Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı geceler arkadaşlar dün yazamadım menümu
Aklımda olanları yazayım hemen
Cumartesi sabah 7 zeytin peynir biber b kaç sucuk 2tb
Öğlen fırın balık ve karnı bahar salatası 2 tb
Aksam tarhana çorbası 1 tb arada 2 3 fındık üzüm
Gece sütlü kahve
Pazar sabah aynı kahvaltı ilave kaçamak börekyumurta kahvaltı geç oldu ara öğün yarım simit yarım avuç leblebi bi ısırık kek
Aksam ızgara balık salata 1 dilim ekmek ara sütlü kahve

Iyi akşamlar ben de grubunuza girmek istiyorum . Herhangi bir kural var mı ? Aktif üye değilim . Ama grup için vakit buldukça girerim. Hergün yediklerinizi mi yazıyorsunuz ?

Iyi akşamlar ben de grubunuza girmek istiyorum . Herhangi bir kural var mı ? Aktif üye değilim . Ama grup için vakit buldukça girerim. Hergün yediklerinizi mi yazıyorsunuz ?
Hoş geldin Ezodestan ne guzel bir isim.
Kaptanimiz hasta sanırım bugün gorur mesajını. Canım gayretin ve azmin varsa bii de kararlıysan burada keyifle kilolarından kurtulursun inşallah. Aktif bir üye olman lazım ama. Günlük menuleriimizi sporlarını suyumuzu paylaşıyoruz. Bugün aç karnına tartil hedef kilonu da belirle. Bı de kuralları oku hepsi bu canım.

hepinizi okudum da geldim şükür. ben de 29 yaşımdayım. ama abla demek tarzım değil o yüzden hepiniz canımsınız

Bana da bebeklerimden geçti tüm kemiklerim ağrıyor. Boğazım da

Çok geçmiş olsun ben de tüm gece kustum baş ağrısından uyuyamadım haliyle gündüz çok halsizdim.

geçmiş olsun kızlar. Rabbim bol şifa versin inş.

Ahh kaptanım çeşit çeşit yeşil çay alıyorum ama bi türlü içemiyorum nefret ede ede bitiyo kupam , beni ara ara uyarın da bari sayenizde içebileyim

ben karanfilli ve tarçınlısını çok güzel içiyordum. tabi artık bitki çayı ıhlamur haricinde içmiyorum , dokunuyor.

cnm 2 hafta sıkı tutarsan 3 kilo eder. bir de mekik yürüyüş yaparsan 6 gibi duru. kimseyle kilo hamilelik muhabbeti yapmayı sevmem yapana da gıcık olurum. densizlik etmiş o boşver.

ekmekler fazla cnm. bence sabahları yeterli. afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…