Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın herkese
Kontrol tartım 67...çok şükür kurtuldum kusurattan -400 bugun de devam çorbaya. Yarin sizlerle kabak detoxunu heyecanla bekliyorum.
Çok şükür sende dirençli kilonu aşmışsın ablişkom inan benden 100 gr bile gitse sevinecektim korkuyla tartıldım 72 de kalmaktan çok korktum,bugün regl olmama rağmen 300 gr eksideyim cumaya listeye alırsa kaptanımız güzel bi giriş olacak diye ümit ediyorum

Afiyet olsun canım rakibem tam gaz devam

E yaziyorum o zaman cuma 75.8
Bugun 74.6.
Insallah tartim bozuk degildir
Çok güzel canım,tartında bozuk değildir bende ilk senin kadar kilo verdim ,tebrikler

Kahvaltımı yeni yapıyorum kızlar

Tartıda 400gr artıdayım nedenı dün akşam tursu yedım ondan oldu galiba
Afiyet olsun serenacım ,sebebini biliyosun nasılsa sıkıntı yok bence

Süper niye inanmayalım ben de yarım kilo vermişim
Oh maşallah canım cumaya o bir kilo olur inşallah , tebrikler

Sağol canımm

Ay ben yazmasam mi ki bugunku kilomu cok ayip olacak șimdi... Kabizlik ve odem gidince cok iyi sonuc çıktı
Yazmasan iyiydi ya Yarabbim nasıl bir rakip seçmişim kendime

E yaziyorum o zaman cuma 75.8
Bugun 74.6.
Insallah tartim bozuk degildir
Kesin bozuktur o tartı.

Kimse inanmadi galiba valla doğru ben de inanamıyorum neyse cumaya kadar bekleyelim
Kedidir kedi.... Hem seviniyorum hem üzülüyorum...nolcek benim bu halim....

Canım bı de yumurta olsaydı çok güzel bir kahvaltı afiyet olsun tatlım devamını dilerim.

Süper niye inanmayalım ben de yarım kilo vermişim
Efsanesin var ya M Meryem1306 sen değilsin

Hayırlı sabahlar Sabah erken yazmadım kontrol tartım 78.1 arkadaşlar şükür diyor devam ediyoruz inş
Canım cuma kaçtı?

Tsk ederim canım

Iyı dersler abla

Vuuuu supersin
Banyoyu avucam bırazdan sonra oglen yemegı sonra spor
Seni sollamam lazım
Tesekkür canım. Güzel geçti dersler.

Canım bacım çok sevindim senin adına. Regl dönemi iyi bak kendine. Ara öğünler yapmıyorsan ekle. Şekerin düşmesin kara üzüm atıştırmalık iyi gelir.

Huuuu hu nerdesiniz hanımlar

Ben çok acıktım bi mandalina yiyecegim

Markete gittim geldim fırın poşeti ve Lipton slim fit limonlu bitki çayı aldim kullanan varmı acaba aranizda
Poşet çaylar zaman içinde bağırsaklara bir şeyler yapıyor .Okulda mecburen içiyorum ama evde kendim hazırlıyorum. Hibiskus, taze zencefil, yeşil karabiber, kabuk tarçın, karanfil, adaçayı,yeşil çay, ıhlamur, açlık otu aldım . Baharatları ayrı , bitkileri ayrı demliyorum.

Çok midem bulanıyor ağrım çok regl sebebiyle hiç iyi değilim yemek yemek istemiyorum hiç. Ne yapacağım bilmiyorum
Bebeğim adaçayi iç sıcak sıcak.Çok gecmiş olsun. Arkadaşlarin dediği gibi sıcak banyo. Daha dayanamazsan üşenme acile git bir iğne ol. Kıyamam çok zor o sancılar.

Ayva rahatlattı arkadaşlar biraz haberiniz olsun

Oglen yemeği cok az olmuş

Bende yayla çorbası bi saat sonra bi mandalina iki form bisküvi yedim
Form bisküvi çok masum değil canım.

Akşam kuru fasulye var şişkinlik yapar ondan gündüzü az tuttum.
Kuru fasulye yediğim zaman kilom sabitte kalıyordu bilgine. Yanında yoğurt ve salata ye tturşudan uzak dur canım.

Kuru yanında yoğurt süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…