Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ayyy abla Allah korumuş gecmıs olsun zayiflama ugruna herşeyi denemekta iyi değil

Şimdi nasılsın yapacagim diye yazmadinda yada ben kaçırdım gözden

Bugün yediklerim
Sabah
09:30da kavurmalı yumurta iki dilim tb ekmeği uc zeytin yeşil çay

Ara bi mandalina

13:15 oglen yarim kase çorba tabak kabuska iki kaska yoğurt bı dilim ekmek

16:30 cok aciktim bi dilim ekmek biraz peynir ceri domates

17:30 limonlu slim fit bitki çayı

19:45gibi firin psetinde pismis sıfır yag iki baget bi kac dilim patates bol salata yerim

21:00gibi bi küçük nar

22:30 tarcinli yogurt

Spor 40dk

Çok geçmiş olsun

Herkes nasıl? İnşallah menüler iyi gidiyordur.
Bugünkü menümü de paylaşayım kızlar bu arada.
Kahvaltı 6da sütten kahve
11de peynirli bir sandviç, filtre kahve
14:30da öğle yemeği yeşil fasülye yemeği bir porsiyon, üç çatal makarna
16:30da akşam yemeği yarım haşlanmış mısır

Selamin Aleykum Kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuzdan döndüm ama sanırsın maraton yürüdüm Şimdi adimsayara baktım da baya yurumusum 4 608 adım yani 45 dakika kadar
Gerci normalde bana az bile gelir de bu halde iyi bile

Baya ağrı başladı ama artık köşe minderine dönüyorum büyük kız yine fırça attı goturmeseydin ya kardeşimi dedi ama devamsızlık hakkı sınırlı üyeliği iptal olmasın okadar emek veriyor

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü ♡

Arkadaslar 2 gündür sanırım ma aile üşüttük benim bir de artı hastalığım olunca efsane günler yaşıyoruz
Dün aynen meyveyle falan geçirdim midem ayrı kafam ayrı zonkluyordu.
Bugün paso yattım bu saate kadar hiçbirşey yemedim. Az önce az bir mısır gevreği yedim o da mideme birşey girsin diye.
Hastalık srbebiyle detoksum yarıda kaldı. Bi iyileşeyim devam edeceğim inşallah .
Benden haberler böyle .

Çol geçmiş olsun sana da biran önce toparlanmanız dileğiyle ailecek.

Hayırlı akşamlar hemen menümü yazayım sabah 7 zeytin biraz tulum peyniri omlet 1 dilim ekmek öğlen uydurduğum sebze çorbası yarım porsiyon balık 1 dilim ekmek ara bi incir leblebi akşam 3 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt bide yaptığım yemeklerin tadına falan bakıyom derken yaramazlık yapmış oldumyeşil çay içtim suyu 6 bardağa tamamlıcam spor bugün kursum vardı bira, yürüyüş evde iş yemek haftada üç gün Step var artırmaya çalışıcam inş

Ayyy abla Allah korumuş gecmıs olsun zayiflama ugruna herşeyi denemekta iyi değil

Şimdi nasılsın yapacagim diye yazmadinda yada ben kaçırdım gözden
Zayıflamaktan öte bağırsaktaki zararlı toksinleri atıp organları temizliyormuş . Keşke yazsaydim buraya belki vazgeçirirdiniz. Olacağı varmış kötü bir deneyim oldu benim için. Hacamatı da düşünüyordum aynı sebeplerden, bugünlerde takmıştım arınmaya vazgeçtim. Bu korku yeter bana. Çok teşekkür ederim canım.

Çok geçmiş olsun
Sağ ol canım benim.

Elhan ablacığım çok geçmiş olsun
Allah razı olsun iyiyim çok şükür.

Salı menüm
İki poşet serum
13.00 Bulantı yüzünden bir paket tuzlu çubuk kraker, bir bardak tuzlu ayran ( Tansiyon 7/ 4 tü sabah)
18.00 İki kivi
20.00 İki parça pizza ( Eşim bugün diyeti yasakladi.) evde yemek olmayınca kolayına geldi. Üzgünüm
Su , spor , yok Kabak detoksu hayalimi gerçekleştiremedim.

Çok geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun Allah sifalar versin aidin salih i ben de cok duyuyorum ama cok radikal kararlar gerektirdigi icin biraz korkuyorum bulasmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…