- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Merhaba hatunlar...
Gece giremedim amma kaynatmışsınız maşallahsayfaları çok görünce mutlu oluyorum
Dünkü menümü yazamadım saatsiz yazcam ertesi güne kalınca saatlerini unutuyorum
Kahvaltı: 2 çavdar ekmeği ve süzme peynirle yağsız tost,domates,salatalık
Ara:sade Türk kahvesi,sade soda,3 hurma
Öğle: etli yeşil fasulye
Ara:nescafe,1 dilim ballı ekmek
Akşam: yoğurtlu kabaklı salata
Su:1,5 lt
Spor: yok
Yatmadan karanfilli yeşil çay,mandalina
Kahvaltı öğlen birleşti brunch oldu. Kuymak kalorili sanırım yediklerimden sadece. Onu da iki kaşık yedim. Onun dışında omlet, zeytin, yeşillik, peynir ve bir dilim tahıllı ekmek yedim.oynakbasi34 sen de yazmışsın dikkat ettim merak etme :)
Hoşbulduk kaptan hadi bakalım inşallah hep birlikte vericez kglarıSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Evdekileri bir güzel postaladim sonrada kendime güzel bir salata yaptım ( peynirım bitmiş ekmek zaten evde olmuyor bende hadi salata yapayım dedim )
Sonrada aksamlik pirasami ateşe koydum hem sogsun hemde öğleden sonra kızın havuz fasli vareşim şirkete uğramak zorundaydi ama havuz saatine kadar döner inşallah
Aksamda havuzdan sonra bir 15 dakika kvye ugrayacagizbu şal şapka kampanyasına oda birseyler orecekti onları gidip alırız dedi eşim hem bir kahve içer gönlünü yaparız sonra dogru eve ♡
Bence menü gayet güzel ♡ Tebrikler
Senin menü de çok güzel ♡ yarın bol eksileri göreceğiz inşallah takıma yine
Tekrar gördüğüme çok sevindim ♡♡♡♡
Ne demek tabiki seve seve kabul ediyorum senide ♡♡♡♡
Tamamdır o zaman sünnete kadar sıkı yönetim ilan ediyorsun ve düğünde ne döt ne göbek portleyecek
Süpersin canımsanada Günaydın♡
Ay Ayşem ne oldu bizeNazarlardan mi geldik nee Rabbim sağlık versin de inşallah birlikte yine çok kilolardan veririz kahvelerde içeriz nasılsa ♡♡♡♡
Aleyküm selam canım ♡ Hepimiz için güzel bir gün olsun
Ohh iyisin hadi çocuksuz gezmeleride özlüyor insan çocuklarla gezme gidilince peşinden koşturmaktan daha çok yoruluyoruzgünaydın kızlar. cumaya bir kala nasılız bakalım?
ben bugün de kahvaltıya davetliyim. Çocukları verdim kreşe oh
Bende çok severim kuymağı lakin oldukça kalorilisen bugünlerde baya keyif yapıyorsun bakıyorumda(kıskanan smile)
oralarda da mı biliyorlar kuymağı. hiç yemedim ama eriyen peynirleri severim. deneyeceğim bir gün kısmet olursa inş.
Hayırlı olsun çok sevindim canımHeekese merhabalar hastaneden geliyorum kan tahlilinde de cikti gebelik çok sükür. Ama henuz cok kucukmus gorunmezmis p. tesi keseye bakicaz. Ama benim tarti iyi degil bu aksam hafif gecerse belki daha iyi olur. Ama her halukarda eksi gorurumyani umarım yani Insallah
Evet napim aylardır evde bir başıma bebişlerlesen bugünlerde baya keyif yapıyorsun bakıyorumda(kıskanan smile)
oralarda da mı biliyorlar kuymağı. hiç yemedim ama eriyen peynirleri severim. deneyeceğim bir gün kısmet olursa inş.
Spordan sonra çekilen uyku gibisi yok canım. Bedenine sağlık.Iyı uykular ablam 50 mekik cekıp uyurum bende))
Monicim gecmis olsun. Senin ne rahatsızlığın vardı unutmuşum.sağol kuzum teşekkür ederim.
ahahaay ne iyi olur varya senle kahve içmeyi özledim
abartısız 2 aydır evdeyim, hareketsizarada tek tük çıkıyorum bizimkilerle ancak. kol çalışmayınca giyinmek soyunmak sorun. dışarıda wc işi şu anda en büyük derdim
ilaçlar etkisini gösterirse atıcam kendimi sokaklara
Birlikte olsun canım.Selamm Banuşumun kelebekleri.
güzel bir perşembe gününüz olsun.
Aman diyim kıpırdama...Offf oturmaktan sıkılıyorum bende
Deli gibi temizlik yapalım varnormalde aşırı titiz değilimdir ama öncekine kıyasla biraz daha dağınık görünüyor gözüme her yer
Ufaklık bile öğrenmiş Ablasindan sabah okula giderken bana " Kız bana bak sakin iş yapayım deme valla bozusuruz senle okul dönüşü " dedi
Birdi iki oldular
Yarım kalan kitabım vardı onu okuyayım bari diyeceğim ama kafayı çok eymemeye dikkat etmem lazım
Güzel haberlerle daha bir iyiyim sen nasılsın canımgünaydın kızlar. cumaya bir kala nasılız bakalım?
ben bugün de kahvaltıya davetliyim. Çocukları verdim kreşe oh
Menün pek bi tatlı aynı senMerhaba hatunlar...
Gece giremedim amma kaynatmışsınız maşallahsayfaları çok görünce mutlu oluyorum
Dünkü menümü yazamadım saatsiz yazcam ertesi güne kalınca saatlerini unutuyorum
Kahvaltı: 2 çavdar ekmeği ve süzme peynirle yağsız tost,domates,salatalık
Ara:sade Türk kahvesi,sade soda,3 hurma
Öğle: etli yeşil fasulye
Ara:nescafe,1 dilim ballı ekmek
Akşam: yoğurtlu kabaklı salata
Su:1,5 lt
Spor: yok
Yatmadan karanfilli yeşil çay,mandalina
Bu durum bende de var ne garip az yesem bile ihanetteymisim gibi hissediyorum.Günaydın canım,afiyet olsun,dikkat etmeye çalış ama ben kahvaltıda yenene çok takılmıyorum zatenben niye her yemekten sonra vicdan azabı çekiyorum artık,çok yediğimden değil ama buranın sorumluluğuyla normal öğünümden sonra bile pişman oluyorum yarına bir kala işte böyle hissediyorum
Yaptın mı yaptın mıAntinkuntin bomba ismi şahane olmuşbugün hatta az sonra bende yapcam inşallah
Şükür canım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın olsun. Eşin sevinçten havalara uçtu muHeekese merhabalar hastaneden geliyorum kan tahlilinde de cikti gebelik çok sükür. Ama henuz cok kucukmus gorunmezmis p. tesi keseye bakicaz. Ama benim tarti iyi degil bu aksam hafif gecerse belki daha iyi olur. Ama her halukarda eksi gorurumyani umarım yani Insallah
Allah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadiSpordan sonra çekilen uyku gibisi yok canım. Bedenine sağlık.
Monicim gecmis olsun. Senin ne rahatsızlığın vardı unutmuşum.
Birlikte olsun canım.
Aman diyim kıpırdama...
Güzel haberlerle daha bir iyiyim sen nasılsın canım
Menün pek bi tatlı aynı senafiyet olsun canıma.
Bu durum bende de var ne garip az yesem bile ihanetteymisim gibi hissediyorum.
Yaptın mı yaptın mı
Şükür canım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın olsun. Eşin sevinçten havalara uçtu mu
kaptanım yarın listeye girebiliyor muyumoynakbasi34
Heekese merhabalar hastaneden geliyorum kan tahlilinde de cikti gebelik çok sükür. Ama henuz cok kucukmus gorunmezmis p. tesi keseye bakicaz. Ama benim tarti iyi degil bu aksam hafif gecerse belki daha iyi olur. Ama her halukarda eksi gorurumyani umarım yani Insallah
Gruptan ayrılırken 72,3 güncel 74.3 evet 2kg fazlayla geldim1haftaya vercem 2kgyu
Ben birazdan kabağımı yiyip spora gideceğim. Dışarısı da buz gibi yağmur fırtına ama mecbur gidilecek salı gidemedim barı perşembe zumbami kacirmayim di mi? Meralcim sessizligimden endişelenme guzum.yaramazlik yapmicim.
Allah razi olsun Yok benimki cok meraklı degil herhalde. Bir yıldır tek basima gidip geliyrordum. Istiyorum diyordu ama bizim kadar takmiyorlar ya... Sevindi tabi ama havalara ucmadi
Merhaba akşam menüm de az maksrna ve bol ekşili salata oldu arada minik bir kare kek yedim
Afiyet olsun canım kaptanım :)Afiyet olsun canımbende az noodle yedim kızlar çok isteyince ama erkenden birde az dı
Teşekkür ederim canım.Monicim gecmis olsun. Senin ne rahatsızlığın vardı unutmuşum.
Teşekkür ederim.Selam monişRabbim sana da acil şifalar versin canım
Tekrar tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallahHeekese merhabalar hastaneden geliyorum kan tahlilinde de cikti gebelik çok sükür. Ama henuz cok kucukmus gorunmezmis p. tesi keseye bakicaz. Ama benim tarti iyi degil bu aksam hafif gecerse belki daha iyi olur. Ama her halukarda eksi gorurumyani umarım yani Insallah
Spordan sonra çekilen uyku gibisi yok canım. Bedenine sağlık.
Monicim gecmis olsun. Senin ne rahatsızlığın vardı unutmuşum.
Birlikte olsun canım.
Aman diyim kıpırdama...
Güzel haberlerle daha bir iyiyim sen nasılsın canım
Menün pek bi tatlı aynı senafiyet olsun canıma.
Bu durum bende de var ne garip az yesem bile ihanetteymisim gibi hissediyorum.
Yaptın mı yaptın mı
Şükür canım. Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın olsun. Eşin sevinçten havalara uçtu mu
Yaptım yaptım kız abla hiç kaçarmı tatlı bişeyBen birazdan kabağımı yiyip spora gideceğim. Dışarısı da buz gibi yağmur fırtına ama mecbur gidilecek salı gidemedim barı perşembe zumbami kacirmayim di mi? Meralcim sessizligimden endişelenme guzum.yaramazlik yapmicim.
Tekrar tebrik ederim hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah
Yaptım yaptım kız abla hiç kaçarmı tatlı bişey
Eki Görüntüle 2212835
Bu güzelliği yeşil çayla harcayamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?