Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

En azından bulgur nisastalilarin içinde en masum olanı Üstelik erken yemissin afiyet olsun
Tesekkür ederim Banucum. Bulguru az koydum. Bu da hafifletir birazcık di mi

Tanıdık biriymiş ne güzel. İşinin ehli olsun yeter. Ama zaman bizim için acımasızca ilerliyor bu da madalyonun öbür yüzü

Tesekkür ederim Banucum. Bulguru az koydum. Bu da hafifletir birazcık di mi

Tanıdık biriymiş ne güzel. İşinin ehli olsun yeter. Ama zaman bizim için acımasızca ilerliyor bu da madalyonun öbür yüzü

Sorma kabul etmese de zaman ilerliyor insan ne tuhaf bir varlık aslında hiç yaslanmiyacak sanıyor oysaki ertesi güne bile cikacagimizin garantisi yok
Rabbim hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin. ...Aminnnn

Evet tümgün öğün mesajım geliyor :)
Sabah 3 zeytin, 1 tane kadar omlet,
Biraz domates ve salatalık
1/2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Çay.
Aralarda çay içtim
Akşam birkaç tane.kadar baluk roka ekmeksiz.

Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş ♡ bol eksileri getirir inşallah

Hiç gelemedim bugün hoşbuldum diyim toptan

Nasıl geçti bakalım günün kaçamak yok dimi

Bu arada kızlar ben daha evvel defalarca namaza başlayıp her defasında şeytana uyup savsakladim

Geçenlerde de eşim rahmetli Babasını rüyasında görmüş eşime oğlum hala namaza baslamadin mi demiş
Baştan makara yaptık bak öbür taraftan bile laf sokuyor diye ama tabi o anlık bir şeydi
Şimdi reglyim ama kesinlikle bu sefer düzenli olarak kılmaya karar verdim Eşim de senin bahanenle bende başlarım dedi ♡ gerçi iş yerinde kılma şansı sıfır ( Patronu inancsiz ve hoslanmaz hatta geçmişte eşim oruç tuttugunda bile hep soylenirmis işte nedir yok efendim aç kalıyorsun falan diye )
Bende dedim başlayalım da olmadı o varken kazaya birakirsin sonuçta öğle ve ikindi den geliyor ve o şirkette yokken kilabilirsin diye

Sizden ricam başladım dediğim An lütfen beni o konuda da uyarın sonuçta hep Allahtan istiyorum ama verdiğim bir şey yok

Bir kaç gündür hep sabah ezaniyla uyanıyorum ve sonra da kendimi kötü hissediyorum sonuçta o saatte uyanmayi Rabbim nasip ediyor ama ben kilacagim 10 dakikalık namaza bile useniyorum

Ameliyat öncesi döt korkusu diyin imana geldi diyin ama lütfen bana hatirlatin hem sizlere de eccuk sevap gelir bence vesile oldugunuzda

Namaz konusunda bende vasatım.
Ne ameliyatı olucaksın geşmiş olsun.

Kem küm... vardı biraz yalan yok.
Yarın bismillah diyim inşallah.

6 ay durumum kesin net dimi? Fiş almasak 5 aydan vermez mi bahar?

Hoşgeldin canım
Bir ay sonra ben 33 kizim uc yasina girecek
12yillik evliyim evlendigimde 57kiloydum o kiloda bile kendime kiloyuyum derken suan 80kiloyum

Yillarca infertilite tedavisi bu hâle getirdi beni olumsuz sonuc aldikca yedim yedim
Kendime yaptim en büyük haksızlığı

Halada arada umutsuzluga kapiliyorum bi daha goremem birak 57 görmek 60kiloyu bile göremem diyorum

Sonra gruptaki arkadaslarimin eksileri beni motive ediyor neden olmasın ki diyorum

Hoşgeldin canım

Banucum daha iyisin dimi ? Inşallah. .

Serenalar senin hastane işin noldu canım. Merak ediyorum sonucu ♡
Tşk ederim abla sordugun icin
Nöroloji dr goz sinir uclarinda hasar veya başka bir neden olabilir dedi
Goz emg si istedi sali sabahı çekilecek ins temiz cikar oda

Gecen hafta içi köydeki teyzem felç geçirmişti hastanede dört gun yattı oglu bu sabah İst getirdi

Bugün yanina gittik kolunda sıkıntı var bide konusamiyo dr zamanla dili açılır demis kolu icinde fizik tedavi vermiş

Yarın hastaneye gidecekler inş tekrar sağlığına kavusur

İyi geceler sevgili takımım
Menümü yazıyorum hemen,

07.00
Limonlu ılık su

10.00
1 yumurtalı peynirli omlet,domates,salatalık,3 zeytin, 1 tk bal, 2 dilim çavdar ekmeği

13.00
Sade Türk kahvesi,sade soda,bikaç üzüm ve fındık

17.00
Çorba,3 haşlanmış baget ama küçük küçüktü

Mandalina,çeyrek armut,çeyrek elma

Su: 2 lt
Spor: 40 dk zumba

Şimdi yine sade Türk kahvesi yapcam eşim istedi eşlik edeyim dedim

Ben onu senden önce gördüm ve iki gün yaptım bile ablacaaaaan menüme yazmadım direkt su olarak yazdım ondan haberin yok
Canım Dukan birası iğrenç bir şeymiş bitirip bir daha yapmayacam. Sirkeli ballı suya kurban olsun.

Tamam canım. Seve seve yaparım bu kutsal görevi. Senin bu isteğini bilmeyenler hakkımda ukalaya bak diyecekler ama napim her nimetin bir külfeti var katlaniciz artık.

Canım çok geçmiş olsun teyzenin bir an önce sagligina kavuşmasini dilerim. Senin güzel haberlerine de ayriyeten sevindim. Ama hala aklım alacağın evde

Oyş menüye gel....harika. Gizli saklı bir detoks unutmadin di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…