Valla iyi moral oldu ama kendimi cok siskin hissediyorum. Bilemedim tartida da fazla çıkıyorum. Bugun maydanoz da yedim odem atarim InsallahÇok kaçtı deyince bende 2 kere daha okudumabartı bir şey yok bence ♡
Maşallah valla ben en Son sıcak süt içtim biraz evvel sisirdi baya yoksa açım diye dolaniyordum
Kaptanımız gibi ben de iki kere okumak zorunda kaldım.Bugünku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim ekmek salatalik 2 cay
Ara 1 portakal
Oglen mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Ara 20 gr Kuru kayısı
Aksam bir porsiyon etli guvec 1 kasik pilav 3 kasik yogurt ve mercimek corbasi
Son olarak bie bardak portakal suyu
Cok kacti bugun ya
Bir bucuk saat yuruyus 8 bardak su
Valla iyi moral oldu ama kendimi cok siskin hissediyorum. Bilemedim tartida da fazla çıkıyorum. Bugun maydanoz da yedim odem atarim Insallah
Insallah yarin gitmeye calisacam doktora. Yilbasi hedefi mi? Oyle birsey mi vardi?Kaptanımız gibi ben de iki kere okumak zorunda kaldım.dikkatimi çeken sadece akşam çorbası fazla olmuş...tabi bu eski menülerine göre...normalde sağlıklı olmuş. Afiyet olsun canım. Hamileliğini yarın kesinleştireceksin di mi? Kan tahlili en garantisi . yılbaşı hedefi suya mı düşüyor ne....wuhuuuuu bir kilo bebek gelişse yaşadım ben
Ama yine de belli olmaz. Gidisata gore karar veririzKaptanımız gibi ben de iki kere okumak zorunda kaldım.dikkatimi çeken sadece akşam çorbası fazla olmuş...tabi bu eski menülerine göre...normalde sağlıklı olmuş. Afiyet olsun canım. Hamileliğini yarın kesinleştireceksin di mi? Kan tahlili en garantisi . yılbaşı hedefi suya mı düşüyor ne....wuhuuuuu bir kilo bebek gelişse yaşadım ben
Yilbaşi hedefi....A
Ama yine de belli olmaz. Gidisata gore karar veririz
Gülüm hoş geldin. Ne iyi ettin de geldin. Sünnet çok onemli hele ki dediğin fazlaliklarla asla olmaz.İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli uzun zaman olduoynakbasi34 abla beni gruba alcakmsın inan burda menü paylaşırken kg vermesemde almıyordum
Sürüden uzaklaşanı kurt kapar demiştin Banu abla kurt beni kaptı götürdü artı kilolarımla geldim
Acilen kgları verip Mart ayına çıtı pıtı olmam gerekkuzenim sünnet ypcak elbise gyince göt göbek pörtlüyo
Hoşgeldin canımİyi geceler kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli uzun zaman olduoynakbasi34 abla beni gruba alcakmsın inan burda menü paylaşırken kg vermesemde almıyordum
Sürüden uzaklaşanı kurt kapar demiştin Banu abla kurt beni kaptı götürdü artı kilolarımla geldim
Acilen kgları verip Mart ayına çıtı pıtı olmam gerekkuzenim sünnet ypcak elbise gyince göt göbek pörtlüyo
Iyı uykular ablam 50 mekik cekıp uyurum bendeÇaylar da içilmiş herkese afiyetler olsun. Uykum gelmiyor bir türlü erken kalkmam lazım ama gözler cin gibi
Allah rahatlık versin kizlarcım. Yarın görüşürüz.
Hoşbulduk canım önemli tabi elbisenin içinde rahat olmak varken içine zor sığıp bütün gece robot gibi gezmek istemiyorumGülüm hoş geldin. Ne iyi ettin de geldin. Sünnet çok onemli hele ki dediğin fazlaliklarla asla olmaz.
Hoşbulduk canım sabah tartılırım artık akşam çok yedimHoşgeldin canım
Kac kılosun suan
Bugün öğleden sonra yemeğe davetliydim harika tatlar vardı dünya mutfağı farklı şeyler yazamıyorum adını bile bilmiyorum bazılarının. Neyse işin özeti çok yedim galiba herşeyi denemek isterken
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Kızı okuldan almadan az uzanayim dedim içim geçmiş
Okul dönüşü marketten bir kaç şey alıp döndük kuzuylahatta yağmura rağmen kuzumla sokak kedilerini biraz besleyip eve attık kendimizi
Şimdi de aksamlik kızlara patates yemeği ateşe koydum dinleniyorum ♡
Dedecigine çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlanıyor ♡ Sanada kolay gelsin
Yemin ediyorum evdekiler de öyle diyorlar bana
Helal kız sana ♡ ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum
Anammmmmm nasıl sevindim anlatamam ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah sağ saglim kucağına almayi da nasip eder ....Aminnnn
Bu arada sen zaten diyette değilsin kisağlıklı beslenerek devam edersen Kilo vermeyi bile surdurursun ♡ ben inan okadar kilolu halimden bile 9 ayda 5 kg verdim Protein ağırlıklı beslenerek ♡
Aslında olması gereken o şekil de işte bu ara ben eskisi gibi özen gösteriyorum demekkihani o zaman yogurtsuz işte salatasiz sofraya oturmazdim öğlen sebze yiyor ama aksam mutlaka Protein tuketiyordum yine yapmam lazım aslinda
Yok valla sizmisimsadece aksamlik pattis yaptım oda yazık kız stajdan gelecek yemekle ugrasmasin yorgun argin
Valla helal sana süper bir menü ♡♡♡♡♡ Tebrikler
Aksamlik imkan varsa yoğurtlu birşeyler yesene hem Protein hem tok tutar ♡
Sağ ol bitanem. Hacamatı da yapsam kan kaybından giderim herhalde bahtsız bedeviyim malum.
Kaptanım çok teşekkür ederim.
Tesekkürler canım. Haklısın hiçbir şeyine bulaşma.
Sağ ol canım. Ama ben zayıflayım diye yapmadım nolur inan bana.. Bir daha yaklaşmam söz.
Bir tövbekar daha varmış burda
Sağ ol canım benim. Eşim olmasaydı daha kötü sonuclar olurdu.
Canım çok geçmiş olsun. Desene acil şifalar diliyorum. Sen de sağ salim git gel.
Canım çok teşekkür ederim. İlla yaşamam lazım söz dinleme diye bir huyum yok . Sağlığına kavusmana sevindim.
Dünden beri hiç yaramazlık yapmadım valla
Göm ablanı. Anlamadım sanma antin kuntin şeyleri
Çok tatlısın var ya...çapak ha
Füze gönder direkt öldür
Biz de seni seviyoruzyavaş yavaş vereceğiz Allah'ın izniyle.
Günün en güzel haberiTebrik ederim canım. Sağlıklı beslenmeye devam edersen doğum sonrası zorlanmazsin canım.
Hatasız kul olmazhatamla sev beniiiiiii
Meryem hızlı çıktı canım. Senden beklerkenBen artık dilinize düştüm ya Şimdi bomba sırası sende....
Ee tamam o zaman yok yok bu hafta veririm zaten Insallah yürüyorum
Merhabaa
Kahvaltıda yarım kase mısır gevreği
Öğle omlet az peynir ve yeşillik
Akşam 4 sıkım çiğköfte biraz marul
Hepsi ekmeksiz öğünlerimin
1 bardak 5i 1 yerde çay
1 bardak form çay
Yarım bardak kadar portakal limon suyu
Bugünlük öğünlerim böyle grupdaşlarım.
sürekli kilo alıp vermek kas kaybına ve kaslarda hasara sebep oluyormuş.
verelim şu kiloları bir daha da almayalım artık yahu, canıma tak dedi artık of of..
yinede, hamdolsun halimize.
Antin kuntin kurabiye olsun
Bugün yediklerim
Sabah 10:00
Yagsız tb ekmeğinden tost yesil çay
Ara bı mandalina
13:00 da bı kâse kadar kabuska yogurt
Ara 10 cıg fındık
19:00
Bı kase mercimek çorbası bir kâse ev yapımı tantuni salata bı dılım ekmek
20:00 ıkı kare bıtter cıkolata regl yakın krıze gırdım ya yatarken yıne bol tarcınlı yogurt yerim
Peki gelsin Çarşamba menüsü
Sabah(7.30) Bir yumurta, bir parça peynir , iki zeytin ( bulantı devam ettiği için bu kadarını yiyebildim)
Öğle( 13.00) Yoğurt, içine küçük iki kivi doğradim
Akşam(18.00) Meşhur kabak detoksumuz cevizsiz
Yeşil çay yanında iki antinkuntin bombabiraz acıkmıştım
İki litre su, spor yok...yarın nöbet var diye eşim izin vermiyor tam iyileşmemişim güya
oynakbasi34
Valla iyi moral oldu ama kendimi cok siskin hissediyorum. Bilemedim tartida da fazla çıkıyorum. Bugun maydanoz da yedim odem atarim Insallah
Hayirli geceler menumuz
Sabah 1 bardak su 3 dolma iki kaşık nohut 4 kepçe yayla çorba 6 zeytin iki lokma peynir
Ara öğün 2 bardak su
Öğlen 3 kaşık nohut iki kaşık pilav küçük dilim ekmek
Aksam açılı kabak Yoğurtlu azıcık et
Ara bu ne arasıysa çay leblebi bi incir azıcık kuru üzüm bi bisküvi
Gece eşime eşlik ettim hiç aklımda yoktu bir çay bardağından az kahveli süt su 5 bardak su sabah bi saat step biraz yürüyüş cezam şu an iki lesli yarın yapıp yazarım ins
İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli uzun zaman olduoynakbasi34 abla beni gruba alcakmsın inan burda menü paylaşırken kg vermesemde almıyordum
Kızlar yesıl cayıma karanfil bı parcada kabuk tarçın attım ıctım ıyı geldi
Keske su lımonlu slım plus almasaydım hosuma gıtmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?