Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ahh kaptanım çeşit çeşit yeşil çay alıyorum ama bi türlü içemiyorum nefret ede ede bitiyo kupam , beni ara ara uyarın da bari sayenizde içebileyim

İnan ben ilk zamanlar af edersin midem bulana bulana içiyorum ama şimdi alıştım tadı fena gelmiyor naneli limonlusunu çok kullanıyorum ama mesela benim büyük kız portakallisini seviyor cileklisini de almıştım bir ara ♡
Ictikce alışırsın 2 tane şifa niyetine de olsa iç

Bu arada daha iyi misin canım? oynakbasi34

Hareket etmeyince ağrı azalıyor ama az dolandigim An yine fena ağrı oluyor eşimin dediği gibi sanırım fazla zorlandım bu ara iki gün daha yatar sonra ufak ufak birşeyler yapmaya çalışırım
Allahtan büyük kızım var sağ olsun herşeyi yapıyor
Yemek derdi de yok bugün dün yaptığım ıspanak var birde çorba ve cok az pilav dünden kalma çorba ve ıspanak bana yeter zaten tum gün için kızlar da pilavı bitirir nasılsa

Ahh kaptanım çeşit çeşit yeşil çay alıyorum ama bi türlü içemiyorum nefret ede ede bitiyo kupam , beni ara ara uyarın da bari sayenizde içebileyim
Canım yesil çay doğru seçim. Posetlerdekinden çok gramajla satılan açık yeşil çay tercihin daha etkili olduğu soyleniyor. Limon sıkabilirsin zor içiyorsan ama ılıkken. Ya da kabuk tarçın karanfil ekleyebilirsin tadı nefis oluyor. Daha da beğenmezsen yanında birkaç kuru uzum veya iki kare bitter yiyebilirsin. Müthiş yağ yakımını hızlandıriyor.

Canım güzel haberlerin bizi daha da motive edecek bunu dusunerek dinlen lütfen. Allah'a şükür güzel bir ailen var. Rabbim muhabbetinizi daim eylesin.

Canım mavişim ablanın minik bir ricası var. Sen unutmamak için bizimle sıcağı sıcağına paylaşıyorsun ama ben sonraki mesajlara geldiğimde bir bütün olarak degerlendiremiyorum. Geriye gidip bazen bulamiyorum ya da üşeniyorum. En son öğününü yedikten sonra su ve sporla paylaşsan bayram ederim. Afiyet olsun canım.

en çok bana söylenecek işte bu
Bol sulu günlerimiz olsun ben de ilham alıyorum bu mesajlardan . Hatırlatmakta fayda var. Tesekkurler.

Cumartesi menüm
Sabah(9.00) Yumurta, peynir, maydanoz, zeytin, kayısı, ceviz, çay
Öğle yok
Akşam(19.30) Et ızgara karışık , salata, ayran
Suyu ölçemedim maalesef, Bir buçuk saat tempolu yürüyüş, akşam okulun programı vardı yarım saatten çok halay çektik , horon, misket, erik dalı oynadık.

Ablam sayılmazsın ya o kadar da değil alt tarafı üç beş yaş :) senin yaşında çok arkadaşım var hiçbirine abla demem hepsi yaşıtım gibi. Zaten insan 40ı geçince başka bir boyuta atlıyor bence. :)
Ben genelde bebekler uyurken menümü paylaşıyorum hemen. Bazen zaman bulamıyorum daha sonra. Ondandır aceleciğim kusura bakma nolur canım. İkiz olunca işler güçler çok oluyor.

Tesekkur ederim bilgi icin canim.

Valla bugun daha yapmadim spor. Cocuklari uyutmadan kahve iceyim, onlar uyuynca evde yapayim.

Evde var agirlik filan resmen Bos Bos duruyor. Kullanmam lazim

Şu günü de atlatayım tam gaz spora devam sporsuz diyetim işe yaramıyormuş gibi hissediyorumbben deboğazım çok ağrıyor hala yarına kaldı artık

Çok teşekkür ediyorum canım amin cümlemize geçmişler olsun

Evet abla aktarda satılan açıkların daha etkili olduğunu duymuştum ama o daha ağır geldi tekrar paketlere döndüm, karanfilli deneyeceğim çok iyi fikir , yarın yeniden alıp başlıyorum inşallah, sağol ablacım fikir için

Şu günü de atlatayım tam gaz spora devam sporsuz diyetim işe yaramıyormuş gibi hissediyorumbben deboğazım çok ağrıyor hala yarına kaldı artık

Deneyimli biri olarak söylüyorum sporla desteklemezsen çok uzun sürede verirsin kiloları canım az çok muhakkak bişeyler ekle, hatta leslie daha hafif onunla başlayabilirsin

Kaç yaşındasın merak ettim mavimlicim

Canım bir tatlı kaşığı demle çok koyma...rica ederim. Şifa olsun yanında kuru kara erik de al kabızlık falan kalmıyor. Şu an yeşil çayın yanında tüketiyorum .

Teşekkür ederim çok incesin mavişim. Takımda genelde abla diye hitap ettikleri için yaşın küçük diye dusundum. 40 dan sonra mı oldu ikizler?

Canım bir tatlı kaşığı demle çok koyma...rica ederim. Şifa olsun yanında kuru kara erik de al kabızlık falan kalmıyor. Şu an yeşil çayın yanında tüketiyorum .

Tamamdır bunu da not aldım yarına alırım inşallah ablişkom , kuru sarı üzüm daha mı çok şeker içeriyo aceba? Ben bazen bi kaç tane ondan yiyorum

Meral gururla sunar
Menüm

08.30-11.00
2 bardak limonlu ılık su

Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta,1 dilim tb ekmeği ve süzme peynirle tost, domates, salatalık, 5 zeytin, bol yeşillik

Ara: 14.30
Sade Türk kahvesi, sade soda, 2 hurma

16.30
Kabaklı bol pul biber ve naneli cacık

20.00
Kabaklı cacık( aynısından)

Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat zumba
Yatmadan yine sade soda içeceğim limonla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…