Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben de varimmmmm

denemek istiyorum
Tabıkı yarısalım mavimli uclu olarak ne dersın senden önce oda yazdı

Gunduzlerıde aktif ol yaz sürekli cumaya bomba gibi bir gırıs yapalım yılbaşı hedeflerımızı 12den vuralım

Cumartesi menüm
Sabah(10.00) Yumurta omlet, peynir, zeytin, domates, turp, marul, salatalık, çay, üç muz dilimi, bir kaşık bal, bir ceviz, yarım tb ekmeği
11.30 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir ayva tarçınlı
Akşam(18.00) Yoğurtlu ıspanak, yarım tb ekmeği
İki litre su, 45 dakika Leslie, 10 dakika eliptik bisiklet, bitki çayı iki kupa
Bir kase baharatlı yogurt oynakbasi34

Bugünku menum
Sabah 5 zeytin cok peynir bit dilim ekmek bir domates 1 salatalik birkac yane cay
Oglen 120 gr lahmacun
Ara 20 gr bisküvili pasta
Aksam bir porsiyon mantarli tavuk sote ve bir bardak ayran
Sonuncusunu yapmayaydim iuidi aslinda evdeekilere yapmistim onlar bitiremediler ziyan olmasin diye artan yarim bardak balli muzlu sütü ictim toplam 1000 kalori civari
6 bardak su
80 dk yuruyus

Daha öncede Tekirdağ demiştin bende seni ordasın sanıyodum

Yok kız biz karı koca gezmeye bile esince Tekirdagina gideriz hatta günü birlik Bursaya gittiğimiz bile oldu
Eşime arkadaşı o doktoru tavsiye edince gittik aslında süper bir doktor hatta tekirdağ Sağlık Müdürü ama işte oraya git gel sıkıntı olur diye istemedim yoksa dOktar çok güven verdi bana

Eyüp'te oturuyorum ♡♡♡

Eki Görüntüle 2211264 direk resmi kendi sayfasından paylaşıyorum

Valla gece gece yoğurtlu kabak çekti canım Acaba takimca mı yapsak bu detoksu

Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemeye çalışmışsin
Yarın daha dikkatli olursan tam süper olur ♡

hanımlar beni de unutmayın kilom 79 oldu 80.4 idim .
yılbaşına kadar hedefin 74 inşa 5 kilo vermek istiyorum

Canım hemen ekledim bilgisayardaki listeye ♡

Lıstemız soyle dursun banu abla lısteye sevılay arkadasımızada eklermısın )

Hallettim bile Eşim oyun oynuyordu iki dakika ara verirdim aklimdayken ekledim ♡

Bende 30 dk cezamı çektim kaptanım oynakbasi34 30 dk leslie, zumbadan sonra leslie çerez geliyo bana

Tebrikler demekki vücut alışmış ama sen yinede kaçamak yapma

Harika bir menücanım ♡♡♡♡♡ Tebrikler

Senin menü de gayet güzel canım ♡ Tebrikler

Ben de aynışeyi düşünüyordum aslında ama katılmak istemeyen olur belki diye hiç ilişmeyeyim dedim kaptanım :))

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür dün eşimin halası iğne yaptıktan sonra biraz rahatladım da gece bir nebze de olsa rahat uyudum ♡
Eşim sağ olsun küçük kuzuyu havuza götürdü Aslında bende gitmek isterdim kuzumun zevkle yuzdugunu izlemek için ama eşim boşver sen yorma kendini dedi

Onlar geleceğine yakın kahvaltıyı hazırlar büyük kızla ( gerçi bana elletmiyor ya )
Geç kahvaltı olacak ama öğlene bir olur zaten çocuklarla ancak haftasonu kahvaltı ediyoruz bari keyifli olsun ♡

Ben de aynışeyi düşünüyordum aslında ama katılmak istemeyen olur belki diye hiç ilişmeyeyim dedim kaptanım :))

Ne demek canım herkes fikir önerisinde bulunabilir sonuçta birlikten güç doğar

Katılan herkesi kabak detoksuna beklerim moral olur beraber eksileniriz :)

Bence Salı başlayıp cumaya kadar yapabilir hem tartışalım yansıması süper olur ♡♡♡♡
Ben kendi adıma öyle yapmayı düşünüyorum
Yarın kabagimi alayım da

Herkese günaydın 2 yumurta ve 1/2 kb kutusu beyaz peynirle kahvaltımı yaptım.
1 kupa yeşil çayımı içtim.

Günaydın canım ne güzel erkenden kahvaltı yapılmış ♡ inşallah pazarı kacamaksiz tamamlar süper eksiler görürsün

Afiyet olsun tatlım. Bizim de emeğimiz ziyan oluyor öyle düşün. Kalanları koruma altına al bir şekilde birilerine zorla yedir.Menun güzel.
Takimca detoksa o zaman.

Katılan herkesi kabak detoksuna beklerim moral olur beraber eksileniriz.
Yanındayız tatlım Kabaklı günler başlasın.

Bu sabah vücudu şaşırtmak için kahvaltıyi çorbayla yapacağım. Dün kahvaltıya eklediğim tb ekmeğinin bir faydasini göremedim. sonuç aynı. Mız mız çocuklara döndüm memnuniyetsiz bir şey oldum çıktım.

Günaydın sevgili takımım

Biz henüz kahvaltı edemedik, buraya bi bakayım dedim kabak detoksunu bugün bi denemek istiyorum eğer sıkıntı olmuyosa yarın ara verir salı dan cuma ya siz le birlikte devam ederim oynakbasi34 ama ben kahvaltıyı biraz daha dolu dolu yapmayı düşünüyorum enerjim düşmesin

Kabak detoksuna varım ama bugün babaannem ve annemleride ziyaret edicem pazartesi. Başlarım diye düşündüm yürüyün kızlar arkanızdayım bu kilolar gidecek amma az amma gr gr gidecek inşallah sabah 7.zeytin bi incir su iki bardak az peynirli omlet 1 cevizbi bi çay kaşığı bal 1 tb öğle menüm olmaz geç yendi hafif bi akşamla günü kapatırız inş

Keyifli bir gün olur inşallah canım ♡♡♡♡

Kahvaltı çok etkilemez sanırım karbonhidrat olmazsa önemli olan öğle ve akşam bence ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…