Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese iyi akşamlar

Şükür şu anda daha iyiyim
Sabah 6 gibi benim büyük kızın öğürmesiyle uyandım maalesef yavrum nedense midesi bulanarak uyanıp 3 kere peş peşe kustu
Hadi agrilarima rağmen kızı sağlık ocağına götürdük eşimle
Doktor da anlam veremedi sonuçta ateş yok ishal yok sanırım yediği bir şey dokundu
Ordan direk kendi doktoruma gittim oda sağ olsun çok güzel ilgilendi Fıtık bu kadar ağrı yapmayabilir belki de sinir sıkışıkligi olabilir bu kadar uzun süre şiddetli ağrı olunca
İlk fırsatta EEG çekilmesi gerekiyormuş bakalım onuda olmadı devlette cektiririm malum ozeller biraz fazla istiyor

3 gün sabah akşam iğne verdi ve şükür daha ilk ignede baya rahatladım ♡♡♡♡♡
Perşembe gece Emar çekilecek tekrar ona göre emin olalım dedi aslında devlet hastanesinde cekilmistim ama 3 ay oldu ve ben sadece raporu aldım CDyi unuttum aptal gibi bu sefer komple çekelim beyin, boyun, bel ve sırt dedi sağ olsun gözden kaçan bir şey olmasın diye

Bakalim duruma göre hareket edeceğim mecbur dediğin gibi boşuna işkence çekmeye gerek yok
Hakkımda hayırlısı

kızlar mrb daha önce 1. takımda yarışmıştım takım dağılmıştı .ağustos ayında bu gruba gelebilirsin mesajı göndermiştiniz.beni de alirmsn z.vucudim alarm veriyor artik kilodan .

Aramiza Hoşgeldin canım
Kızlara kısaca kendini tanıtarak başlayabilirsin kuralları zaten biliyorsun ♡
Bu arada ben Banu ♡ 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki vadinin annesiyim ve takımın kaptanligini ustlendim uzun zaman önce

İyi ki seni tanıdım ablacımm süper enerji veriyosun
Miniğim konusunda haklısın bende öyle yapıyorum ama tabi benle topladığı gibi aynen geri dağıtıyo bir koyuyo üç çıkarıyo

Ameliyat konusunda yüreğimi ferahlatan yüreği güzel Arkadaşlarım ♡♡♡♡♡♡
İyiki varsınız

Açıkçası evet korkuyorum ama bazen de herkes kaderinde ne yaziyorsa onu yaşar kaderde varsa kacilmaz diye düşünüyorum ♡
Rabbim hayırlı olanlarla karşılaştırın hepimizi ♡♡♡♡

İyiki varsınız cidden ♡♡♡ Aramızda çok fazla mesafeler de olsa yakinliginizi hissediyorum ♡♡♡

Çok sevindim canım iyi olmana kızında bi kaçgündür normalden daha fazla sorumluluk aldıya belkide bünyesi kaldırmadı canım ona da çok geçmiş olsun hiç kolay şeyler yaşamıyosunuz, senin pozitifliğin ayakta tutan, daha iyi olacaksın inşallah

Sen iyi ol da biz manevi hep yanındayız inşallah

Kendi adıma çok şükür iyiyim canım teşekkürler

Çok şükür canım..
Günaydın kızlar dün akşam İnternet paketim bıttı bugun yenilendı

Kahvaltı faslı bıttı evı topluycam

canım sen bu aralar durgunmusun banamı öyle geliyor pek sessizsin..

Çalışmaya başlayacağım artık. Bu ay iyiyim gene de :)

Ne güzel bir haber senin adına çok sevindim.. hadi hayırlısı...

Haklısın kızcağız çok fazla sorumluluk aldı üzerine su 1 haftadır hatta bugün bile o halde yinede iş yapmaya niyetlendi de ben izin vermedim bir gün de olsa eksik iş yapılmış olsun
Doktor birkaç gün sadece çorba ve sıvı tuketsin dedi tabi bizimki korkudan aç olmasına rağmen pek bir sey yiyeceği açım diye dolanıyor hala hafif mide bulantısı var ama şükür kusmasi yok en azından

Bu ara hakikaten herşey üst üste geliyor
Aksam eşimin halalari şehir dışında yaşayan kuzenle bize geçmiş olsun ziyaretine geldiler
1 yaşında kuzusu da yanindaydi tabi yavrum yerde oynarken bir ara Kuzen kızını koltuğa oturttu ( iyiki de otturtmus ) Mutfaktan salona çay getirirken baktım yerde bir kararti gözlerime inanamadım resmen parkenin üzerinde tamda benim bir dakika önce oturduğum sandalyenin altında 3 parmak büyüklüğünde Akrep

Allah korusun ya o küçük kuzu yerde oynarken onu soksaydi yada benim kuzuyu
Nerden çıktı anlayamadık ama direk eşim öldürdü mecbur
Deminden beri fildir fildir bakiniyorum ya bir yerden daha 1 tane çıkarsa diye

Canım, kızın hastalığına çok uzuldüm. Midesini mi üşüttü acaba? Çok geçmiş olsun. İğneler rahatlatmış bu sevindirici bir haber. Dualarımızdasin her daim.

Ay ne alaka... Nerden girmiş yahu...

Allah korumuş canım.. Şimdi bir süre gözlerin hep arar varmı yine bişey diye. ben de hep öyle olur..

Allah Allah kış günü akrep ....inanmak gercekten zor. Canım verilmiş sadakaniz varmış.

Ay ne alaka... Nerden girmiş yahu...

Allah korumuş canım.. Şimdi bir süre gözlerin hep arar varmı yine bişey diye. ben de hep öyle olur..

Allah Allah kış günü akrep ....inanmak gercekten zor. Canım verilmiş sadakaniz varmış.

Valla verilmiş sadakamiz varmış ♡♡♡♡
Eger o kuzuya bir şey olsaydı herhalde ömür boyu unutmaz uzulurdum
Dediğiniz gibi gözler hep yerde şu anda

Çok şükür canım..

canım sen bu aralar durgunmusun banamı öyle geliyor pek sessizsin..

Ne güzel bir haber senin adına çok sevindim.. hadi hayırlısı...
Bı turlu toplayamiyorum kendımı...
Gozumun segirmesi devam ediyor...
Emar sonucuda strese sokuyor benı benı ıns temız cıkar
Icımde bı buhran,sevdıgım hıc bı sey tat vermiyor bana bende gecsın ıstıyorum bu gunler abla

Banu ablam tekrar tekrar gecmıs olsun
Evı mutlaka ılaclatın wc banyo camları acıksa sıneklık gıbı bezler satılıyor onlardan yapıstırın

Annem hep soyle der bı tane gorduysen mutlaka vardır onların aılesa der

Bende yazın evde ev cıyanı gormustum evı ılaclattık wc banyo camlarına sıneklıkten taktırdık cok sukur daha görmedik

Geçtiğimiz yılın başında 54 kg iken ne kadar kilo aldım diyip yürüyüşlere başlamıştım boy kısa olunca bu kilo çok geliyor tabi. Sonra geçen sene bir arkadaş grubu hanımla takılma sonucu 56 58 ve sonunda 60 ı gördüm. Nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum. Kendime çok kızgınım. Ben gece asla yemek yemeyen fazla tatlı tğletince başına ağrılar giren hamur işini pek aramayan ben oldum tontiş hanım. Ve kendimin tam aksiyim şu an. Eğer bu kilolarımı veremezsem kendime inancımı yitireceğim..
Biraz içi dökme oldu ama kusura bakmayın hanımlar. Başka nereye yazabilirim ki buranın dışında.

Yok yok ne acıkması yağlarım aklıma geldikçe daha çok hırslanıyorum. İnsan nasıl böyle kilo alır aklım almıyor bazen. Oysa daha bir kaç sene önce gayet iyiydim şimdi bıngıl bıngıl boyum da olmasa halim nice olurdu.

Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben de kilolu değildim hayatım boyunca aslında. 1.73 boy ve 57 kilo bir insandım. Şimdi o 57 tersine dönmüş 75 olmuş. Bazen tartıya çıkınca kendimle yabancılaşıyorum. Biran önce vermek gerek bu kiloları.

Aynen hiç bu kadar kilo almadım ben hayatımda. 47 48 kg birşeydim hep boy 157 anca kurtarıyor. İnşallah çabucak veririz bu kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…