Meralcim sirke deneyeceksen ev yapımı tercih et. Marketlerdeki tavsiye edilmiyor. Bulamazsan aktarlardan organik elma sirkesi diye iste. Cam şişelerde satılıyor. Üzerinde hiçbir katkı maddesi içermiyor diye yazıyor.Senin adına sevindim ablacım mutluluğunuz bir ömür sürsün
Bu sirkeli suyu kızlardan da duyuyorum yarın bende bi denemek istiyorum..
Aslında seninki de çorba detoksu olmuş abla geçen gün okumuştum bi yerde, vücudu şaşırtmak için iki ya da üç gün sırf çorbayla beslenmekte metabolizmaya iyi geliyormuş inşallah sana da faydası olur
İnşallah canım ama sanmıyorum çünkü ilk defa böyle beslenmiyorum yani akşamdan sonra olsaydı tamam derdim daha ilk kabak öğününde olması şaşırttıİnşallah kabak yüzünden değildir ama öyleyse sağlığın daha önemli canım dikkat et kendine
Canım menün çok güzel. Mide bulantin kabaktan olmasa gerek. Sabah limonlu su düşürmüş olabilir. Tekrar böyle olursa tuzlu ayran iç. Gecmis olsun.
Aynı dilek ve temennilerle canım.
Hiç aklıma tuzlu ayran gelmemişti teşekkürler ablacımbide hergün sabah 2 koca bardak limonlu su içiyorum yani bugünkü gariplik neden anlamadım ve hala da düzelmiş değilim
Sağ ol canım. Tatlıyı gördüğünde seni hedefinden uzaklaştıracağını hatırla. Tadını zaten biliyorum yemesem de olur de...en önemlisi de akşam buraya yazacağin pişmanlığı hatırla... Reçelle ilgili de şunu söyleyeyim. İlla canın çektiyse üzerine bir tatlı kaşığı pul biber ekle. Tamamen nötrleştiriyor tadı da inanılmayacak kadar mükemmel. Kime denettirdiysem çok sevdiler.
Lahmacunu haftada birden fazla yeme. Kaçamağın olmasaymış güzel menü diyecektim. Daha dikkatli ol. Sen bilinçli bir arkadaşımızsın.
İyi ki okumuşum yoksa evdeki market sirkesiydi onu içecektim sabah, yarın aktardan bakayım ozamanMeralcim sirke deneyeceksen ev yapımı tercih et. Marketlerdeki tavsiye edilmiyor. Bulamazsan aktarlardan organik elma sirkesi diye iste. Cam şişelerde satılıyor. Üzerinde hiçbir katkı maddesi içermiyor diye yazıyor.
Canım menün çok güzel. Mide bulantin kabaktan olmasa gerek. Sabah limonlu su düşürmüş olabilir. Tekrar böyle olursa tuzlu ayran iç. Gecmis olsun.
Aynı dilek ve temennilerle canım.
Sağ ol canım. Tatlıyı gördüğünde seni hedefinden uzaklaştıracağını hatırla. Tadını zaten biliyorum yemesem de olur de...en önemlisi de akşam buraya yazacağin pişmanlığı hatırla... Reçelle ilgili de şunu söyleyeyim. İlla canın çektiyse üzerine bir tatlı kaşığı pul biber ekle. Tamamen nötrleştiriyor tadı da inanılmayacak kadar mükemmel. Kime denettirdiysem çok sevdiler.
Lahmacunu haftada birden fazla yeme. Kaçamağın olmasaymış güzel menü diyecektim. Daha dikkatli ol. Sen bilinçli bir arkadaşımızsın.
Bugün eşimin çıkma teklifini kabul ettim.Ata Demirer'in filmine gittik. Tavsiye eder miyim? Bence tercihiniz başka filmlere kullanın. Birazcık komikti o kadar. Mutlaka izlemelisiniz diyemem. Onun dışında huzurlu bir gündü. Çok şükür kaçamağım olmadı. Dünkü zigzag fikrine cesaret edemedim. Onun tam tersini yaptım. Düşününce amaç metabolizmayi şaşırtmaksa bunu kendime uyarladim. Kalorimi iyice azalttim. Bir günle ölmem dedim. Sonuç yarın sabah ortaya çıkacak. Sonuçta deniyorum. Bir şekilde kilitlenen direncimi kirmam lazım.
Hemen menumu yazıyorum. Bu arada halsizlik veya herhangi kötü bir durum yok arkadaşlar o kadar gezmeme rağmen. Az önce de Leslie mi yaptim. Banyoya girmeden yazayım dedim.
Pazar menüm
Sabah(8.30) Bir kaşık doğal elma sirkesi bir bardak su
11.00 İki kepçe mercimek çorbası , bir limon
18.00 Üç kepçe mercimek çorbası bu sefer yarım limon
Bir litre su( bir litre de yatana kadar) , baharat çayı iki kupa
45 dakika Leslie
Yatmadan zencefilli, zerdeçallı, biberli üç kaşık yoğurt yiyeceğim.
Merhaba güzellikler
Önce menümü yazmak istiyorum
Uyanınca bir bardak limonlu ılık su
Kahvaltı:11.00
2 yumurta, 2 ince dilim peynir, 1 dilim tb ekmeği
15.00
Kabak detoksu
Eki Görüntüle 2211545
17.30
1 muz, yarım greyfurt
20.00
Kabak detoksu, çok az ızgara tavuk ( ilk kabaktan sonra tansiyonum düşmeye başladı bende meyve hakkımı muzdan yana kullandım ama malesef düzelemedim akşam üzeri elim ayağım döküldü yine de kabağı yaptım yanına tavuğu eklemek zorunda kaldım)
2 sade soda( aralıklarla içtim limon sıkarak,midem de bulanıyodu)
2 lt su, spor yok ama iyi hissedersem bişeyler yapmayı düşünüyorum
bugünkü menüm
aç karnına 1 bardk sirkeli su
kahvaltı. 1 tam buğday.1 haşlanmış yumurta.domates.5 zeytin.az peynir.1 tatlı ks reçel.
ara yeşil .cy
öğle 1 tabak kabak sote .2 ksk yoğurt.1 dilim tam buğday.
ara 1 hurma
akşam 1.5 lahmacun salata.2 bardak ayran
ara. 1 dilim bisküvili pasta( hani şu 3 katlı pudingi tepside yapilan)
2 ksk yoğurt. tarcın zerdeçal zencefil karabiber karışımı
su 2 lt yi geçti. spor 25 dk leslie .çocuklar gerisini yaptirmadi
Iyi geceler uyumadan menumu yazayim
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay 1 salatalik
Öğlen kanat izgara ekmeksiz yedim ama fazla kacti
O yuzden aksam sadece yogurt yedim aralarda ictigim cay vs ile toplam 900 kalori civari
9 bardak su 80 dk yuruyus
Evdekiyle saçlarını yıka ....cam sil...lavabolarıni ov....İnşallah canım ama sanmıyorum çünkü ilk defa böyle beslenmiyorum yani akşamdan sonra olsaydı tamam derdim daha ilk kabak öğününde olması şaşırttı
İyi ki okumuşum yoksa evdeki market sirkesiydi onu içecektim sabah, yarın aktardan bakayım ozaman
Ay ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktıGünaydın herkese
Kontrol tartım 67...çok şükür kurtuldum kusurattan -400 bugun de devam çorbaya. Yarin sizlerle kabak detoxunu heyecanla bekliyorum.
Yaz kız yaz bizler utanalımAy ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktı
E yaziyorum o zaman cuma 75.8Yaz kız yaz bizler utanalım
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın herkese
Kontrol tartım 67...çok şükür kurtuldum kusurattan -400 bugun de devam çorbaya. Yarin sizlerle kabak detoxunu heyecanla bekliyorum.
Günaydıııın, oğlumu okula gönderdim ocakta 2 yumurtam haşlanıyor. Bir kb kutusu peynirlee tabağımı taçlandırıp kahvaltımı sonlandıracağım inşallah
2 bardak kadar sirkeli ballı suyumu içtim
Herkese bol eksili haftalar diliyorum
Günaydın kızlar dün giremedim. Pazar menümü yazayım hemen.
Kahvaltı 9da bir dilim kepekli ekmek üzerine krem peynir, 5 siyah zeytin, iki çatal domatesli patates kızartması ve çay
Akşam 7 de bir küçük kase patlamış mısır ve limonlu ıhlamur.
Ay ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktı
Kahvaltı şahane olmuş
Süper niye inanmayalımKimse inanmadi galiba valla doğru ben de inanamıyorum neyse cumaya kadar bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?