- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Aleykum selam iyi akşamlar Banucum... Ayaklandıkça baskı oluyor o da ağrı yapiyor demek ki. Şu aşamada yapacağın tek şey dinlenmek. Araştırmalarınız iyi netice verir insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Çok üzüldüm canım. Bu gidişle ameliyat olacaksın galiba mecburen.
Yarın öğlen olmadı Nöroloji Doktorumu arayıp danisacagim en azından şu ağrıyı geçirecek olmadı bir iğne falan versinaslında iğneden korkan ben su anda ona bile razıyım
Valla daha düne kadar eşimde Ameliyatı düşünme diyordu ama halimi gördükçe artık oda Aşkım halini gördükçe artık ameliyat ol da kurtul demeye başladı
Bakalim eğer kaçarı yoksa artık ya o Tekirdağdaki gorundugum Doktora yada bir arkadaşın 2 sene önce Ameliyat olup çok tavsiye ettiği Doktora Ameliyat için artık kesin konuşacağımÇok sinir bozucu bir durum heleki kollarimdaki uyuşukluk geçmedikçe
Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. ....Aminnnn
O çay nasıl tansiyonumu yukseltiyo benim .Pulbiberli yoğurdumu da yedim üstüne suyumu da içtim kaldı limonlu suyum ve 5i 1 yerde çayım :)
İyi akşamlar herkese,
Bugün dışarlardaydım hep çok işim vardı anca oturdum.
Nasıl geçti gününüz?
Benim menüm şöyle:
Kahvaltı 8de bir haşlanmış yumurta, bir fincan zencefilli limonlu ıhlamur
Öğlen 12 de salamlı kaşarlı sandviç ve cappuccino
Akşam 4 te bir tabak güveç
Su yine çok az bir litre olabilir. Suyu arttırmam gerekiyor.
AminnnGunaydin arkadaşlar...Sağlıklı huzurlu bir günümüz olsun. İyilikler güzellikler hep yanibaşinizda olsun.
Kendi adıma çok şükür iyiyim canım teşekkürlerGünaydın ♡♡
Herkesler iyi mi
Banu nasıl oldun kuzum? Ins daha iyisidir. .
Öksürmeye bile korkar oldum ağrı daha beter oluyor kastıkçaİlk kez bukadar uzun sürdü ağrının geçmesi ki hala da geçmedi sadece lavaboya kalkmama izin var
Telefonu bile bugün elime vermiyorlardı da yalvar yakar biraz Laptoba geçebildim oda dik oturup sadece parmakları oynatıyorum diye
İyi akşamlar herkese,
Bugün dışarlardaydım hep çok işim vardı anca oturdum.
Nasıl geçti gününüz?
Benim menüm şöyle:
Kahvaltı 8de bir haşlanmış yumurta, bir fincan zencefilli limonlu ıhlamur
Öğlen 12 de salamlı kaşarlı sandviç ve cappuccino
Akşam 4 te bir tabak güveç
Su yine çok az bir litre olabilir. Suyu arttırmam gerekiyor.
Günaydın ♡♡
Herkesler iyi mi
Banu nasıl oldun kuzum? Ins daha iyisidir. .
Merhabalar kızlar,
öğünlerimi girmeyi unutuyorum yoğunluktan şimdi fırsat bulmuşken öğle arası yazayım dedim.
Sabah:limonlu su
öğle: üç kaşık barbunya, yeşil mercimekli bulgur pilavı( 4 kaşıktan fazla değil) ve biraz da turşu ile mideme bayram yaşattım:)
Akşama da barbunya yiyeceğim pilavım bitti dün yapmıştım yanına bir şey ekleyebilirsem güzel olur.
spora devam ediyorum dün banyodan sonra mışıl mışıl uyumuşum harika uyandım:) bu hafta işler yoğun akşam yine uğramaya çalışacağım görüşmek üzere iyi günleriniz olsun:)
Canım öğünleri ayarlıyorsun ama saatleri de yazsan ...mesela kaçta kapatırsın.bugünkü menümü yazayım. öğle aramda annem geldi biraz değişiklik yaptım.
sabah
lor peyniri
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım nescafe
1 avuç kurudut
öğlen
1 salep (annemle takıldık da)
ara
4-5 kaşık kıymalı musakka
3 kaşık süzme yoğurt
ara
1 elma
günü böylece kapatırım ben
Gu
Canım öğünleri ayarlıyorsun ama saatleri de yazsan ...mesela kaçta kapatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?