Canım geçmişte kalmış mesajın kusuruma bakma kaçırmışım bu bilgileri. Sevgiler bizden. Bugün bekliyorum seni heyecanla.hoşbuldum, çok teşekkür ederim ... ben hamilelik sonrası kilolarını veremeyen bir çok hatundan biriyim malesef.. iki hamileliğimin öncesinde 50~55 kg iken şimdi 80 î buldum ve veremiyorum bir türlü... yarın itibarıyla başlıyorum menümü paylaşmaya bende...
hepinize sevgiler...
Günaydın sevgili takımımBirisi bu çocuğa bugünün pazar olduğunu hatırlatsın ayy daha 7 bile olmamıştı beni kaldırdı başında bekletiyo
Banucum daha iyisin dimi ? Inşallah. .
Serenalar senin hastane işin noldu canım. Merak ediyorum sonucu ♡
aa ne güzel, eski fotoğraflarıma baktığımızda biz ikimizde ah ah diyoruz37 yaşındayım,yaşlandığını hissediyorum. sonra yaşıtlarıma bakınca genç kız gibiler,üzülüyorum (
Ablaaaaaaaaaam sensin ha kaybettim sandım seni.
Anam nasıl sevindim bilemezsin. Ben daha dün sana özel mesaj yazmıştım. Bu özel mesajları hala cozemedim. Ayarim mi bozuk ne...kimse bana yazamıyor.oynakbasi34 kaptanım bir çare derdime nolur yardimci ol.... Fırsat bulursan bı baksan ya da beni yönlendirsen noluuuur
Canancim canım ortim....bir tek sen orada kaldın diye üzüldüm içim yana yana geldim. Burada kal gitme desem . Çok tatlı insanlar var burada... Ben iyiyim 66.5 oldum en son....sen benim tombiş günlerimi bilirsin.
Çok seviyorum kız seni...bir ümit bekliyordum seni. Allah'a şükür geldin.
Ablaaaaaaaaaam sensin ha kaybettim sandım seni.
Anam nasıl sevindim bilemezsin. Ben daha dün sana özel mesaj yazmıştım. Bu özel mesajları hala cozemedim. Ayarim mi bozuk ne...kimse bana yazamıyor.oynakbasi34 kaptanım bir çare derdime nolur yardimci ol.... Fırsat bulursan bı baksan ya da beni yönlendirsen noluuuur
Canancim canım ortim....bir tek sen orada kaldın diye üzüldüm içim yana yana geldim. Burada kal gitme desem . Çok tatlı insanlar var burada... Ben iyiyim 66.5 oldum en son....sen benim tombiş günlerimi bilirsin.
Çok seviyorum kız seni...bir ümit bekliyordum seni. Allah'a şükür geldin.
Allah gönlüne göre vermiş canım. Bahtlari açık olsun. Onlar kolay buyumedi tabi. Meralcim dua ediyor senin için de...tabi Allah'tan hayırlısı olsun verirse başımız üstüne de...bu saatten sonra kendiniz için de zamanınız olmalı...Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin ama mutlaka bir tane de olsa kardeşi olmalı bir çocuğun ♡
İnanmayacaksin belki ama ben 15 yaşındayken en yakın arkadasimla sohbet ederken ilerisi için hayal kuruyordukve tabi can ciğer olunca hep mutlaka iki arkadaşla evlenir yada tanistirir kocaları da kanka yaparız diye konuşurken ben; " düşünsene ileride bana kahve içmeye geldiğinde ben kızıma Beyza kuzum Ayla Teyzene kahve yapsana diyeceğim " demiştim
Büyük kızımın adını da hakikaten Beyaz Nur koydum ♡
İkincide Buse diye dusunurdum ve ona da Buse Ceren adını koyduk
Hatta abdala malum olur hesabı o zamanlar ortada daha koca yokken hep 2 yada 3 çocuk istiyorum derdim
Birde hesap yapıyordum aklımca
Birinciyi 20 ikinciyi 30 heee belki bir tane de 40la dogururum diyordum
3.cuyu açıkçası hem kilodan hemde boyum kadar kızım var artık diye düşünmüyorum ama her iki kehanetim tuttu
Küçük kuzuyu dogurduktan 1 saat sonra aynı olayı kadın doğum doktoruma da anlattım valla korkuyorum 3 cuyu de saatine geldiyse 10 sene sonra olmasa da 8 sene sonra dogururum diyeDoktor kahkahalarla güldü yeminler senin gibisi yok daha doğum yapalı 1 saat olmadı sen 8 en gec 10 sene sonra gelirim yine diyebiliyorsun dedi
Tövbe de kızAllah korusun öyle çıkacağına Çırçır ol emi diye dua et bari
Afiyet olsun canım bu kadarcik kusurun da olsun artık...oynakbasi34
C.tsi menü
Kahvaltı 2tereyağında pişmiş yumurta 1ceviz papatya çayı
Ara yarım muz
Öğlen 1kase mercimek çorbası
Akşam avuç içi kadar katmer bolca salatalık ve çay
2lt su 20dk spor
Akşam katmer olmasaydı iyidi ananem ypmş yede ye dedi azcık yidim bende kızlar
Canım neşeli kalabalık bir yuvan olsun inşallah.Bu kehanete göre 2 seneye 3. nurtopumuzda yolda oluyo hayırlısı olsun kaptanım sağlığın elverirse bence üç güzel yaani sen yine de bi düşün ben 31 yaşındayım bu yaştan sonra 4 tane daha olsun diyen kocaya sahibim benim gönlümden geçen 3 yani toplamda 3 bakalım Allah nasip ederse maddi manevi müsait olursak
Ara öğün bı tek hoşuma gitmedi. Afiyet olsun.Hayırlı geceler menümuz
Sabah 7 zeytin omlet az tulum peynir 1kepekli ekmek
Öğlen özel sebze çorbası çok az yağlı bi tabak,
bi ksik pırasanın tadına baktım bi dilim sucuk
Ara 2 bikuvi çayla
Aksam 17 00 daceyrekporsiyon balık sebze çorbası iki kaşık yarım kase yoğurt şu 6 bardak spor bi mil Leslie kapı çalması çocuk çağırmasi esliginde şu anda nasıl içim eziliyo anlatamam ama Allaha Şükür bi ruyadanuyanmis gibiyim evet yemek bağımlısı olduğumu ve yemenin benim için farklı bir eğlence haline geldiğini kabul ediyorum inşallah bundan sonra yemek için değil yaşamak için yiyelim
n
Canım daha dün seninle adını anmiştim bak geldi.Merhaba bademcim hoşgeldin... ben tanıdım seniii
Yenacim güzel bir gün diliyorum sana da...Günaydın
Mutlu haftasonları ♡♡♡
@Bonus ♡ yeni arkadaşlıklar eşliğinde mücadelen sana ve hepimize çok iyi gelecek eminim . ♡
8.takım bana ugurlu geldi tıpkı 90 kilo ve üzeri gibi burası da özel benim için. Sana da ugurlu gelecek biliyorum ....
Mavişim günaydın. Sevgiler Berlin'e...Günaydın iyi pazarlar herkese
Harika giderO vakit bi kahve
Banucum hadi inşallah bir an önce hallolur da rahatlarsın. . bayagi perişan etti seni Kıyamam ya..
Canım sanırım sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim.Kızlar özel mesaj sorunu yaşayanlar buraya bakabilirler
https://www.google.com.tr/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ozel-mesaj-nasil-gonderilir-nasil-silinir.795577/?amp=1
İşlerin kaçtığı yok . Sağlığın iyi olsa neyse boş boş oturma dersin kendine de bu durumda katlanacaksin...yavrucuk onu halleder merak etme.Sorma valla yine ev bana ben eve bakıyorumkızlara da demiyorum biraz dinlensinler diye Biraz evvel oturduğum yerde biraz çamaşır katliyayim diye düşündüm ama büyük kız kimildamadan oturuyorsun ben az daha test cozup girisirim kalan islere dedi
Canım sanırım sorunu çözdüm. Çok teşekkür ederim.
İşlerin kaçtığı yok . Sağlığın iyi olsa neyse boş boş oturma dersin kendine de bu durumda katlanacaksin...yavrucuk onu halleder merak etme.
Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydumDukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa.
Çocuklar bir alem gerçekten. Yerinde duramadigin gibi bir de ortalığı dağıtıyorsun...Eee çocuklar yapmadığına göre ....bilgisayardan çıkıp ben dagitmadim yaİşte insan sağlıklı olunca yapmak istemez ama sağlık elden gidince daha çok batıyor normalde onemsemedigi şeyler
Sağ Olsun kızlar ikisi bir olup yapıyorlar tartışarak da olsa
Büyük ultimatom verdi bir daha dagitana ceza vereceğiz diyeufaklık da üzerine alınıp sanki ben evi dagitiyorum diye miyakliyor Tam bir komedi ama en azından toparliyorlar aslında hakikaten ikisi dağıtıyor sonuçta her yerde kitaplar ve cadıların ortada bıraktıkları diğer eşyalar ama sor ikisi de düzenli sanki ben dağıtıp oturuyorum
Zayıflamaya da yardımcı oluyormuş o ama bir türlü yapıp denemedim onu
Meral yok değil mi ortalarda ...o çok iyi...yeni bir şey duydumDukan birası diye adet söktürüyormuş...onu bir araştırayım meraktan çatlarım yoksa.
Bak sen...kızacaksın diye korkuyordum boşu boşunaBen onu senden önce gördüm ve iki gün yaptım bile ablacaaaaan menüme yazmadım direkt su olarak yazdım ondan haberin yok
Pazar menumoynakbasi34
Sabah(10.00) Yumurta, domates, turp, maydanoz, limon, salatalık, biber, ceviz, kayısı, yarım kızarmış tb ekmegi
11.30 Sade Türk kahvesi
Akşam (17.00) Beş kaşık sebzeli bulgur pilavı ( hafta sonu kaçamağım oldu çok özlemiştim) limonlu turp ve tere, ayran
İki buçuk litre su, spor yokyeşil çay sayısız
Hayırli geceler dostlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?