Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyı geceler selmacımda lÜtfen kendıne bÖyle davranmaaaa

ayyy bende bebek cıcıŞlerıne baka baka bır hal oldum kaÇÇ saattırrrrrrrrrrrr

Neslişciğim rabbim mutluluğunuzu daim etsin
amin...amin...amin...
hayırlısı be çileğim anam sana koca bulmakda zor kuzum
sade öğretmen kalsan ne vardı sanki
zor kadın olmuşsun be ya
Çilekciğim hakkatende sana birini bulmakta zor selma ya katılıyorum bu konuda aman boşver ev hanımı olmaktan iyidir.
öle deme gülüm ama ne yapayım öğretmenlik kesmedi beni....bide yüksek lisans evde kaldığımın resmidir..evlenmezsem seneye doktoraya başlayacam...biri beni durdursun valla prof bile olurum bu gidişle............
Ben seni durdurmaktansa arkandan iteklemeyi tercih ederim senin yerinde olmak hımmmmmmm düşünemiyorum bile kaydirigubbakcemile
anacım yarın git bir kan testi yaptırda sende rahatla bizde rahatlayalım bak şimdi iice sardı beni merak
Bende düşünüyorumda cesaret edemiyorum ya istemediğim sonuçla karşılaşırsam diye korkuyorum selmacığım. Galiba pazartesi günü testi yapsam iyi olur yapınca sonucu yazarım.
ok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım
Sadece içinden ben hedefime ulaşacağım de ve kendini bu düşünceye odakla
Sık sık aynaya bak ve ben yemeyeceğim ve kilo vereceğim de sakın kendine ben diyetteyim deme beynine diyetteyim uyarısını gönderme çünkü açta kalsan vücut kesinlikle yağ depolar tedbirini almak için.
şimdı oldu galıba bakın bakalım
Canım ben resimlerini göremedim.CADIARZU

sabah = 1 adet çikolatalı gofret (dayanamadım) 6 adet salatalık
öğlen = 85 gr'lık cipsin 1/ 6 'sını yedim 1 türk kahvesi
akşam = 6 adet salatalık 1 türk kahvesi toplamdada 1.5 lt. su

Kızlar hergün 1-2 kg. salatalık yerseniz toplamda 1 haftada 3 kg. verirsiniz denenmiştir ( şahsen ben denedim)

ok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım
selma bu yazıları okumak gerçekten bnei acayip üzdü ben sana okadar inanmışken herkese selma bu sefer başaracak birlikte başarıcaz derken sen pes ediyorsun hadi kendini düşünmedin bunları yazarken benidemi düşünmedin yaaaa gerçekten çok kırıldım hiç beklemiyordum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bakış acına bayıldım hakikaten çok güldüm ya sen süpersiin opuyorumnanaktan
neslişim bak ben hadiyelerimi hazırladım bu pembe patikler senin kıza mavi patiklerde ilterin oğluşa
valla içimden böyle geldi artıkın ne çıkarsa bahtınıza:))
mafoldumben allahım seni ve aileni hep mutlu etsin ben bu msj okurken bana yaşattığın duyguyu burda anlatamıyorum bile 3 kere yazdım ve sildim cevabını duygularımı bile anlatamadım patikler için çok tşk ederim opuyorumnanaktan
günaydın..............
günaydın kaptanım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız

bu gün pazar ve ben ilk defa bir pazar günü çalışıyorum çok sıkıcı bir gün olacak kesin sizlerde pazar olduğu için elbette gelmezsiniz

günaydın kızlar nasılsınız

bu gün pazar ve ben ilk defa bir pazar günü çalışıyorum çok sıkıcı bir gün olacak kesin sizlerde pazar olduğu için elbette gelmezsiniz

kolay gele ilteriimmmmmŞeniz

dünküraporum 26-09-09

sabah sadece ufak bi parça gözleme 1 bar çay (ekmek yemedim)

öğlen başkavurması(patlıcanla olur) 4 kaşık pirinç pilav salata 2 kornişon(ekmek yemedim pilav var die)

akşam 2 levrek mangalda ızgara(ekmeksiz)

26/09/2009 tarihinde yediklerim
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
ara :
1 elma ( 60 kalori )
Öğlen :
tavuk ızgara ( 132 kalori )
salata ( 40 kalori )
akşam :
1 kepçe çorba ( şehriye ) (36 kalori )
Çok az hamsi buğulama (140 kalori )
Salata ( 40 kalori )
su ve çay : 2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay +1 fincan from çay+2 fincan çay +1 fincan neskafe
spor : 50 mekik +50 kol hareketi + 50 bacak hareketi + yarım saat step yaptım. Yürüyüş yapamadım misafir geldi L

toplam kalori : 630,50 kalori ( tahmini tabiî ki J )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…