Akşamı erken kapatman iyi. Ben leptine taktiğim için her öğün arasının 5 saat olmasına dikkat ediyorum .Afiyet olsun .canım.cnm saatleri pek önemsemiyorum vakit buldukça tüketiyorum
ama akşamı 16 da kapatıyorum bugün
sabah da genel de 9 gibi oluyor. gerisi ara ara işte
Kaçamaksız harika bir ogun afiyet olsun. Bol bol yağlar erisin.Slm kızlar
Kızcem uyuyorken 30dk bısıklet cevırdım
Bugün yediklerim
Sabah 10:00da ıkı dılım tb ekmeğinden tost bes zeytin bol su
13:00 yarım kâse pırasa yemeği uc kasık yogurt
16:00da bı mandalina
18:45 musakka kıymalı bı kâse kadar salata bı dılım ekmek yogurt yerım
21:00 22:00gıbı tarcınlı yogurt yerım
Spor 30dk
Tsk ederim abla acım suan ama canım bı sey yemek istemiyor keske hep böyle olsaKaçamaksız harika bir ogun afiyet olsun. Bol bol yağlar erisin.
Diren canım. Yiyip pişman olmak daha kötü. Kuru meyve veya çığ kuru yemiş varsa atıştır. Salatalık da olabilir. Yarın kendini çok iyi hissedeceksin.Tsk ederim abla acım suan ama canım bı sey yemek istemiyor keske hep böyle olsa
Yok yok ikizleri kreşe verdim :)) yoksa ben de bavul yapıyorum.cnm Allah sana bol bol şifa versin inş.
ikizlerle mi çıkıyorsun dışarı?? zor oluyor mu? ben bir oğlumla çıkarken resmen valiz yapıyordum
ben iyiyim. hatta bu hafta daha iyiyim ama bir bıkkınlık yok diyemem. sen nasılsın cnm?
ooo keyıfler yerinde o zaman daha sık yazYok yok ikizleri kreşe verdim :)) yoksa ben de bavul yapıyorum.
Menü spor harıka kıskandım cok az yemissın tebrikler ablaSalı menüm
Sabah(8.00) Yumurta, peynir, ceviz, zeytin, iki kayısı
Öğle (13.00) Bir greyfurt
Akşam(17.30) Yoğurtlu biberli avokado
18.30 Sade Türk kahvesi, üç kare bitter çikolata
Bir buçuk saat yürüyüş, bir saat zumba( 19.30 da başlayacak birazdan çıkacağım) iki litre su
Borek olmasa ıyıymıs canımhayırlı akşamlar dün yazamadım hemen bugünün menüsünü paylaşayım sabah peynirli yumurtalı omlet bi dilim börek bi ceviz adaçayı ile bi tb öğlen kurstan geç gelince kaynadı 16 da 2 kaşık pilav 3 kaşık kurufasulye 8 tane kadar orta boy sarma svazgeçmeye kıyamadığım 1 tb ve domates çay keyfinde leblebi kuru üzüm su 8 bardağa tamamlıcam inş belki sütlü veya sade kahveyle kapanışı yaparım dün tartım 78500 dü benim ki pek diyete benzemiyor ama daha az yiyor gibiyim gittikçe bu arada kaptanım benim kızkardeşimin eşi yıllarcabelfıtığı ameliyatını erteledi en son acil olarak gittiği marmara ünivertsitesinde hemen ertesi günü patlamak üzere olunca iki fıtığıyla ameliyata aldılar ve şimdi neden bu kadar ameliyatı geciktirdiğine pişman ameliyattan önce yerde falan yatıyo diyodu kardeşim rabbim size ve bütün hasta kardeşlerimize acil şifalar versin
sporda step hocası cuma günü step tahtasına iki ayakla sıçrayıp sıçrayarak inin dedi bi iki sıçradım eve geldim sağ diz şişmeye başladı pazartesi gitmedim yarın tekrar spor var ama çekirgelik yaşımız geçmiş vaktinizi aldım çok oldu kusuruma baKMAYIN
Hani ana öğün yokSalı menüm
Bir buçuk saat yürüyüş, bir saat zumba( 19.30 da başlayacak birazdan çıkacağım) iki litre su
Çalışmaya başlayacağım artık. Bu ay iyiyim gene de :)ooo keyıfler yerinde o zaman daha sık yaz)
Darısı benım basıma tvlerde gordukce hıc bır anaokuluna güvenemiyorum ne olur bılmıyorum dort yasından önce gondermeyı dusunmuyorum
Menü spor harıka kıskandım cok az yemissın tebrikler abla
Borek olmasa ıyıymıs canım
Gecmıs olsun
Merhaba hoşgeldinizkızlar mrb daha önce 1. takımda yarışmıştım takım dağılmıştı .ağustos ayında bu gruba gelebilirsin mesajı göndermiştiniz.beni de alirmsn z.vucudim alarm veriyor artik kilodan .
Ayy bu menuye bakınca kendimden utanıyorum valla, nasıl dayanıyosun abla ciddi soruyorum ben çocuk peşine koşmaktan mı nedir sık sık şekerimin düştüğünü hissediyorum, bugünler de felaket hareketli gün boyu ev toparlamakla yemek hazırlamakla geçiyo zaman, diyorumya güncelleme geldi diye bambaşka bi çocuk oldu arkamı döndüğüm anda bütün çekmeceler yerle birSalı menüm
Canım börek pilav sarma ekmek hepsi bir günde çok olmuş. Az da olsa bence yememelisin. Zaman kaybından başka bir şey değil. 8 tane sarma aman Yarabbi ... İyi ki kaptan değilim bir saat spor cezası verirdim. Yarına daha hafif bir menü bekliyorum en azından telafi edersin bugünü.hayırlı akşamlar dün yazamadım hemen bugünün menüsünü paylaşayım sabah peynirli yumurtalı omlet bi dilim börek bi ceviz adaçayı ile bi tb öğlen kurstan geç gelince kaynadı 16 da 2 kaşık pilav 3 kaşık kurufasulye 8 tane kadar orta boy sarma svazgeçmeye kıyamadığım 1 tb ve domates çay keyfinde leblebi kuru üzüm su 8 bardağa tamamlıcam inş belki sütlü veya sade kahveyle kapanışı yaparım dün tartım 78500 dü benim ki pek diyete benzemiyor ama daha az yiyor gibiyim gittikçe bu arada kaptanım benim kızkardeşimin eşi yıllarcabelfıtığı ameliyatını erteledi en son acil olarak gittiği marmara ünivertsitesinde hemen ertesi günü patlamak üzere olunca iki fıtığıyla ameliyata aldılar ve şimdi neden bu kadar ameliyatı geciktirdiğine pişman ameliyattan önce yerde falan yatıyo diyodu kardeşim rabbim size ve bütün hasta kardeşlerimize acil şifalar versin
sporda step hocası cuma günü step tahtasına iki ayakla sıçrayıp sıçrayarak inin dedi bi iki sıçradım eve geldim sağ diz şişmeye başladı pazartesi gitmedim yarın tekrar spor var ama çekirgelik yaşımız geçmiş vaktinizi aldım çok oldu kusuruma baKMAYIN
Avakado ana ogunumduHani ana öğün yok
Canım menün çok güzel. Az yemeye alışık değilsen bu menü aciktirir seni. Gözün dönüp mutfağa saldırma aman diyim . Afiyet olsun.Menümü paylaşayım.
Kahvaltı 8de bir haşlanmış yumurta, limonlu ıhlamur
11de kahve
Öğlen 1:30da bir porsiyon ıspanaklı börek, çay
Akşam 4te bir kase yayla çorbası
Hoş geldin aramıza Sevilay kardeşim.kızlar mrb daha önce 1. takımda yarışmıştım takım dağılmıştı .ağustos ayında bu gruba gelebilirsin mesajı göndermiştiniz.beni de alirmsn z.vucudim alarm veriyor artik kilodan .
Meralcim mideyi terbiye etmek kolay değil ama bir süre sonra alışıyorsun. Ne kadar çok ve sık yersen daha fazlasını istiyor. Çocuğunla beraber sen de oyna dagit ortalığı , sonra beraber topla. Dağıttıktan sonra toparlanmasi gerektiğini öğrenir. En guzel günler bunlar. Yillar sonra her şey unutuluyor ... Ben çok ozluyorum o yılları.Ayy bu menuye bakınca kendimden utanıyorum valla, nasıl dayanıyosun abla ciddi soruyorum ben çocuk peşine koşmaktan mı nedir sık sık şekerimin düştüğünü hissediyorum, bugünler de felaket hareketli gün boyu ev toparlamakla yemek hazırlamakla geçiyo zaman, diyorumya güncelleme geldi diye bambaşka bi çocuk oldu arkamı döndüğüm anda bütün çekmeceler yerle bir
Menün çok güzel. Gelecek sefere pilavı üç kaşığa düşürebilirsin. Yine doyacaksin emin ol.Menüm
Sabah:07.30-09.30
2 bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:09.30
Sütlü çeyrek muzlu yulaf ezmesi
Ara:12.30
Türk kahvesi, sade soda,2 hurma,1 incir
14.30
Yoğurtlu haşlanmış karnabahar
16.30
Elma
18.45
4 kaşık bulgur pilavı, 2 haşlanmış baget
Su:2.5 lt
Spor:25 dk zumba
Canım afiyet olsun. Bı şekilde biter paket çayların. Üzümü şekerin düştüğü zamanlarda abartmadan ye.Yeşil çay ve üzümü de aldım birazdan içeceğimElhan onca paket yeşil çayım da dolapta yatıyo tarihi geçmeden onları da tüketebilsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?