- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Neslişciğim rabbim mutluluğunuzu daim etsinevet ya gÜven Çok Önemlİ ben eŞİmİ 98 yılında lİse İkİ bİtİmİnde tanıdımmm ve İlk gÖrÜŞte aŞık olduk bİrbİrİmİze daha 16 yaŞımdaydımmm eŞİmde 18 yaŞındaydııı.....İlkİde tanımıŞız bİrbİrİmİz rabbİm bİzİ ayırmasınnn..İsteyenlerİnde gÖnlÜne gÖre versİnn.....
Çilekciğim hakkatende sana birini bulmakta zor selma ya katılıyorum bu konuda aman boşver ev hanımı olmaktan iyidir.amin...amin...amin...
hayırlısı be çileğim anam sana koca bulmakda zor kuzum
sade öğretmen kalsan ne vardı sanki
zor kadın olmuşsun be ya
Ben seni durdurmaktansa arkandan iteklemeyi tercih ederim senin yerinde olmak hımmmmmmm düşünemiyorum bileöle deme gülüm ama ne yapayım öğretmenlik kesmedi beni....bide yüksek lisans evde kaldığımın resmidir..evlenmezsem seneye doktoraya başlayacam...biri beni durdursun valla prof bile olurum bu gidişle............
Bende düşünüyorumda cesaret edemiyorum ya istemediğim sonuçla karşılaşırsam diye korkuyorum selmacığım. Galiba pazartesi günü testi yapsam iyi olur yapınca sonucu yazarım.anacım yarın git bir kan testi yaptırda sende rahatla bizde rahatlayalım bak şimdi iice sardı beni merak
Sadece içinden ben hedefime ulaşacağım de ve kendini bu düşünceye odaklaok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım
Sık sık aynaya bak ve ben yemeyeceğim ve kilo vereceğim de sakın kendine ben diyetteyim deme beynine diyetteyim uyarısını gönderme çünkü açta kalsan vücut kesinlikle yağ depolar tedbirini almak için.bılmıyorum şebnem şu an bütün umutlarımı yitırmış durumdayım kendımden nefret ettım şu an giiiidiiiiiiiiiip mutfakta ne var ne yok yemek ıstıyorum hatta yetmesse eşıme öyleyıp dışarı cıkıp bırşeyler yemek ıstıyorum cok kötü oldum
Canım ben resimlerini göremedim.CADIARZUşimdı oldu galıba bakın bakalım
selma bu yazıları okumak gerçekten bnei acayip üzdü ben sana okadar inanmışken herkese selma bu sefer başaracak birlikte başarıcaz derken sen pes ediyorsun hadi kendini düşünmedin bunları yazarken benidemi düşünmedin yaaaa gerçekten çok kırıldım hiç beklemiyordum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenok ktü almışım kızlar resım hıççekmıyorum bu yüzden moralım bozuluyor kendıme güvenım tamamen yok oldu şu an resımlere bakınca bilmıyorum başarabılecekmıyım
bakış acına bayıldım hakikaten çok güldüm ya sen süpersiin opuyorumnanaktanyapma çitosum anam bak ikimiz grubuz sen yanarsan bende yanarım
aha bu gacılar dillerine dolar bizi dibe vurursak
hiç acımazlar hiç
topik topik gezşp ben şişkoyum dememek için kilo vermek zorundayızkaydirigubbakcemile5
mafoldumben allahım seni ve aileni hep mutlu etsin ben bu msj okurken bana yaşattığın duyguyu burda anlatamıyorum bile 3 kere yazdım ve sildim cevabını duygularımı bile anlatamadım patikler için çok tşk ederim opuyorumnanaktanneslişim bak ben hadiyelerimi hazırladım bu pembe patikler senin kıza mavi patiklerde ilterin oğluşa
valla içimden böyle geldi artıkın ne çıkarsa bahtınıza:))
günaydın kaptanım opuyorumnanaktangünaydın..............
günaydın kızlar nasılsınız
bu gün pazar ve ben ilk defa bir pazar günü çalışıyorum çok sıkıcı bir gün olacak kesin sizlerde pazar olduğu için elbette gelmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?