Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tamamdır bunu da not aldım yarına alırım inşallah ablişkom , kuru sarı üzüm daha mı çok şeker içeriyo aceba? Ben bazen bi kaç tane ondan yiyorum
Ablacim onu bitir ama az az ye...Kuru kara uzum daha faydalı dediğin gibi sarı üzüm daha tatlı. Uzum alırken Kilis karası diye iste. Çok faydalı hem çekirdeği hem kendisi.

Anam bu nasıl bir menu. Çerçeveletilecek kadar güzel. Kutlarım kardeşim.

Teşekkür ederim çok incesin mavişim. Takımda genelde abla diye hitap ettikleri için yaşın küçük diye dusundum. 40 dan sonra mı oldu ikizler?
Evet canım ben geç anne oldum 39un içindeydim. Daha önce kayıplarım var biri 7 aylık hamileyken. Bebişler tek yumurta ikizleri süpriz oldu bir tane beklerken :)

Bugünlerde burada fuar gibi tanıtım günleri var bakayım inşallah bulurum,orda satılanlar harbi güzel oluyor geçen gün incir aldım tertemiz şahaneydi

Bu menüye iyi bak canım bidaha göremeyebilirsin aslında çokta zorlanmadım ama psikolojik aç hissediyorum

Bugün yediklerim

Sabah 10:30
Kıbrıt kutusu kadar kasar peyniri ve beyaz peynir uc zeytin bı parca yagsız tarafından kavurma sekersiz çay bı cay kaşığı bal ıkı dılım ekmek

14:30da bı kase bol yesıllıklı kısır dort ceri domates sekersiz çay

16:00 sekersiz türk kahvesi

18:30 bı parca kendi yagıyla pısmıs tavuk ıkı dılım tb ekmeği bı yesıl bıber

23:00 tarcınlı yogurt

Dun aksam kı dugunde canım cok sıkıldı yasıtlarımın icinde en kilolusu Bendim

Hatta dengesizin biri esimin amcasının geli bana sesleniyor nasılsın canım biseymi var diyor göbegımı ıma ederek sankı kendisi benden cok zayıf temız 20 kilo fazladır

İki hafta sonra düğün var ve zayiflamam lazım hizli bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…