Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Meralcim sirke deneyeceksen ev yapımı tercih et. Marketlerdeki tavsiye edilmiyor. Bulamazsan aktarlardan organik elma sirkesi diye iste. Cam şişelerde satılıyor. Üzerinde hiçbir katkı maddesi içermiyor diye yazıyor.

İnşallah kabak yüzünden değildir ama öyleyse sağlığın daha önemli canım dikkat et kendine
İnşallah canım ama sanmıyorum çünkü ilk defa böyle beslenmiyorum yani akşamdan sonra olsaydı tamam derdim daha ilk kabak öğününde olması şaşırttı

Meralcim sirke deneyeceksen ev yapımı tercih et. Marketlerdeki tavsiye edilmiyor. Bulamazsan aktarlardan organik elma sirkesi diye iste. Cam şişelerde satılıyor. Üzerinde hiçbir katkı maddesi içermiyor diye yazıyor.
İyi ki okumuşum yoksa evdeki market sirkesiydi onu içecektim sabah, yarın aktardan bakayım ozaman

Ben bu mesajı cevapladım ama alıntılama işinde üstüme yokya senin yazdıklarının arasında kalmıs abla

Selamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayirli sabahlar

İlaçlardan dün de sersem gibi oldum ama en azından ağrılarım azaldı
Bugün yine evdeyim gerçi eşimin teyzesi bir ara bana ugrarmisin demişti ama bakalım fırsat olur mu

Geçenlerde okulda bir iyilik kampanyasi yapıldı ve biz sınıfta dahil olduk bir başka okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilere şal şapka ve kitap toplanacak sal ve şapkaları örgü bilenler orecek yada arzu eden hazır alacak
Bende tabi bütün sulaleyi yardıma davet ettim Annem, kizkardesim, kayınvalide, eşimin kuzeni ve Teyzesi katıldılar sağ olsun çağırma
Teyzesi 2 takım ormus ama ponponunu yapamamis ona yardım için çağırdı ama bakalım bir iki güne uğrar gösteririm ki bitsin de cumaya okula teslim edebilelim

Harika bir menü olmuş canım üstelik okadar harekete göre ♡ eglenmene sevindim sonuçta film çok güzel olmasa da kocaya baş başa vakit gecirmissin

Süpersin canım kabak detoksu da harika görünüyor ellerine sağlık ♡♡♡♡

Vayyy süper bir menü daha ♡ Tebrikler canım

Çok güzel bir menü daha ♡♡♡ valla supersiniz kızlar

Evdekiyle saçlarını yıka ....cam sil...lavabolarıni ov.... pırıl pıril miisss

Günaydın herkese
Kontrol tartım 67...çok şükür kurtuldum kusurattan -400 bugun de devam çorbaya. Yarin sizlerle kabak detoxunu heyecanla bekliyorum.
Ay ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktı

Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle

Günaydın canım ♡♡♡♡

Günaydın herkese
Kontrol tartım 67...çok şükür kurtuldum kusurattan -400 bugun de devam çorbaya. Yarin sizlerle kabak detoxunu heyecanla bekliyorum.

Ooo süper ♡ cumaya 1 kg dan fazlası gitmiş olsun inşallah

Harikasın canım aynen devam ♡♡♡♡

Kizartmadan 2 çatalla kalabilgidin için özellikle tebrikler ♡♡♡♡
Gayet güzel bir menü

Ay ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktı

Nasılsa sen biliyorsun ona göre dikkatli beslenme ki cumaya kadar ödem gitmiş olsun ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…