Allah büyüklerimize sağlık versin kendilerine yetsinler yeter diyoruz artık. Büyüyünce başlarsın spora napalim.Ben merkezdeyim abla spor salonuna yazılmayı niyetlendim bir ara bebişi devamlı bırakacak kimse bulamadım babanesi üst katta oturuyor ama bacağından ameliyat oldu pek gezinemiyor en fazla 1saat bakar toruna hemen bni arar durmuyor diye
Bu ikramlar canimizi okuyor zaten.ben arkadaşla avm gittim. yollarımızı ayırdık orda işe yetişelim diye herkes kendi işini halletti. neyse bir araya gelince elinde çikolata kıt kıt yiyor. ucundan bir parça alarak yaramazlığı yaptım. ama dehşet midem bulanıyor. ben bitter yerdim bu normal çikolataydı perişan etti beni.
Geçmiş olsun canım noldu kivalla ben şu anda limonlu su içiyorum midem berbatnerde yaramazlık
Oh çok şükür bir motivasyon zaferi daha. Devam et bacım. Takdir ediyorum azmini. Maşallahı da ekliyorum.ins kaptanım.2 geçti uğraşıyorum kilo vermek için .bi türlü kendimde o gücü bulamıyordum.cok şükür şuan daha iyi daha mutlu daha güçlü hossediyiyorum kendimi.bi de deneme yansımalarla kendimi tanıdım galiba.ben günde en az 2 lt su içersem .gün aşırı spor yaparsam ve en önemlisi tatlıyı kesersem siper kilo veriyorum.
Çok güzel menü. Afiyet olsun canim. Zumbayla at gitsin bütün kötü enerjileri. Bu akşam da benim zumba var salonda. Yalniz adet sancim da var. 19.30 a kadar iyi olurum umarım.dünkü menüm
aç karnına 1 bardk sirkeli su
kahvaltı.1 yumurta.1 dilim çavdar.az peynir .5 zeytin domates
ara yeşil .cy
öğle 1 dilim çavdar.kabak sote 2 ksk yoğurt
ara 1 hurma .yes il çay
akşam salata .hamsi buğulama .1 diliim cavdar.roka.
ara 1 portakal. yoğurtlu karışım
şu 2 lt yi geçti
spor 50 dk zumba
anlamadım sanırım bebeklerden geçti ya da kursa geliyorum burdan geçti. midemde büyük bir ağrı var. şu an yanımdaki kadın midem ağrıyor başım ağrıyor çok hastayım falan diyor. birinden geçti muhakkak.Allah büyüklerimize sağlık versin kendilerine yetsinler yeter diyoruz artık. Büyüyünce başlarsın spora napalim.
Bu ikramlar canimizi okuyor zaten.verme arkadaş niye veriyorsun .
Geçmiş olsun canım noldu ki
Oh çok şükür bir motivasyon zaferi daha. Devam et bacım. Takdir ediyorum azmini. Maşallahı da ekliyorum.
Çok güzel menü. Afiyet olsun canim. Zumbayla at gitsin bütün kötü enerjileri. Bu akşam da benim zumba var salonda. Yalniz adet sancim da var. 19.30 a kadar iyi olurum umarım.
Yok abla yaramazlık değil de bu hastalık geri geldi kuzumu buldu yine, fena grip olduMerhaba kızlar. Yaramazlık sırası sizde mi?sesiniz çıkmıyor ondan dedim.
Canım bu güzel menüye gölge düşürme belkiylebugün menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
peynir-zeytin(az)
1 tatlı kaşığı salça
öğlen
4 kaşık etli kurufasulye
1 kepçe yoğurt
1 minik parça çikolata
ara
yarım nescafe
ara
1 elma
akşam
1 menengiç
belki 1 kurabiye
Kıyamam yavruma geçmiş olsun. Allah hepinize şifa versin. Mikrop kaynıyor ortalık. Kar var mı oralarda?Yok abla yaramazlık değil de bu hastalık geri geldi kuzumu buldu yine, fena grip olduyatıyo uyuyamıyo kalkıyo tıs tıs edip duruyo, ıhlamur nane limon falan yaptım ama su dışındaki sıvıları pek sevmiyo içiremiyorum tabi soda hariç,elimde soda gördüğü an tepeme dikiliyo bize de babası getirdi malesef,aradım ben de fenayım diyo dolayısıyla ben bittim birken hastalıkta iki oluyo çocuğum inşallah onlar düzelmeden bana geçmez yoksa halimiz duman
Maşallah hasta halinle kısa sürede halletmişsin canım. İnsallah doktor da müsait olur. Bakalım ne diyecek hayırlısıyla.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür eve girebildimMR işini de hallettim hatta hemen CD ve filmleri verdiler bir tek rapor kaldı onuda yarın MAİL atacaklar
Yarın hemen doktoru arayıp musaitse öğleden sonra gidip gostereyim de bakalım ne diyecek
Kendimi inanılmaz halsiz hissediyorumalt tarafı 15 dakika kadar yol yürüdüm arkadaşa orda da oturdum ama resmen başıma vurdu yine ağrı
Biraz kendime gelip bir duş alayım ve yarın sabah itibaren Allahın izniyle namazima da başlıyorum ♡♡♡♡ kendime ve sizlere de söz verdiğim gibi
Umarım sorun çozulur üzüldüm bak... Bizim tel numaralarimiz sende var mı canım. Verip vermediğimi hiç hatırlamıyorum. Aynı sorunu biz de yaşayabiliriz. Ben her ihtimale karşı özel mesajla vereyim de..işi sağlama alayım...Kızlar Serenalar maalesef nikiyle giriş yapamıyor şifreyle ilgili sıkıntı yaşadığı için
Kazene mesaj attım ama henüz bana dönmedihalledemezsek artık izin isteyip başka üyelik alacak mecbur
sağol meryem hanim bu motivasyon bana 2.5 yılima değdi.kilo al gel.hep böyle geçmişti.2 gün düzenli ise 3. gün tatlıya gomuluyordum.cok zor bi 2.5 yılın geçti.benimki biraz da duygusal aclikti yaniAllah büyüklerimize sağlık versin kendilerine yetsinler yeter diyoruz artık. Büyüyünce başlarsın spora napalim.
Bu ikramlar canimizi okuyor zaten.verme arkadaş niye veriyorsun .
Geçmiş olsun canım noldu ki
Oh çok şükür bir motivasyon zaferi daha. Devam et bacım. Takdir ediyorum azmini. Maşallahı da ekliyorum.
Çok güzel menü. Afiyet olsun canim. Zumbayla at gitsin bütün kötü enerjileri. Bu akşam da benim zumba var salonda. Yalniz adet sancim da var. 19.30 a kadar iyi olurum umarım.
Çok geçmiş olsun ♡Malesef günüm son derece yorucu geçtiği için girmeye fırsatım olmadı bugün, muhtemelen miniğimin odasında yatcam çok yorgunum ağlarsa duyamam diye hemde sık sık burnunu aspire ediyorum, o yüzden daha giremem foruma, yarın görüşmek üzere hayırlı geceler herkese
Maşallah hasta halinle kısa sürede halletmişsin canım. İnsallah doktor da müsait olur. Bakalım ne diyecek hayırlısıyla.
Umarım sorun çozulur üzüldüm bak... Bizim tel numaralarimiz sende var mı canım. Verip vermediğimi hiç hatırlamıyorum. Aynı sorunu biz de yaşayabiliriz. Ben her ihtimale karşı özel mesajla vereyim de..işi sağlama alayım...
bugünkü menü
aç karnına 1 bardak sirkeli su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta.peynir.5 zeytin.1 dilim çavdar.domates
ara yeşil çay
öğle 1 tabak yes il mercimekli salata.2 kaşık yoğurt.1 dilim çavdar
ara yeşilçay. 1 hurma
akşam 1 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek.1 kupa ayran
ara 1 portakal yicem
yatmadan 2 kaşık yoğurtlu karışım
su 2.5 lt
spor 50 dk zumba
İyi akşamlar herkese
Menümü paylaşayım
Kahvaltı 8de ıspanaklı yumurta, çay
Öğlen 2de bir simit ve ayran
Bugün bu kadarla kapadım midem kötü.
Merhaba kızlar... geçmişe baktım ama çok detaylı değil,şimdide menümü yazmak için girdim kusura bakmayın
Saatsiz yazcam
Kahvaltı:
1 yumurta,5 zeytin,3 ince dilim peynir,ballı ıhlamur,1.5 dilim çavdar ekmeği
Kahve,sade soda,2 antin kuntin
Akşam:16.00 civarı
Sebzeli bulgur pilavı 5-6 kaşık,ayran(Elhan senden canım cekti abla benimkinde bol kabak vardı )
Kivi,mandalina
Su:2 lt ancak
Spor: yok
Malesef günüm son derece yorucu geçtiği için girmeye fırsatım olmadı bugün, muhtemelen miniğimin odasında yatcam çok yorgunum ağlarsa duyamam diye hemde sık sık burnunu aspire ediyorum, o yüzden daha giremem foruma, yarın görüşmek üzere hayırlı geceler herkese
Afiyet olsun canım hepsi ...bulgur pilavı da...Bir an önce eski neşene donmeni diliyorum tatlım.Merhaba kızlar... geçmişe baktım ama çok detaylı değil,şimdide menümü yazmak için girdim kusura bakmayın
Saatsiz yazcam
Kahvaltı:
1 yumurta,5 zeytin,3 ince dilim peynir,ballı ıhlamur,1.5 dilim çavdar ekmeği
Kahve,sade soda,2 antin kuntin
Akşam:16.00 civarı
Sebzeli bulgur pilavı 5-6 kaşık,ayran(Elhan senden canım cekti abla benimkinde bol kabak vardı )
Kivi,mandalina
Su:2 lt ancak
Spor: yok
Banu kaptanın dedikleri çok mantıklı uyumadan yap canım. Güzel huzurlu bir gece geçirmenizi dilerim.Malesef günüm son derece yorucu geçtiği için girmeye fırsatım olmadı bugün, muhtemelen miniğimin odasında yatcam çok yorgunum ağlarsa duyamam diye hemde sık sık burnunu aspire ediyorum, o yüzden daha giremem foruma, yarın görüşmek üzere hayırlı geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?