Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Namaz konusunda bende vasatım.
Ne ameliyatı olucaksın geşmiş olsun.

Maalesef Boyun fıtığı açıkçası geçen sene teşhis konduğunda bile 5 farklı doktor da ameliyat dedi ama hepsi şu anda ağrılar pek yoksa dayanabildigin kadar dayan dediler ama artık hem ağrı hem his kaybı hemde kollarda uyusmalar var eşimde daha fazla kendini zorlama ol ameliyatını da kurtul sonuçta sen iyi olursan biz iyi oluruz üstelik daha fazla ertelemek belki daha fazla zarar verir dedi ♡

Yarın gorusecegimiz doktor Görümcemi bel fıtığından ameliyat etti ve Türkiyenin en iyileri arasindaymis Gerci hep dediğim gibi ne kadar iyi olduğunun önemi yok Rabbim korusun yeterki ♡

Kem küm... vardı biraz yalan yok.
Yarın bismillah diyim inşallah.

6 ay durumum kesin net dimi? Fiş almasak 5 aydan vermez mi bahar?

Maalesef üye kaçakçılığı yapamıyoruz hem sayılı gün çabuk geçer sende bomba gibi donersin listeye ♡

Rabbim inşallah şifa verecektir ♡ Dualarımız olacak teyzenlede inşallah

Bugün bi iki kacamagim oldu aksam yemeği yemeyerek ceza verdım kendime

Keşke en azından 1 kase yoğurt yeseydin kuzum metabolizma yavaşlamaz en azından öyle durumlarda

oynakbasi34 ablam yarın dr kontrolun istedigin gibi gecer inş

Aminnn canım inşallah Ameliyat icin fazla fiyat cekmez ve sikintisiz atlatirim ♡

Valla süper bir menü Bu hafta dikkatimi çekti çok güzel kiloları verenler genelde 2 öğün besleniyor ( ara öğünler var ama ninnak ) Ciddi ciddi bende mi öyle uygulasam diye düşünüyorum ♡

Allah razı olsun canım ♡ inşallah tez zamanda şifa buldum diye de müjde vermek nasip eder Yaradan ♡♡♡♡♡ Aminnn

Namaz konusunda da kesinlikle sizlerinde desteginizle istikrarlı olacağımı düşünüyorum ♡♡♡♡♡

Tamam canım. Seve seve yaparım bu kutsal görevi. Senin bu isteğini bilmeyenler hakkımda ukalaya bak diyecekler ama napim her nimetin bir külfeti var katlaniciz artık.

Yok yok demezler hem derlerse de artık hafifleyip durursun
Allah razı olsun hem Arkadaşlık Kardeşlik karşısındakinin yaptığı güzel bir şeyi taktir etmek değilmidir ♡ Eminim belkide farkında olmadan başkalarına bile sebep olabiliriz

Allah şimdiden niyetlendiğin ibadetlerini kabul etsin canim. Rabbim şükründen bizi geri bırakmasın hem bu dünya hem ahiret için kardeşliğimiz de devamlı olsun

Benimde boyun fıtığım var dr ların demesine göre sinire baskı yapan yerde değil.
Ama yanması ağrısı fena. Kilo verirsem boyun bölgesindeki ense sırt hepsindeki yağlanma azalıcak ağrı hafifliycek.

Bazen iyiyim bazen sofra hazırlayana kadar cayır cayır yanıyo

Belimde de var. Ezgersiz spor yapmak zorundayım.

Yapabilceğin herşeyi yaptınmı ameliyat öncesi?

Çok çok geçmişler olsun, aslan gibi çıkarsın ameliyatından inşallah. Dua edeceğim. Bu arada haddim değil ancak namazla ilgili ben de destek olmaya çalışırım inşallah.

Hayırlı geceler herkese bugunku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim Tam Buğday eekmeg 2 cay 2 catal patates kizartmasi
Ara 4 kayısı
Öğlen menemen bir dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 10 gr ceviz 10 gr Kuru üzüm
Ara mandalina
Aksam bir porsiyon Sulu kofte
Toplam 1000 kalori civari
15 bardak su
77 dk yuruyus

Bu sabah saat 10.10 da aile hekiminden check up randevusu aldım. İlk defa gideceğim bu uygulamaya o sebepten merak ediyorum nasıl olacak diye. Aranızda yaptıran var mı daha önce aile hekiminden bu uygulamayı.? Aslında demir eksikliği ve vitamin değerlerim için gidecektim ancak mhrs sisteminden girince gündüz randecu saatlerini sadece check up yaptıklarını görünce bir deneyeyim dedim. Bakalım nasıl olacak.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah sıhhatinize kavuştursun tez vakit inşallah.

Canım hamileliğin ilk 3 ayında diyet yapılabiliyor mu, öyle okumuştum ama drun ile görüştün mü
bu konuyu merak ediyorum

Canım hamileliğin ilk 3 ayında diyet yapılabiliyor mu, öyle okumuştum ama drun ile görüştün mü
bu konuyu merak ediyorum
Ben de bugun Dr a soracagim arastirdim biraz ilk üç ay yapilabilir diyenler de var. Zaten çok da kisitli yapmıyorum diyeti bu yaptığım ilk cocugumuemzirirken diyetisyen in verdiği diyet listesi. Cok yonlu yapmaya calisacam. Belki kalori yi biraz daha artırmam gerek. Ilk aylar zaten annenin deposundan beslenirmis bebek. Bir de șimdi daha bir Susan tanesi kadar :)

Selamin Aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah erkenden büyük kıza uyandım yavrum kendini iyi hissetmiyorum midem ağrıyor başıma ağrılar giriyor diyip duruyor 1 saattir
Sıcak su torbası yaptık birde papatya çayı yaptık ama hala ağrıyor işin kötüsü bugün staj günü ve ancak doktordan rapor alırsa gitmemezlik yapabilir ( daha iki hafta önce de öyle oldu 1 gün haber verdik ikinci gün geçmedi diye doktora gittik )

İnşallah birazdan hafifler de staja rahat gider

Allah şimdiden niyetlendiğin ibadetlerini kabul etsin canim. Rabbim şükründen bizi geri bırakmasın hem bu dünya hem ahiret için kardeşliğimiz de devamlı olsun

Amin inşallah canım ♡

Sanada çok geçmiş olsun canım maalesef benim 3 fitiktan 2si sinirlere baskı yapıyor ve o norman ağrılardan çok daha fazlası oluyor hatta gece uykudan çığlık atarak uyandığımda çok oldu

O AN sıcak soğuk hiç bir şey fayda etmiyor hatta ilk tuttuğunda 2 - 3 kere açıldı oldum hatta en son omuzdan kortizonlu iğne yaptılar beni rahatlatsin diye

Hiç bir şey yapmadigimda hafif ağrı var devamli ama az ev işi yaptığım anda bile ağrı yükseliyor

Fizik Tedavi de aldım banamisin demedi hatta daha beter oldu desem yeridir
Yüzmeye de gittim kaslar kuvvetlenir rahatlarsın diye ama oda fayda etmedi

Son gittiğim Fizik Tedavi Doktoru da artık direnme bak kaç doktor daha önce de ameliyat demiş daha fazla ertelersen sonra sana zararları kalıcı olur dedi o yüzden mecbur ikna oldum

Çok çok geçmişler olsun, aslan gibi çıkarsın ameliyatından inşallah. Dua edeceğim. Bu arada haddim değil ancak namazla ilgili ben de destek olmaya çalışırım inşallah.

Allah razı olsun canım ♡

Harika bir menü canım tebrikler ♡

Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar gorursun ♡ bende duydum ama henüz denemedim bakalım artık biz senden ogreniriz

Günaydın mutlu sabahlar
Kızım sabahın 5inde uyandi uyumak istemiyorum diye ağladi o saatten beri uyanık

Evi temizligini bitirip banyo yapıp uyuruz artik

Kahvaltı yapicaZ önce kizim sut icti

Bende yeşil çay iki kayısı yedim

Msj şimdi gördüm canım güzel bir başlangıç diliyorum, 8.takim benimde ilk takimimdi şimdi malum yena sen ben +90 dayız, ben burada güzel kilolar verdim azim böcüğün hic eksik olmasın bismillah de başla

Günaydın canım senin neyin var ?
Msjlarda goremedim çok su içtiğini biliyorum onunla ilgili bir şeymi?
Teyzene çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

oynakbasi34 banucum güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda rabbim sifana kavuştursun seni seviliyorsun

Aminnnnnn canım inşallah tüm hastalar şifa bulur ♡♡♡

oynakbasi34 büyük kızın neyi var, yavrunu rabbim korusun canım ,ev okul derken çokmu yoruldu acaba yavrucak acil şifa dilerim

Ya aslında gastriti de var dün ne yedi diye düşünürken yine baharatlı acı yediğini fark ettik
Hep diyorum yeme kızım diye ama çok seviyor sanırım ondan midesi agriyip durdu hatta bugün staja da gitmedi mesaj attı sağ olsunlar dinlen dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…