Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

spor yapmamış olman dışında herşey çok güzel kaptanım ama lütfen spor da yap birde adananın yemekleri biraz yağlı olur diye düşünüyorum o yüzden yemeklerinde az yağ ve sıvı olanında tercih edersen senin için daha iyi olur bu sadece benim fikrim yani yağlımı değilmi bilmiyorum o bakımdan

ahhh ahhh
adana yemekleriii
gerçekten arkadşlar çok güzeeel
burda olup zayıf kalmak sadece allah vergisidr

günaydın arkadaşlar iltercım korkma şımdı kendıme geldım yemıyecegım merak etme söz verdım cünki

ıyi pazarlar herkes,
Biz bugün kahvaltıyı geç yaptık malum pazar eşim uyumak istedi,
Bende saat 8 gibi kalkıp 1 bardak limonlu ılık su içip tekrar yattım, sonra 11 gibi toplu halde kalktık ama hiç açlık hissetmedim, eşimin isteği üzerine mayalı hamur kızartması yaptımçok ısrar etti),
Ama ben küçük bi parça yedim sadece, zeytin ve peynir aldım yanınada ama abartmadım,
Öğleni 1 elmayla geçiştircem inşallah,
Akşamada balık yapmayı düşünüyorum, 1 tane alabalık ve salata yiycem...

Canım buda iyiymiş bende canım çikolata çektiğinde kahvaltıyı çay ve çikolata yla geçiştirmeyi düşünüyorum:)
Salatalıkta gerçekten tok tutuyor, bugün pazardan alıcam bol bol

Azracım senin menüde süpermiş canım, ama sen adanadasın sizin kebaplarınız yöresl yemekleriniz bi harika, o yüzden senin işin daha bi zor tatlım..

İlterrrrrrr harikasın bacım,
Maşalllah sanaa

ben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim

afiyet olsun canımsanada iyi pazarlar
kızlar yediğiniz şeylerin ne olduğundan çok yedikleriniz kalorsi çok önemli gün içerisinde aldığınız kaloriyi iyi denlersek kilo verebileceğimize inanıyorum

yedıklerıme gelınce

KAHVALTI
tost yedım k ekmegınden

ARA

3 ıncır bır fıncan leblebı

ÖGLEN

5 tane ıclı köfte ama kücüklerdı ayran salata

AKŞAM

3 elma

bır lt su

SPOR BIR SAAT YÜRÜYÜŞ 20 DK BISIKLET

afiyet olsun canımsanada iyi pazarlar
kızlar yediğiniz şeylerin ne olduğundan çok yedikleriniz kalorsi çok önemli gün içerisinde aldığınız kaloriyi iyi denlersek kilo verebileceğimize inanıyorum

Haklısın tatlım, bende kafadan hep kalori hesabı yapıorum, sabah yediğim biraz kaloriliydi, o yüzden öğleyi 1 elmayla geçiştirip dengelemneyi planlıyorum,
Neyse ben kaçar,
Hoşçakalın fıstıklar..

ıyıyım canım dün resımlere bakınca gıcık olmuştum kendıme :mymeka::mymeka::mymeka:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
gıcık olma onlar snei motive etmeli bence

İlterrrrrrr harikasın bacım,
Maşalllah sanaa
saol canım bu yarışmayı en çok ben istedim o yüzdende sonuna kadar yerine getirecem

ben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim
canım sabah kahvaltınısı çok fazla kaçırdıysan bence netten kaç kalori tükettiğini hesapla ve okadarlık spor yap ve akşama az ye bu günü dengelemiş olursun
selmacım süpersin lütfen bozmadan devam et ben inanıyorum bu haftanın sonunda sen benim dediklerimi yaparsan 2 kilo vermiş olacaksın gör bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Haklısın tatlım, bende kafadan hep kalori hesabı yapıorum, sabah yediğim biraz kaloriliydi, o yüzden öğleyi 1 elmayla geçiştirip dengelemneyi planlıyorum,
Neyse ben kaçar,
Hoşçakalın fıstıklar..
güle güle canım öptüm seni

Kızlar kollarım o kadar kg aldıkı sankı koltuk altımda yatıkla gezıyorum ya ne yapacagım
selmacvım eline iki tane 1,5 lt şişe al ve şişelerle birlikte ykarı aşağı 50 tane yap hergün bu sayıyı alttır kolların incelicek ve kas yapacaktır

hiç hesaplamıyım batarım çünkü ama sabah 1 saat akşam 1 sat yürürsem akşamda sadece salata yada meyve yersem olur heralde oğlumu yıkıyım kalkayım yürüyüşe

hiç hesaplamıyım batarım çünkü ama sabah 1 saat akşam 1 sat yürürsem akşamda sadece salata yada meyve yersem olur heralde oğlumu yıkıyım kalkayım yürüyüşe
sen ayarla artık kendine göre sana nasıl uygunsa öyle yap pazar günleri kahvaltı hakikaten çok tehlikeli allahtan ben bu pazar çalışıyorum haftaya zaten 2 kilo vermiş olurum bende kendiem güzel bir kahvaltı hazırlarım :roflol:

bende geldim sabah yumurta salatası yaptım kendime 2 tane galetayla yedim
öğlende kahvaltı sofrasını bile toplamadan kızımla gezmeye çıktık
epey yürüdük yeni girdik eve gelirken kızım döner istedi bende kendime yarım lavaşla (incecikti ama)
tavuk döner yaptırdım bu da öğlen yemeğim ve şimdi tüm haftanın pisliği beni bekliiyor haftasonu temizliği
ofofff dağ gibi büyüdü işler gözüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…