- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ayyy abla Allah korumuş gecmıs olsun zayiflama ugruna herşeyi denemekta iyi değilMerhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Şimdi iyiyim ama bagirsaklar hala bağırıyortam sopaliğim....tövbe bı daha
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Bugün dersim olmadığı için sabah içtim ....içmez olaydım ..Allah'tan eşimin tam çıkış saati evdeydi. Ambulans çağırdı ben baygın bir şekilde gittim. Tansiyon dusmus, bir taraftan kusma....tam bir felaket yaşadım diyebilirim....
Herkes nasıl? İnşallah menüler iyi gidiyordur.
Bugünkü menümü de paylaşayım kızlar bu arada.
Kahvaltı 6da sütten kahve
11de peynirli bir sandviç, filtre kahve
14:30da öğle yemeği yeşil fasülye yemeği bir porsiyon, üç çatal makarna
16:30da akşam yemeği yarım haşlanmış mısır
Çol geçmiş olsun sana da biran önce toparlanmanız dileğiyle ailecek.Arkadaslar 2 gündür sanırım ma aile üşüttük benim bir de artı hastalığım olunca efsane günler yaşıyoruz
Dün aynen meyveyle falan geçirdim midem ayrı kafam ayrı zonkluyordu.
Bugün paso yattım bu saate kadar hiçbirşey yemedim. Az önce az bir mısır gevreği yedim o da mideme birşey girsin diye.
Hastalık srbebiyle detoksum yarıda kaldı. Bi iyileşeyim devam edeceğim inşallah .
Benden haberler böyle .
Çok teşekkür ediyorum canımÇol geçmiş olsun sana da biran önce toparlanmanız dileğiyle ailecek.
Teşekkürler canım. Sen de yine yaramazlık yapıp yormuşsun kendini. Dikkat et canım.Afiyet olsun canımgayet güzel bir menü ♡
Zayıflamaktan öte bağırsaktaki zararlı toksinleri atıp organları temizliyormuş . Keşke yazsaydim buraya belki vazgeçirirdiniz. Olacağı varmış kötü bir deneyim oldu benim için. Hacamatı da düşünüyordum aynı sebeplerden, bugünlerde takmıştım arınmaya vazgeçtim. Bu korku yeter bana. Çok teşekkür ederim canım.Ayyy abla Allah korumuş gecmıs olsun zayiflama ugruna herşeyi denemekta iyi değil
Şimdi nasılsın yapacagim diye yazmadinda yada ben kaçırdım gözden
Sağ ol canım benim.Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun iyiyim çok şükür.Elhan ablacığım çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaşlar, Aidin Salih Gerçek Tıp kitabını bitirdim , içinde aklıma yatan bağırsak temizliği diye bir bölüm vardı. Bunu yapacağım dedim ve gerekli malzemeyi dün aktardan aldım. Magnezyum Sülfat....
Cok gecmis olsun Allah sifalar versin aidin salih i ben de cok duyuyorum ama cok radikal kararlar gerektirdigi icin biraz korkuyorum bulasmaya.Salı menüm
İki poşet serum
13.00 Bulantı yüzünden bir paket tuzlu çubuk kraker, bir bardak tuzlu ayran ( Tansiyon 7/ 4 tü sabah)
18.00 İki kivi
20.00 İki parça pizza ( Eşim bugün diyeti yasakladi.)evde yemek olmayınca kolayına geldi. Üzgünüm
Su , spor , yokKabak detoksu hayalimi gerçekleştiremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?