Kesinlikle çok faydasını görürsün birde bol su içmeyi ihmal etme ♡ günde 2 tane de yeşil çayı unutma
Ahh kaptanım çeşit çeşit yeşil çay alıyorum ama bi türlü içemiyorum nefret ede ede bitiyo kupam , beni ara ara uyarın da bari sayenizde içebileyim
en çok bana söylenecek işte buSularimizi ihmal etmeyelim kızlar ♡♡♡♡♡
Canım yesil çay doğru seçim. Posetlerdekinden çok gramajla satılan açık yeşil çay tercihin daha etkili olduğu soyleniyor. Limon sıkabilirsin zor içiyorsan ama ılıkken. Ya da kabuk tarçın karanfil ekleyebilirsin tadı nefis oluyor. Daha da beğenmezsen yanında birkaç kuru uzum veya iki kare bitter yiyebilirsin. Müthiş yağ yakımını hızlandıriyor.Ahh kaptanım çeşit çeşit yeşil çay alıyorum ama bi türlü içemiyorum nefret ede ede bitiyo kupam , beni ara ara uyarın da bari sayenizde içebileyim
Canım güzel haberlerin bizi daha da motive edecek bunu dusunerek dinlen lütfen. Allah'a şükür güzel bir ailen var. Rabbim muhabbetinizi daim eylesin.İnan ben ilk zamanlar af edersin midem bulana bulana içiyorum ama şimdi alıştım tadı fena gelmiyornaneli limonlusunu çok kullanıyorum ama mesela benim büyük kız portakallisini seviyor cileklisini de almıştım bir ara ♡
Ictikce alışırsın2 tane şifa niyetine de olsa iç
Hareket etmeyince ağrı azalıyor ama az dolandigim An yine fena ağrı oluyoreşimin dediği gibi sanırım fazla zorlandım bu ara iki gün daha yatar sonra ufak ufak birşeyler yapmaya çalışırım
Allahtan büyük kızım var sağ olsun herşeyi yapıyor
Yemek derdi de yok bugün dün yaptığım ıspanak var birde çorba ve cok az pilav dünden kalmaçorba ve ıspanak bana yeter zaten tum gün için kızlar da pilavı bitirir nasılsa
Canım mavişim ablanın minik bir ricası var. Sen unutmamak için bizimle sıcağı sıcağına paylaşıyorsun ama ben sonraki mesajlara geldiğimde bir bütün olarak degerlendiremiyorum. Geriye gidip bazen bulamiyorum ya da üşeniyorum. En son öğününü yedikten sonra su ve sporla paylaşsan bayram ederim. Afiyet olsun canım.slm kızlar nasıl geçiyor pazar?
Ben ailemizin klasik pazar kahvaltısı pancake yaptım ama kendim iki parça yedim. Öğlen yemeği sadece fındık yedim 5-6 adet. Akşama evde güveç ve bulgur pilavı var ben sadece güveçten yiyeceğim bir tabak.
Pazar günü menüsü böyle.
Bol sulu günlerimiz olsun ben de ilham alıyorum bu mesajlardan . Hatırlatmakta fayda var. Tesekkurler.en çok bana söylenecek işte bu
Ablam sayılmazsın ya o kadar da değil alt tarafı üç beş yaş :) senin yaşında çok arkadaşım var hiçbirine abla demem hepsi yaşıtım gibi. Zaten insan 40ı geçince başka bir boyuta atlıyor bence. :)Canım yesil çay doğru seçim. Posetlerdekinden çok gramajla satılan açık yeşil çay tercihin daha etkili olduğu soyleniyor. Limon sıkabilirsin zor içiyorsan ama ılıkken. Ya da kabuk tarçın karanfil ekleyebilirsin tadı nefis oluyor. Daha da beğenmezsen yanında birkaç kuru uzum veya iki kare bitter yiyebilirsin. Müthiş yağ yakımını hızlandıriyor.
Canım güzel haberlerin bizi daha da motive edecek bunu dusunerek dinlen lütfen. Allah'a şükür güzel bir ailen var. Rabbim muhabbetinizi daim eylesin.
Canım mavişim ablanın minik bir ricası var. Sen unutmamak için bizimle sıcağı sıcağına paylaşıyorsun ama ben sonraki mesajlara geldiğimde bir bütün olarak degerlendiremiyorum. Geriye gidip bazen bulamiyorum ya da üşeniyorum. En son öğününü yedikten sonra su ve sporla paylaşsan bayram ederim. Afiyet olsun canım.
Bol sulu günlerimiz olsun ben de ilham alıyorum bu mesajlardan . Hatırlatmakta fayda var. Tesekkurler.
Harika bir kahvaltı olmuş canım afiyet olsun ♡
Canım spor öncesi içtiğin şekersiz Kahve daha fazla yağ yakmani sağlayacak ve daha geç yorgunluk hissettirirsonrasında da içtiğin şekersiz kahve de kas ağrılarını alır aklında bulunsun ♡
Şu günü de atlatayım tam gaz spora devam sporsuz diyetim işe yaramıyormuş gibi hissediyorumbben deCanım müziğin havasına kaptır kendini bol bol kalçalarını ve belini oynat yeter sonuç inanılmaz olacak devam şart yalnız. Zumba yaz bir sürü örnek çıkacak. Lilimamin söylediği kadını bulursan o da güzel. " Todo, Stinga( Sagiabitbul) , Damelo, bı de Arapların var oryantal bunları çok beğeniyorum.
Yürüyüş olarak da leslie yaz gugila 15, 30, 45 dakikalik çok faydalı. İlk başlarda zumbaya ben de ayak uyduramiyordum yapabildiğin kadar artık.
Çok teşekkür ediyorum canım amin cümlemize geçmişler olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür kavusturana ♡
Dün bütün gün hiç kimildamadan karpuz gibi yatirdilar beniaksam da geçmiş olsuna arkadaşlar geldi bir o zaman oturdum o bile beni bir ara maf etti değil servis yapmak sağ olsun onu büyük kızım yaptı hatta baktı misafirler hala oturuyor onunda uykusu gelince müsaade istedi ama yatarken tembihledi hiç bir şey ellemiyorsun diye
Su anda bile yattigim yerden yazıyorum
Valla ne desen haklısın aslında bende farkındayım da işte huyum kurusun
Dün arkadaşda diyor okulda ne olsa sen atliyorsun bırak bazen de başka anneler gönüllü olsun canına yazık sen çocuklar sevinsin diyorsun Anneleri de nasılsa koşturan enayi var gözüyle bakıyorlar diye
Farkındayım aslında ama onların yüzündeki gülümseme bana yetiyor
Gecen gün bizim seminere gelen velilerden birinin ufak kızı bana seslenirken "cici Abla " diye seslendiokadar hoşuma gitti ki ufacık cocuk hissedebilmis ♡♡♡♡
biz evde de hep diyoruz zaten eşimle bizim yasliligimiz çok komik olur diye
Kendini her daim genç kız gibi hisseden elinde olusa 70 yaşında da olsa çocuklarla voleybol oynayan her daim çıtır yaşlı bir süper Ananne
Ama cidden haklısınız şu kaç gündür geçmek bilmeyen ağrılar beni hem bedenen hemde ruhen maf ettikesinlikle bu kez uslu duruyorum ♡
Sağ olasın canım valla ne deseniz haklisinizeşime dün nereye kadar böyle devam edecek prenses modum dedim de oda diyor gerekirse sonuna kadar iyice geçene kadar kesinlikle yerinden bir tek tuvalete kalıyorsun diyor inan dün bir ara yemek yapayım bari dedim de anında kovulan tarif et biz yaparız diye
Çok çok geçmiş olsun canımRabbim hepimize acil şifalar versin. ...Aminnnn
Canım yesil çay doğru seçim. Posetlerdekinden çok gramajla satılan açık yeşil çay tercihin daha etkili olduğu soyleniyor. Limon sıkabilirsin zor içiyorsan ama ılıkken. Ya da kabuk tarçın karanfil ekleyebilirsin tadı nefis oluyor. Daha da beğenmezsen yanında birkaç kuru uzum veya iki kare bitter yiyebilirsin. Müthiş yağ yakımını hızlandıriyor.
Canım güzel haberlerin bizi daha da motive edecek bunu dusunerek dinlen lütfen. Allah'a şükür güzel bir ailen var. Rabbim muhabbetinizi daim eylesin.
Canım mavişim ablanın minik bir ricası var. Sen unutmamak için bizimle sıcağı sıcağına paylaşıyorsun ama ben sonraki mesajlara geldiğimde bir bütün olarak degerlendiremiyorum. Geriye gidip bazen bulamiyorum ya da üşeniyorum. En son öğününü yedikten sonra su ve sporla paylaşsan bayram ederim. Afiyet olsun canım.
Bol sulu günlerimiz olsun ben de ilham alıyorum bu mesajlardan . Hatırlatmakta fayda var. Tesekkurler.
Şu günü de atlatayım tam gaz spora devam sporsuz diyetim işe yaramıyormuş gibi hissediyorumbben deboğazım çok ağrıyor hala yarına kaldı artık
Kaç yaşındasın merak ettim mavimlicimAblam sayılmazsın ya o kadar da değil alt tarafı üç beş yaş :) senin yaşında çok arkadaşım var hiçbirine abla demem hepsi yaşıtım gibi. Zaten insan 40ı geçince başka bir boyuta atlıyor bence. :)
Ben genelde bebekler uyurken menümü paylaşıyorum hemen. Bazen zaman bulamıyorum daha sonra. Ondandır aceleciğim kusura bakma nolur canım. İkiz olunca işler güçler çok oluyor.
Canım bir tatlı kaşığı demle çok koyma...rica ederim. Şifa olsun yanında kuru kara erik de al kabızlık falan kalmıyor. Şu an yeşil çayın yanında tüketiyorum .Evet abla aktarda satılan açıkların daha etkili olduğunu duymuştum ama o daha ağır geldi tekrar paketlere döndüm, karanfilli deneyeceğim çok iyi fikir , yarın yeniden alıp başlıyorum inşallah, sağol ablacım fikir için
Teşekkür ederim çok incesin mavişim. Takımda genelde abla diye hitap ettikleri için yaşın küçük diye dusundum. 40 dan sonra mı oldu ikizler?Ablam sayılmazsın ya o kadar da değil alt tarafı üç beş yaş :) senin yaşında çok arkadaşım var hiçbirine abla demem hepsi yaşıtım gibi. Zaten insan 40ı geçince başka bir boyuta atlıyor bence. :)
Ben genelde bebekler uyurken menümü paylaşıyorum hemen. Bazen zaman bulamıyorum daha sonra. Ondandır aceleciğim kusura bakma nolur canım. İkiz olunca işler güçler çok oluyor.
Canım bir tatlı kaşığı demle çok koyma...rica ederim. Şifa olsun yanında kuru kara erik de al kabızlık falan kalmıyor. Şu an yeşil çayın yanında tüketiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?