Amin canım sağolasın.Kuzulara da maşallah canım anneli babalı sağlıkla büyüsünler inşallah
@meryemozcan abla valla bı sey yerken aklıma geliyorsun kızar cok kızar dıyorum bırakıyorum :))))
Teşekkür ederim kurallara bakayımHoş geldin Ezodestan ne guzel bir isim.
Kaptanimiz hasta sanırım bugün gorur mesajını. Canım gayretin ve azmin varsa bii de kararlıysan burada keyifle kilolarından kurtulursun inşallah. Aktif bir üye olman lazım ama. Günlük menuleriimizi sporlarını suyumuzu paylaşıyoruz. Bugün aç karnına tartil hedef kilonu da belirle. Bı de kuralları oku hepsi bu canım.
Midemde yanma hissi vardı sade soda ictim simdi
Ev temizliği bitti banyo yapicam ama halim kalmadı
Canım midendeki yanma hissini geçirecek başka bir formül daha biliyorum. Hatta mide ve hazımsızlıkla ilgili diğer rahatsizsizliklar için garantili. Bir bardak suya yarım çay kaşığı ingiliz karbonati koyup eritiyoruz sonra içiyoruz. Ödem de atıyor zayıflamaya faydalı olduğu da doktor Kemal Milar tarafından söyleniyor.Midemde yanma hissi vardı sade soda ictim simdi
Ev temizliği bitti banyo yapicam ama halim kalmadı
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Aslında dünden beri aklım burada ama sağ olsun Azrailim dakika rahat bırakmıyor beni
Ne zaman az ayağa kalksam hemen beni zorla yerime oturtuyor birde fırça atıyor bana bak Anne falan demeyeceğim seni fena yapacağım diye
Sabah küçük kuşum kahvaltımızı hazırladı ( Öğretmeni bugün okula gelemeyeceğini haber verince okula göndermedik )
Büyükde sağ olsun kalan işleri halletti
Öğleden sonra da Annem ve kızkardeşim bizi ziyaret ettileronlarla bile zor oturdum
Ya hareket etmeyince ağrı azalıyor hatta şu anda bile dirseklerime kadar uyuşma var maalesef
Eşim daha düne kadar kesinlikle Ameliyatı düşünme derken artık bu böyle devam ederse sen kendini ameliyata psikolojik olarak hazırla sonuçta nereye kadar böyle devam edeceksin diyor
Cuma günü onun kontrolü var nasılsa hastanedesende aynı hastanede Beyin Cerrahisine randevu al da raporlarını göster bakalım o hastanenin doktoru ne diyecek dedi ( 5 doktor gördü hepside ameliyat diyordu zaten )
Gerçi en son Tekirdağ Devlet hastanesindeki doktoru eşim çok beğenmişti hem ücret olmuyor devlettemaşallah özeller Payvon faturası kesiyorlar sanki
Çok üzüldüm canım. Bu gidişle ameliyat olacaksın galiba mecburen.Öksürmeye bile korkar oldum ağrı daha beter oluyor kastıkçaİlk kez bukadar uzun sürdü ağrının geçmesi ki hala da geçmedi sadece lavaboya kalkmama izin var
Telefonu bile bugün elime vermiyorlardı da yalvar yakar biraz Laptoba geçebildim oda dik oturup sadece parmakları oynatıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?