Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım geçmişte kalmış mesajın kusuruma bakma kaçırmışım bu bilgileri. Sevgiler bizden. Bugün bekliyorum seni heyecanla.

Bugün malum pazar epey geç kahvaltı yaptık :)
Biraz domates biraz salatalık ortalama 1 omlet 3 zeytin 1/2 kk peynir ve 1 dilim tb ekmeği ile kabvaltımı tamamladım . Herkese boool eksiler diliyorum. Hemencecik hedeflerimize ulaşalım inşallah. Bu arada hedefimi 52 değil de 50 olarak değiştirsem olur mu malum boy fidan kadar düz sayıya yuvarlayayım ben onu :) )

Günaydın sevgili takımım Birisi bu çocuğa bugünün pazar olduğunu hatırlatsın ayy daha 7 bile olmamıştı beni kaldırdı başında bekletiyo

Kalk desen kalkmazlar
Gerci benimkiler ufakkende erken yatıp erken kalkarlardi Tatillerde bile aynı ♡

Banucum daha iyisin dimi ? Inşallah. .

Serenalar senin hastane işin noldu canım. Merak ediyorum sonucu ♡

Yine ağrılarım arttı Dün sanırım fazla zorlandım ama oturdukca daha sinir oluyorum Daha doğrusu yürürken anlamıyorum ama sonradan tepki veriyor vücut Bakalim yarın öğlen doktorla görüşeceğim ve eğer çok yüksek bir fiyat çekmezse artık tarihi belirleriz

aa ne güzel, eski fotoğraflarıma baktığımızda biz ikimizde ah ah diyoruz 37 yaşındayım,yaşlandığını hissediyorum. sonra yaşıtlarıma bakınca genç kız gibiler,üzülüyorum (

Tövbe de kız 37yle ne yaşlanması Benim kızlar bile alıştı 38 yaşında olduğum halde ufaklik 19 yaşındasın der geceleri saymıyorum sonuçta uykuda geçiyor o anlar sayılmaz

52 kgdayken bile az daha verebilmek keşke diyordum tabi sonra rekor kilom 124.5 kgyu gördükten sonra 86 kgken resmen Manken gibi hissetmiştim kendimi boydan fakir olduğum halde
Simdi diyorum kesinlikle 85i bir daha gördüğümde simarmayacagim

İlk zamanlar belli bir mesaj sayısına ulaşmadan özel mesaj atilmiyor maalesef bende yeni üyelik aldigimda aynı durumu yaşadım ama emin ol biraz daha aktif olursan bir kaç güne düzelir mesaj atma durumu
Birde profilinde HAKKINDA bölümüne tıklayıp aşağı dogru bakarsan özel mesaj butonunu görürsün zaten
Yinede bir de Danisirim birilerine

Teknik bir sorundur muhtemelen. kazen yahut mune ye yazarsan duzeltirler canım

Allah gönlüne göre vermiş canım. Bahtlari açık olsun. Onlar kolay buyumedi tabi. Meralcim dua ediyor senin için de...tabi Allah'tan hayırlısı olsun verirse başımız üstüne de...bu saatten sonra kendiniz için de zamanınız olmalı...

Afiyet olsun canım bu kadarcik kusurun da olsun artık...

Canım neşeli kalabalık bir yuvan olsun inşallah.

Ara öğün bı tek hoşuma gitmedi. Afiyet olsun.

Merhaba bademcim hoşgeldin... ben tanıdım seniii
Canım daha dün seninle adını anmiştim bak geldi.

Yenacim güzel bir gün diliyorum sana da...

Günaydın iyi pazarlar herkese
Mavişim günaydın. Sevgiler Berlin'e...

O vakit bi kahve
Harika gider

Banucum hadi inşallah bir an önce hallolur da rahatlarsın. . bayagi perişan etti seni Kıyamam ya..

Sorma valla yine ev bana ben eve bakıyorum kızlara da demiyorum biraz dinlensinler diye Biraz evvel oturduğum yerde biraz çamaşır katliyayim diye düşündüm ama büyük kız kimildamadan oturuyorsun ben az daha test cozup girisirim kalan islere dedi

Canım sanırım sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim.

İşlerin kaçtığı yok . Sağlığın iyi olsa neyse boş boş oturma dersin kendine de bu durumda katlanacaksin...yavrucuk onu halleder merak etme.

İşte insan sağlıklı olunca yapmak istemez ama sağlık elden gidince daha çok batıyor normalde onemsemedigi şeyler
Sağ Olsun kızlar ikisi bir olup yapıyorlar tartışarak da olsa

Büyük ultimatom verdi bir daha dagitana ceza vereceğiz diye ufaklık da üzerine alınıp sanki ben evi dagitiyorum diye miyakliyor Tam bir komedi ama en azından toparliyorlar aslında hakikaten ikisi dağıtıyor sonuçta her yerde kitaplar ve cadıların ortada bıraktıkları diğer eşyalar ama sor ikisi de düzenli sanki ben dağıtıp oturuyorum

Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydum Dukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa.

Zayıflamaya da yardımcı oluyormuş o ama bir türlü yapıp denemedim onu

Çocuklar bir alem gerçekten. Yerinde duramadigin gibi bir de ortalığı dağıtıyorsun...Eee çocuklar yapmadığına göre ....bilgisayardan çıkıp ben dagitmadim ya
Dukan biirasinin yapımı da çok kolaymis . Yeşil çay, limon, maden suyu......Super bi de metabolizma hizlandirici

Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydum Dukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa.
Ben onu senden önce gördüm ve iki gün yaptım bile ablacaaaaan menüme yazmadım direkt su olarak yazdım ondan haberin yok

Ben onu senden önce gördüm ve iki gün yaptım bile ablacaaaaan menüme yazmadım direkt su olarak yazdım ondan haberin yok
Bak sen...kızacaksın diye korkuyordum boşu boşuna iyi o zaman yaşasın bira kardeşliği adı bira olmasaymıs iyiymiş ya ...çayımı demledim soğuyunca limon ve maden suyunu ekleyeceğim.

Pazar menum oynakbasi34
Sabah(10.00) Yumurta, domates, turp, maydanoz, limon, salatalık, biber, ceviz, kayısı, yarım kızarmış tb ekmegi
11.30 Sade Türk kahvesi
Akşam (17.00) Beş kaşık sebzeli bulgur pilavı ( hafta sonu kaçamağım oldu çok özlemiştim) limonlu turp ve tere, ayran
İki buçuk litre su, spor yok yeşil çay sayısız
Hayırli geceler dostlar.

En azından bulgur nisastalilarin içinde en masum olanı Üstelik erken yemissin afiyet olsun

Offf bugün yine hiç zaman geçmiyor sanki Yarın öğleden sonra doktora gideceğiz ya simdiden merak ediyorum doktor nasıl biri diye Gorumcemin eşi bizim resmimi bile göndermiş doktora hani göz asinaligi olsun hesabı

Adam kimle tanissa kankaya bağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…