ya aaaa ben gelene kadr gİtmİŞsİnİzzzz...bu aralar bebek kıyafetlerİne ve eŞyalarına taktım topİk topİk gezİp hamİlelerİn bebeklerİne aldıĞı cİclere bakıyorummmmmmmmmm......
canımmm meleĞİmmmm senİ beklİyorummmmmmm....az kaldı kavuŞmamıza hİssedİyorummmm İlk defa bu gece senİn İÇİn aĞlıyorummmmm.......
Hasretİm kokunaaaaa gel bİrtanemmmmm ne olur bİzİ boynu bÜkÜk bırakma meleĞİmmmmmmmmmmmmm
cnm sıkma kendini yanlışın sende farkındasın gün içerisinde hareketle ve yediklerinle dengelersin sen onu güvenioom ben ortimeee opuyorumnanaktanben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim
oyyy ilterim Allah yardımcın olsun pazar günğ çalışmak ne sinirdir kimbilir nese Allah'tan erken bitmiş sanada ii gezmelerrrhuselcim sana kolay gelsin kızlar patronum beni azad etti ben çıkıyorum eve biraz geç giderim belki kendinize iyi bakın byyy
ben bu kahvaltıda battım resmen napmalıyım akşama kadar bişe yemeyip spor yapsam acaba bugünü kurtarabilirmiyim
Şebnemcim ne yedin merak ettim, ama benimkisi kadar ağır olamaz heralda, hem hamur işi hemde kızartma:mymeka:
Neyse şeker telafi edersin mutlaka, bak yürüşte yapıcakmışsın..
Ben bi dönem diyetisyene gitmiştim bana hafta içi tüm kurallara uyman kaydıyla pazar günleri kahvaltını kaçamak yapabilirsin demişti.gerçi burda söz konusu olan yarışma ama bi kereden bişey olmaz...:kedi:
çiğdemcim aynen ramazandan snra dogrudüzgün ilk kahvaltımızdı geçen hafta bayram dı diiye hemen bişeyler atıştırmıştık yani acayip bi kahvaltıydı sölemesi ayıp kızartmada var hamur işide öffffffffföfffffffff
yok kaptanım niye üzüleyim yaa ben cuma günü burda birincileri açıklarken ve bütün yarışmacılar hakında olumlu olumsuz yorum yaparken üzülecek olan onlar olurlar kilo veremeyenleri ben çok şişkoyum bekliyorum :roflol::roflol:bn görmezlikten gelsem bile ki gördüümklava:
ilter okumasın çok üzülürlmaz:
bn görmezlikten gelsem bile ki gördüümklava:
ilter okumasın çok üzülürlmaz:
Kızlar türk kahvesinin yağları eritme özelliğine sahip olduğunu biliyor muydunuz?
Çilekciğim ne yedin bugün notunu alamadım
selmacım şimdi baktım fotolarına ben seni daha şişman sanıyordum ya snein kolun bacakların ince kilona rağmen bel oyuntun da var..hep beraber gidicek canım bu fazlılıklar biz de eşimle film izliyoruz ffoto yüklemeye çalıştım ama bi türlü yükleyemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?