Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne kadar saf güzel bir menü olmuş. çok sevdim afiyet olsun cnm

sen bugünlerde baya keyif yapıyorsun bakıyorumda (kıskanan smile)
oralarda da mı biliyorlar kuymağı. hiç yemedim ama eriyen peynirleri severim. deneyeceğim bir gün kısmet olursa inş.

Hoşbulduk kaptan hadi bakalım inşallah hep birlikte vericez kgları

Hayırlı olsun çok sevindim canım

sen bugünlerde baya keyif yapıyorsun bakıyorumda (kıskanan smile)
oralarda da mı biliyorlar kuymağı. hiç yemedim ama eriyen peynirleri severim. deneyeceğim bir gün kısmet olursa inş.
Evet napim aylardır evde bir başıma bebişlerle
Kuymak yapan Karadenizli biriydi harikaydı bayıldım ama kaloriliymiş haberin olsun. Ben yerken öğrendim

Iyı uykular ablam 50 mekik cekıp uyurum bende ))
Spordan sonra çekilen uyku gibisi yok canım. Bedenine sağlık.

Monicim gecmis olsun. Senin ne rahatsızlığın vardı unutmuşum.

Selamm Banuşumun kelebekleri.
güzel bir perşembe gününüz olsun.
Birlikte olsun canım.

Aman diyim kıpırdama...

günaydın kızlar. cumaya bir kala nasılız bakalım?
ben bugün de kahvaltıya davetliyim. Çocukları verdim kreşe oh
Güzel haberlerle daha bir iyiyim sen nasılsın canım

Menün pek bi tatlı aynı sen afiyet olsun canıma.

Bu durum bende de var ne garip az yesem bile ihanetteymisim gibi hissediyorum.

Antinkuntin bomba ismi şahane olmuş bugün hatta az sonra bende yapcam inşallah
Yaptın mı yaptın mı

Şükür canım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın olsun. Eşin sevinçten havalara uçtu mu

Allah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadi

kaptanım yarın listeye girebiliyor muyum oynakbasi34

17 Ağustosta ilk takıma geldin canım gerçi bir ara kayıplara karistin ama yarın eksileri görürsen alırım tabi listeye ♡ ama bak 2 ay izne ayrılmak yasak ve düzenli paylaşım şart ona göre

Ay hadi tekrar gözün aydın ♡ Rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Gruptan ayrılırken 72,3 güncel 74.3 evet 2kg fazlayla geldim 1haftaya vercem 2kgyu

Kesinlikle sen o 2 kgyu halledersin ♡♡♡♡

Süpersin canım aynen uslu uslu durmaya devam

Allah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadi

Merak etme ultrasona giripte mucizenizi görünce onuda bir heycanlı alır benimki birincide hiç gelmedi doktora Anası ayıp dediği için ama karnımda hareketleri hissedince uyurken bile eli karnimdaydi
İkincide benden önce doktorun odasına giriyordu Doktor bile şaşırmıştı ikincide böyle bir heycan diye Dedim zamanında yapmadı şimdi benden hevesli

Tekrar tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah

Yaptım yaptım kız abla hiç kaçarmı tatlı bişey

Bu güzelliği yeşil çayla harcayamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…