- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Amiiiiin... canım yaa okadar üzüldümki bu mesajına, sana çok dua edeceğim inşallah... Rabbim tez zamanda şifanı versin , tek çare ameliyatsa elden bişey gelmez kuzum bi an önce araştırmalarını yapıp olmalısın bence, uzaktan söylemek kolay ama inanki kendim gibi düşünerek diyorum... yıllar önce yengem de bel fıtığından ameliyat oldu aynı riskleri söyledi doktor ama şükür çok güzel geçti , şimdi çok daha iyi ki ameliyattan önce direndi artık yürüyemez hale geldi, sen de daha fazla acı çekme
kızlar mrb daha önce 1. takımda yarışmıştım takım dağılmıştı .ağustos ayında bu gruba gelebilirsin mesajı göndermiştiniz.beni de alirmsn z.vucudim alarm veriyor artik kilodan .
İyi ki seni tanıdım ablacımm süper enerji veriyosunCanım börek pilav sarma ekmek hepsi bir günde çok olmuş. Az da olsa bence yememelisin. Zaman kaybından başka bir şey değil. 8 tane sarma aman Yarabbi ... İyi ki kaptan değilim bir saat spor cezası verirdim. Yarına daha hafif bir menü bekliyorum en azından telafi edersin bugünü.
Avakado ana ogunumdu
Canım menün çok güzel. Az yemeye alışık değilsen bu menü aciktirir seni. Gözün dönüp mutfağa saldırma aman diyim . Afiyet olsun.
Hoş geldin aramıza Sevilay kardeşim.
Meralcim mideyi terbiye etmek kolay değil ama bir süre sonra alışıyorsun. Ne kadar çok ve sık yersen daha fazlasını istiyor. Çocuğunla beraber sen de oyna dagit ortalığı , sonra beraber topla. Dağıttıktan sonra toparlanmasi gerektiğini öğrenir. En guzel günler bunlar. Yillar sonra her şey unutuluyor ... Ben çok ozluyorum o yılları.
Menün çok güzel. Gelecek sefere pilavı üç kaşığa düşürebilirsin. Yine doyacaksin emin ol.
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi akşamlar
Şükür şu anda daha iyiyim
Sabah 6 gibi benim büyük kızın öğürmesiyle uyandım maalesefyavrum nedense midesi bulanarak uyanıp 3 kere peş peşe kustu
Hadi agrilarima rağmen kızı sağlık ocağına götürdük eşimle
Doktor da anlam veremedi sonuçta ateş yok ishal yoksanırım yediği bir şey dokundu
Ordan direk kendi doktoruma gittim oda sağ olsun çok güzel ilgilendiFıtık bu kadar ağrı yapmayabilir belki de sinir sıkışıkligi olabilir bu kadar uzun süre şiddetli ağrı olunca
İlk fırsatta EEG çekilmesi gerekiyormuş bakalım onuda olmadı devlette cektiririm malum ozeller biraz fazla istiyor
3 gün sabah akşam iğne verdi ve şükür daha ilk ignede baya rahatladım ♡♡♡♡♡
Perşembe gece Emar çekilecek tekrar ona göre emin olalım dediaslında devlet hastanesinde cekilmistim ama 3 ay oldu ve ben sadece raporu aldım CDyi unuttum aptal gibi bu sefer komple çekelim beyin, boyun, bel ve sırt dedi sağ olsun gözden kaçan bir şey olmasın diye
Bakalim duruma göre hareket edeceğim mecburdediğin gibi boşuna işkence çekmeye gerek yok
Hakkımda hayırlısı
Aramiza Hoşgeldin canım
Kızlara kısaca kendini tanıtarak başlayabilirsinkuralları zaten biliyorsun ♡
Bu arada ben Banu ♡ 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki vadinin annesiyim ve takımın kaptanligini ustlendim uzun zaman önce
Sen iyi ol da biz manevi hep yanındayız inşallahAmeliyat konusunda yüreğimi ferahlatan yüreği güzel Arkadaşlarım ♡♡♡♡♡♡
İyiki varsınız
Açıkçası evet korkuyorum ama bazen de herkes kaderinde ne yaziyorsa onu yaşar kaderde varsa kacilmaz diye düşünüyorum ♡
Rabbim hayırlı olanlarla karşılaştırın hepimizi ♡♡♡♡
İyiki varsınız cidden ♡♡♡ Aramızda çok fazla mesafeler de olsa yakinliginizi hissediyorum ♡♡♡
Kendi adıma çok şükür iyiyim canım teşekkürler
Günaydın kızlar dün akşam İnternet paketim bıttı bugun yenilendı
Kahvaltı faslı bıttı evı topluycam
Çalışmaya başlayacağım artık. Bu ay iyiyim gene de :)
Çok sevindim canım iyi olmanakızında bi kaçgündür normalden daha fazla sorumluluk aldıya belkide bünyesi kaldırmadı canım ona da çok geçmiş olsun hiç kolay şeyler yaşamıyosunuz, senin pozitifliğin ayakta tutan, daha iyi olacaksın inşallah
Canım, kızın hastalığına çok uzuldüm. Midesini mi üşüttü acaba? Çok geçmiş olsun. İğneler rahatlatmış bu sevindirici bir haber. Dualarımızdasin her daim.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi akşamlar
Şükür şu anda daha iyiyim
Sabah 6 gibi benim büyük kızın öğürmesiyle uyandım maalesefyavrum nedense midesi bulanarak uyanıp 3 kere peş peşe kustu
Hadi agrilarima rağmen kızı sağlık ocağına götürdük eşimle
Doktor da anlam veremedi sonuçta ateş yok ishal yoksanırım yediği bir şey dokundu
Ordan direk kendi doktoruma gittim oda sağ olsun çok güzel ilgilendiFıtık bu kadar ağrı yapmayabilir belki de sinir sıkışıkligi olabilir bu kadar uzun süre şiddetli ağrı olunca
İlk fırsatta EEG çekilmesi gerekiyormuş bakalım onuda olmadı devlette cektiririm malum ozeller biraz fazla istiyor
3 gün sabah akşam iğne verdi ve şükür daha ilk ignede baya rahatladım ♡♡♡♡♡
Perşembe gece Emar çekilecek tekrar ona göre emin olalım dediaslında devlet hastanesinde cekilmistim ama 3 ay oldu ve ben sadece raporu aldım CDyi unuttum aptal gibi bu sefer komple çekelim beyin, boyun, bel ve sırt dedi sağ olsun gözden kaçan bir şey olmasın diye
Bakalim duruma göre hareket edeceğim mecburdediğin gibi boşuna işkence çekmeye gerek yok
Hakkımda hayırlısı
Aramiza Hoşgeldin canım
Kızlara kısaca kendini tanıtarak başlayabilirsinkuralları zaten biliyorsun ♡
Bu arada ben Banu ♡ 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki vadinin annesiyim ve takımın kaptanligini ustlendim uzun zaman önce
Bu ara hakikaten herşey üst üste geliyor
Aksam eşimin halalari şehir dışında yaşayan kuzenle bize geçmiş olsun ziyaretine geldiler
1 yaşında kuzusu da yanindaydi tabiyavrum yerde oynarken bir ara Kuzen kızını koltuğa oturttu ( iyiki de otturtmus ) Mutfaktan salona çay getirirken baktım yerde bir kararti gözlerime inanamadım resmen parkenin üzerinde tamda benim bir dakika önce oturduğum sandalyenin altında 3 parmak büyüklüğünde Akrep
Allah korusun ya o küçük kuzu yerde oynarken onu soksaydi yada benim kuzuyu
Nerden çıktı anlayamadık ama direk eşim öldürdü mecbur
Deminden beri fildir fildir bakiniyorum ya bir yerden daha 1 tane çıkarsa diye
Allah Allah kış günü akrep ....inanmak gercekten zor. Canım verilmiş sadakaniz varmış.Bu ara hakikaten herşey üst üste geliyor
Aksam eşimin halalari şehir dışında yaşayan kuzenle bize geçmiş olsun ziyaretine geldiler
1 yaşında kuzusu da yanindaydi tabiyavrum yerde oynarken bir ara Kuzen kızını koltuğa oturttu ( iyiki de otturtmus ) Mutfaktan salona çay getirirken baktım yerde bir kararti gözlerime inanamadım resmen parkenin üzerinde tamda benim bir dakika önce oturduğum sandalyenin altında 3 parmak büyüklüğünde Akrep
Ay ne alaka... Nerden girmiş yahu...
Allah korumuş canım.. Şimdi bir süre gözlerin hep arar varmı yine bişey diye. ben de hep öyle olur..
Allah Allah kış günü akrep ....inanmak gercekten zor. Canım verilmiş sadakaniz varmış.
Bı turlu toplayamiyorum kendımı...Çok şükür canım..
canım sen bu aralar durgunmusun banamı öyle geliyor pek sessizsin..
Ne güzel bir haber senin adına çok sevindim.. hadi hayırlısı...
Banu ablam tekrar tekrar gecmıs olsunBu ara hakikaten herşey üst üste geliyor
Yok yok ne acıkması yağlarım aklıma geldikçe daha çok hırslanıyorum. İnsan nasıl böyle kilo alır aklım almıyor bazen. Oysa daha bir kaç sene önce gayet iyiydim şimdi bıngıl bıngılCanım börek pilav sarma ekmek hepsi bir günde çok olmuş. Az da olsa bence yememelisin. Zaman kaybından başka bir şey değil. 8 tane sarma aman Yarabbi ... İyi ki kaptan değilim bir saat spor cezası verirdim. Yarına daha hafif bir menü bekliyorum en azından telafi edersin bugünü.
Avakado ana ogunumdu
Canım menün çok güzel. Az yemeye alışık değilsen bu menü aciktirir seni. Gözün dönüp mutfağa saldırma aman diyim . Afiyet olsun.
Hoş geldin aramıza Sevilay kardeşim.
Meralcim mideyi terbiye etmek kolay değil ama bir süre sonra alışıyorsun. Ne kadar çok ve sık yersen daha fazlasını istiyor. Çocuğunla beraber sen de oyna dagit ortalığı , sonra beraber topla. Dağıttıktan sonra toparlanmasi gerektiğini öğrenir. En guzel günler bunlar. Yillar sonra her şey unutuluyor ... Ben çok ozluyorum o yılları.
Menün çok güzel. Gelecek sefere pilavı üç kaşığa düşürebilirsin. Yine doyacaksin emin ol.
Nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben de kilolu değildim hayatım boyunca aslında. 1.73 boy ve 57 kilo bir insandım. Şimdi o 57 tersine dönmüş 75 olmuş. Bazen tartıya çıkınca kendimle yabancılaşıyorum. Biran önce vermek gerek bu kiloları.Geçtiğimiz yılın başında 54 kg iken ne kadar kilo aldım diyip yürüyüşlere başlamıştım boy kısa olunca bu kilo çok geliyor tabi. Sonra geçen sene bir arkadaş grubu hanımla takılma sonucu 56 58 ve sonunda 60 ı gördüm. Nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum. Kendime çok kızgınım. Ben gece asla yemek yemeyen fazla tatlı tğletince başına ağrılar giren hamur işini pek aramayan ben oldum tontiş hanım. Ve kendimin tam aksiyim şu an. Eğer bu kilolarımı veremezsem kendime inancımı yitireceğim..
Biraz içi dökme oldu ama kusura bakmayın hanımlar. Başka nereye yazabilirim ki buranın dışında.
Aynen hiç bu kadar kilo almadım ben hayatımda. 47 48 kg birşeydim hep boy 157 anca kurtarıyor. İnşallah çabucak veririz bu kilolarıNasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü ben de kilolu değildim hayatım boyunca aslında. 1.73 boy ve 57 kilo bir insandım. Şimdi o 57 tersine dönmüş 75 olmuş. Bazen tartıya çıkınca kendimle yabancılaşıyorum. Biran önce vermek gerek bu kiloları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?