Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

huselcim sana kolay gelsin kızlar patronum beni azad etti ben çıkıyorum eve biraz geç giderim belki kendinize iyi bakın byyy

kızlar benim için günaydın sizin için tünayddııınnn
dünkü yediklerimi yazayım hmn
sabah
1 ufacık börek 1bdk çay (ben yapıştım sodalı börek tatına baktım sadece sonrada kendimi kötü hissederim die başka bişey yemedim)
kahvaltıyı geç yaptığımiçin ne öğle yedim nede ara
akşam
2 ufak biber dolması 1 ymk kaşıpı yoğurt
1,5 lt kadar su ve 45 dk minder hareketleri yaptım bilginizeeee

cnm ben insan psikolojisine inanılmaz güveniorum ne olur kendini öle üzme elbet bir gün olacağına inandır artık kendini sadece herşeyin zamanı var dimi amaaa üzülme ne olur Allah herşeyi hayırlısıyla nasip etsinnnn

ben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim
cnm sıkma kendini yanlışın sende farkındasın gün içerisinde hareketle ve yediklerinle dengelersin sen onu güvenioom ben ortimeee opuyorumnanaktan

huselcim sana kolay gelsin kızlar patronum beni azad etti ben çıkıyorum eve biraz geç giderim belki kendinize iyi bakın byyy
oyyy ilterim Allah yardımcın olsun pazar günğ çalışmak ne sinirdir kimbilir nese Allah'tan erken bitmiş sanada ii gezmelerrr

buarada kimselerde yok heee kendi kendime fink atıom koca takımdaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nese bende gidip acuk ütü fln yapayımm haydiiii öptm hepiniziiiiii

ben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim

Şebnemcim ne yedin merak ettim, ama benimkisi kadar ağır olamaz heralda, hem hamur işi hemde kızartma:mymeka:
Neyse şeker telafi edersin mutlaka, bak yürüşte yapıcakmışsın..
Ben bi dönem diyetisyene gitmiştim bana hafta içi tüm kurallara uyman kaydıyla pazar günleri kahvaltını kaçamak yapabilirsin demişti.gerçi burda söz konusu olan yarışma ama bi kereden bişey olmaz...:kedi:

çiğdemcim aynen ramazandan snra dogrudüzgün ilk kahvaltımızdı geçen hafta bayram dı diiye hemen bişeyler atıştırmıştık yani acayip bi kahvaltıydı sölemesi ayıp kızartmada var hamur işide öffffffffföfffffffff

bn görmezlikten gelsem bile ki gördüüm klava:
ilter okumasın çok üzülürlmaz:

bn görmezlikten gelsem bile ki gördüüm klava:
ilter okumasın çok üzülürlmaz:
yok kaptanım niye üzüleyim yaa ben cuma günü burda birincileri açıklarken ve bütün yarışmacılar hakında olumlu olumsuz yorum yaparken üzülecek olan onlar olurlar kilo veremeyenleri ben çok şişkoyum bekliyorum :roflol::roflol:

kızlar size 5 dk merhaba demeye geldim ama kimse yok neyse artık ben şimdi çıkıyorum akşama sünnet düğünü var oraya dicem anca hazırlanırım görürşüz öptüm hepinizi

:CüvCüv:laelaelaelaelae:CüvCüv:merhaba nıhal nasılsın reım yükledım bakabılırsın ne ka şışkoyum bak da gör

selmacım şimdi baktım fotolarına ben seni daha şişman sanıyordum ya snein kolun bacakların ince kilona rağmen bel oyuntun da var..hep beraber gidicek canım bu fazlılıklar biz de eşimle film izliyoruz ffoto yüklemeye çalıştım ama bi türlü yükleyemiyorum ya

kızlar yok olmuyor delircem sürekli hata alıyorum hani sayfaya kopyalanıyordu ya onu bileniniz varsa bana söylesin lütfen ya bir de öyle deneyim...

evet burada bel oyuntum cok cıkmamış ama belim cok ınçe göbegım var ve bu yaz kollarım cok kalınlaştı rahatız oluyorum kendıme bırde agırlık alsam kolarım calışsın güzel olur herhelde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yürüyüş yaptım şimdı 10 dk bısıklet cevırdım duş aldım ve buraya geldım kendımı ıyı hıssedıyorum yürüyüş mutluluk hormonu salgılıyor galıba cok ıyıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…