Akşamı erken kapatman iyi. Ben leptine taktiğim için her öğün arasının 5 saat olmasına dikkat ediyorum .Afiyet olsun .canım.
Yok yok ikizleri kreşe verdim :)) yoksa ben de bavul yapıyorum.
kızlar mrb daha önce 1. takımda yarışmıştım takım dağılmıştı .ağustos ayında bu gruba gelebilirsin mesajı göndermiştiniz.beni de alirmsn z.vucudim alarm veriyor artik kilodan .
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi akşamlar
Şükür şu anda daha iyiyim
Sabah 6 gibi benim büyük kızın öğürmesiyle uyandım maalesefyavrum nedense midesi bulanarak uyanıp 3 kere peş peşe kustu
Hadi agrilarima rağmen kızı sağlık ocağına götürdük eşimle
Doktor da anlam veremedi sonuçta ateş yok ishal yoksanırım yediği bir şey dokundu
Ordan direk kendi doktoruma gittim oda sağ olsun çok güzel ilgilendiFıtık bu kadar ağrı yapmayabilir belki de sinir sıkışıkligi olabilir bu kadar uzun süre şiddetli ağrı olunca
İlk fırsatta EEG çekilmesi gerekiyormuş bakalım onuda olmadı devlette cektiririm malum ozeller biraz fazla istiyor
3 gün sabah akşam iğne verdi ve şükür daha ilk ignede baya rahatladım ♡♡♡♡♡
Perşembe gece Emar çekilecek tekrar ona göre emin olalım dediaslında devlet hastanesinde cekilmistim ama 3 ay oldu ve ben sadece raporu aldım CDyi unuttum aptal gibi bu sefer komple çekelim beyin, boyun, bel ve sırt dedi sağ olsun gözden kaçan bir şey olmasın diye
Bakalim duruma göre hareket edeceğim mecburdediğin gibi boşuna işkence çekmeye gerek yok
Hakkımda hayırlısı
Aramiza Hoşgeldin canım
Kızlara kısaca kendini tanıtarak başlayabilirsinkuralları zaten biliyorsun ♡
Bu arada ben Banu ♡ 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki vadinin annesiyim ve takımın kaptanligini ustlendim uzun zaman önce
Bu ara hakikaten herşey üst üste geliyor
Aksam eşimin halalari şehir dışında yaşayan kuzenle bize geçmiş olsun ziyaretine geldiler
1 yaşında kuzusu da yanindaydi tabiyavrum yerde oynarken bir ara Kuzen kızını koltuğa oturttu ( iyiki de otturtmus ) Mutfaktan salona çay getirirken baktım yerde bir kararti gözlerime inanamadım resmen parkenin üzerinde tamda benim bir dakika önce oturduğum sandalyenin altında 3 parmak büyüklüğünde Akrep
Allah korusun ya o küçük kuzu yerde oynarken onu soksaydi yada benim kuzuyu
Nerden çıktı anlayamadık ama direk eşim öldürdü mecbur
Deminden beri fildir fildir bakiniyorum ya bir yerden daha 1 tane çıkarsa diye
Bı turlu toplayamiyorum kendımı...
Gozumun segirmesi devam ediyor...
Emar sonucuda strese sokuyor benı benı ıns temız cıkar
Icımde bı buhran,sevdıgım hıc bı sey tat vermiyor bana bende gecsın ıstıyorum bu gunler abla
Banu ablam tekrar tekrar gecmıs olsun
Evı mutlaka ılaclatın wc banyo camları acıksa sıneklık gıbı bezler satılıyor onlardan yapıstırın
Annem hep soyle der bı tane gorduysen mutlaka vardır onların aılesa der
Bende yazın evde ev cıyanı gormustum evı ılaclattık wc banyo camlarına sıneklıkten taktırdık cok sukur daha görmedik
Geçtiğimiz yılın başında 54 kg iken ne kadar kilo aldım diyip yürüyüşlere başlamıştım boy kısa olunca bu kilo çok geliyor tabi. Sonra geçen sene bir arkadaş grubu hanımla takılma sonucu 56 58 ve sonunda 60 ı gördüm. Nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum. Kendime çok kızgınım. Ben gece asla yemek yemeyen fazla tatlı tğletince başına ağrılar giren hamur işini pek aramayan ben oldum tontiş hanım. Ve kendimin tam aksiyim şu an. Eğer bu kilolarımı veremezsem kendime inancımı yitireceğim..
Biraz içi dökme oldu ama kusura bakmayın hanımlar. Başka nereye yazabilirim ki buranın dışında.
spor yapmayı seviyorum gün aşırı şeklinde rutinim oldu. benim skintim tatlılar .bi de düzensiz yemeye başlamıştım.bugunden itibaren düzene yeniden gircem.gunduz skinti olmuyor.ama akşamları o tatlılar gözümün önünde ye bizi ye bizi diye oynuyor.hatta bazen çikolata reklamında vardı ya yiyorum yedikten sonra aaa ben bugün spor yapmıştım aaa ne zxaman yedim diyorum
Aynı durumdayız canım iki sene önce 54 kilo iken 6 ayda 72 73 olmuştum sonra burası sayesinde verdim 58lere düştüm ama bırakınca tekrar aldım 68 kiloyum. kendimden nefret eder pozisyona geldim yüzümün şişkinliği bile üzülmeme sebep oluyor. Şimdi tekrar başlıyorum ve vericem ben o kiloları. Önce daha küçük hedeflerle başlıyorum bir anda eski kiloma dönmek zor ama inanırsak başarırız.Geçtiğimiz yılın başında 54 kg iken ne kadar kilo aldım diyip yürüyüşlere başlamıştım boy kısa olunca bu kilo çok geliyor tabi. Sonra geçen sene bir arkadaş grubu hanımla takılma sonucu 56 58 ve sonunda 60 ı gördüm. Nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum. Kendime çok kızgınım. Ben gece asla yemek yemeyen fazla tatlı tğletince başına ağrılar giren hamur işini pek aramayan ben oldum tontiş hanım. Ve kendimin tam aksiyim şu an. Eğer bu kilolarımı veremezsem kendime inancımı yitireceğim..
Biraz içi dökme oldu ama kusura bakmayın hanımlar. Başka nereye yazabilirim ki buranın dışında.
Icımde bı buhran,sevdıgım hıc bı sey tat vermiyor bana bende gecsın ıstıyorum bu gunler abla
Evı mutlaka ılaclatın wc banyo camları acıksa sıneklık gıbı bezler satılıyor onlardan yapıstırın
Bende yazın evde ev cıyanı gormustum evı ılaclattık wc banyo camlarına sıneklıkten taktırdık cok sukur daha görmedik
Geçtiğimiz yılın başında 54 kg iken ne kadar kilo aldım diyip yürüyüşlere başlamıştım boy kısa olunca bu kilo çok geliyor tabi. Sonra geçen sene bir arkadaş grubu hanımla takılma sonucu 56 58 ve sonunda 60 ı gördüm. Nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum. Kendime çok kızgınım. Ben gece asla yemek yemeyen fazla tatlı tğletince başına ağrılar giren hamur işini pek aramayan ben oldum tontiş hanım. Ve kendimin tam aksiyim şu an. Eğer bu kilolarımı veremezsem kendime inancımı yitireceğim..
günaydın hanımlar adim ahsen.ev hanımıyım 2 kızım var.80.4 oldum.boyum 161 .daha önce 1. takımda yarışmıştım.takimi bıraktığından beri 5 kilodan fazla aldım.
kaptanım 1. takım dağılınca yönetici istediğiniz takıma direk dahil olabilirsiniz.listeye girebilirsiniz demisti.direk listeye mi dahil olcam.denem haftasına mi tabi tutulucam.oynakbasi34
Günaydın kızlar,
akşam 7den sabah 7ye kadar uyudum desem yatmaktan sırtım ağrımış. inanılmaz bir şişkinlik ve gaz var karnım davul gibi şişti. Verdiği rahatsızlık hissiyle günümü geçirmeye çalışıyorum. berbat bir his
Eski mesajları pek okuyamadım daha önce karar verildi mi bilmiyorum ama yılbaşı hedefi mi koysak grupça?
Günaydın kızlar,
akşam 7den sabah 7ye kadar uyudum desem yatmaktan sırtım ağrımış. inanılmaz bir şişkinlik ve gaz var karnım davul gibi şişti. Verdiği rahatsızlık hissiyle günümü geçirmeye çalışıyorum. berbat bir his
Eski mesajları pek okuyamadım daha önce karar verildi mi bilmiyorum ama yılbaşı hedefi mi koysak grupça?
Canım hayırlı güzel sonuçlarla dön inşallahKızlar msj geldi raporum yazılmış hastaneye gıdecegım almaya dr gostercm
günaydın hanımlar adim ahsen.ev hanımıyım 2 kızım var.80.4 oldum.boyum 161 .daha önce 1. takımda yarışmıştım.takimi bıraktığından beri 5 kilodan fazla aldım.
Akşam yememe, şekersiz 21 gün diyeti vs yapmıştım hiç işe yaramadı moralimi o bozuyor zaten. Komple Diyet yapınca az az gidiyorGünaydın gençlik.. size bir sorum var. şimdi ben diyetteyim ve çocuk düşünüyorum ya acaba diyetteyken hamile kalmam zararlı mı vitamin falan bakımından??
evet erken kapatıyorum cnm. sen sanırım karatay yapıyorsun. ben baya uzağım karataya. yani ben sevemedim hiç uymadı bana. doğal şeyleri severim ama onun dediği kadar yağ alamam vücuduma, hiç alışık değilim. kuruyemiş de sevmem. o yüzden denedim bir ara ama yok olmadı. bana az az sık sık yemek güzel kilo verdiriyor. o yüzden 5 saat kuralı hiç olmuyor ben de. sadece akşamdan sabaha aralık 16 saati buluyor işte
bu arada sen neden bir şey yemiyorsun?? yani ben az yiyorum diye ödüm kopuyor saçım dökülecek vitamin depolarım gidecek diye ama sen gerçekten aç geziyorsun dikkat et cnm
hıh şimdi oldu cnm. yoksa onlarla dışarı çıkmak yürek isterişe başlayacakmışsın çok sevindim. sana çok iyi gelecek eminim. hayırlı olsun.
aramıza hoş geldin.
benim de bu 3. ayım diyette.
aleyküm selam. çok geçmiş olsun cnm. sadaka falan ver bol bol oku. biran önce iyileş lütfen. sana hastalık hiç yakışmıyor. koştur koştur hayat temponu özledim yani. bir de ikili rakamlarını görmek istiyorum . ha bir de iyi ki sen de varsın
cnm lütfen bol bol inşirah, nas-felak, ayetel kürsi oku. al kızı çık yürüyüşe. soğuk deme hiç. ya da kızı annene ver hastane yerine komedi filmi izlemeye git. akşam erken uyut minnoşu eşinle takıl. yani vücudunu dinlemeyi bırak. çünkü bende de var aynı problem ben kısmen yendim. kardeşim dr abla bizim de her yerimiz ağrıyor aklımıza gelmiyor hastane hastane gezmek, nerden buluyorsun şu hastalıkları diyor. haklı mı haklı. bir de nette araştırma huyum vardı. zaten oraya başım ağrıyor yazsan beyin kanseri der. eğer bu huyun varsa bırak sen de
bu düşünceler senin psikolojini bozar sadece. vermen gereken 6-7 kilocuk bir şey. hatta tek spor ve akşam yememeyle bile verilebilir. kendine güven birazcık. havalar da kötü depresyon modu oluşturma kendinde.
tatlı mı dedintek zaafım. neden böyleyim bilmiyorum valla. ama 3. ayımdayım sadece tadımlık yiyorum. o da misafirlikte falan. evde 3 aydır kek börek pasta kurabiye yok pişmiyor. oğlan anaokulunda yiyor eşime de sen de dışarda ye dedim
İnşallah canımAynı durumdayız canım iki sene önce 54 kilo iken 6 ayda 72 73 olmuştum sonra burası sayesinde verdim 58lere düştüm ama bırakınca tekrar aldım 68 kiloyum. kendimden nefret eder pozisyona geldim yüzümün şişkinliği bile üzülmeme sebep oluyor. Şimdi tekrar başlıyorum ve vericem ben o kiloları. Önce daha küçük hedeflerle başlıyorum bir anda eski kiloma dönmek zor ama inanırsak başarırız.
Kızlar tek tek alıntı yapamadım sarzım az
Cok şükür temız gorunuyo dr amelıyattaydı beklemedım sınızut var galıba sınuslerde ve mukozada degısıklık ızlenmıstır yazıyor
Aralıgın 6 na nörolojı dr randevum var
Akşam yememe, şekersiz 21 gün diyeti vs yapmıştım hiç işe yaramadı moralimi o bozuyor zaten. Komple Diyet yapınca az az gidiyor
Canım göz seğirmesinden bir şey çıkmadığına sevindim. 2010 yılında bir ay gözüm segirmişti özellikle sol gozum..Komik gelecek belki ama hiç aklımızda yokken hatta borcumuz bile varken bir anda ev sahibi olduk. Bunda bir hayır var ama bakalım ne diye bekliyordum o süreçte. Belki seni de güzel bir hayır bekliyordur kimbilirBı turlu toplayamiyorum kendımı...
Enerjimizi ,geçmişi dusunup boşa harcamayı bırakalım gençler. Birlikte her hafta eksilere imza atacağız canım. Aklımızı başımıza aldık ne yiyip yemeyeceğimizi biliyoruz gerisi kolay. Bazen veremediğimiz anlarda olacak ama pes etmeyeceğiz.Geçtiğimiz yılın başında 54 kg iken ne kadar kilo aldım diyip yürüyüşlere başlamıştım boy kısa olunca bu kilo çok geliyor tabi. Sonra geçen sene bir arkadaş grubu hanımla takılma sonucu 56 58 ve sonunda 60 ı gördüm. Nasıl bu hale geldim kendime inanamıyorum. Kendime çok kızgınım. Ben gece asla yemek yemeyen fazla tatlı tğletince başına ağrılar giren hamur işini pek aramayan ben oldum tontiş hanım. Ve kendimin tam aksiyim şu an. Eğer bu kilolarımı veremezsem kendime inancımı yitireceğim..
Düzenli menülerle bu işi halledeceğiz sen uzulme. Spor da varmış çok güzel . Minik kaçamaklara elveda zamanı geldi canım. Doğal yollarla tatlı ihtiyacını gidermek de mümkün. Artık kim tutar seni..Gelsin çıtır günler.spor yapmayı seviyorum gün aşırı şeklinde rutinim oldu. benim skintim tatlılar .bi de düzensiz yemeye başlamıştım.bugunden itibaren düzene yeniden gircem.gunduz skinti olmuyor.ama akşamları o tatlılar gözümün önünde ye bizi ye bizi diye oynuyor.hatta bazen çikolata reklamında vardı ya yiyorum yedikten sonra aaa ben bugün spor yapmıştım aaa ne zxaman yedim diyorum
Canım sağlıklı beslenirsen hamile kalmanda bir sıkıntı olmaz. Vitaminler vücutta depolanmıyor günlük alırsın.Günaydın gençlik.. size bir sorum var. şimdi ben diyetteyim ve çocuk düşünüyorum ya acaba diyetteyken hamile kalmam zararlı mı vitamin falan bakımından??
evet erken kapatıyorum cnm. sen sanırım karatay yapıyorsun. ben baya uzağım karataya. yani ben sevemedim hiç uymadı bana. doğal şeyleri severim ama onun dediği kadar yağ alamam vücuduma, hiç alışık değilim. kuruyemiş de sevmem. o yüzden denedim bir ara ama yok olmadı. bana az az sık sık yemek güzel kilo verdiriyor. o yüzden 5 saat kuralı hiç olmuyor ben de. sadece akşamdan sabaha aralık 16 saati buluyor işte
bu arada sen neden bir şey yemiyorsun?? yani ben az yiyorum diye ödüm kopuyor saçım dökülecek vitamin depolarım gidecek diye ama sen gerçekten aç geziyorsun dikkat et cnm
hıh şimdi oldu cnm. yoksa onlarla dışarı çıkmak yürek isterişe başlayacakmışsın çok sevindim. sana çok iyi gelecek eminim. hayırlı olsun.
aramıza hoş geldin.
benim de bu 3. ayım diyette.
aleyküm selam. çok geçmiş olsun cnm. sadaka falan ver bol bol oku. biran önce iyileş lütfen. sana hastalık hiç yakışmıyor. koştur koştur hayat temponu özledim yani. bir de ikili rakamlarını görmek istiyorum . ha bir de iyi ki sen de varsın
cnm lütfen bol bol inşirah, nas-felak, ayetel kürsi oku. al kızı çık yürüyüşe. soğuk deme hiç. ya da kızı annene ver hastane yerine komedi filmi izlemeye git. akşam erken uyut minnoşu eşinle takıl. yani vücudunu dinlemeyi bırak. çünkü bende de var aynı problem ben kısmen yendim. kardeşim dr abla bizim de her yerimiz ağrıyor aklımıza gelmiyor hastane hastane gezmek, nerden buluyorsun şu hastalıkları diyor. haklı mı haklı. bir de nette araştırma huyum vardı. zaten oraya başım ağrıyor yazsan beyin kanseri der. eğer bu huyun varsa bırak sen de
bu düşünceler senin psikolojini bozar sadece. vermen gereken 6-7 kilocuk bir şey. hatta tek spor ve akşam yememeyle bile verilebilir. kendine güven birazcık. havalar da kötü depresyon modu oluşturma kendinde.
tatlı mı dedintek zaafım. neden böyleyim bilmiyorum valla. ama 3. ayımdayım sadece tadımlık yiyorum. o da misafirlikte falan. evde 3 aydır kek börek pasta kurabiye yok pişmiyor. oğlan anaokulunda yiyor eşime de sen de dışarda ye dedim
Sonuna kadar destekliyorum canım. İnanirsak başarısız.Aynı durumdayız canım iki sene önce 54 kilo iken 6 ayda 72 73 olmuştum sonra burası sayesinde verdim 58lere düştüm ama bırakınca tekrar aldım 68 kiloyum. kendimden nefret eder pozisyona geldim yüzümün şişkinliği bile üzülmeme sebep oluyor. Şimdi tekrar başlıyorum ve vericem ben o kiloları. Önce daha küçük hedeflerle başlıyorum bir anda eski kiloma dönmek zor ama inanırsak başarırız.
Grupça karar verilen her şeye varım canım.Eski mesajları pek okuyamadım daha önce karar verildi mi bilmiyorum ama yılbaşı hedefi mi koysak grupça?
Her şey yolundaymış şükür.Kızlar msj geldi raporum yazılmış hastaneye gıdecegım almaya dr gostercm
Canım öğleye kadar metabolizmani çalıştırmaman doğru gelmedi. Bünyeni bilmiyorum ama en azından hafif bir kahvalti yapabilsen.... egzersiz öncesi.Iyi gubler
Pek aktif olmadim calistigim icin. Bugun ve yarin evdeyim. Daha bisey yemedim. Ac degilim. 40dk ya spora gitcem diye de yemiyorum birsey. Cikinca artik. Gerci felaket tembellik var ama cikmam lazim. 1 ocaga kadar her hafta 700 gr vermek hedefim
Bu arada ben bu hafta mi giriyorum Listeye yoksa haftaya mi
Evde bi 15 dk, 4 kg agirlik kettlebell ile egzersiz yaptim
Akşam hariç her şey güzel... Onu bilmiyoruz tabibugün menüm
sabah
lor peyniri
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
4 kaşık kıymalı musakka
3 kaşık süzme yoğurt
ara
1 armut
akşam
annemdeyim ve geç saate gideceğim.
ne yemek varsa tadına bakarım sadece
bir de yarım nescafe içerim
Sağlıklı beslenmeyi başarabilirsek gidecek o kilolar. Her şey bizde bitiyor. Beyin kıtlık uyarısı verdiğinde bir kalori bile yakmiyormuş metabolizmamız. Kafaya koyduk bir kere sen sıkma canını...Akşam yememe, şekersiz 21 gün diyeti vs yapmıştım hiç işe yaramadı moralimi o bozuyor zaten. Komple Diyet yapınca az az gidiyor
Kızlar msj geldi raporum yazılmış hastaneye gıdecegım almaya dr gostercm
Iyi gubler
Pek aktif olmadim calistigim icin. Bugun ve yarin evdeyim. Daha bisey yemedim. Ac degilim. 40dk ya spora gitcem diye de yemiyorum birsey. Cikinca artik. Gerci felaket tembellik var ama cikmam lazim. 1 ocaga kadar her hafta 700 gr vermek hedefim
Bu arada ben bu hafta mi giriyorum Listeye yoksa haftaya mi
Evde bi 15 dk, 4 kg agirlik kettlebell ile egzersiz yaptim
bugün menüm
sabah
lor peyniri
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
4 kaşık kıymalı musakka
3 kaşık süzme yoğurt
ara
1 armut
akşam
annemdeyim ve geç saate gideceğim.
ne yemek varsa tadına bakarım sadece
bir de yarım nescafe içerim
Kızlar tek tek alıntı yapamadım sarzım az
Cok şükür temız gorunuyo dr amelıyattaydı beklemedım sınızut var galıba sınuslerde ve mukozada degısıklık ızlenmıstır yazıyor
Aralıgın 6 na nörolojı dr randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?