Uyandim
GünaydınUyandimgunaydin
Bu adami gorunce aklına gazoz gelen tek benmiyim acaba
Hoş geldin Ezodestan ne guzel bir isim.Iyi akşamlar ben de grubunuza girmek istiyorum . Herhangi bir kural var mı ? Aktif üye değilim . Ama grup için vakit buldukça girerim. Hergün yediklerinizi mi yazıyorsunuz ?
Benim en yakın arkadaşımla da aramda 8 yaş var ne güzel tesadüfÜç beş yaşmışTam tamına 8 yaş var aramızda. Olsun yine de abla deme.
Sen de yaşıtımsınKızlar bu arada ben ocakta 33oluyorum
mavimli ona abla demedım sadece yasıtmısız gibi hissediyorum bıde ıkı oglak aynıyız her konuda
Uyanmaz miyiz
Çok teşekkür ederimCanım benim sağlıkla buyut. Çok sevindim senin adına.
Uyanmaz miyizHerkese günaydın açılışı iki bardak ılık suyla açmayı unutmuyoruz. Limon varsa daha iyi olur.
Bana da bebeklerimden geçti tüm kemiklerim ağrıyor. Boğazım da
Çok geçmiş olsun ben de tüm gece kustum baş ağrısından uyuyamadım haliyle gündüz çok halsizdim.
Ahh kaptanım çeşit çeşit yeşil çay alıyorum ama bi türlü içemiyorum nefret ede ede bitiyo kupam , beni ara ara uyarın da bari sayenizde içebileyim
Dun aksam kı dugunde canım cok sıkıldı yasıtlarımın icinde en kilolusu Bendim
Hatta dengesizin biri esimin amcasının geli bana sesleniyor nasılsın canım biseymi var diyor göbegımı ıma ederek sankı kendisi benden cok zayıf temız 20 kilo fazladır
İki hafta sonra düğün var ve zayiflamam lazım hizli bir şekilde
Hayırlı geceler arkadaşlar dün yazamadım menümu
Aklımda olanları yazayım hemen
Cumartesi sabah 7 zeytin peynir biber b kaç sucuk 2tb
Öğlen fırın balık ve karnı bahar salatası 2 tb
Aksam tarhana çorbası 1 tb arada 2 3 fındık üzüm
Gece sütlü kahve
Pazar sabah aynı kahvaltı ilave kaçamak börekyumurta kahvaltı geç oldu ara öğün yarım simit yarım avuç leblebi bi ısırık kek
Aksam ızgara balık salata 1 dilim ekmek ara sütlü kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?