Sabah güzel. Ya bi gün de karışma şu menume desen yeridirBugünkü menümü paylaşayım kızlar.
Kahvaltı 9da bir haşlanmış yumurta, bir dilim tb ekmeğine krem peynir, 3 siyah zeytin.
Öğlen 1de bir elma, 5 fındık, 3 badem
Akşam 6da bir porsiyon kurufasulye, iki kaşık yoğurt, bir ceviz.
kızlar nabersiniz
İyiyiz canım. Senden naberhanımlar bigün kontrol tartı günü mu
Canım geçmiş olsun. Tez zamanda sorunun giderilmesini dilerim. İnsallah bebeğini etkilemez.Malesef kombi bozuldu daha doğrusu sadece sıcak su kısmı bozuldu yani ısınmada problem yoktu, sağolsun servisten gelen arkadaş ne yaptıysa çalışan kombiyi de bozdu gitti
O bozdu çünkü geldi bir saat anlayamadı problemi,gereksiz parçaları değişti durdu ama problem çözülmedi en sonunda ana kartı yaktı rahatladışaka gibi " sorunu buldum ana kart yanmış " dedi gülermisin ağlarmısın, malesef o da yarın sabaha takılacakmış dolayısıyla kış günü çocukla soğukta kaldık ufoyla idare ediyoruz, benim için sıkıntı yok ama miniğim hasta olur diye korkuyorum
Sıcak su yok diye spor yapamadım,sular gitti ödevimi yapamadım diyen tembel öğrenci bahanesi gibi olduama benim bahanem okadar alakasız değil malum duş problemi yüzünden.
Bak hele üzüldüm şimdi İnşallah kötü bir şey yoktur. Kaptanimizda telefon numarası vardir insallah.Bu arada kombi diyince sonundaoldu aklıma geldi nerelerdesin diye etiketleyim dedim ama etiketlenmeyince baktım hesabı pasif olmuş, neden aceba bilen var mı kızlar?
Bu arada kombi diyince sonundaoldu aklıma geldi nerelerdesin diye etiketleyim dedim ama etiketlenmeyince baktım hesabı pasif olmuş, neden aceba bilen var mı kızlar?
:)) karış tabi hoşuma gidiyor ilgi alaka görüyorum.Sabah güzel. Ya bi gün de karışma şu menume desen yeridirbacim bizim işimiz karışmak.
Krem peyniri benim Canan ablam sevmiy.onun yerine tuzsuz ya da az tuzlu doğal bir peynir tercih etmeni isterdim. Hele köy peyniri bulursak hiç kaçırmayalim. Demem o ki daha çabuk ve sağlıklı kilo verelim. Diğer gıdaların çok güzel afiyet olsun.Yogurt az yemişsin dört kaşık da olabilirdi.
Aaa noldu gerçekten merak ettim.Bu arada kombi diyince sonundaoldu aklıma geldi nerelerdesin diye etiketleyim dedim ama etiketlenmeyince baktım hesabı pasif olmuş, neden aceba bilen var mı kızlar?
Biz senle sessiz sedasız kenardan kenardan ilerleriz ♡♡♡♡♡
Canım hafta sonları kaçıyorum diyorsun ya... K.v mi gidiyorsun? Benimki sadece meraktan
Aynı merak hepimizde var sanırım, bende doğalgaz bağlanmadığı için hafta sonu annesine falan gidiyo diye düşünüyodum tabi doğalgazı bağlanmayan arkadaşı doğru hatırlıyosam sonundaoldu
Heh demekki bende sıkıntı varmış yuklenmedigine göre
Daha sonra dahil olmak isteyeni dahil eder bilgisayara kayıt ederim
Ekran görüntüsü aldım tekrar öyle yaptım sukur)
Eki Görüntüle 2211264 direk resmi kendi sayfasından paylaşıyorum
O zaman takimca Salı günü itibariyle katılmak isteyenlerle Kabak Detoksunu yapıyoruz ♡♡♡♡♡ veee cuma günü yine birinciligimizi ilan ediyoruz Allahın izniyle
E yaziyorum o zaman cuma 75.8
Bugun 74.6.
Insallah tartim bozuk degildir
Süper niye inanmayalımben de yarım kilo vermişim
Günaydııın kızlar...
Kontrol tartımı atıp çıkıyorum henüz diğer mesajları okuyamadım,birazdan girerim inşallah şimdilik hoşçakalın..
Cuma: 72
Pazartesi: 71.7
Fark:300 gr
Eki Görüntüle 2211675
Huuuu hu nerdesiniz hanımlar
Ben çok acıktım bi mandalina yiyecegim
Markete gittim geldim fırın poşeti ve Lipton slim fit limonlu bitki çayı aldim kullanan varmı acaba aranizda
Çok midem bulanıyor ağrım çok regl sebebiyle hiç iyi değilim yemek yemek istemiyorum hiç. Ne yapacağım bilmiyorum
Bende baktım yazilarinda ceza alacak bir şey göremedim biran önce döner aramiza halbuki akşam giriş yapmış en sonsonundaoldu
Ben deBu hafta cuma tartısı 73lü gelsin diliyorum.
Kimse inanmadi galiba valla doğru ben de inanamıyorum neyse cumaya kadar bekleyelim
Malesef kombi bozuldu daha doğrusu sadece sıcak su kısmı bozuldu yani ısınmada problem yoktu, sağolsun servisten gelen arkadaş ne yaptıysa çalışan kombiyi de bozdu gitti
O bozdu çünkü geldi bir saat anlayamadı problemi,gereksiz parçaları değişti durdu ama problem çözülmedi en sonunda ana kartı yaktı rahatladışaka gibi " sorunu buldum ana kart yanmış " dedi gülermisin ağlarmısın, malesef o da yarın sabaha takılacakmış dolayısıyla kış günü çocukla soğukta kaldık ufoyla idare ediyoruz, benim için sıkıntı yok ama miniğim hasta olur diye korkuyorum
Sıcak su yok diye spor yapamadım,sular gitti ödevimi yapamadım diyen tembel öğrenci bahanesi gibi olduama benim bahanem okadar alakasız değil malum duş problemi yüzünden.
Bu arada kombi diyince sonundaoldu aklıma geldi nerelerdesin diye etiketleyim dedim ama etiketlenmeyince baktım hesabı pasif olmuş, neden aceba bilen var mı kızlar?
Aaa noldu gerçekten merak ettim.oynakbasi34 haberin var mı sonundaoldu nerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?