Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol kuzum teşekkür ederim.
ahaha ay ne iyi olur varya senle kahve içmeyi özledim
abartısız 2 aydır evdeyim, hareketsizarada tek tük çıkıyorum bizimkilerle ancak. kol çalışmayınca giyinmek soyunmak sorun. dışarıda wc işi şu anda en büyük derdim
ilaçlar etkisini gösterirse atıcam kendimi sokaklara

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Evdekileri bir güzel postaladim sonrada kendime güzel bir salata yaptım ( peynirım bitmiş ekmek zaten evde olmuyor bende hadi salata yapayım dedim )
Sonrada aksamlik pirasami ateşe koydum hem sogsun hemde öğleden sonra kızın havuz fasli var eşim şirkete uğramak zorundaydi ama havuz saatine kadar döner inşallah

Aksamda havuzdan sonra bir 15 dakika kvye ugrayacagiz bu şal şapka kampanyasına oda birseyler orecekti onları gidip alırız dedi eşim hem bir kahve içer gönlünü yaparız sonra dogru eve ♡

Bence menü gayet güzel ♡ Tebrikler

Senin menü de çok güzel ♡ yarın bol eksileri göreceğiz inşallah takıma yine

Tekrar gördüğüme çok sevindim ♡♡♡♡
Ne demek tabiki seve seve kabul ediyorum senide ♡♡♡♡
Tamamdır o zaman sünnete kadar sıkı yönetim ilan ediyorsun ve düğünde ne döt ne göbek portleyecek

Günaydııııın, herkese mutlu hayırlı huzurlu bir gün olmasını diliyorum.
Kahvaltım
1 küçük domates 4 zeytin 1 k kutusu peynir ve yeşillik.
Tabi öncesinde 1 kupa 5i 1 yerde çay içtim.
Bol eksiler

Süpersin canım sanada Günaydın♡

Ay Ayşem ne oldu bize Nazarlardan mi geldik nee Rabbim sağlık versin de inşallah birlikte yine çok kilolardan veririz kahvelerde içeriz nasılsa ♡♡♡♡

Selamm Banuşumun kelebekleri.
güzel bir perşembe gününüz olsun.

Aleyküm selam canım ♡ Hepimiz için güzel bir gün olsun

Offf oturmaktan sıkılıyorum bende
Deli gibi temizlik yapalım var normalde aşırı titiz değilimdir ama öncekine kıyasla biraz daha dağınık görünüyor gözüme her yer

Ufaklık bile öğrenmiş Ablasindan sabah okula giderken bana " Kız bana bak sakin iş yapayım deme valla bozusuruz senle okul dönüşü " dedi
Birdi iki oldular

Yarım kalan kitabım vardı onu okuyayım bari diyeceğim ama kafayı çok eymemeye dikkat etmem lazım

al benden de o kadar
kitapta okunamıyor ki bu durumda
bezdummm daaaaa

Merhaba hatunlar...
Gece giremedim amma kaynatmışsınız maşallah sayfaları çok görünce mutlu oluyorum
Dünkü menümü yazamadım saatsiz yazcam ertesi güne kalınca saatlerini unutuyorum

Kahvaltı: 2 çavdar ekmeği ve süzme peynirle yağsız tost,domates,salatalık

Ara:sade Türk kahvesi,sade soda,3 hurma

Öğle: etli yeşil fasulye

Ara:nescafe,1 dilim ballı ekmek

Akşam: yoğurtlu kabaklı salata
Su:1,5 lt
Spor: yok
Yatmadan karanfilli yeşil çay,mandalina

günaydın kızlar. cumaya bir kala nasılız bakalım?
ben bugün de kahvaltıya davetliyim. Çocukları verdim kreşe oh
Günaydın canım,afiyet olsun,dikkat etmeye çalış ama ben kahvaltıda yenene çok takılmıyorum zaten ben niye her yemekten sonra vicdan azabı çekiyorum artık,çok yediğimden değil ama buranın sorumluluğuyla normal öğünümden sonra bile pişman oluyorum yarına bir kala işte böyle hissediyorum

Yerim o dilleri ya maşallah

Sen yap yap akşama 3 gardiyana hesabı sen vereceksin

Antinkuntin bomba ismi şahane olmuş bugün hatta az sonra bende yapcam inşallah

al benden de o kadar
kitapta okunamıyor ki bu durumda
bezdummm daaaaa

Oturduğum yerde yapacak bir şey de yok ki örgü desen zaten bana şu anda en büyük hata olur
İdare edecegiz artık nasılsa iyilesince ikimizde yine duramayiz yerimizde

Ohhh sefa olsun keyfini sur ama öğle ve akşam çok dikkatli beslen ki yarına güzel bir eksi Moral olsun sana haftasonu için ♡

Harika bir menü canım tebrikler

Yerim o dilleri ya maşallah

Ahhh ahhh o diller beni benden alıyor ♡♡♡♡
Çok çok hashas kuzum hatta okuldaki veliler bile diyor nasıl bir şey bu kız diye

Herkes benim kızımla otursun evladı istiyormuş Biri hatta öğretmen cocuğu ve babası resmen beni kizimla çevirip teşekkür etti ♡ oğlu normalde çok daginikmis ama ne zaman benim kızla oturmaya başlamış çocuk daha tertipli olunca sormuşlar hayırdır diye oda evde Buse Ceren okulda bana "Bak arkadaşım teneffüs zili çalınca herşeyini hazırla sonraki derse sonra daha rahat oynarsın" Demiş hatta ödevlerini bile daha dagilmadan yapmaya başlamış geçen Annesi dedi nasıl tatlı tatlı söylediyse evde de hiç etrafı dağitmıyor oğlum ki bu bir mucize dedi ♡♡♡♡ hatta şimdi başkasıyla oturuyormus ama Babasına söylesene beni yine Buseyle otursun Öğretmenim demiş

Sınıfta birileri tartissin hemen benimki araya girip baristiriyormus ♡♡♡♡♡ kimsenin kimseye küs kalmasını istemiyor kuşum

Rabbime binlerce kere şükür evlatlardan yana da yüzüm hep gülüyor bu güne kadar ♡
Her gün dua ediyorum Rabbim iyilerle karsilastirsin tabi cümlesini. ...Aminnnn

Sen yap yap akşama 3 gardiyana hesabı sen vereceksin

Sorma eşim aradı oda cigerimi biliyor sesin tuhaf kız sen yoksa birseyler mi yaptın diye akşam kızlara verirsin hesabını diyor gülerek tabi biliyor istesem de yalan söyleyemem anında yüzümden anlarlar birde zaten fark görünür sonuçta komşu her gün yemek uzatmiyor ya

allahım allahım afiyet olsun.insallah kaçamak olmamistir
suyu az daha artırsan 2 lt olurmuş aslında
allah iyiliğini versin emi normal ogununu de yemesen mecburen kaçamak olur

Kızlar yesıl cayıma karanfil bı parcada kabuk tarçın attım ıctım ıyı geldi

Keske su lımonlu slım plus almasaydım hosuma gıtmedı

Bende içemiyordum karanfil tarçın harika bide limon sıkıyom efsane
afiyet olsun hanimlar
Iyı uykular ablam 50 mekik cekıp uyurum bende ))
ay çok özendim ben de bu gece ben de mekik çekip yatıcam ins .kıskandım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…