26/09/2009 tarihinde yediklerim
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
ara :
1 elma ( 60 kalori )
Öğlen :
tavuk ızgara ( 132 kalori )
salata ( 40 kalori )
akşam :
1 kepçe çorba ( şehriye ) (36 kalori )
Çok az hamsi buğulama (140 kalori )
Salata ( 40 kalori )
su ve çay : 2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay +1 fincan from çay+2 fincan çay +1 fincan neskafe
spor : 50 mekik +50 kol hareketi + 50 bacak hareketi + yarım saat step yaptım. Yürüyüş yapamadım misafir geldi L
toplam kalori : 630,50 kalori ( tahmini tabiî ki J )
spor yapmamış olman dışında herşey çok güzel kaptanım ama lütfen spor da yap birde adananın yemekleri biraz yağlı olur diye düşünüyorum o yüzden yemeklerinde az yağ ve sıvı olanında tercih edersen senin için daha iyi olur bu sadece benim fikrim yani yağlımı değilmi bilmiyorum o bakımdankolay gele ilteriimmmmmŞeniz
dünküraporum 26-09-09
sabah sadece ufak bi parça gözleme 1 bar çay (ekmek yemedim)
öğlen başkavurması(patlıcanla olur) 4 kaşık pirinç pilav salata 2 kornişon(ekmek yemedim pilav var die)
akşam 2 levrek mangalda ızgara(ekmeksiz)
spor yapmamış olman dışında herşey çok güzel kaptanım ama lütfen spor da yap birde adananın yemekleri biraz yağlı olur diye düşünüyorum o yüzden yemeklerinde az yağ ve sıvı olanında tercih edersen senin için daha iyi olur bu sadece benim fikrim yani yağlımı değilmi bilmiyorum o bakımdan
tamam selmacım dün yediklerini yazarmısın bitanemgünaydın arkadaşlar iltercım korkma şımdı kendıme geldım yemıyecegım merak etme söz verdım cünki
günaydın bu arada selmacım iyisin demi
sabah = 1 adet çikolatalı gofret (dayanamadım) 6 adet salatalık
öğlen = 85 gr'lık cipsin 1/ 6 'sını yedim 1 türk kahvesi
akşam = 6 adet salatalık 1 türk kahvesi toplamdada 1.5 lt. su
Kızlar hergün 1-2 kg. salatalık yerseniz toplamda 1 haftada 3 kg. verirsiniz denenmiştir ( şahsen ben denedim)
kolay gele ilteriimmmmmŞeniz
dünküraporum 26-09-09
sabah sadece ufak bi parça gözleme 1 bar çay (ekmek yemedim)
öğlen başkavurması(patlıcanla olur) 4 kaşık pirinç pilav salata 2 kornişon(ekmek yemedim pilav var die)
akşam 2 levrek mangalda ızgara(ekmeksiz)
26/09/2009 tarihinde yediklerim
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
ara :
1 elma ( 60 kalori )
Öğlen :
tavuk ızgara ( 132 kalori )
salata ( 40 kalori )
akşam :
1 kepçe çorba ( şehriye ) (36 kalori )
Çok az hamsi buğulama (140 kalori )
Salata ( 40 kalori )
su ve çay : 2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay +1 fincan from çay+2 fincan çay +1 fincan neskafe
spor : 50 mekik +50 kol hareketi + 50 bacak hareketi + yarım saat step yaptım. Yürüyüş yapamadım misafir geldi L
toplam kalori : 630,50 kalori ( tahmini tabiî ki J )
afiyet olsun canımsanada iyi pazarlarİyi pazarlar herkes,
Biz bugün kahvaltıyı geç yaptık malum pazar eşim uyumak istedi,
Bende saat 8 gibi kalkıp 1 bardak limonlu ılık su içip tekrar yattım, sonra 11 gibi toplu halde kalktık ama hiç açlık hissetmedim, eşimin isteği üzerine mayalı hamur kızartması yaptımçok ısrar etti),
Ama ben küçük bi parça yedim sadece, zeytin ve peynir aldım yanınada ama abartmadım,
Öğleni 1 elmayla geçiştircem inşallah,
Akşamada balık yapmayı düşünüyorum, 1 tane alabalık ve salata yiycem...
afiyet olsun canımsanada iyi pazarlar
kızlar yediğiniz şeylerin ne olduğundan çok yedikleriniz kalorsi çok önemli gün içerisinde aldığınız kaloriyi iyi denlersek kilo verebileceğimize inanıyorum
gıcık olma onlar snei motive etmeli benceıyıyım canım dün resımlere bakınca gıcık olmuştum kendıme :mymeka::mymeka::mymeka:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
saol canım bu yarışmayı en çok ben istedim o yüzdende sonuna kadar yerine getirecemİlterrrrrrr harikasın bacım,
Maşalllah sanaa
canım sabah kahvaltınısı çok fazla kaçırdıysan bence netten kaç kalori tükettiğini hesapla ve okadarlık spor yap ve akşama az ye bu günü dengelemiş olursunben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim
selmacım süpersin lütfen bozmadan devam et ben inanıyorum bu haftanın sonunda sen benim dediklerimi yaparsan 2 kilo vermiş olacaksın gör bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyedıklerıme gelınce
KAHVALTI
tost yedım k ekmegınden
ARA
3 ıncır bır fıncan leblebı
ÖGLEN
5 tane ıclı köfte ama kücüklerdı ayran salata
AKŞAM
3 elma
bır lt su
SPOR BIR SAAT YÜRÜYÜŞ 20 DK BISIKLET
güle güle canım öptüm seniHaklısın tatlım, bende kafadan hep kalori hesabı yapıorum, sabah yediğim biraz kaloriliydi, o yüzden öğleyi 1 elmayla geçiştirip dengelemneyi planlıyorum,
Neyse ben kaçar,
Hoşçakalın fıstıklar..
selmacvım eline iki tane 1,5 lt şişe al ve şişelerle birlikte ykarı aşağı 50 tane yap hergün bu sayıyı alttır kolların incelicek ve kas yapacaktırKızlar kollarım o kadar kg aldıkı sankı koltuk altımda yatıkla gezıyorum ya ne yapacagım
sen ayarla artık kendine göre sana nasıl uygunsa öyle yap pazar günleri kahvaltı hakikaten çok tehlikeli allahtan ben bu pazar çalışıyorum haftaya zaten 2 kilo vermiş olurum bende kendiem güzel bir kahvaltı hazırlarım :roflol:hiç hesaplamıyım batarım çünkü ama sabah 1 saat akşam 1 sat yürürsem akşamda sadece salata yada meyve yersem olur heralde oğlumu yıkıyım kalkayım yürüyüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?