ya aaaa ben gelene kadr gİtmİŞsİnİzzzz...bu aralar bebek kıyafetlerİne ve eŞyalarına taktım topİk topİk gezİp hamİlelerİn bebeklerİne aldıĞı cİclere bakıyorummmmmmmmmm......
canımmm meleĞİmmmm senİ beklİyorummmmmmm....az kaldı kavuŞmamıza hİssedİyorummmm İlk defa bu gece senİn İÇİn aĞlıyorummmmm.......
Hasretİm kokunaaaaa gel bİrtanemmmmm ne olur bİzİ boynu bÜkÜk bırakma meleĞİmmmmmmmmmmmmm
ya aaaa ben gelene kadr gİtmİŞsİnİzzzz...bu aralar bebek kıyafetlerİne ve eŞyalarına taktım topİk topİk gezİp hamİlelerİn bebeklerİne aldıĞı cİclere bakıyorummmmmmmmmm......
canımmm meleĞİmmmm senİ beklİyorummmmmmm....az kaldı kavuŞmamıza hİssedİyorummmm İlk defa bu gece senİn İÇİn aĞlıyorummmmm.......
Hasretİm kokunaaaaa gel bİrtanemmmmm ne olur bİzİ boynu bÜkÜk bırakma meleĞİmmmmmmmmmmmmm
NESLIHAN ZATEN MORALM BZUK BIR SEN BZMA NEDEN LIYOSN BEBEK IÇINSE VAKTI SAATI GELINÇ ALLAHIN IZNIYLE OLUR SAKIN AGLAMA SAKIN ŞenizŞenizŞeniz
neslişim bak ben hadiyelerimi hazırladım bu pembe patikler senin kıza mavi patiklerde ilterin oğluşa
valla içimden böyle geldi artıkın ne çıkarsa bahtınıza:))
neslihancığım güzelim niyetim seni kırmak değil elbet ama gecenin bu saati evinde zaman geçirmek için nete takılan beni düşün....sen bebek için ağlayacaksın.....ben bebeği yapmak için olmayan kocam için mi asla.............unutma Rabbim herşeyi zamanında verir o yüzden lütfen bekle....demekki daha olgunlaşmadık çekilecek çilemiz var......benim 2 kardeşimde benden önce evlendi....sence bu durumda sen mi hayatını kariyere adayarak yatağın boş sol tarafını görmemezlikten gelen benmi daha kötü durumdayım ......kalk yüzünü yıka ve sahip oluğun şeylere sahip çık....en iyisi git kocanı öp...benim kocam olacak ne işim var nette....opuyorumnanaktan
Canım benim , Allah tez zamnda kavuştursun yavruna,
Kaç yıllık evlisin, problemin ne bilmiyorum ama,
Bende annemi 13 yıl bekletmişim, annemin gitmediği doktor kalmamış,
En sonunda doktor senin bebeğin olmaz demiş , boşuna uğraşma diye göndermiş amnnemi,:çok üzgünüm:
Aradan 5-6 ay geçmneden annem hamile olduğunu öğrenmiş, kendiliğnden hemde,
O yüzden bozma morelini, Allahtan umut kesilmmez, elbet bigün alıcaksın yavrunu kucağına, ama sana morel lazım, bu işlerde morel çok önemli...kaydirigubbakcemile5
Aloooooooooooooo kızlar ben geldim . Allahım ya kafayı oynatacağım bulantıdan ölüyorum
evet ya gÜven Çok Önemlİ ben eŞİmİ 98 yılında lİse İkİ bİtİmİnde tanıdımmm ve İlk gÖrÜŞte aŞık olduk bİrbİrİmİze daha 16 yaŞımdaydımmm eŞİmde 18 yaŞındaydııı.....İlkİde tanımıŞız bİrbİrİmİz rabbİm bİzİ ayırmasınnn..İsteyenlerİnde gÖnlÜne gÖre versİnn.....
amin...amin...amin...
hayırlısı be çileğim anam sana koca bulmakda zor kuzum
sade öğretmen kalsan ne vardı sanki
zor kadın olmuşsun be ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?