Meralcim afiyet olsun. Sofran bereketli maşallahMerhabalar sevgili takımım...
Umarım herkes keyifli hafta sonu geçiriyordur
Ben menümü unutmadan paylaşayım az daha beklersem yediklerimi unutacağım
06.00
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı: 09.30
2yumurtadan peynirli omlet, 5 zeytin, domates,salatalık, 1dilim tb ekmeği çay
Ara: 12.30
Sade Türk kahvesi,sade soda,5 hurma
Öğle:14.30
Son kez yalancı paça çorbası(sonunda bittikızımda eşimde içmediği için bana kaldı napiym )
Ara: 16.45
1 elma, 1 mandalina, 1avuç sarı leblebi
Ara: 17.30
Şekersiz nescafe, 5 rulokat (bugün fena saçmaladım biri beni durdursun )
Akşam: 19.30
Tavuk şiş, 2 kaşık kadar bulgur pilavı, salata
Ayy bu liste hiç bitmeyecek sandım bi an
Su: 3 lt
Spor: 55 dk zumba, 30 dk tempolu yürüyüşoynakbasi34
Meralcim afiyet olsun. Sofran bereketli maşallahAna ogunlerde sıkıntı yok çok güzel. Ara öğünlerde yediklerin senin de farkında olduğun gibi fazla abartılı. Beş hurma , iki porsiyon meyve, rulo kat, bir avuç leblebi zevk için yenmiş besbelli. Aslında öğünlerin doyurucu ve nefis. Hiç gerek yoktu ara ogunlere .Sporun suyun mükemmel ötesi. Dost acı söyler bacısı bu mukemmellikleri kaldırdın hep çöpe attın. Bununla beraber gençliğine ve metabolizmana güvenmek istiyorum. İnşallah sabah artı görmezsin tatlım.
Sağol canımSana da çok geçmiş olsun canım.
Sağol canım, kesinlikle öyleGeçmiş olsun kızlar, çocuklarla daha da zor
Zumba nasıl yapıyorsun ben bir türlü ayak uyduramıyorum sonra sıkılıyorumKesinlikle haklısın abla tamamen zevkine saçmaladım saçmaladıkça durduramadım şimdi de pişmanlıktan ölüyorumzaten sporu telafi edebileyim diye artırdım of
Aleyküm selam kaptanım.
Hayat böyle garip canım. Ebeveynlerle çocukların görevleri bazen değişiyor. Söz dinleme sırası sende. Çocuk haklıyataktan kalkma bir süre. Hastalığının dinlenmeye ihtiyacı var hele poşetleri unut. Çok zorda kalırsan pazar arabası tercih et yardım istemeye de çekinme dışarıda iyi insanlar mutlaka vardır. Çok geçmiş olsun Banucum. Senin gibi naif bir kaptanımız olmasa bu başarı bizi bulmazdi o kadar iyi niyetlisin ki. Hepimize yaklaşimin şefkat dolu. Ekibimizin katkilari sayesinde birinci olduk. Valla bu sefer kapıdan kovulsam bacadan girerim gitmem de gitmem.
Günaydın sevgili takımım...
Güne çooook erken başladım ama ancak girebildim, minik kuzuya gece yine güncelleme gelmişayy sabahın nurunda enerji patlamasıyla kalktı bide duvara vuruyo beni kaldırmak için odalarımız yanyana sıkıyosa gitme
Dün dalgınlığıma geldi kızlar tebrik ederim birinciliğiMizi canı gönülden,inşallah bizlerde listedeyken böyle devam ederizbireysel başarından dolayı seni de ayrıca kutlarım sevgili mavimli mavimli
Kaptanımoynakbasi34 zarif arkadaşım herseferinde Meryem ablayı onaylıyorum senin ve takım hakkında ki görüşlerinde ama doğru napiym hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız huzur veriyorsunuz ben de iyi ki buradayım Ayrıca kaptanım bir musibet bin nasihatten iyidir sözünden yola çıkarak sana karşı susmayı tercih ettim inatçı yaşlılar gibisin ayol bi dinle bi dinlen otur oturduğun yerde şaka bi yana cidden artık dikkat etmelisin canım böyle yaparak daha büyük hasara zemin hazırlıyorsun Allah korusun
Ah kaptan ah sen kaşındın ama biliyorsun yazık değil mi bedeninenolur artık inat etme bu kadar iş yapma ama yazık günah. Acil şifalar diliyorum
Bugün çok hastaydım gündüz 2 kurabiye yedim akşam patatesli omlet yaptım rıka eşliğinde hala çok halsizim inşallah yarına daha düzgün bir menüyle dönüş yaparım
En başta bende öyleydim beş dakika bile yapmadan bunu yapamıycam diyip bırakıyordum ama karar verdim herkes nasıl yapıyorsa sende yapacaksın dedim olduZumba nasıl yapıyorsun ben bir türlü ayak uyduramıyorum sonra sıkılıyorum
Canım müziğin havasına kaptır kendini bol bol kalçalarını ve belini oynat yeter sonuç inanılmaz olacak devam şart yalnız. Zumba yaz bir sürü örnek çıkacak. Lilimamin söylediği kadını bulursan o da güzel. " Todo, Stinga( Sagiabitbul) , Damelo, bı de Arapların var oryantal bunları çok beğeniyorum.Zumba nasıl yapıyorsun ben bir türlü ayak uyduramıyorum sonra sıkılıyorum
Haydi kızlar kahvaltıyı henüz yapmadiysaniz doğru mutfağa
Eki Görüntüle 2209184
Gunaydin
Bugun saf protein günü yapacagim yine.
Dunden heryerim agriyor ama spora gitmem lazim. Spor yapmasam, yediklerime dikkat etsem bir eksiklik hissi oluyor
Merhaba gençleeer inşallah bu sessizlik hayra alamettirBen bugün dünün pişmanlığını yok etmek için beslenmemeyi düşünüyorum tabiki öyle bişeyin mümkünatı yok ama kabak cacığı yapıp yiyip dolancam benim gibi şiddetli kabızlık şikayeti olanlar mutlaka denemeli
Afiyet olsun canımm çok güzel, bende çok benzeyen bi tabakla kahvaltımı ettim, bugün gezme tozma yok bana, çocuk uyudukça spora asılcam çünkü malesef yarın pasta masta bişeyler olabilirHaydi kızlar kahvaltıyı henüz yapmadiysaniz doğru mutfağa
Eki Görüntüle 2209184
Afiyet olsun canımm çok güzel, bende çok benzeyen bi tabakla kahvaltımı ettim, bugün gezme tozma yok bana, çocuk uyudukça spora asılcam çünkü malesef yarın pasta masta bişeyler olabilirözel bi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?