Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

NESLIHAN ZATEN MORALM BZUK BIR SEN BZMA NEDEN LIYOSN BEBEK IÇINSE VAKTI SAATI GELINÇ ALLAHIN IZNIYLE OLUR SAKIN AGLAMA SAKIN ŞenizŞenizŞeniz

neslişim bak ben hadiyelerimi hazırladım bu pembe patikler senin kıza mavi patiklerde ilterin oğluşa
valla içimden böyle geldi artıkın ne çıkarsa bahtınıza:))

neslihancığım güzelim niyetim seni kırmak değil elbet ama gecenin bu saati evinde zaman geçirmek için nete takılan beni düşün....sen bebek için ağlayacaksın.....ben bebeği yapmak için olmayan kocam için mi asla.............unutma Rabbim herşeyi zamanında verir o yüzden lütfen bekle....demekki daha olgunlaşmadık çekilecek çilemiz var......benim 2 kardeşimde benden önce evlendi....sence bu durumda sen mi hayatını kariyere adayarak yatağın boş sol tarafını görmemezlikten gelen benmi daha kötü durumdayım ......kalk yüzünü yıka ve sahip oluğun şeylere sahip çık....en iyisi git kocanı öp...benim kocam olacak ne işim var nette....opuyorumnanaktan

Canım benim , Allah tez zamnda kavuştursun yavruna,
Kaç yıllık evlisin, problemin ne bilmiyorum ama,
Bende annemi 13 yıl bekletmişim, annemin gitmediği doktor kalmamış,
En sonunda doktor senin bebeğin olmaz demiş , boşuna uğraşma diye göndermiş amnnemi,:çok üzgünüm:
Aradan 5-6 ay geçmneden annem hamile olduğunu öğrenmiş, kendiliğnden hemde,
O yüzden bozma morelini, Allahtan umut kesilmmez, elbet bigün alıcaksın yavrunu kucağına, ama sana morel lazım, bu işlerde morel çok önemli...kaydirigubbakcemile5

NESLIHAN ZATEN MORALM BZUK BIR SEN BZMA NEDEN LIYOSN BEBEK IÇINSE VAKTI SAATI GELINÇ ALLAHIN IZNIYLE OLUR SAKIN AGLAMA SAKIN ŞenizŞenizŞeniz

AMİN CANIMMMM AMİNNNN....ARADA GELİYORLARR NAPİMMMM....

neslişim bak ben hadiyelerimi hazırladım bu pembe patikler senin kıza mavi patiklerde ilterin oğluşa
valla içimden böyle geldi artıkın ne çıkarsa bahtınıza:))

OYYY YERİM BEN ONLARIIII İÇİNEMİ DOĞDU ACABAAA...BAKALIM İNŞ. GÖRÜCEZZZ O GÜNLERİDE....

SAĞOL ÇİLEKCİĞİMM HAKLISINN BİRTANEMMMM SANA HAKSIZLIK ETTĞİM İÇİN DE ÖZÜR DİLERİMMMM....RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN....

AMİN İNŞ. CANIMMMMMMMMMMMM....

BEN 4.5 YILLIK EVLİYİMM VE PKO HASTASIYIMMM TEDAVİ GÖRMEM İÇİNDE ZAYIFLAMAM LAZIM ...TEK ÇABAMM BUU BİRTANEMMM.....

İLKİ VARSINIZZZ SİZİ SEFİYORUMMMMMMMMMMMMMM Şeniz Şeniz Şeniz

dağÇileği fotolarına baktım, fıstıksın canım, elbet senin kısmetinde bir yerde seni bekliyor, rabbim tez zamnda gönlüne göre birisini çıkarsın karşına..

evlenmek kolayda...............
keşke güvenebilsem bir erkeğe....bende güven sorunu var......husel kız adam gelemedi kazakistandan....

evet ya gÜven Çok Önemlı ben eŞımı 98 yılında lıse ıkı bıtımınde tanıdımmm ve ılk gÖrÜŞte aŞık olduk bırbırımıze daha 16 yaŞımdaydımmm eŞımde 18 yaŞındaydııı.....ılkıde tanımıŞız bırbırımız rabbım bızı ayırmasınnn..ısteyenlerınde gÖnlÜne gÖre versınn.....

Aminnnnnnnnnnnnnnnn

amin...amin...amin...
hayırlısı be çileğim anam sana koca bulmakda zor kuzum
sade öğretmen kalsan ne vardı sanki
zor kadın olmuşsun be ya

amin...amin...amin...
hayırlısı be çileğim anam sana koca bulmakda zor kuzum
sade öğretmen kalsan ne vardı sanki
zor kadın olmuşsun be ya

öle deme gülüm ama ne yapayım öğretmenlik kesmedi beni....bide yüksek lisans evde kaldığımın resmidir..evlenmezsem seneye doktoraya başlayacam...biri beni durdursun valla prof bile olurum bu gidişle............

iyiii geceler cıgdem ve çlek ben yatayım barı şışko şışko:CüvCüv:

:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…