Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım

başarıcaz tatlım yeter ki isteyelim
ben şu 2 ayda 4,5kiloyu verirsem ideal kiloma kavuşucam ama ben 60 olupta mezun olmak istiyorum

bılmıyorum şebnem şu an bütün umutlarımı yitırmış durumdayım kendımden nefret ettım şu an giiiidiiiiiiiiiip mutfakta ne var ne yok yemek ıstıyorum hatta yetmesse eşıme öyleyıp dışarı cıkıp bırşeyler yemek ıstıyorum cok kötü oldum

SELMcığımmm niye böyle yapıyorsunnn herşey elimizdee zaten yediğimiz için böyle değilmiyizz evet herşey yiyerekten kilo verilebilir ama biz dikkat edicezz önce sağlık için sonra da kendimiz ve eşimiz için.......lütfen kendine gelllllllllllll

sakıııınnnnnnnnnnnnnnn sakın yeme sonradan pişman olacagını düşün bak sana bişiy diyimmi ben o eklediğim resimlerde 22 23 yaşımdaydım ne kadar zor biliyomusun arkadaşların yada yaşıtların manken gibi dolaşırken aman aman beni görmesin diye saklana saklana sahilde gezmeyi (annemlerin orda)
ya beni görürseler ya bana şebnem şişmiş deseler belkide demişlerdir onlardan kaçtımda annemin komşuları ya onlardan nası kaçayım neler duydum ama pes etmedim ettiğim dönemlerde oldu ama snrada pişman oldugum için sonun olmadıgını anladımm
tekrar diyorummm sakınnn yapma zayıflayacagını ve kurban bayramına 1 beden düşük girdigini düşün lütfen

selmacığımmm bak şebneme naekdar kiloluymuş 100 kilolardan 65 lere düşmüşşş ne güselll ozmn bizde yapabilirz dimeeee

selmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnn inş. yemiyorsunnn dimeeeeeeeeeeee....

aynı durumda olan tek sen değilsinnn hepimiz kilolu olduğumuz için ve vermemiz gerektiği için burdayızzzz.............

kaptanımmm nerdesinnnnnnn demin birr ceee yaptınn gittinnnnnnnnnnnn nasıl oldun merak ettimmmmmmmmmm

bak kardeşim karşımda çikolata yiyor ve ben istediğim halde yemiyorum yemeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yememem gerekiyoooooooooooooo..........kendim için bebek içinnnnnnnn

anammmmm delümüyümmmmm neyümmmmmm kendi kendime konuşuyorum sannımcaaaaa......

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:hulya: :hulya: :hulya:

sen öyle diyorsan öyledir ama genede hafif tempoda yürüyüş faydalı olabiler

canımı çektirdin ben sade haşlayıp sarımsaklı yoğurtla tüketiyorum
ben diş yüzünden bir sey yiyemedim haladada yiyemiyorum agzm uyuşuk hissetmiyorum hamile olmadan diş tamiri yaptırıyorum

geçmiş olsuna.s.

benİmde gİtmem lazım ÖzbekÇİmm yaa

hamİlelİĞİ zorluyormuymuŞ bu dİŞ ondan mı gİdİyorsun????

canım hamileyken ilaç kullanmıyacaksın bu önemli bir neden ama asıl önemlisi bebeğe zararı var diye biliyorum
konunun uzmanından aydınlatıcı bilgi bekliyorum bu arada:))

yapma çitosum anam bak ikimiz grubuz sen yanarsan bende yanarım
aha bu gacılar dillerine dolar bizi dibe vurursak
hiç acımazlar hiç
topik topik gezşp ben şişkoyum dememek için kilo vermek zorundayızkaydirigubbakcemile5
Kıızlar foto tamam bakabilirsiniz.Fotoğğraflar buğğulu adamakııllıı olanlarııda biz aktaramadıık.
şimdilik göremedim sanırım arkadaşlık teklifimi kabul etmen gerek:)

ok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım

Canım sakın pes etme,
Bak burda hepimizin sorunu aynı, hepimizin bi hedefi var ve bu hedefe kitlendik..
Şu an morelin bozuk ondan sebep böyle diyorsun, önemli olanda bu zaten zor zamanlrada nefsinle başadebilirsen başaramıyacağın şey yoktur..

Huselcim meraba canım, aşağıda gördüm seni bi selam verem dedim...
sabah:iki ince dilim kepek ekmeği arasında kaşalı tost ve şekersiz çay
öğle:salata ve diyet kola
akşam:lahana çorbası içtim 2 tabak içtim, (kalori değeri düşük olduğu ve lahananın yağ yakıcı etkisi olduğu için 2 tabağı götürdüm)
Aralarda elma yedim,
Bugün benim ilk günümdü çok zorlandım, şuan açım ve sinirliyim, açlık hissi duyuncada dişlerimi fırçalıyorum, biraz olsun yatıştırıyor beni dişlerimde inci gibi oldu:roflol:

ya aaaa ben gelene kadr gıtmıŞsınızzzz...bu aralar bebek kıyafetlerıne ve eŞyalarına taktım topık topık gezıp hamılelerın bebeklerıne aldıĞı cıclere bakıyorummmmmmmmmm......
canımmm meleĞımmmm senı beklıyorummmmmmm....az kaldı kavuŞmamıza hıssedıyorummmm ılk defa bu gece senın ıÇın aĞlıyorummmmm.......
Hasretım kokunaaaaa gel bırtanemmmmm ne olur bızı boynu bÜkÜk bırakma meleĞımmmmmmmmmmmmm

nesli canım yeter ama bak çok stres yapıyorsun bu da senin hamile kalabilmen önünde bir engel
olacak alacaksın bebişini en güzel en doğru zamanda
allahım hayırlısını versin inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…