Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Meralcim afiyet olsun. Sofran bereketli maşallah Ana ogunlerde sıkıntı yok çok güzel. Ara öğünlerde yediklerin senin de farkında olduğun gibi fazla abartılı. Beş hurma , iki porsiyon meyve, rulo kat, bir avuç leblebi zevk için yenmiş besbelli. Aslında öğünlerin doyurucu ve nefis. Hiç gerek yoktu ara ogunlere .Sporun suyun mükemmel ötesi. Dost acı söyler bacısı bu mukemmellikleri kaldırdın hep çöpe attın. Bununla beraber gençliğine ve metabolizmana güvenmek istiyorum. İnşallah sabah artı görmezsin tatlım.

Kesinlikle haklısın abla tamamen zevkine saçmaladım saçmaladıkça durduramadım şimdi de pişmanlıktan ölüyorum zaten sporu telafi edebileyim diye artırdım of

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavusturana ♡
Dün bütün gün hiç kimildamadan karpuz gibi yatirdilar beni aksam da geçmiş olsuna arkadaşlar geldi bir o zaman oturdum o bile beni bir ara maf etti değil servis yapmak sağ olsun onu büyük kızım yaptı hatta baktı misafirler hala oturuyor onunda uykusu gelince müsaade istedi ama yatarken tembihledi hiç bir şey ellemiyorsun diye

Su anda bile yattigim yerden yazıyorum

Valla ne desen haklısın aslında bende farkındayım da işte huyum kurusun
Dün arkadaşda diyor okulda ne olsa sen atliyorsun bırak bazen de başka anneler gönüllü olsun canına yazık sen çocuklar sevinsin diyorsun Anneleri de nasılsa koşturan enayi var gözüyle bakıyorlar diye
Farkındayım aslında ama onların yüzündeki gülümseme bana yetiyor
Gecen gün bizim seminere gelen velilerden birinin ufak kızı bana seslenirken "cici Abla " diye seslendi okadar hoşuma gitti ki ufacık cocuk hissedebilmis ♡♡♡♡

biz evde de hep diyoruz zaten eşimle bizim yasliligimiz çok komik olur diye
Kendini her daim genç kız gibi hisseden elinde olusa 70 yaşında da olsa çocuklarla voleybol oynayan her daim çıtır yaşlı bir süper Ananne

Ama cidden haklısınız şu kaç gündür geçmek bilmeyen ağrılar beni hem bedenen hemde ruhen maf etti kesinlikle bu kez uslu duruyorum ♡

Ah kaptan ah sen kaşındın ama biliyorsun yazık değil mi bedenine nolur artık inat etme bu kadar iş yapma ama yazık günah. Acil şifalar diliyorum

Sağ olasın canım valla ne deseniz haklisiniz eşime dün nereye kadar böyle devam edecek prenses modum dedim de oda diyor gerekirse sonuna kadar iyice geçene kadar kesinlikle yerinden bir tek tuvalete kalıyorsun diyor inan dün bir ara yemek yapayım bari dedim de anında kovulan tarif et biz yaparız diye

Bugün çok hastaydım gündüz 2 kurabiye yedim akşam patatesli omlet yaptım rıka eşliğinde hala çok halsizim inşallah yarına daha düzgün bir menüyle dönüş yaparım

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim hepimize acil şifalar versin. ...Aminnnn

Zumba nasıl yapıyorsun ben bir türlü ayak uyduramıyorum sonra sıkılıyorum
En başta bende öyleydim beş dakika bile yapmadan bunu yapamıycam diyip bırakıyordum ama karar verdim herkes nasıl yapıyorsa sende yapacaksın dedim oldu başta harektelere uyum sağlamak zor olsa da bir iki yaptıktan sonra alışıyorsun, ben youtube dan yapıyorum, hareketlerini en rahat yaptığım bi kadın var onunla yapıyorum ama tabi kan ter içinde kalıyorum

Zumba nasıl yapıyorsun ben bir türlü ayak uyduramıyorum sonra sıkılıyorum
Canım müziğin havasına kaptır kendini bol bol kalçalarını ve belini oynat yeter sonuç inanılmaz olacak devam şart yalnız. Zumba yaz bir sürü örnek çıkacak. Lilimamin söylediği kadını bulursan o da güzel. " Todo, Stinga( Sagiabitbul) , Damelo, bı de Arapların var oryantal bunları çok beğeniyorum.
Yürüyüş olarak da leslie yaz gugila 15, 30, 45 dakikalik çok faydalı. İlk başlarda zumbaya ben de ayak uyduramiyordum yapabildiğin kadar artık.

Merhaba gençleeer inşallah bu sessizlik hayra alamettir Ben bugün dünün pişmanlığını yok etmek için beslenmemeyi düşünüyorum tabiki öyle bişeyin mümkünatı yok ama kabak cacığı yapıp yiyip dolancam benim gibi şiddetli kabızlık şikayeti olanlar mutlaka denemeli

Haydi kızlar kahvaltıyı henüz yapmadiysaniz doğru mutfağa
Eki Görüntüle 2209184

Harika bir kahvaltı olmuş canım afiyet olsun ♡

Gunaydin

Bugun saf protein günü yapacagim yine.

Dunden heryerim agriyor ama spora gitmem lazim. Spor yapmasam, yediklerime dikkat etsem bir eksiklik hissi oluyor

Canım spor öncesi içtiğin şekersiz Kahve daha fazla yağ yakmani sağlayacak ve daha geç yorgunluk hissettirir sonrasında da içtiğin şekersiz kahve de kas ağrılarını alır aklında bulunsun ♡

Kesinlikle çok faydasını görürsün birde bol su içmeyi ihmal etme ♡ günde 2 tane de yeşil çayı unutma

Haydi kızlar kahvaltıyı henüz yapmadiysaniz doğru mutfağa
Eki Görüntüle 2209184
Afiyet olsun canımm çok güzel, bende çok benzeyen bi tabakla kahvaltımı ettim, bugün gezme tozma yok bana, çocuk uyudukça spora asılcam çünkü malesef yarın pasta masta bişeyler olabilir özel bi gün

Afiyet olsun canımm çok güzel, bende çok benzeyen bi tabakla kahvaltımı ettim, bugün gezme tozma yok bana, çocuk uyudukça spora asılcam çünkü malesef yarın pasta masta bişeyler olabilir özel bi gün

Mümkünse öğlen ye canım yada akşam yemeği iptal et ki dengelensin birde geç saate kalmasın eğer pasta yiyeceksen tabi tadımlık olsun ki emeğine yazik olmasın ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…