41 :)Kaç yaşındasın merak ettim mavimlicim
Ablacim onu bitir ama az az ye...Kuru kara uzum daha faydalı dediğin gibi sarı üzüm daha tatlı. Uzum alırken Kilis karası diye iste. Çok faydalı hem çekirdeği hem kendisi.Tamamdır bunu da not aldım yarına alırım inşallah ablişkom , kuru sarı üzüm daha mı çok şeker içeriyo aceba? Ben bazen bi kaç tane ondan yiyorum
Anam bu nasıl bir menu. Çerçeveletilecek kadar güzel. Kutlarım kardeşim.Meral gururla sunar
Menüm
08.30-11.00
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta,1 dilim tb ekmeği ve süzme peynirle tost, domates, salatalık, 5 zeytin, bol yeşillik
Ara: 14.30
Sade Türk kahvesi, sade soda, 2 hurma
16.30
Kabaklı bol pul biber ve naneli cacık
20.00
Kabaklı cacık( aynısından)
Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat zumba
Yatmadan yine sade soda içeceğim limonla birlikte
Evet canım ben geç anne oldum 39un içindeydim. Daha önce kayıplarım var biri 7 aylık hamileyken. Bebişler tek yumurta ikizleri süpriz oldu bir tane beklerken :)Teşekkür ederim çok incesin mavişim. Takımda genelde abla diye hitap ettikleri için yaşın küçük diye dusundum. 40 dan sonra mı oldu ikizler?
Üç beş yaşmış
Canım benim sağlıkla buyut. Çok sevindim senin adına.Evet canım ben geç anne oldum 39un içindeydim. Daha önce kayıplarım var biri 7 aylık hamileyken. Bebişler tek yumurta ikizleri süpriz oldu bir tane beklerken :)
Maşallah , ben burda yaşını bilmediklerimi hep yaşıtım sanıyorum
Kuzulara da maşallah canım anneli babalı sağlıkla büyüsünler inşallahEvet canım ben geç anne oldum 39un içindeydim. Daha önce kayıplarım var biri 7 aylık hamileyken. Bebişler tek yumurta ikizleri süpriz oldu bir tane beklerken :)
Ablacim onu bitir ama az az ye...Kuru kara uzum daha faydalı dediğin gibi sarı üzüm daha tatlı. Uzum alırken Kilis karası diye iste. Çok faydalı hem çekirdeği hem kendisi.
Anam bu nasıl bir menu. Çerçeveletilecek kadar güzel. Kutlarım kardeşim.
Allahımm ben de canım manım diyorum kusura bakmayasın abla yaÜç beş yaşmışTam tamına 8 yaş var aramızda. Olsun yine de abla deme.
Allahımm ben de canım manım diyorum kusura bakmayasın abla ya
Evet kimsenin yaşını bilmeyince mecburenAynen bende, derken çekiniyorum ya benden büyüklerse diye ama başka türlü hitap ta soğuk geliyo diye böyleyim
Aynen ben de öyle ...@meryemozcan abla valla bı sey yerken aklıma geliyorsun kızar cok kızar dıyorum bırakıyorum :))))
Sagol ablam sen ensemde olda zayiflayayim o senin enerjinAynen ben de öyle ...Buranın en güzel yanı bu . Kaçamaklar canimizi okuyor zaten. Bu mesajın yüksek enerji verdi bana. Canım arkadaşım iyi ki beraberiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?