Fotoğraf konusna gelince özel nedenlerden dolayı bn resim ekleyemiycem.aMa oldukça şişkoyum bundan emin olabilirsiniz..
Ben şu durumda çok fazla spor yapamıyorum kızlar.Çünkü bu kadar kiloyla yaptığım spor dizlerime ve belime oldukça zarar veriyor.Ancak biraz kilo veridkten sonra aktif spor yapabilicem..
selammmm çitoscummmm bence önce kafamızda bitirmeliyizzz yemeyecem neden çünkü...... diyicezzzzz....bak bu akşam annem çorba artı mantı yapmışş ama ben ne yaptım yemedimmmmm....yemeyecem dedim yemedimmmmm......
şimdi karnıbahar yemeği yapıyorummm onu yiycemmmm.....
ben diş yüzünden bir sey yiyemedim haladada yiyemiyorum agzm uyuşuk hissetmiyorum hamile olmadan diş tamiri yaptırıyorum
benİmde gİtmem lazım ÖzbekÇİmm yaa
hamİlelİĞİ zorluyormuymuŞ bu dİŞ ondan mı gİdİyorsun????
Herkese selam kızlarr..Nabersiniz bakem?
Valla bugün benm için pek iç açıcı değildi.Dkka bir gol bir.sabah normal kahvaltımı yaptım.Ama öğleden sonra bi arkadaşa gittim o da döktürmüş mübarek mercimekli köfteler,Pastaları filan..Biraz kaçırdım açıkcası..Simdi de yeşil çayımı içiyorum..
şimdilik göremedim sanırım arkadaşlık teklifimi kabul etmen gerek:)Kıızlar foto tamam bakabilirsiniz.Fotoğğraflar buğğulu adamakııllıı olanlarııda biz aktaramadıık.
ok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım
bılmıyorum şebnem şu an bütün umutlarımı yitırmış durumdayım kendımden nefret ettım şu an giiiidiiiiiiiiiip mutfakta ne var ne yok yemek ıstıyorum hatta yetmesse eşıme öyleyıp dışarı cıkıp bırşeyler yemek ıstıyorum cok kötü oldum
bak kardeşim karşımda çikolata yiyor ve ben istediğim halde yemiyorum yemeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yememem gerekiyoooooooooooooo..........kendim için bebek içinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?