Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarın öğlen olmadı Nöroloji Doktorumu arayıp danisacagim en azından şu ağrıyı geçirecek olmadı bir iğne falan versin aslında iğneden korkan ben su anda ona bile razıyım

Çok üzüldüm canım. Bu gidişle ameliyat olacaksın galiba mecburen.

Valla daha düne kadar eşimde Ameliyatı düşünme diyordu ama halimi gördükçe artık oda Aşkım halini gördükçe artık ameliyat ol da kurtul demeye başladı

Bakalim eğer kaçarı yoksa artık ya o Tekirdağdaki gorundugum Doktora yada bir arkadaşın 2 sene önce Ameliyat olup çok tavsiye ettiği Doktora Ameliyat için artık kesin konuşacağım Çok sinir bozucu bir durum heleki kollarimdaki uyuşukluk geçmedikçe

Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. ....Aminnnn

Amiiiiin ... canım yaa okadar üzüldümki bu mesajına, sana çok dua edeceğim inşallah... Rabbim tez zamanda şifanı versin , tek çare ameliyatsa elden bişey gelmez kuzum bi an önce araştırmalarını yapıp olmalısın bence, uzaktan söylemek kolay ama inanki kendim gibi düşünerek diyorum... yıllar önce yengem de bel fıtığından ameliyat oldu aynı riskleri söyledi doktor ama şükür çok güzel geçti , şimdi çok daha iyi ki ameliyattan önce direndi artık yürüyemez hale geldi, sen de daha fazla acı çekme

Ahh ben de öyleyim çay kahve içmekten su aklıma dahi gelmiyor.
Ama ölçüp yanıma koydum dünden beri onu bitirmeye uğraşıyorum

cnm Allah sana bol bol şifa versin inş.

ikizlerle mi çıkıyorsun dışarı?? zor oluyor mu? ben bir oğlumla çıkarken resmen valiz yapıyordum

Günaydın ♡♡

Herkesler iyi mi

Banu nasıl oldun kuzum? Ins daha iyisidir. .

ben iyiyim. hatta bu hafta daha iyiyim ama bir bıkkınlık yok diyemem. sen nasılsın cnm?

Merhabalar kızlar,
öğünlerimi girmeyi unutuyorum yoğunluktan şimdi fırsat bulmuşken öğle arası yazayım dedim.
Sabah:limonlu su

öğle: üç kaşık barbunya, yeşil mercimekli bulgur pilavı( 4 kaşıktan fazla değil) ve biraz da turşu ile mideme bayram yaşattım:)
Akşama da barbunya yiyeceğim pilavım bitti dün yapmıştım yanına bir şey ekleyebilirsem güzel olur.
spora devam ediyorum dün banyodan sonra mışıl mışıl uyumuşum harika uyandım:) bu hafta işler yoğun akşam yine uğramaya çalışacağım görüşmek üzere iyi günleriniz olsun:)

Afiyet olsun helopini. Turşuyu bu hafta tekrar tüketme istersen. Cumaya kadar en azından canım. Ödem yapıyor tartıda yüzünü guldurmeyebilir haberin olsun.

bugünkü menümü yazayım. öğle aramda annem geldi biraz değişiklik yaptım.

sabah
lor peyniri
1 dilim ekmek
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
1 haşlanmış yumurta

ara
yarım nescafe
1 avuç kurudut

öğlen
1 salep (annemle takıldık da)

ara
4-5 kaşık kıymalı musakka
3 kaşık süzme yoğurt

ara
1 elma

günü böylece kapatırım ben

Gu
Canım öğünleri ayarlıyorsun ama saatleri de yazsan ...mesela kaçta kapatırsın.

Slm kızlar
Kızcem uyuyorken 30dk bısıklet cevırdım

Bugün yediklerim

Sabah 10:00da ıkı dılım tb ekmeğinden tost bes zeytin bol su

13:00 yarım kâse pırasa yemeği uc kasık yogurt

16:00da bı mandalina

18:45 musakka kıymalı bı kâse kadar salata bı dılım ekmek yogurt yerım

21:00 22:00gıbı tarcınlı yogurt yerım

Spor 30dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…