- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Namaz konusunda bende vasatım.
Ne ameliyatı olucaksın geşmiş olsun.
Kem küm... vardı biraz yalan yok.
Yarın bismillah diyim inşallah.
6 ay durumum kesin net dimi? Fiş almasak 5 aydan vermez mi bahar?
Gecen hafta içi köydeki teyzem felç geçirmişti hastanede dört gun yattı oglu bu sabah İst getirdi
Bugün yanina gittik kolunda sıkıntı var bide konusamiyo dr zamanla dili açılır demis kolu icinde fizik tedavi vermiş
Yarın hastaneye gidecekler inş tekrar sağlığına kavusur
Bugün bi iki kacamagim oldu aksam yemeği yemeyerek ceza verdım kendime
oynakbasi34 ablam yarın dr kontrolun istedigin gibi gecer inş
İyi geceler sevgili takımım
Menümü yazıyorum hemen,
07.00
Limonlu ılık su
10.00
1 yumurtalı peynirli omlet,domates,salatalık,3 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim çavdar ekmeği
13.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,bikaç üzüm ve fındık
17.00
Çorba,3 haşlanmış baget ama küçük küçüktü
Mandalina,çeyrek armut,çeyrek elma
Su: 2 lt
Spor: 40 dk zumba
Şimdi yine sade Türk kahvesi yapcam eşim istedi eşlik edeyim dedim
Canım inşallah yarın herşey yolunda gider uygun da bi fiyat söylerler de bi an önce sağlığına kavuşursunnamaz konusundada ben elimden geldiğince hatırlatırım inşallah canım tebrik ederim bu niyetin içinde oynakbasi34
Tamam canım. Seve seve yaparım bu kutsal görevi. Senin bu isteğini bilmeyenler hakkımda ukalaya bak diyecekler ama napim her nimetin bir külfeti var katlaniciz artık.
Allah şimdiden niyetlendiğin ibadetlerini kabul etsin canim. Rabbim şükründen bizi geri bırakmasın hem bu dünya hem ahiret için kardeşliğimiz de devamlı olsunYok yok demezler hem derlerse de artık hafifleyip durursun
Allah razı olsun hem Arkadaşlık Kardeşlik karşısındakinin yaptığı güzel bir şeyi taktir etmek değilmidir ♡ Eminim belkide farkında olmadan başkalarına bile sebep olabiliriz
Çok çok geçmişler olsun, aslan gibi çıkarsın ameliyatından inşallah. Dua edeceğim. Bu arada haddim değil ancak namazla ilgili ben de destek olmaya çalışırım inşallah.Maalesef Boyun fıtığıaçıkçası geçen sene teşhis konduğunda bile 5 farklı doktor da ameliyat dedi ama hepsi şu anda ağrılar pek yoksa dayanabildigin kadar dayan dediler ama artık hem ağrı hem his kaybı hemde kollarda uyusmalar var eşimde daha fazla kendini zorlama ol ameliyatını da kurtul sonuçta sen iyi olursan biz iyi oluruz üstelik daha fazla ertelemek belki daha fazla zarar verir dedi ♡
Yarın gorusecegimiz doktor Görümcemi bel fıtığından ameliyat etti ve Türkiyenin en iyileri arasindaymisGerci hep dediğim gibi ne kadar iyi olduğunun önemi yok Rabbim korusun yeterki ♡
Maalesef üye kaçakçılığı yapamıyoruzhem sayılı gün çabuk geçer sende bomba gibi donersin listeye ♡
Rabbim inşallah şifa verecektir ♡ Dualarımız olacak teyzenlede inşallah
Keşke en azından 1 kase yoğurt yeseydin kuzummetabolizma yavaşlamaz en azından öyle durumlarda
Aminnn canım inşallah Ameliyat icin fazla fiyat cekmez ve sikintisiz atlatirim ♡
Valla süper bir menüBu hafta dikkatimi çekti çok güzel kiloları verenler genelde 2 öğün besleniyor ( ara öğünler var ama ninnak ) Ciddi ciddi bende mi öyle uygulasam diye düşünüyorum ♡
Allah razı olsun canım ♡ inşallah tez zamanda şifa buldum diye de müjde vermek nasip eder Yaradan ♡♡♡♡♡ Aminnn
Namaz konusunda da kesinlikle sizlerinde desteginizle istikrarlı olacağımı düşünüyorum ♡♡♡♡♡
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Allah sıhhatinize kavuştursun tez vakit inşallah.Benimde boyun fıtığım var dr ların demesine göre sinire baskı yapan yerde değil.
Ama yanması ağrısı fena. Kilo verirsem boyun bölgesindeki ense sırt hepsindeki yağlanma azalıcak ağrı hafifliycek.
Bazen iyiyim bazen sofra hazırlayana kadar cayır cayır yanıyo
Belimde de var. Ezgersiz spor yapmak zorundayım.
Yapabilceğin herşeyi yaptınmı ameliyat öncesi?
Canım hamileliğin ilk 3 ayında diyet yapılabiliyor mu, öyle okumuştum ama drun ile görüştün müHayırlı geceler herkese bugunku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim Tam Buğday eekmeg 2 cay 2 catal patates kizartmasi
Ara 4 kayısı
Öğlen menemen bir dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 10 gr ceviz 10 gr Kuru üzüm
Ara mandalina
Aksam bir porsiyon Sulu kofte
Toplam 1000 kalori civari
15 bardak su
77 dk yuruyus
Ben de bugun Dr a soracagim arastirdim biraz ilk üç ay yapilabilir diyenler de var. Zaten çok da kisitli yapmıyorum diyeti bu yaptığım ilk cocugumuemzirirken diyetisyen in verdiği diyet listesi. Cok yonlu yapmaya calisacam. Belki kalori yi biraz daha artırmam gerek. Ilk aylar zaten annenin deposundan beslenirmis bebek. Bir de șimdi daha bir Susan tanesi kadar :)Canım hamileliğin ilk 3 ayında diyet yapılabiliyor mu, öyle okumuştum ama drun ile görüştün mü
bu konuyu merak ediyorum
Allah şimdiden niyetlendiğin ibadetlerini kabul etsin canim. Rabbim şükründen bizi geri bırakmasın hem bu dünya hem ahiret için kardeşliğimiz de devamlı olsun
Benimde boyun fıtığım var dr ların demesine göre sinire baskı yapan yerde değil.
Ama yanması ağrısı fena. Kilo verirsem boyun bölgesindeki ense sırt hepsindeki yağlanma azalıcak ağrı hafifliycek.
Bazen iyiyim bazen sofra hazırlayana kadar cayır cayır yanıyo
Belimde de var. Ezgersiz spor yapmak zorundayım.
Yapabilceğin herşeyi yaptınmı ameliyat öncesi?
Çok çok geçmişler olsun, aslan gibi çıkarsın ameliyatından inşallah. Dua edeceğim. Bu arada haddim değil ancak namazla ilgili ben de destek olmaya çalışırım inşallah.
Hayırlı geceler herkese bugunku menum
Sabah 5 zeytin az tum peynir domates 1 dilim Tam Buğday eekmeg 2 cay 2 catal patates kizartmasi
Ara 4 kayısı
Öğlen menemen bir dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 10 gr ceviz 10 gr Kuru üzüm
Ara mandalina
Aksam bir porsiyon Sulu kofte
Toplam 1000 kalori civari
15 bardak su
77 dk yuruyus
Bu sabah saat 10.10 da aile hekiminden check up randevusu aldım. İlk defa gideceğim bu uygulamaya o sebepten merak ediyorum nasıl olacak diye. Aranızda yaptıran var mı daha önce aile hekiminden bu uygulamayı.? Aslında demir eksikliği ve vitamin değerlerim için gidecektim ancak mhrs sisteminden girince gündüz randecu saatlerini sadece check up yaptıklarını görünce bir deneyeyim dedim. Bakalım nasıl olacak.
Msj şimdi gördüm canım güzel bir başlangıç diliyorum, 8.takim benimde ilk takimimdi şimdi malum yena sen ben +90 dayız, ben burada güzel kilolar verdim azim böcüğün hic eksik olmasın bismillah de başla
Hoşbuldum
YENA ISILDURU canlarım benim
Topikte o kadar eskiyiz kiev gibidir +90 topiği.
Kendimden bahsedim tabi :)
33 yaşındayım 3 evladım var.
14 yaş oğlan 6,5 ve 3,5 yaşında kızlar :)
Hepinizle ortak sebeplerle kilo aldım bende.
Zamanla verdim aldım. Bi ara vazgeçtim kabullendim iyice bööyle çıkmaz tünele girmişken 7.takıma girdim.
Yıllardır yapamadığımı yaptım çok çok süper olmasada yinede iyiydi.
Sonra oldu bişeyler yazın ara vermek zorunda kaldım taşınma tatil vs bu ara uzadı uzadıkça koptum diyetten.
Kopa kopa yeniden 100 oldum.
Aynı moral bozuklukları aynı yılgınlık vazgeçmişlikler.... duygusal anlamda fazla içselleştirdim bunu ve en önemli sorunum haline getirdim.
Ağır vakayım anlayacağınız :)
Yapabilceğimi biliyorum sadece güçsüzlükten ikide bir tökezliyorum.
Takıma tökezlememek için girmek istedim çokta umutluyum
Bakalım nasıl olucak. Yarışmaya dönmem yeni yıldan sonra ancak olucak sanırım.
Öyle bir bonus işte.
Günaydın canım senin neyin var ?Günaydın mutlu sabahlar
Kızım sabahın 5inde uyandi uyumak istemiyorum diye ağladi o saatten beri uyanık
Evi temizligini bitirip banyo yapıp uyuruz artik
Kahvaltı yapicaZ önce kizim sut icti
Bende yeşil çay iki kayısı yedim
oynakbasi34 banucum güzel haberlerini bekliyoruz tez zamanda rabbim sifana kavuştursun seni seviliyorsun
oynakbasi34 büyük kızın neyi var, yavrunu rabbim korusun canım ,ev okul derken çokmu yoruldu acaba yavrucak acil şifa dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?