Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim kurallara bakayım

Kontrol tartım sabit 67.4
Dünkü menü
Sabah(10.40) Yumurta, peynir, bol yeşillik, zeytin, ceviz, çay
12.00 Sade Türk kahvesi
Akşam(17.30) Bol salata
Yeşil çay yanında beş kuru kara erik, bbirbucuk litre su, spor yapamadım misafirim vardı.

Midemde yanma hissi vardı sade soda ictim simdi

Ev temizliği bitti banyo yapicam ama halim kalmadı

geçmiş olsun cnm. benim ev buz gibi. o yüzden banyo yapmak çok lüks. 5 dakika da girip çıkıyoruz oğlanı daanneme götürüp yıkıyorum. şu doğalgaz bağlansaydı kurtulurduk. o yüzden hiç üşenme gir banyoya oh..

bugünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
peynir
1 tatlı kaşığı salça

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

öğlen
birkaç parça tavuklu patates
3 kaşık yoğurt

ara
1 armut

ara (bunu belki yapmam)
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

akşam
4 kaşık ıspanak
1 bardak ayran

Midemde yanma hissi vardı sade soda ictim simdi

Ev temizliği bitti banyo yapicam ama halim kalmadı
Canım midendeki yanma hissini geçirecek başka bir formül daha biliyorum. Hatta mide ve hazımsızlıkla ilgili diğer rahatsizsizliklar için garantili. Bir bardak suya yarım çay kaşığı ingiliz karbonati koyup eritiyoruz sonra içiyoruz. Ödem de atıyor zayıflamaya faydalı olduğu da doktor Kemal Milar tarafından söyleniyor.

Bu sabah 59.4 çıktım.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin az ekmek bir parça peynir ve yeşillik
Öğle
11 zeytin ve 2 dilim kadar ekmek
Akşama da sadece yoğurt yemeyi planlıyorum. Ve 1,5 lt su ve 1 bardak limonlu su :))
Zaman bulabilirsem spor da yapacağım inşallah

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Aslında dünden beri aklım burada ama sağ olsun Azrailim dakika rahat bırakmıyor beni
Ne zaman az ayağa kalksam hemen beni zorla yerime oturtuyor birde fırça atıyor bana bak Anne falan demeyeceğim seni fena yapacağım diye

Sabah küçük kuşum kahvaltımızı hazırladı ( Öğretmeni bugün okula gelemeyeceğini haber verince okula göndermedik )
Büyükde sağ olsun kalan işleri halletti
Öğleden sonra da Annem ve kızkardeşim bizi ziyaret ettiler onlarla bile zor oturdum

Ya hareket etmeyince ağrı azalıyor hatta şu anda bile dirseklerime kadar uyuşma var maalesef
Eşim daha düne kadar kesinlikle Ameliyatı düşünme derken artık bu böyle devam ederse sen kendini ameliyata psikolojik olarak hazırla sonuçta nereye kadar böyle devam edeceksin diyor

Cuma günü onun kontrolü var nasılsa hastanede sende aynı hastanede Beyin Cerrahisine randevu al da raporlarını göster bakalım o hastanenin doktoru ne diyecek dedi ( 5 doktor gördü hepside ameliyat diyordu zaten )
Gerçi en son Tekirdağ Devlet hastanesindeki doktoru eşim çok beğenmişti hem ücret olmuyor devlette maşallah özeller Payvon faturası kesiyorlar sanki

Öksürmeye bile korkar oldum ağrı daha beter oluyor kastıkça İlk kez bukadar uzun sürdü ağrının geçmesi ki hala da geçmedi sadece lavaboya kalkmama izin var
Telefonu bile bugün elime vermiyorlardı da yalvar yakar biraz Laptoba geçebildim oda dik oturup sadece parmakları oynatıyorum diye

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim acil şifalar versin

İyi akşamlar herkese,
Bugün dışarlardaydım hep çok işim vardı anca oturdum.
Nasıl geçti gününüz?
Benim menüm şöyle:
Kahvaltı 8de bir haşlanmış yumurta, bir fincan zencefilli limonlu ıhlamur
Öğlen 12 de salamlı kaşarlı sandviç ve cappuccino
Akşam 4 te bir tabak güveç
Su yine çok az bir litre olabilir. Suyu arttırmam gerekiyor.

Çok üzüldüm canım. Bu gidişle ameliyat olacaksın galiba mecburen.

İyi akşamlar kızlaaar...
Gün boyu giremedim , yine güne çook erken başladım ama erkendende evden çıktığım için uğrama fırsatım pek olmadı. Bende kontrol tartımın resmini çekmiştim ama girmediğim için kaldı, birazdan eklerim.
Menümüde yazıyorum hemeeen
Sabah 06.00
2 bardak limonlu ılık su

Kahvaltı yok

15.00
İnce bir dilim pasta, Türk kahvesi

Akşam: 18.00
Izgara bonfile, iki dilim patates, salata

Ara:20.00
Pulbiberli naneli yoğurt

Su: 2 lt
Spor: malesef yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…