliyorsun yazık değil mi bedenineSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri aklım buradaydı ama öğlen herkese inat ille eğitim seminerine gideceğim dememin ceremesini eve gelince çektim
Büyük kız zaten bir gün önce gitmeyeceksin diye tutturmuştuseminer saati beni kontrol etmek için cepten aradı ve seminerde olduğumu duyunca senle evde hesaplaşacağız dedi
Eşime Ceco beni okula gönder diye tutturdum nasılsa sadece sabit oturacağım diye ama eve gelirken bir iki poşette taşayınca daha eve varmadan ağrılarım çoğaldı
Resmen yine çığlık attırdı ağrılarBüyük kızda okuldan gelince sanki Anne o evlat benmişim gibi sağlam bir fırça attı
Bütün gün şu saatte kadar sadece kımıldamadan yattımtelefona bile zorla cevap verdim ama Moniciğim sağ olsun Birinciliğimizin müjdesini verince yattığım yerden bayram ettim
Hepinizi tebrik ederim gerçekten harika bir sonuç çıkardınız
İnşallah her hafta böyle devam eder
Bugün de iş yapmam yasak hatta şu anda bile büyük kızdan zorla izin aldım az bilgisayar başına geçmek için ( boyunlukla kazık gibi oturuyorum) Eşimde o haliyle kuzuyu yüzmeye götürdü Aslında büyük kızda gidecekti onlarla ama benim başıma bekçi bıraktılar tuvalet harici kalkmam yasak ikinci bir emre kadar
Yemeği bile büyük kız yapacakben tarif edeceğim Gerekirse de 10 gün elini bir şeye sürmeyeceksin valla fena bozuşuruz diye sabah sabah ültimatom verdi cadı
Çok çok teşekkür ederim canımvalla kaç gündür fenalardayken ilaç gibi geldi
Katkın büyük canım tebrikler
Ne mutlu bize ki hem sana hemde takıma bu mutluluğu yaşattınız
Umarım her hafta çok çok güzel eksiler görür hedeflerinize daha da yaklaşırsınızbirincilikte üzerine kreması gibi oluyor
Teşekkür ederim canım hepimizin başarısıGünaydın sevgili takımım...
Güne çooook erken başladım ama ancak girebildim, minik kuzuya gece yine güncelleme gelmişayy sabahın nurunda enerji patlamasıyla kalktı bide duvara vuruyo beni kaldırmak için odalarımız yanyana sıkıyosa gitme
Dün dalgınlığıma geldi kızlar tebrik ederim birinciliğiMizi canı gönülden,inşallah bizlerde listedeyken böyle devam ederizbireysel başarından dolayı seni de ayrıca kutlarım sevgili mavimli mavimli
Kaptanımoynakbasi34 zarif arkadaşım herseferinde Meryem ablayı onaylıyorum senin ve takım hakkında ki görüşlerinde ama doğru napiym hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız huzur veriyorsunuz ben de iyi ki buradayım Ayrıca kaptanım bir musibet bin nasihatten iyidir sözünden yola çıkarak sana karşı susmayı tercih ettim inatçı yaşlılar gibisin ayol bi dinle bi dinlen otur oturduğun yerde şaka bi yana cidden artık dikkat etmelisin canım böyle yaparak daha büyük hasara zemin hazırlıyorsun Allah korusun
Afiyet olsun canım. Güzel menü. Patatesi az ye olur mu söyle iki çatal falanKızlar bugünkü menümü paylaşayım.
Kahvaltı 8de beyaz peynirli , domatesli sandviç, çay.
Öğlen 12de bir ısırık muz, 2 fındık ve espresso
Akşam 4 gibi fırında az patates, karnabahar ve 4 köfte
Teşekkürler evet az yiyorum tadımlık bir çatal falan aklım kalmasın diye :)Afiyet olsun canım. Güzel menü. Patatesi az ye olur mu söyle iki çatal falan
Bana da bebeklerimden geçti tüm kemiklerim ağrıyor. Boğazım daBugün çok hastaydım gündüz 2 kurabiye yedim akşam patatesli omlet yaptım rıka eşliğinde hala çok halsizim inşallah yarına daha düzgün bir menüyle dönüş yaparım
Çok geçmiş olsun ben de tüm gece kustum baş ağrısından uyuyamadım haliyle gündüz çok halsizdim.Bana da bebeklerimden geçti tüm kemiklerim ağrıyor. Boğazım da
Sana da çok geçmiş olsun canım.Çok geçmiş olsun ben de tüm gece kustum baş ağrısından uyuyamadım haliyle gündüz çok halsizdim.
Bugün çok hastaydım gündüz 2 kurabiye yedim akşam patatesli omlet yaptım rıka eşliğinde hala çok halsizim inşallah yarına daha düzgün bir menüyle dönüş yaparım
Geçmiş olsun kızlar, çocuklarla daha da zorBana da bebeklerimden geçti tüm kemiklerim ağrıyor. Boğazım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?