Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam alt tarafı 2 kabak rendeleyip bulasiklarimi makineye dizdim ama sanırsın evi dip köşe temizlik yaptım okadar yoruldum

Eşim başka bir şeye elini sürme kiracagim kafanı dedi

Bugün birde ufakligin yuzmesi var mecbur ben götüreceğim Eşim raporlu olduğu halde bugün bir şirkete uğramak istedi hem patron ne havada görmek için Adam yine triplerdeymis eşimle konuşmuyormuş

Valla kopuyorum şu adamın tiplerine ulen ben bile yapmıyorum okadar Trip adama hayır madem artık cekemiyorsun kova işte şu adamı ama yok inatla eşimi kovmuyor
Su erken emeklilik de bir türlü çıkmadı ki bizimki de hadi eyvallah desin sonuçta 2 kız var okuyan öyle tek emekli maaşiyla zor olur ama yine calismaya devam ederse tam süper olur ♡

aleyküm selam.. saol cnm şükür maratonunuz hayırlı olsun bakalım
ay inş biran önce sağlığına kavuşursun kutlama yaparız burda

aleyküm selam.. saol cnm şükür maratonunuz hayırlı olsun bakalım
ay inş biran önce sağlığına kavuşursun kutlama yaparız burda

Aminnnn inşallah canım ♡ Bugün sağ olsun bir akraba bana Cerrahpaşa hastanesinden randevu alacak en yakın tarihe ona göre artık hemen doktorla birlikte yapılması gerekenleri öğrenir yaparım

Evetttt kabak Detoksu uygulayacak olan çıtır Hatunlar ♡♡♡♡ Hazır mı yoğurtlu kabaklariniz

Ben birazdan oturup yerim kabagimi ♡ az sarımsak rendeleyecegim malum dışarı çıkacağım diş fircalasam da kokmayayim ama aksam az daha sarımsak eklerim

Canım geçmiş olsun. Tez zamanda sorunun giderilmesini dilerim. İnsallah bebeğini etkilemez.

Bak hele üzüldüm şimdi İnşallah kötü bir şey yoktur. Kaptanimizda telefon numarası vardir insallah.
Teşekkürler ablacım,geçti bitti çok şükür tamir oldu, sıcak suyun da ısınmanın da ne büyük nimet olduğunu anladım

Günaydın millet
Kabakçılar bugün başlıyor mu
Ben biraz esnetsem de başliyorum inşallah

Ayyy sinir oldum şu alıntılama işine , mesaj içinde mesaj oluyo bu nedir arkadaş, sonundaoldu nun mesajının içine kaptanımınki girmiş

hehe olsun ben anladım
evet gazın olmaması çok zor ya.
şimdi de gazdaş da sayaç kalmamış, şansa baksana!
araya tanıdık koydum da öğrendim durumu. bu soğuk da en çok çalışması gereken kurum ama işler baya sallantılıymış onlarda da. inş Allah yüzümüze bakardı gaz aktif olur. evde baca yeri olsa soba kurarım da o da yok.
inş senin gaz olmuştur

hep ben yazdım bugün
menüm
sabah
küçücük 2 dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

öğlen
5 kaşık karnabahar yemeği
yarım domat-1 salat

ara
1 elma

ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu

akşam
yemem sanırım.

Oldu canım çok şükür darısı başına ,elektrikli soba dan ödüm kopuyo sabaha kadar uyuyamadım ya biyer tutuşursa diye

Yokluğunun acısını çıkar menü çok güzel canım afiyet olsun

Ayyy sinir oldum şu alıntılama işine , mesaj içinde mesaj oluyo bu nedir arkadaş, sonundaoldu nun mesajının içine kaptanımınki girmiş

Davincinin şifresini çözdüm sıkıntı yok
Tamir tabi kiracıya aİt de değişecek olsaydı artık ev sahibinin ellerinden öperdi

Gayet dengeli ve sağlıklı bir menü olmuş canım

Merhaba kızlar
Ben kabak detoks yapamıyorum en son yedigimde aşıri midem bulandı

Kizcemi uyutup spor yapıcam

Ben normalde çiğden yapıyordum da bu kez kavurarak yaptım ve inan çok daha lezzetli olmuş ♡♡♡♡♡
5 kaşık kadar yedim biraz evvel ve cok güzel tok tuttu

Ben hazırlanıp kızı okuldan almaya çıkıyorum Annemde bir kahve içerim ( nasılsa daha 45 dakika vakit oluyor yola çıkmamız için hem o arada kuzu dersini de yapar ) ordan da havuza gideceğiz

İnternet var şükür bakarım yine aralarda

Merhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Şimdi iyiyim ama bagirsaklar hala bağırıyor tam sopaliğim....tövbe bı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…