- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamin Aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece yine ağrılı ve bölük pörcük uyudumresmen kollarını uyusmasina uyandım ama şükür şu anda daha iyiyim
Sabah erkenden kuzuyu okula eşim götürürken beni de sağ olsun bıraktı
Geçenlerde okulda bir iyilik kampanyasına katıldık sinifca ♡ başka 2 köy okuluna Şapka Sal ve hikaye kitabi gonderecegiz ♡♡♡♡
Ben tabi sülaleyi orgutledim10 takım oruduler sağ olsunlar hatta daha 3 takım daha eklenecek onlara
Onları teslim etmeye gittimDönüşü de tabi hemen birde markete uğrayıp kabaklarimi aldım ♡♡♡♡
Gelince de hemen onları rendeleyip yağsız tavada çevirdim ki sogsun öğlene kadar
Harikasın canım valla helal olsun neden inanmayalım
Geçmiş olsun canım inşallah fazla masraf çıkarmaz
Benimki en son yaza doğru bozulmustu fazla masraf olunca da hemen yenisini aldık
Kız bende bu yazıyı görünce şaşırdımbir An korktum ama şükür kısa süreli bir ayrılık olmuş ♡
Şükür döndü ♡
aleyküm selam.. saol cnm şükürmaratonunuz hayırlı olsun bakalım
ay inş biran önce sağlığına kavuşursun kutlama yaparız burda
Teşekkürler ablacım,geçti bitti çok şükür tamir oldu, sıcak suyun da ısınmanın da ne büyük nimet olduğunu anladımCanım geçmiş olsun. Tez zamanda sorunun giderilmesini dilerim. İnsallah bebeğini etkilemez.
Bak hele üzüldüm şimdi İnşallah kötü bir şey yoktur. Kaptanimizda telefon numarası vardir insallah.
Ben biraz esnetsem de başliyorum inşallahGünaydın millet
Kabakçılar bugün başlıyor mu
Günaydın kızlar mapus cezam bittiyalnız yanlış yere konu açmışım ondan ceza aldım. ama takip ettim sizi.
konuşmada level atlamışsınız bravo
evet ben detoks yapamıyorum ya. diyetten soğutuyor beni. zaten hedefime kaldı 2,700 gr. o da ağır ağır gitsin bakalım.
benim kv vafet etti cnm Allah rahmet eylesin. haftasonum benim fena yoğun geçiyor. eve gidince telefon çantamdan bile çıkmıyor bazen. hatta eşim nöbetteyken aramış bir defasında 57 kere mi neödü patlamış bir şey oldu diye. baya tartıştık bu konularda da yok ben düzelemiyorum telefonla aram yok. o da pes etti ondan kaçıyorum diyorum yani.
haha evet o tam da benim. anneme gittim 2 hafta da artık annem başka ile gidiyor. tek kaldım kendi memleketimde
elinize sağlık kızlar..
ya ben kabağı çok severim. detoks için değil de öğün olsun diye yumurtalı yaptım yedim afedersin ishal oldum perişan etti beni.
ben hariçben yapamıyorum böyle dediğim gibi. ama sizi mahcup etmem az ya da çok eksiyle gelmeye çalışırım kaptanım.
oo maşAllah sakın rehavete kapılıp salma. devam et. ilk zamanlar çok gidiyor fırsatı değerlendir
sen de harikasın cnm.
ayy çok sevindim 72 sınırını kırdığına. artık gerisi tıkır tıkır gelir.
ben cezalardaydım ya
ben de regl de hep bulantı yaşıyorum. ama çocuk doğduktan sonra ağrılarım kademeli olarak geçti şükür. üşütürsem oluyor sadece. geçmiş olsun
teşekkür ederim düşüncen için cnm. yanlış yere konu açmışım 1 gün ceza aldım maalesef.[/QUOTE
Neyseki bir günle atlattın canım hoşgeldin,yokluğunda kulaklarını çınlattım kendi kendime Allah yardımcın olsun valla çok zormuş kombisizlik
Ah canım sağolasın aman kabus gibi geçti gitti,500 tl çıktı buna şükür, biz kirada oturuyoruz kombi masrafı ev sahibine ait değilmi yahuSelamin Aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece yine ağrılı ve bölük pörcük uyudumresmen kollarını uyusmasina uyandım ama şükür şu anda daha iyiyim
Sabah erkenden kuzuyu okula eşim götürürken beni de sağ olsun bıraktı
Geçenlerde okulda bir iyilik kampanyasına katıldık sinifca ♡ başka 2 köy okuluna Şapka Sal ve hikaye kitabi gonderecegiz ♡♡♡♡
Ben tabi sülaleyi orgutledim10 takım oruduler sağ olsunlar hatta daha 3 takım daha eklenecek onlara
Onları teslim etmeye gittimDönüşü de tabi hemen birde markete uğrayıp kabaklarimi aldım ♡♡♡♡
Gelince de hemen onları rendeleyip yağsız tavada çevirdim ki sogsun öğlene kadar
Harikasın canım valla helal olsun neden inanmayalım
Geçmiş olsun canım inşallah fazla masraf çıkarmaz
Benimki en son yaza doğru bozulmustu fazla masraf olunca da hemen yenisini aldık
Kız bende bu yazıyı görünce şaşırdımbir An korktum ama şükür kısa süreli bir ayrılık olmuş ♡
Şükür döndü ♡ne yani kombi değişecek olsa onu da mı biz değişcektik?
Aminnnn inşallah canım ♡ Bugün sağ olsun bir akraba bana Cerrahpaşa hastanesinden randevu alacak en yakın tariheona göre artık hemen doktorla birlikte yapılması gerekenleri öğrenir yaparım
Ayyy sinir oldum şu alıntılama işine , mesaj içinde mesaj oluyo bu nedir arkadaş, sonundaoldu nun mesajının içine kaptanımınki girmiş
Oldu canım çok şükür darısı başına ,elektrikli soba dan ödüm kopuyo sabaha kadar uyuyamadım ya biyer tutuşursa diyehehe olsun ben anladım
evet gazın olmaması çok zor ya.
şimdi de gazdaş da sayaç kalmamış, şansa baksana!
araya tanıdık koydum da öğrendim durumu. bu soğuk da en çok çalışması gereken kurum ama işler baya sallantılıymış onlarda da. inş Allah yüzümüze bakardı gaz aktif olur. evde baca yeri olsa soba kurarım da o da yok.
inş senin gaz olmuştur
Hayırlısı olsun canım tez zamanda inşallahAminnnn inşallah canım ♡ Bugün sağ olsun bir akraba bana Cerrahpaşa hastanesinden randevu alacak en yakın tariheona göre artık hemen doktorla birlikte yapılması gerekenleri öğrenir yaparım
Oldu canım çok şükür darısı başına ,elektrikli soba dan ödüm kopuyo sabaha kadar uyuyamadım ya biyer tutuşursa diye
Evet bizdeki de öyle de ben yine de insanın akıllısına güvenemiyorum ki sobaya güveneyimamin amin. benim uyuyakaldığım oluyor bazen ama soba akıllı düşse falan kapanıyor şükür.
Yokluğunun acısını çıkarhep ben yazdım bugün
menüm
sabah
küçücük 2 dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
5 kaşık karnabahar yemeği
yarım domat-1 salat
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
akşam
yemem sanırım.
Ayyy sinir oldum şu alıntılama işine , mesaj içinde mesaj oluyo bu nedir arkadaş, sonundaoldu nun mesajının içine kaptanımınki girmiş
hep ben yazdım bugün
menüm
sabah
küçücük 2 dilim ekmek
kk peynir
1 kaşık zeytin
1 tatlı kaşığı salça
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
öğlen
5 kaşık karnabahar yemeği
yarım domat-1 salat
ara
1 elma
ara
yarım nescafe
1 avuç dutkurusu
akşam
yemem sanırım.
Merhaba kızlar
Ben kabak detoks yapamıyorum en son yedigimde aşıri midem bulandı
Kizcemi uyutup spor yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?